Foro- Ciudad.com

Gimenells i el Pla de la Font - Lleida

Poblacion:
España > Lleida > Gimenells i el Pla de la Font
28-06-05 08:51 #81497
Por:No Registrado
BOP 25 de juny
BUTLLETÍ OFICIAL DE LA PROVÍNCIA NÚM. 86
25 DE JUNY 2005

AJUNTAMENT DE GIMENELLS I PLA DE LA FONT
EDICTE 5162
Per acord de Comissió de Govern en sessió celebrada el dia 8 de juny de 2.005, es va aprovar el padró municipal següent:
Taxa escombraries 1r semestre de 2005
Aigua potable 1r període 2005
Cànon aigua potable 1r període 2005
El període de cobrament s’estableix en dos mesos a partir de la seva aprovació definitiva.
Els padrons fiscals s’exposen al públic per un termini d’un mes, des de l’endemà de la publicació d’aquest edicte en el Butlletí Oficial de la Província, i està a disposició dels interessats a la Secretaria de l’ajuntament durant les hores d’oficina, transcorregut el qual, sense que s’hagi presentat reclamació es considerarà definitivament aprovat.
Atès el que disposen els articles 124.3 de la Llei general tributària i article 14.4 de la Llei 39/88, de 28 de desembre, reguladora de les hisendes locals, es notifica col•lectivament la present resolució, contra la qual es podrà interposar recurs de reposició, previ al contenciós administratiu davant el mateix organisme que l’ha dictada en el terminí d’un mes a comptar des de l’endemà de l’acabament del termini d’exposició al públic dels padrons fiscals.
L’esmentat recurs s’entendrà desestimat presumptament si transcorre un mes des de la seva interposició sense que es notifiqui la seva resolució. Contra la desestimació del recurs de reposició es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Lleida, en el termini de dos mesos comptats des de l’endemà de la notificació de l’acord resolutori del recurs de reposició; i si no es notifica cap acord resolutori, en el termini de sis mesos a comptar des de l’endemà del dia en què el recurs de reposició s’hagi d’entendre desestimat presumptament.
Tot això, d’acord amb l’establert als articles 8.1 i 46.1 de la Llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa. No obstant això, es podrà interposar qualsevol altre recurs si es considera oportú.
Gimenells, 13 de juny 2005
L’Alcalde (il•legible)
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
BOP núm.81 del 13 de juny (Piscines) Por: baobab 13-06-06 11:28
baobab
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com