Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
17-09-09 20:47 #3273037
Por:manel garcia

JA N'HIHA PROU DELS ARGUMENTS DEL AIR-PSC PER ENFONSAR EL POBLE
ELS AIR-PSC ARA CRITIQUEN UNA FESTA MAJOR QUE DONA VIDA AL POBLE, QUE VINDRA GENT DE FORA A DONAR VIDA A LES BOTIGUES I ALS BARS, QUE LA GENT SORTIRA I ES REACTIVARA EL CONSUM, AQUESTS CARA DURES, ARA CRITIQUEN QUE ES FACIN ACTES, PERQUE VOLEN TORNAR-NOS AL ESTANCAMENT DE L'ÈPOCA GIRONES,QUE NO FOTIEN RES I ELS COU COM AQUEST GOVERN NOU S'HO TREBALLA D'ALLÒ MÉS, HAN RECUPERAT ELS ANUNCIS AL PROGRAMA, FAN SORTEJOS, NO LLOGUEN PERSONAL, SINÓ QUE TREBALLA LA COMISSIÓ DE FESTES, I AMB LA MITAT DE DESPESSA FAN EL DOBLE DE FESTA QUE LA QUE FEIA EN GIRONES , I ÉS CLAR!! AIXÒ A AQUELLA COLLA DE GANDULS DEL AIR ELS COU, I MOLT!!

VOLEN VIURE EN WETO, SENSE FESTES, NI MERCAT, NI CAP ACTE SOCIAL, AÏLLATS DEL MÓN, VOLEN ARRUINAR EL NOSTRE POBLE, AIXÒ ES EL QUE VOLEU? DONCS NO, NO HI ESTEM D'ACORD, LES CRISIS ES SUPERAN AMB INVERSIO, I VIDA, I ALEGRIA, I FENT COSES, NO TANCANT-SE A CASA A PLORAR, AIXÒ ES PELS PESSIMISTES QUE JA ELS VA BÉ VIURE A LA MISERIA I A L'IGNORANCIA QUE COMPORTAVA EL WETO DEL GIRONES.AIXÒ ES EL QUE VOL ELL, UN POBLE TANCAT, EL SEU CORRALITO.
VISCA LA NOSTRA FESTA MAJOR, QUE PORTA RIQUESA, ALEGRIA, SALUT I NO PERMET L'AÏLLAMENT SOCIAL QUE VOL EL GIRONES.
Puntos:
17-09-09 23:37 #3274831 -> 3273037
Por:en pere dela cullera

RE: JA N
Osti quanta raò que tens Manel, saps què passa? que com en gironès no té familia ni ningu amb qui anar, li molesta la vida social. I tant que fa be l'ajuntament de fer festa grossa. Es molt maco que aquests dies que venen famliars, amics i coneguts al poble hi hagi vida, ball, havaneres, sopar popular, i alegria, la gent volem relacionar-nos i no com ell que viu en el weto i només fa coses per fer-se veure.

Tot això nomès es la rabia perquè veu com aquest nou govern de'n colomer ho fa motl bé, i la gent l'estima molt, es un home que va per feina i escolta la gent senes manipular ningu, no com el cantamanyane de'n Girones, si hagussis vist quina llàstima que feia l'altre dia a Argimon, vlaguem Deu senyor! La gent que baixava amb nosaltres ho comentava, aquell vell ranci del Girones ja no sap pas que més inventar-se per fer-se veure, sembla un captaire buscant carinyo d'algú que se l'escolti.
Això té el títol d'exel·lentissim i honorable president, m'agradat molt aquesta, es ben bé que s'ha convertit en el hazme reir del poble.
Puntos:
18-09-09 12:08 #3277547 -> 3274831
Por:el vengado 666

RE: JA N
estic amb tu manel aquets del airs son uns amargats chupa tintes que no li interesa que el poble vagi ve no mes le interesa ficarse els cales de la gent a la butxaca
que la gent u sapiga el girones de alcalde i el roura de tinent alcalde fent els vallats del poble amb un altre nom de empresa aixo es pot fer crec que no i perque va dimitix de tinent alcalde el roura i quins import posaba a les factures
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
activiatats al nostre poble Por: daniel cicuta 08-05-09 13:35
daniel cicuta
0
el mercat dels trastos Por: julivert 15-04-09 12:05
julivert
0
Campanya al poble Por: riudadubtes 09-03-09 16:32
riudadubtes
0
la web d'air-psc Por: en pere dela cullera 25-12-08 13:23
mosen simon
3
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com