Foro- Ciudad.com

Riudarenes - Girona

Poblacion:
España > Girona > Riudarenes
18-09-09 12:32 #3277749
Por:la guineu

Això es una festa major treballada per gent que ho viu amb ganes
la plaça de la vila fa goig de veure-la, hi ha un munt d'actes on hi participa tota mena de gent, res a veure amb l'etapa de'n Gironès que es gastava molt i no es feia res. Ara tot es fa amb treball i dedicació, mireu com estan els carrers d'engalants i quantes coses es fan amb la mitat de pressupost. com ha canviat aquest poble, gracies a Deu, ja era hora que tornessim a ser un poble normal.


El plat fort de la programació de la festa major d'aquest any, a Riudarenes, és la primera actuació que es farà a les comarques gironines de l'espectacle Reugenio. Una actuació que, apadrinada pel fill d'Eugenio, Gerard Jofra, és la «reencarnació» de l'humorista vuit anys després de la seva mort. Pel fet que la identitat de l'actor que «reencarna», Eugenio, es manté en secret i per la qualitat de l'artista i l'espectacle, aquesta estrena a la demarcació gironina ha generat força expectació.

D'altra banda, es pot dir que la música torna a ser la gran protagonista de la festa major, ja que n'hi ha per a tots els gustos i edats. Tot i això, l'Associació de Festes Sant Martí també ha programat actes i activitats diversos i per a totes les edats, com ara torneig de petanca; concurs de dibuix; tirada al plat; jocs tradicionals i de cucanya; campionat d'escacs i animació infantil; trobada de puntaires; berenar sopar i botifarrada popular; ofici solemne i plantada de gegants.

Del 18 al 21 de setembre. Actes i activitats a diversos escenaris del poble. Tel. 972 856 002
.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Festa Major 2009 Programació d'Actes Por: riudadubtes 17-09-09 20:32
manel garcia
3
Molta gent. Por: EL MENTIROSO 10-06-09 18:18
NEED
1
La gent d'esquerres es creu moralment superior Por: la dona catalana 06-04-09 09:29
en pere dela cullera
1
A la festa major hem de deixar de banda les disputes polítiques Por: canfornaqui 15-09-08 15:34
EL MENTIROSO
4
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com