Foro- Ciudad.com

Can Fornaca - Girona

Poblacion:
España > Girona > Can Fornaca (Riudarenes)
16-05-08 10:00 #875254
Por:pizarro

Diari de Girona
Sectors convergents qüestionen Ros

La moció de censura contra el govern de Jordi Gironés (AIR-PSC) a Riudarenes estaria pràcticament decidida. El PSC per la seva banda, estaria fent moviments al Consell Comarcal de la Selva per aconseguir que Gironés acabi essent el president i treure així el convergent Robert Fauria (CiU) de la presidència. Mentre alguns pensen que simplement el PSC està fintant CiU per veure qui guanya i qui perd, d'altres creuen que CiU no es deixarà perdre la presidència del Consell Comarcal per tal que els convergents de Riudarenes aconsegueixin l'alcaldia.

Dins les files convergents en aquests moments hi ha dues postures clares, aquells qui volen donar la màxima llibertat als de Riudarenes perquè presentin la moció i aconsegueixin governar i en canvi, una altra que creu que s'hi juguen perdre una cosa més important: presidir el Consell Comarcal. Al llarg de les properes hores es veurà què se'n deriva d'aquesta lluita de forces, entre convergents i socialistes, a la comarca.
A Riudarenes, en aquests moments Gironés aposta governar amb CiU però sense perdre l'alcaldia. En canvi, els convergents semblen estar més a prop de presentar una moció, que prosperaria amb el vot del regidor no adscrit, que va deixar les files d'AIR-PSC, fa uns dies. En tancar l'edició, aquest diari no havia pogut contactar amb el president del Consell Comarcal.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Diari de Girona Por: pizarro 27-05-08 09:48
Al medio día alegría
1
Diari de Girona (Cartes al Director) Por: pizarro 23-05-08 14:00
ESTRELLA SAT
1
Diari de Girona Por: pizarro 21-05-08 23:15
pizarro
0
Diari de Girona Por: pizarro 15-05-08 16:39
SANITARI
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com