Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
25-12-08 17:07 #1571159
Por:un poble a la deriva

a la gent d'air-psc
Hi ha quatre coses que un poble a la deriva vol dir als d'air psc deprés de veure la crítica que fan a l'ajuntament per el programa que recull totes les activitats de nadal que es fan al poble.

És evident que no totes les organitzar l'ajuntament, per sort el poble té associaions molt actives que fan coses i molt ben fetes. Ara bé, per tal que això sigui possible les associacions han de tenir el recolzament de l'administració. Crec que l'ajuntament ha tingut una gran iniciativa fen un programa on s'anuncien tots els actes de nadal, això es recolzar i promocionar les activitats i no atribuir-se-les cosa que el senyor Gironès no va fer mai, i probablement, per aquesta raò, ara li sap greu.

D'altra banda vull dir que aquestes associacions reben subencions de l'ajuntament per tal que puguin desarrollar la seva tasca. A més en moltes d'aquestes activitats l'ajuntament hi posarà el local, pagarà la llum i el servei de neteja i els empleats municipals es cuidaran d'obrir i tancar les instalacions.

La crítica que fan els d'air-psc està totalment fora de lloc. Entenc que tinguin ràbia, odi contra tot el que fa el nou govern, i que fins i tot el senyor Giornès tingui l'ànima posseida per l'estigma del fracasat, però ha de fer un esforç per veure la realitat i adonar-se que a tots els pobles l'ajuntament paga un programa que recull totes les activitats municipals de les festes de nadal, cosa que incomprensiblement aquí no s'havia fet mai.

Aquest dies també hem vist iniciatives noves, de gran valor humà, com l'alcalde, senyor colomé ha repertit un petit lot als avís del nostre poble i els ha felicitat el nadal en persona. Tot un detall per un coletiu que és mereix tota la nostra estima.

El temps passa, i no en va, i posa les coses al seu lloc. Aquells prepotens que deian que sense ells el poble no pot funcionar queden en evidència en veure que els que els han substituit superan de llarg la seva gestió. I això, clar, a alguns els fan perdre el nord.

El poble no va a la deriva com voldria en Gironès, sinó tot el contrari, el poble ha reedreçat el mal rumb en que el va deixar el Govern d'air-psc i ara va en bona direcció.
Puntos:
25-12-08 21:24 #1571598 -> 1571159
Por:ringomariano

RE: a la gent d
Akests de l'air el que tenen es mal perdre.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
El Convergent de la web de l'AIR Por: riudadubtes 18-01-10 13:39
superdetective
3
Això es una festa major treballada per gent que ho viu amb ganes Por: la guineu 18-09-09 12:32
la guineu
0
la imaginació d'AIR-PSC Por: jsbandoler 06-04-09 17:01
riudadubtes
1
Urgente Por: Asociación de vecinos 20-06-08 12:47
Asociación de vecinos
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com