Foro- Ciudad.com

Can Fornaca - Girona

Poblacion:
España > Girona > Can Fornaca (Riudarenes)
12-05-08 12:47 #865346
Por:pizarro

Diari de Girona
Convergència i Unió de Riudarenes veu més a prop pactar amb el regidor expulsat del govern El líder de la federació nacionalista manifesta confiar més en Martínez que en l'alcalde

C.T.B., Riudarenes
El grup municipal de Convergènica i Unió de Riudarenes es va reunir ahir a la nit per valorar la situació que des d'avui viurà l'equip de govern que es quedarà en minoria, quan es faci efectiva l'expulsió del regidor Josep Miquel Martínez, després que deixés les files socialistes per passar al grup mixt, cosa que deixarà el govern en minoria -quatre regidors d'AIR-PM, quatre més de CiU i Martínez-. A l'hora de tancar aquesta edició, la reunió encara no havia finalitzat, per la qual cosa no va ser possible saber si CiU estava disposat a acceptar la proposta de mà estesa que havia fet l'alcalde, Jordi Gironès, o per contra, negocia amb Josep Miquel Martínez una possible moció de censura, malgrat que el regidor del grup mixt ja va avisar que governi qui governi es mantindrà a l'oposició. El cap de llista de la federació nacionalista, Jordi Ros, va manifestar, però, abans d'aquesta reunió, que per les declaracions de l'alcalde que havia llegit a la premsa, la seva posició era més propera a Martínez, la qual, segons Ros, és més "coherent i honesta". Una possible moció de censura amb el suport de Martínez podria portar a les comarques gironines un possible nou cas de transfuguisme. Per la seva part, Gironès, en l'acte de la inauguració de les obres de millora del local polivalent de Riudarenes, va manifestar que confia aconseguir arribar a un acord i "superar les dificultats" que hi ha entre els dos partits. I va afegir que la situació s'ha de resoldre amb "seny" i tranquil•litat.
Si finalment quallés un acord entre la federació nacionalista i Josep Miquel Martínez, els dies d'AIR-PSC a l'equip de govern podrien estar comptats. En aquest sentit, Gironès va manifestar divendres que "cap dels partits podem tolerar que algú vagi dient que el seu vot val més que el dels altres" i que els dos partits són responsables perquè "cap persona individual decideix pel poble".
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Diari de Girona Por: pizarro 21-05-08 16:34
pizarro
2
Diari de Girona Por: pizarro 14-05-08 16:27
pizarro
0
Diari de Girona Por: pizarro 13-05-08 14:57
la xufla
1
Artículo publicado en www.DiariDeGirona.com el 07-11-2007 Por: chemamoto 11-11-07 17:57
EL DE LA CAMPANA
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com