Foro- Ciudad.com

Orba - Alicante

Poblacion:
España > Alicante > Orba
07-08-09 21:58 #2894305
Por:No Registrado
els 3 temes de mes interes en el foro!!!
Primer va ser en el tema festes de maig, que si les festeres que si la comissio de la MdD. que si la Banda de Musica, si Abilio id a por la niñas i mil coses, despres amb el Plan ZP i e cementeri, el pardalet, el mur que si pereto que si angel, que si el PSOE O EL PP O EL BLOC; ara Las torres gemelas, Si els Dasi, si es una masacre que si no tenen trellat, uns diuen que es xke tenen diners els altres pa fardar, altres son xuplaculs segons alguns els altres incompetents mireu axo es este foro, nar a criticar al del costat,

jo soc un gran seguidor del foro desde el primers dies, crek que esta molt be que es parlen daquestos temes, pero fills en algunes coses sen an passat la gent 4 pobles, havui me posat a revisar aquestes tres pagines que han sigut les de mes exit en aquest foro i la veritat de trellat sols he pogut treure 10 o 15 intervensions per cap, com a molt. Jo no dic que critiquem que alguns trobem una cosa be i laltra mal, pero no nar clavantmos en la gent, vull dir si eske ania un problema que tafecta directament a tu com a persona amb eixe partit, grup, empresa tobre que el millor es anar i parlar-ho com a persones no dir que si estos son ...... ke si els altres son...... que ki es penseu ke sou, ke si el partit de perico las pelotas no fa res pel poble i el de fulano si, que si esta empresa fa axo o lo atre.

Jo vull dir ke si podeu comentar pero si la cosa es insultar com eu fet alguns, millor nar a eixa empresa, partit o grup i parlar-ho, de segur ke mes duna barbaritat no savera posat en aquest "Foro".

Espere que neu comentant coses.

UN CONSILIARI.
Puntos:
10-08-09 13:32 #2909270 -> 2894305
Por:No Registrado
RE: els 3 temes de mes interes en el foro!!!
consiliari, molt bona explicacio, e entes que el que demanes es que no es marque a la gent tant promte i que abans de parlar s'informen.
Pero ara et dic que dona mes morbo, lo teu o lo que escriuen els altres, pues tinguent la rao no van a fete cas i van anar a per la gent, mira ara A rosi i marisa acabe de llegir un comentaris super forts, axo es indignant, pero mira saps lo que aconseguim que inconpetents com Pedro el del Quijote que tan cobrant sense fer un brot es pasen tot el mati cara l'Ordinador lligint coses d'aquestes i fent comentaris de Blavets! Axo es, fins i tot el Secretari i JoseMª que tan per alli l'ajuntament tambe lligirant coses d'aquestes total qualsevol cosa es bona amb tal finalitat de pasar el mati!

Gracies.jajajajajaja,

ale Pedrin contesta que segur que tas mirant el Foro!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
MÉs corrupciÓ (tema interessant) Por: noregistrado1986 30-03-11 12:36
marina alta
17
una fergoña ke tinguem ke registrarmos pal foro!!! Por: consiliari 18-08-09 21:29
Orbaldescobert
16
No hay noticias de interes en Orba o que. Por: No Registrado 23-01-06 12:23
No Registrado
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com