Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
19-03-09 13:42 #1960677
Por:jubilat

Ja n'hi ha prou
Dimarts 15 de març vaig assistir al Ple. La veritat és que vaig adonar-me que el senyor Gironès, durant els 13 anys en què governava, va aprendre una cosa: “dir idees falses o distorsionades de manera que semblen certes”. Per això, suposo que les persones que no el coneixen, es pensen que és una bona persona, però no s’adonen que darrere d’aquest aprenentatge de retòrica, és una cortina de fum per amagar la realitat i les mancances que té aquest senyor.

Pel que fa al punt en què l’equip de govern havia de renovar les pòlisses, hi va votar en contra, la qual cosa té tot el dret a fer-ho. Però el que em va sobtar fou els arguments que va donar: primer va dir que com els de CiU podien endeutar d’aquesta manera el poble i que hi ha altre vies de finançament. I ara ve la bona: “va reconèixer que ells feien el mateix quan governaven, però com que quan CiU estava a l’oposició ho criticava, per tant, ells també.
NO EN VA TENIR PROU!!! PERQUÈ EL SEU ARGUMENT CONSTANT ERA QUE ESTAVEN GOVERNANT DE LA MATEIXA MANERA QUE HO FEIA AIR.
Què vol dir això??? Que AIR no governava bé, que vol amagar la bona gestió que està fent el nou equip de govern. Em sembla que es fa un embolic, no fa més que dir contradiccions. Diuen que POR LA BOCA MUERE EL PEZ, potser va aprendre a parlar, però les idees no les té gaire clares; és clar, que quan una persona vol donar una imatge que no li escau, se li acaba veient el plumero.

Pel que fa al tema de la modificació de crèdit, evidentment també hi va votar en contra. Voleu saber per què?? Doncs, perquè l’equip de govern va aprovar el pressupost el mes de desembre i, per tant, havia de preveure aquest tipus d’imprevist. La Llei estableix que els pressupostos s’han d’aprovar abans de 31 de desembre. Però, sembla ser que el senyor Gironès no ho sap. PERQUÈ QUAN ELL GOVERNAVA EL VA APROVAR EL MES D’AGOST DEL MATEIX ANY i al cap de 2 mesos va fer una modificació de crèdit.
SENYOR GIRONÈS, LI RECOMANO QUE PRIMER ANALITZI LES SEVES ACTUACIONS I DESPRÉS POTSER NO JUTJARÀ AMB TANTA POCA FORTUNA ELS ALTRES. Sàpiga que la gent li va donar un vot de confiança, sense criticar-lo, encara que s’equivoqués, però com que vostè no va saber rectificar, escoltar, confiar, compartir... ara ha d’acceptar el que li toca, ser una oposició constructiva.

Amb el tema de l’ordenança, ja va ser el sumum. En primer lloc, perquè no va saber interpretar que es tracta del principi de la democràcia, perquè sembla ser que regula, entre altres coses, la revista per tal que sigui més participativa, on hi caben diferents registres, opinions, punts de vista...dels afers de tot un municipi, NO NOMÉS DE LES GRANS OBRES QUE FEIA UN GRUP REDUÏT DE GENT QUE VA EN UNA MATEIXA LÍNIA I NO ACCEPTA ALTRES IDEES.

Puntos:
19-03-09 17:45 #1961517 -> 1960677
Por:superdetective

RE: Ja n
Yo me quedé con una cosa que me hace mucha gràcia, Gironès pregunto por la empresa que imprime la revista ahora, si tenia alguna vinculación con el ayuntamiento, dejó la pregunta en el aire por que no quiso que la respondieran los de CiU es su estilo, YO PREGUNTO, tenia alguna vinculación la gente que imprimia y hacia la revista en epoca de AIR? Bota imprimia los otros de la lista estaban en la revista
Ahora segun se vio en el pleno de la lista de CiU solo hay el señor Puigmartí i el regidor J.M. Morató, los demas no estan en la lista de CIU.

habia alguien de fuera de las listas del AIR en la revista?? Nadie, ahora hay gente que no esta en la lista de CiU y una persona del AIR.

Creo que con esto esta todo dicho, se puede ser tan tonto de hacer esta pregunta en un pleno? el señor Girones si.
Puntos:
20-03-09 00:07 #1963603 -> 1961517
Por:jordi cule

RE: Ja n
Muy Feliz
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
JA N'HIHA PROU DELS ARGUMENTS DEL AIR-PSC PER ENFONSAR EL POBLE Por: manel garcia 18-09-09 12:08
el vengado 666
2
Prou Por: daniel cicuta 18-02-09 13:19
daniel cicuta
0
PROU MASSACRE A PALESTINA Por: un poble a la deriva 06-01-09 12:52
un poble a la deriva
0
prou! Por: maria i lidia 28-11-08 11:38
daniel cicuta
5
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com