Foro- Ciudad.com

Can Fornaca - Girona

Poblacion:
España > Girona > Can Fornaca (Riudarenes)
21-05-08 23:15 #888524
Por:pizarro

Diari de Girona
Carta oberta al senyor Gironés:


Sóc la filla d´en Miquel Mompió, exalcalde de Riudarenes; la Bet Mompió. Ja fa 13 anys, a les terceres eleccions municipals en les quals el meu pare es va presentar com a alcalde, no va sortir reelegit. Ell amb dos regidors més es va quedar a l´oposició. Per motius de salut -pateix del cor-, va decidir deixar la política i dedicar-se a la seva feina i a la família, la qual cosa sempre li he agraït molt perquè, a més de preservar la seva salut, va poder dedicar-nos més temps. Durant els seus 8 anys d´alcalde, els meus germans i jo el vèiem poquíssim.

Ara, el grup de CiU, partit pel qual es presentava el meu pare, ha ressorgit amb gent nova i jove, amb moltes ganes de treballar pel poble. El meu germà i el meu marit formen part d´aquest grup, però el meu pare es va desvincular de la política en el moment que va haver de dimitir com a regidor, i ja fa més de dotze anys que no té cap vinculació amb la política.

Malgrat això, el senyor Gironés, des d´aleshores, no ha deixat d´acusar i involucrar, a vegades de manera dèspota, el meu pare en afers polítics, i fins i tot en alguna ocasió s´ha ficat en la seva vida personal. No puc comprendre l´obsessió d´aquest senyor vers el meu pare. Fins a dia d´avui, mai no m´he pronunciat respecte cap d´aquestes acusacions, però els fets presents en la política municipal de Riudarenes -s´ha presentat una moció de censura contra el senyor Gironés- han dut l´alcalde a acusar-lo altre cop de coses alienes.

Concretament li atribueix d´estar al darrere d´aquesta moció.

Doncs sàpiga que el senyor Martínez, regidor que ha abandonat el seu govern, i el meu pare, ni es coneixen, ni han parlat mai. El meu pare en cap moment ha estat involucrat en aquests fets polítics, li ho puc ben assegurar. Vostè en té la certesa. Sàpiga que el pare segueix la política municipal de reüll, com qualsevol altre ciutadà, i que de cap manera pot ser el culpable dels seus mals. L´únic responsable del fracàs polític del senyor Gironés és vostè mateix, cosa que es veu que li costa molt d´assumir i tal vegada per això ha de seguir atribuint fets a altres persones, en aquest cas el meu pare.

Li demano que no busqui fantasmes on no n´hi ha, cerqui les causes del seu fracàs polític en la seva actuació diària, i deixi en pau en Miquel Mompió, que des del dia que va abandonar la política és un ciutadà més de Riudarenes. Contesti els seus rivals polítics, la gent que l´acaba de tombar, la gent del seu partit que l´ha abandonat per discrepàncies, els qui estan a primera línia política, o reflexioni, encara que sigui per una vegada, i pensi que potser deu ser que en poc temps s´ha buscat massa enemistats. Si us plau, senyor Gironès, oblidi´s de la gent que ja fa anys que s´ha retirat.

Bet Mompió de Trincheria. Riudarenes.

Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
INVITACIÓN A LA XVI VILA GEGANTERA DE GIRONA Por: Asociacion de vecinos 22-01-09 19:26
en pere dela cullera
3
Diari de Girona Por: pizarro 27-05-08 09:48
Al medio día alegría
1
Diari de Girona (Cartes al Director) Por: pizarro 23-05-08 14:00
ESTRELLA SAT
1
Diari de Girona Por: pizarro 11-05-08 10:54
pizarro
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com