Foro- Ciudad.com

la Salzadella - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > la Salzadella
09-06-11 17:16 #8106268
Por:vwxyz

Normas de uso
Vist que han borrat el missatge asquerós de un tal "gaviotas no se qué més", que no és un altra persona que rrraaa, en el seu intent per fer-se passar per una segona persona amb un caràcter tan anormal (cosa que no existeix). Vaig escriure 4 linies. Per a intentar fer entendre a aquesta persona com es comporten les persones normals. I quan es traspase una línia prohibida.

Quan parles d'un alcalde, d'una gestió, una actitud d'un govern, etc. Estàs fent un ús de la teua llibertat d'expressió. I estàs creant i debatint una opinió pública i general. (amb més o menos educació, done igual).

Quan comences a insultar a una persona concreta, a la seua familia. Estàs cometent un atac contra l'honor i la dignitat de esta persona.
La qual cosa és un delicte. I per lo tant, TU eres un delicuent.

El millor seria que aquesta persona (i algunes més), entenguesen el que és un comportament lógic. Però no és així. Jo no tinc interés en fer-li mal a ningú, però el que no es pot fer es permetre el que s'ha permés sempre a este poble. "Guanye el que pegue més fort, el més xulo, i el que solte l'animalà més grossa". I els altres que se fajen fotre. Pues no, això no funcione així.

Ho he intentat dir de totes les maneres possibles. Però per lo vist no ho enten/en. El que em fa pensar que aquest subjecte/s, va nàixer ahir, i no sap com comportar-se en una societat civilitzada.

(Al final del missatge pegaré un pàrraf molt interessant de les normes d'ús del foro).


Donat que s'ha publicat un missatge nociu contra mi, i donat que no és la primera vegada que es fa. Per a la gent que no em conega, vaig a contestar-lo. Per a que tinguen l'oportunitat de crear la seua própia opinió sobre mi, escoltant també la meua versió.


Per a "gaviotas... rrraaa".


No treballo a mercabarna, treballo al port, capsot, entera't ja d'una vegada. Però si treballara a mercabarna, no pasaria absolutament res. Vaig començar treballant amb miquelico als 16 anys, i mai se m'han caigut els anells de fer cap tipo de treball. No obstant, he conseguit muntar poc a poc, i ara treballo fent una pasantía jurídica (busca-ho al diccionari). I m'alço tots els dies per a fer una cosa que m'agrade molt, i cobro per això. Amb això es suficient, i fa que la meua vida siga de lujo (Quin tipo de mentalitat tens? quan deia que era de "lujo" no ho deia pels diners, o deia per la qualitat de vida...). Ara pensa sincerament per a tú mateix; Tú pots dir el mateix que jo? o millor dit, Tú dones el nivell per a que et contracten a mercabarna o al port? Perquè pareix que t'en rius d'això. Deus ser ministre. I si així fora, cosa improbable, segur que més d'un familiar teu està al paro, o no done pa molt, i no t'agradaria que ho diguesen pel foro.

No camino amb el cap caxo pel poble, ni tinc vergonya de res. Tot el contrari, jo dono la cara i tú no. Ademés no camino, vaig corrents sempre que puc.

I persupostisim, NO me drogo, al contrari del que tú dius, i al contrari que molta gent de eixe poble, entre els quals no m'extranyaria que estigueses tú. Perquè si em drogara, el cervell em funcionaria tant malament com a tú. I això la meua vida tal i com la tinc muntada no m'ho permiteix.

De totes formes, jo al poble tinc els amics que jo mateix elegeixo. I ells saben com sóc. El que penses tú o gent com tú no m'importe. I no necessito agradar-li a tot el món, ni ser amic de tots. El número d'amics no importe. Importe si son bons. Quants amics bons tens tú? Tú penses coses roines de mi. Pensa, quanta gent al poble pense coses roïnes de tú? Segur que més de la meitat, per número de vots.

Per un altra part, m'has dit gandul. Igual que a mon pare. Te diré que segur que tens alguns familiars que treballen, i uns altres que estudien. Jo faig les dos coses alhora. Així que crec que treballo el doble que tú, o 30 vegades més. De totes formes repetixo; segur que més d'un familiar teu està al paro, o no done pa molt, i no t'agradaria que ho diguesen pel foro.

Per la gilipollada eixa de Barcelona que no sé ni que volies argumentar, te diré que jo vaig nàixer a Barcelona, i al poble vaig arribar amb 12 anys. Conque no l'he descuberta ara.

Per últim, no em penso millor que tú. De fet ni m'importe el que fajes, ni em comparo amb la gent ni res...... aunque sé que si donares la cara, voriem que parles molt i al hora de la veritat, deixes molt que dessitjar. A mi m'importe el que faja jo, i estic content d'això.


Crec que aquesta actitud tant asquerosa que mostres cap a mi, no és un altra cosa que enveja insana. O alomillor és simplement un problema d'actitud. Crec que eres una persona solitària, atrapada dins d'un poble de 800 persones on més de la meitat no et poden ni vore. I la teua única eixida és anar al pub o a una orquesta en dissabte. I ja de pas, una vegada al pub, per enganyar-te a tú mateix, fas vore que eres el tio més simpàtic i amigable del món. I inclús em deus saludar i tot si t'encantes. Fals.


Aixi que preocupat pels teus problemes, que segur que en tens. I a mi olvida'm, aunque no pugues. jeje. Capsot.




Aprofito per mostrar la meua repulsa més extremada contra les persones cobards que actuen d'aquesta manera. I despedir-me, perquè tinc exàmens que atendre, i ja he perdut prou temps amb este tipo de gent.


No fa falta ni que conteste cap iluminat de la vida d'estos. Perquè ho borraré tot i no entraré amb el vostre joc. Anònims i cobards.




Normas de uso.
Los usuarios que utilizan este foro aceptan:

- Los mensajes serán publicados en el foro de discusión y accesibles por cualquier otro usuario de Internet.
- Junto al mensaje insertado se publicará la fecha y hora de inserción.
- La dirección IP siempre será almacenada por motivos técnicos y para posibles actuaciones por las autoridades y para determinar la responsabilidad de la persona que hace uso del servicio.
- En los mensaje enviados por usuarios no identificados o no registrados el campo autor podra ser rellenado con la direccion IP del que escribe, quedando siempre opcion de enviar o no el mensaje.
- Los mensajes publicados sólo podrán ser eliminados por Foro-ciudad.com, por su propio autor o por un moderador si lo hubiera, quedando siempre una copia guardada.
- El periodo de vigencia de un mensaje publicado podrá ser ilimitado.
Puntos:
09-06-11 17:59 #8106623 -> 8106268
Por:ciengaviotasondeiran

RE: Normas de uso
A mi me da igual qién se ael rraaa ese, pero te sigo hace tiempo en el foro y no conseigo entender, con las barbaridades que dices y con lo que insultas, que ahora seas el más santo del mundo! sí que tienes los humos subidos xaval!!!
Lo úncio que te molesta es que la gente sepa la verdad y por eso te pones tan a cien con cualquiera que diga verdades.
Lo dicho, si miras todos los mensajes que has enviado a este foro, nos ganas a todos en burradas Pasmado pabernosmatao amparo!
Puntos:
09-06-11 18:05 #8106680 -> 8106623
Por:vwxyz

RE: Normas de uso
Pasmado Pasmado Pasmado Pasmado Pasmado

No ha entés res..., no importe.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
INAUGURACIÓ DE LA FIRA Por: Toro sentado 11-12-10 21:52
Toro sentado
34
En el entorno de Ripoll creen que “todo quedará en nada” Por: Toro sentado 07-07-10 08:55
Toro sentado
0
Homenatge als Presidents Por: Cristiano 03-07-08 08:14
Cristiano
2
...per si algú esta cansat de la televisió de tots los valencians.... Por: No Registrado 03-03-08 20:39
No Registrado
6
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com