Foro- Ciudad.com

Fortaleny - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Fortaleny
11-02-06 20:41 #184773
Por:kerontide

feu vergonya
Hola, llegint llegint, me he adonat la gran majoria de franquistes i "faches" de merda que hi ha en el meu poble, per no parla de la incultura que hi ha, i que mes de un no sap el que esta dient.

La CV es la primera en adoptar articles del famos "estatut" de Catalunya, si la detra valenciana, per la porta de darrere agafa el que vol i per davant diu que aixo es una abominacio. Que es incontitucional, jejeje, ells no saben que es la constitucio, no, no ho saben, ni saben el que es fer-ne una. Aixo es veritat com que dema tornara a eixir el sol.

El que esta fent "alianza popular", ups, disculpeu, el pp, es desmembrar la seua tan estimada espanya, provocar xenofobia a tot arreu.

Per desgracia, nosaltres els valencians, no sabem defensar res de lo nostre, si si, res. Nomes ens interesa la butxaca, i clar queixar-nos.

Es vergonyos que ara es dona tanta importancia a la llengua, el valencia, i els que estan politicament al cap davant de aqueta comunitat, no es digen ni a parlar-ho. Que bilinguisme ni que historia? el castellanoparlants es gent que es moria de fam en l'espanya central i ha vingut a viure açi per a poder menjar i em pareix correcte, pero apren la meua llengua.

bo la dreta ens envolta en una boira de mentires i mitificacions i "el españolito de apie" se ho creu tot.

"Faches" de fortaleny, aneu en comter.
Puntos:
12-02-06 11:49 #184957 -> 184773
Por:No Registrado
Ara voràs
Ara vorás, ara te diran que eres un catalanista de merda, que te'n vages a viure a Catalunya, que tu eres el fatxa, que eres un nazi venut a Carod, que el que està dividint Espanya és ZP, que el Regne de València és la regió més próspera d'Espanya gràcies al PP, que el valencià és una idioma diferent del catalá, bla bla bla bla bla...

I ahí se'ls acaben tots el arguments. Sempre igual.
Puntos:
12-02-06 12:30 #184966 -> 184957
Por:kerontide

RE:Ara voràs
Supose, pero la veritat es que son arguments que no son de ells, ells no tenen prou personalitat per a dir aixo.

No soc catalanista, soc valencianista, i ells son uns nacionalistes, pertanyen al nacionalisme mes perillos i agresiu, al espanyol, el cual no vol saber res d'altres cultures.

Son tant ridiculs, per exemple, el papers de "Salamanca", Salamanca?, perdoneu, de Barcelona, hi ha que ser realistes, eixos papers els va furtar, el personatje este, franco. I ara tornen als seus origens, i per a la vostra informació encara estan en espanya.

Mireu si sou babaus, qui es recorda de la dama d'Elx, es nostra i la tenen a Madrid, ¿per que?, i despres de anys de lluita pot ser tornara a Elx, a aixo el pp no diu que valencia furta la dama d'Elx a Espanya, que som uns separatistes. Que curios.

I altra cosa curiosa, del estatut clar, la dreta de "España" es molt amiga dels EEUU, alli recordem que son estats federats, independents uns dels altres, pero son els EEUU, a un norteamerica no li digues que no es america, dis-li que es un separatista texa, per eixemple, i posiblement, t'obrira el cap o li diga al seu fill de 10 anys que amb la pistola que ha comprat al canto de casa, el pege un tir.

I la proposta de molts partits nacionalistes de espanya es la mateixa, arribar fins a l'estat federal, pero dins de la unitat d'un nom, espanya.

Be crec que escriu aquestes idees, maures i amb pes propi, açi, no val per a molt, com ya he dit hi ha molt de "animal de canyar" tipic de la detra per açi, una gent tan catolica que respecten en educacio la opinio dels altres, ja ja ja ja. Son felisos en un mon de mentires i de ignorancia.
Puntos:
12-02-06 22:39 #185277 -> 184966
Por:RAZ

RE:RE:Ara voràs
Amic Kerontide:

Si vols que et respecten, no deus mai dir que els altres són “fatxes” de merda, que hi ha incultura, que provoquen xenofòbia, que són uns mentirosos, bovos, animals de canyar, ignorants….. Comença respectant i et respectaren.Creu-me a mí.

La guerra civil espanyola, no va ser una guerra entre Espanya i Catalunya. A Espanya havien dos bàndols, com a Catalunya i com en totes les Comunitats Autònomes que formen Espanya. Amb açò vull dir, que ningú robà res a ningú. En totes les Comunitats, hi han museus nacionals, com arxius nacionals. Tots estos museus i arxius, estan repartits per tot Espanya. Per això són nacionals.

No és de sentit comú, que comencem tots a demanar que tornen a les seues respectives Comunitats, arxius o obres d'art i no deixar-los tots junts com a patrimoni nacional. Un desmembrament així, faria que deixaren d'existir els arxius o museus nacionals. Clar a no ser, que no es crega en el de concepte de Nació Espanyola. Tampoc no va ser un dirigent del PP, qui va dir que no eixirien els papers de Salamanca, llevat que passaren primer per damunt del seu cadàver. Va ser algú que pertany ara al Govern d'Espanya.

L'Estatut Valencià, és un Estatut d'acord amb la Constitució Espanyola. Tampoc no va ser un dirigent del PP, que després de firmar-lo, fer-se fotos, rebre premis….. diu que ja no vol algunes coses que va pactar. Això el va fer el que aspira a Governar a tots els Valencians. Els Valencians som mes seriosos i això ho saben molt bé els que es dediquen al camp, que una paraula i un xoc de mans, el tracte estava tancat.

L'Estatut Català, té molts aspectes inconstitucionals, com:
- Terme Nació/ Referència a un Estat plurinacional. Vulnera el
article 2 de la Constitució espanyola.
- Drets històrics. Inclús perviu la referència als drets històrics per a justificar
la posició especial de Catalunya en aspectes com l'educació, competència que se
atribuïx amb caràcter exclusiu, obviant la legislació bàsica de l'Estat.
- Deure conéixer la llengua oficial, que a més s'imposa a tots els funcionaris de
l'Administració de Justícia. Vulnera, entre altres l'article 3 de la Constitució
- Poder Judicial. Conduïx en la pràctica a la creació d'un Poder Judicial propi en
Catalunya. Vulnera, entre altres, els principis d'unitat jurisdiccional i d'igualtat en la
aplicació de la Llei regulant a més una matèria que la Constitució reserva a una
Llei Orgànica (art. 122 i 117).
- Tècnica del Blindatge de competències i Delimitació de la Legislació bàsica del Estat. Vulnera el repartiment competències establit en el Títol VIII de la Constitució.
- Atribució de competències via article 150.2 CE. Pot la Generalitat de Catalunya, establir mecanismes de control en els ports i aeroports d'interés general, domini públic radioelèctric, xàrcia viària, immigració i estrangeria, atorgament de permisos de conduir, matriculació de vehicles i la execució en general de competències sobre trànsit, circulació de vehicles i seguretat vial, consultes populars, títol acadèmics i professionals, fixació de les demarcacions judicials i planta judicial.
- Modificació de Lleis generals de l'Estat. L'Estatut imposa la modificació de
una sèrie de Lleis Generals de l'estat per a donar efectivitat a una sèrie de preceptes que afecten: Llei Orgànica del Poder Judicial, Llei orgànica del Tribunal Constitucional, Estatut orgànic del Ministeri Fiscal, Llei orgànica de règim electoral general, LOFAGE, Llei reguladora del dret de referèndum. Així com totes les Lleis de l'Estat que regulen organismes en els que la Generalitat es reserve el dret a designar representants.
- Relació bilateral Estat- Generalitat. S'establix una relació d'igual a igual entre
l'Estat i la Generalitat. La Generalitat tindran plena capacitat per a decidir amb
caràcter exclusiu i excloent sobre els assumptes essencials que afecten els catalans, sense perdre la capacitat de codecidir amb la resta d'Espanya els assumptes que afecten a tots els espanyols.
- Relacions amb la Unió Europea i Acció exterior de la Generalitat. Vulnera la
reserva estatal en matèria de relacions exteriors, així com la relativa a la subscripció de tractats internacionals. Fixa un model unilateral de finançament que vulnera els principis de igualtat i solidaritat, reconegut en l'art. 2 de la Constitució.

En definitiu. Açò no és una reforma d'Estatut, sinó una Constitució nova d'una Nació anomenada Catalunya. Si es vol fer tot açò, lo lògic és que es compte amb tots, perquè a tots ens repercutix. No que ho pacten entre dos persones en una nit.
Puntos:
12-02-06 23:32 #185301 -> 185277
Por:

RE:RE:RE:Ara voràs
El projecte de reforma de l'Estatut català és "roín" per a Espanya, "especialment per als ciutadans de Catalunya", mentre que "només és bo per als polítics catalans" que, "arravaten poder a l'Estat, als empresaris i a la societat dinàmica de Catalunya".

Considere convenient que Espanya continue sent una única nació en què tots els seus ciutadans siguem iguals en drets, obligacions, així com en l'accés a les prestacions públiques.
Puntos:
13-02-06 11:04 #185446 -> 185301
Por:No Registrado
RE:RE:RE:RE:Ara voràs
Anem a vore, per el que sembla RAZ, ets un tio prou inteligent i cult, ¿segur que eres de Fortaleny?.

Fora bromes, la majoria d'aquestos articles, vulnerats per l'estatut, son vulnerats, per eixemple per Navarra, si una comunitat foral totalment independent, dins de espanya, la cual gestiona el 100% dels seus impostos, i damunt obte pasta del gobern central, tot aço gracies a franco, el cual la va afavorir en la posguerra per donar-li suport.

Per cert no has desmentit res del que he dit sobre l'estatut valencia, pot ser em dones la rao.

Un altre tema, tots sabem que hi havien dos vandols, pero tambe sabem, encara que ho volem oblidar, i et recorde que soc molt valencia (no camvie un cabro en madrid per un altre de barcelona que em diga qui soc) que catalunya, amb el pais vasc, foren masacrats, la majoria fugiren a frança, o acavaren en camps de concentracio "nazi" on la dictadura sabien que existien i feien orelles sordes, que cuant la guerra acaba, foren tractas com a animals, i tal i com a ocurrit açi en valencia es va prohibir parlar valencia, catala o euskera, i aixo estaba perseguit amb pallises o la mort. Aço es deprorable e intolerable, nosaltres que ens queixem de les masacres de la segona guerra mundial, i açi en "espanya" em fet igual. No em cremat a ningu, pero em afusellat i enterrat en foses comuns a molts "germans".

Em sembla molt bonic tota eixa historia dels arxius nacionals per tot arreu de l'estat espanyol, pero el que es meu, es meu, o que et semblaria, si ara jo entre en la teua casa, agafe alguna cosa de valor sentimental, me l'enporte a Segovia, i l'expose en un museu "nacional", t'agradaria?, per que no, es de "espanya".

Tampoc m'has dit res sobre els estats federals, supose que tambe em donaras la rao. Be en part en aixo de respecta i seras respectat tens un poc de rao, pero me escalfat molt en vore algun que altre, primat (diguem-ho aixo), que ha deixat la seua "diarrea mental" en aquest foro.
Puntos:
13-02-06 18:55 #185821 -> 185446
Por:No Registrado
RE:RE:RE:RE:RE:Ara voràs
Què fas parlant-li en serio a RAZ? No saps amb quin pringao estàs tractant. Passa d'ell o burlat, com fem tots.
Puntos:
14-02-06 00:01 #186148 -> 185821
Por:RAZ

Contestació a kerontide
Hola kerontide, amb molt de gust intentaré contestar-te.

Sobre el de la Comunitat Autònoma Foral de Navarra, que gestione el 100% dels seus impostos gràcies a Franco, és un tòpic. Com el que també es diu, que gràcies a Franco el Reial Madrid té mes ajudes de l'Estat que cap altre equip de futbol, perquè l'anterior Cap de l'Estat era madridista. En temps del franquisme, havien molt poques ajudes per a ningú, com tampoc quasi cap impostos. No hi havia un “duro” Eren temps molt diferents i distints. Tampoc existien les Comunitats Autònomes. Només hi havia un Govern Central i ni tan tan sols un president de Govern. Franco era el Cabdill de tota Espanya. En 1.973 va nomenar un President de Govern (l'Almirant Carrero Blanco) i li va durar pocs mesos. ETA el va matar. És a dir, tot era molt diferent.

Si que és veritat, que es va ajudar més a les províncies de Bilbao, Oviedo, Navarra i Barcelona, a posar mes indústries, que en la resta d'Espanya. Van ser les principals capitals de la indústria espanyola. València i Balears, se li va ajudar a promocionar el turisme de sol i platja (les Sueques en biquini….) i promocionar l'agricultura, per tot Europa. Tot això a partir dels anys 60, perquè abans, van ser anys molt durs per a tots.

Al que anàvem….. el que si que té la Comunitat Aut. Foral de Navarra, en els seus estatuts, respecte a altres Comunitats Espanyoles és, les ajudes a família nombrosa quan hi ha discapacitat en els cònjuges i també als xiquets de acolliment. A més gestiona el 76% de l'electricitat consumida d'origen renovable, el 2,5% de la potència elóica, i el 43% de la potència fotovoltáica connectada a nivell nacional.

Sobre el de l'Estatut de València, no entenc molt bé que et referixes, però el que sí que és cert, és que està basat en que siga compatible amb la Constitució Espanyola. També, hi ha la “clàusula Camps” que diu que si alguna altra Comunitat, se li dóna algun favoritisme que no tinga la CV, també ho podem demanar. Tot dins d'allò Constitucional, clar.

Sobre el dels dos bàndols de la Guerra Civil, per a mi no va guanyar ningú, sinó que vam perdre tots. Una de les coses bones que té la Constitució, va ser que es van crear els Estatuts d'Autonomia. Cada Comunitat té el seu govern per a les seues competències i hi ha un govern Central per a tota Espanya. Perquè la Moncloa, Zarzuela, Ministeris…. estiguen a Madrid, no significa que la Comunitat Autònoma de Madrid, estiga per damunt de les altres. És una com altres. Això sí, la Villa de Madrid, és la Capital d'Espanya, però no significa que tinga mes privilegis.

Catalunya i País Basc, no foren masacrats. La guerra es va fer per tot el territori Espanyol. Mentre uns avançaven i altres retrocedien, el front canviava de lloc. Clar que si escoltes un nacionalista Basc o Català, et dirà que Espanya amb Franco, van invadir Catalunya i les Bascongades, però no és cert. Tot era Espanya i tot Espanya va estar en guerra. No es va invadir estes dos Comunitats, com si foren països estrangers. Mes nos podem queixar els Valencians, que el Govern de la Republica, va fugir de Madrid i es va instal·lar a València, per al que també ens van caure bombes.

Els que van fugir exiliats, es van instal·lar a França, per ser un país veí. El pitjor és que al poc temps despres, França va ser invadida pels nazis, i llavors molts espanyols exiliats, com també francesos, van caure en mans de l'exercit nazi. Franco no va voler saber res de la sort que van córrer els dirigents que pocs anys abans estaven en guerra contra ell.

Sobre la prohibició de les altres llengües espanyoles, diferents al castellà…. No és cert que el que les parlara el mataven. Si haguera sigut així, una Comarca tan valencià parlant com la nostra, no hagueren deixat a ningú viu i no va ser així. El que si es va prohibir va ser utilitzar-les a nivell oficial.

Sobre el dels arxius nacionals, no es robà res a ningú com van dir nacionalistes catalans. Imagina't que es decidira posar un museu nacional de pintura a Fortaleny. Doncs tots els quadros de pintura importants d'Espanya, estarien tots junts a Fortaleny, administrat pel Ministeri de Cultura. Tots estarien ací junts, però els administra el Ministeri que és de diners de tots els Espanyols. Si cada Comunitat, o cada poble o cada particular, els vol tindre en el seu poder, no existirien museus conjunts de tots. Existirien tants museus com a quadros hi ha a Espanya. I com s'administra això?, haurien museus amb mes de 5 quadros?

I el dels Estats Federals, és una altra manera (no dic ni bona ni roïna) de construir-se una Nació. Però mentre tinguem la nostra Nació, construïda per Comunitats Autònomes que reconeix la nostra Constitució, cal respectar-la i si es vol canviar, que s'explique bé que és el que es pretén fer o canviar. Una vegada ho tinguem tots clar, cal tindre un màxim consens de totes les forces polítiques, dissoldre les Corts Generals, consultar al Tribunal Constitucional, convocar un referèndum, anticipar unes eleccions Generals i el resultat, comunicar-lo al Cap de l'Estat.

Espere, haver-te aclarit tot el que em preguntaves.

Puntos:
14-02-06 11:26 #186313 -> 185821
Por:kerontide

RE:Contestació a RAZ
Gracies, per la teua resposta, l'entenc i la respecte, pero no la acepte, recorda que per a un museu les obres que se exposen alli son donades o trobades, en els anomenats "papers de Salamanca/Catalunya" foren expoliats, sense cap tipus de consentiment.

Com he dit abans, soc nacionalista valencia, pero no soc tan roin com el nacionalista espanyol, el cual no accepta ni sentir parlar d'una espanya plurinacional, la cual, t'agrade a tu o no, existeix.

Del que tu has parlat avans, no es un canvit de un estatut, tu has parlat de canviar la constitució, i no es el mateix, si vivim en democracia (et recorde que vol dir poder del poble), les lleis, estan per el benestar del poble, i si una majoria, ja siga tot un pais o tota una comunitat, esta en desacord, hi ha un problema greu en eixes lleis, a mes sigues un poc gelat, alguna cosa no esta be. Qui es l'estat per dir li a un conjunt de persones que tenen les idees clares el que han de fer? l'estat esta al nostres servei, que no hi ha llibertat?, es democracia o "dictaduracia"? .

Recorda que la constitucio, esta feta en fils, en molta por, es va fer en un moment de transicio, amb els militars darrere de l'orelleta, i pendents del que es feia.

Esta clar que el socialisme ho te dificil en un mon capitalista com el nostre, i la jugada de la globalització (una jugada de la dreta), ens esta costant molt cara, textil xines, importadors de tot tipus de materials, i culturalment no parlem. Tot hi aixo, l'extrem dret (EEUU) i l'extrem esquerre (Xina) son les primeres potencies mundials, parabola economica.

Crec que es normal l'existencia de tantes vesants ideologiques, per aixo hi han diversos partits politics, el que no entenc es que la dreta, siga tant catastrofica, be si que ho entenc, disculpa, es una jugada publicitaria i de marketing brutal, tot el que fa l'esquerra esta mal. Fins i tot que no ploga, jeje, mira un altre tema, l'aigua, C9 fa una brutal publicitat de la falta d'aigua, i clar l'esquerra que no convoca al deu de la plutja, es la culpable. Be d'aquest tema no opine, hi han massa mil.lions d'euros per el mig.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Elecciones Europeas 2014 - Resultados electorales Fortaleny Por: Foro-Ciudad.com 26-05-14 02:55
Foro-Ciudad.com
0
Mis conclusiones sobre el 11-M Por: 18-12-05 20:49
0
Detenciones ilegales Por: 06-12-05 00:53
0
Es ell? Por: No Registrado 26-09-05 18:43
No Registrado
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com