Foro- Ciudad.com

la Salzadella - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > la Salzadella
07-06-10 09:02 #5485243
Por:Toro sentado

INAUGURACIÓ DE LA FIRA
La Salzadella El subdelegado del Gobierno en Castellón, Antonio Lorenzo; el presidente en funciones de la Diputación, Francisco Martínez; junto al alcalde de la Salzadella, Abelardo Ripoll; y el ex futbolista Pichi Alonso inauguraron la tercera edición de la Fira de la Cirera, un acontecimiento que contó con gran afluencia de público durante toda la jornada. RD
Puntos:
07-06-10 14:05 #5486773 -> 5485243
Por:No Registrado
RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
En la inauguració el alcalde va fer un discurs que no va estar masa bé. Quan un és alcalde ha de recordar que no son eleccions i no està fent campanya. En este discurs estava representant a tot el poble, i el va fer només dient el que ell pensava, que tu penses certes coses bé, però quan eres alcalde mos representes a tots, així que te que apendre a separar els discursos.
Per cert, la fira ha sigut un èxit.
Puntos:
07-06-10 16:09 #5487418 -> 5486773
Por:Toro sentado

RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
i si no són eleccións que fien tots aquells?
a tu te faria molta gracia que se presentaren una parella d'amics a casa teua a sopar i tu hagueres preparat el sopar per a cuatre i en venen 50 i la mare a a ixó no hi ha dret.


cuan s'aprofiten del esforç de tot un poble per arribar tots mudaets i sense suar ni gota ni avisar de la asisténcia ni donar explicacións, que es?
Lo que va dir l'alcalde es lo que pensa moltisima gent i no s'atrevixen a dir.

Va dir la veritat va agrair al que l'ajuda i al qui li fique bastons per a que estropese també li ho va dir,i si no que no feren les coses en tanta mala idea.

Martines va tindre el detall com tots per que Carles Santos no va poder vindre, si no que hagues pasat que hages dit la gent del PP? que al Vice president en funcións no li habien fet cap detall, si no comfirme la asistencia havent-lo invitat.

jo crec que tenen molta cara esta gent i ho han demostrat s'auto inviten als actes com resulte que se pensen que castello es el seu cortijo particular, pos se presenten a on siga i ja esta, se porten el seu fotografo particular i se fan la foto en tota la cara, i no donen ni una subvensió al poble damunt se riuen dels que estan suant i escalfantse el cap per a que la fira funsione, quede molt bé dir que la firqa es presiosa, pero que de millor treballar per aque sigue tot un exit.

gracies a toa la get que han ajudat un any mes a fer posible, este exit es nostre dels que hem treballat, dels que rabiem per que trobem herrades i voldriem que l'altra fira fora millor.

Als que s'enrriuen i s'omplin les borxaques i s'aprofiten de la fira no sels pot agrair res.

I als que venen a fer una foto de la inauguració no fan falta mentres no cumplisquen lo que diuen i prometen, i el que li pique que se rasque.


la gent que va vindre esta molt agraida i contenta del tracte de la gent del poble gracies tambe a ells als visitants ells mos ho diuen tot any rere any, cada vegada mes.

Visca la fira de la cirera
Puntos:
08-06-10 20:55 #5497058 -> 5486773
Por:No Registrado
RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
Que un alcalde com el que tenim, que perteneix a un grup d'electors independent, que no es polític ni vol aspirar a res politicament, que treballe dia a dia per a conseguir un futur millor per al poble, que ha fet possible en la seua suor i en les seues mans una cosa tan bona per al poble de la salzadella com la TERCERA fira de la cirera, no pot dir lo que pense?
Per a mi el discurs va ser de lo millor de la fira, educadament l'alcalde va dir lo que tot el poble sap, que molts politics no s'enrecorden de la nostra fira ni del nostre poble hasta el dia de la inauguració per a vindre a fer-se la foto, que els altres no han menejat ni un dit per ajudar a que la fira de la cirera siga possible i que a més a més de no ajudar fiquen totes les pedres possibles al cami per tal de liarla. Pero ja se sap, en dir les veritats s'acaben les amistats. Un 10 per a l'alcalde, un 10 per a la fira i un 10 per al discurs. Enhorabona pa l'alcalde per no ser un llepaculs. Per cert, la fira no ha segut un exit, ha segut un exitaaaaaaaaaaazo.
Puntos:
08-06-10 21:05 #5497147 -> 5497058
Por:No Registrado
RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
Estás en: Las Provincias >Noticias Comunitat Valenciana >Noticias Castellón >Un congreso dará a conocer las propiedades de la cereza en octubre
LA SALZADELLA
Un congreso dará a conocer las propiedades de la cereza en octubre
06.06.10 - 00:28 - JORDI MAURA | LA SALZADELLA.
Comparte esta noticia »
El municipio de la Salzadella está dispuesto a descubrir y promocionar nuevos productos que puedan obtenerse a partir de la cereza. Esta fruta, con la marca CV, es cada vez más conocida en un mayor número de plazas y mercados, según explicó el alcalde de la localidad, Abelardo Ripoll, quien apostó por aprovechar al máximo todas sus posibilidades. En este sentido anunció que la localidad acogerá en octubre un congreso para dar a conocer todas las posibilidades de este producto.
De hecho, en las casetas de esta III edición de la Fira de la Cirera los asistentes pudieron encontrar productos realizados en distintas partes del mundo a partir de la cereza, como frutos deshidratados, infusiones de rabos de cereza o aceite elaborado a partir de los huesos. «Espero que entre Diputación, Ayuntamiento y Universidad realicemos el congreso en octubre para que la temporada se pueda desestacionalizar», aseveró el primer edil.
En su discurso, Ripoll no pudo reprimir una pequeña reprimenda a la clase política. Al ver la plaza repleta de vecinos y con decenas de políticos a la espera de cortar la cinta inaugural del certamen se preguntó «cómo es que hay tanta gente para salir en la foto» . Aunque agradeció las gestiones realizadas para traer fondos a la localidad y la colaboración de distintos cargos políticos e independientes de la comarca para conseguir subvenciones, denunció que instituciones como la Diputación hayan recortado las ayudas a la fiesta y que luego el PP acuda masivamente a la Salzadella. Sus palabras irritaron a las decenas de cargos, asesores, diputados y alcaldes populares desplazados a la localidad para la Fira.
La inauguración corrió a cargo del comunicador y futbolista Àngel 'Pitxi' Alonso, que no paró de firmar autógrafos en gorras, camisetas y balones. El de Benicarló se mostró «encantadísimo» de estar en la feria y del entusiasmo de la población con la misma, «algo muy importante en la época en la que estamos viviendo, en la que son necesarias las ideas», dijo. La feria cuenta con colaboradores como Mariscal, que ha diseñado los carteles y camisetas, o el músico vinarocense Carles Santos, que ha compuesto un himno para la cereza.

Las casetas expusieron productos elaborados con cerezas. :: MAURA
Puntos:
08-06-10 21:06 #5497162 -> 5497147
Por:No Registrado
RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
https://ww.el7set.com/
La Salzadella

05/06/2010


Antonio Lorenzo asistió a la inauguración de la Fira de la Cirera de la Salzadella



El subdelegado del Gobierno en Castellon, Antonio Lorenzo, junto al alcalde de Salzadella, Abelardo Ripoll, y el ex futbolista "Pichi" Alonso, han inaugurado hoy la III Edicion de la Fira de la Cirera, un acontecimiento que se desarrollara este fin de semana y que cuenta con gran afluencia de publico. El subdelegado se ha dirigido a los asistentes y ha felicitado a los organizadores por la magnifica iniciativa.
Puntos:
08-06-10 22:10 #5497687 -> 5497162
Por:No Registrado
RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
Per a mi el discurs va ser lo que sentim la mayoria de gent,ja que lo unic que demanem es que mos concedisquen les subencions per poder millorar la fira any darrere any,malgrat tot se ha demostrat que sense ells tambe la podem fer,ha segut un exit,malgrat el temps del diumenge,i la gent valora que cada any anem pujant el nivell,aixo ens gratifica moltissim,un deu a totes les persones que han ajudat a montar la fira,i tambe als caÇadors que han montat un estant que ha segut molt visitat,i l´asibado en los torts ha segut una maravella,ja falta menos per la 4 fira de la cirera.
Puntos:
08-06-10 22:25 #5497820 -> 5497687
Por:No Registrado
RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
On puc sentir el discurs?
Puntos:
08-06-10 22:29 #5497852 -> 5497687
Por:No Registrado
RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
quina llástima que la televisió de castello no emitiera tot el discurs de l'alcalde per complet...¿porque será?
Puntos:
08-06-10 22:41 #5497945 -> 5497852
Por:No Registrado
RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
una part important del discurs de l'alcalde, que no tota, la trovareu al seguent enllaç que hi ha a la pagina de la fira www.firadelacirera.org

Puntos:
08-06-10 23:05 #5498178 -> 5497852
Por:Toro sentado

RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
Es tot un detall de la democracia en que vivim, en esta provincia, no entenc el interes de esta tv en amagar lo que tots sabem, es indignant que se nutrisquen del nostres impostos.


Per un altra part vaig sentir l'entrevista a la Regina de Salzadella i tinc que dir que me va encantar el discurs que va fer, com va expresar la ilusió per la fira, per vore el poble ple de gent, per vore com els comersos, la coperativa, les asociacions etc se beneficien del la fira.

Li dono les gracies per les paraules i elogis a la Fira de la cirera i a la organització de la mateixa Gracies regina.

Estic content en vore com la gent que el primer any no donava un duro per la fira ara s'han donat conte de que es un impuls per a la economia del poble, per a que se financien les asociacions, per a que els agricultors partriculars tinguen la posibilitat de negoci sense fer km despres de collir i en un tems record fagen la venda mes rapida de la seua vida.

Ara ja comprenem tots millor l'idea de futur per al nostre poble per part del JPS, ara es hora de reconeixer i donarmos conte que no eren cuentos ni promeses que mai se cumplirien fetes per ells, que la visió del futur per al nostre poble no es descabellada per part del equip del JPS, que se li ha donat ina força al poble com mai hem conegut, i que el poble es moltisim mes conegut i el producte, el protagoniste la cirera de Salzadella també.

Pero no crec que s'acabo en la fira de la cirera i ja está s'han fet molts mes projectes que tampoc se valoren lo suficient i que per part de l'oposició que tant va dir que farien una oposició contructiva, s'han criticat i s'han ficat entrebancs per a fer-los fracasar, hara es moment de disfrutar de l'exit de la feina ben feta i de no relaxarmos i seguir terballant per i pa el poble en mes força si cal.


He sentit moltes critiques que s'han fet a certa gent que estan davant de asociacions del poble i crec que no cal fer tant de circ i tant el ridicul cuant un esta en un lloc representat algo te que estar en la majoria i no fer ridiculeses i si no fora i un altre que dingú es impresindible i sempre hi ha gent en ganes de treballar i fer lo millor per a la resta de gent.


Esprem que la proxima sigue millor encara i que ens puguem superar mes si cap estarem allí per a fer-ho posible.
Puntos:
09-06-10 00:14 #5498851 -> 5497852
Por:No Registrado
RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
Algú li deuria de dir a l´alcalde de Penyiscola que es de molt mala educació mostegar el xiclet aixina!!!!....Cooollons quines "bocaaades"!!!!
Alguns dels que n´hi habien allí detrás s´els debie fer la cara roja!!!! LLástima que no haguen ficat el discurs complet, deu estar censurat...!!!
Enhorabona salsadellans, un any mes m´he quedat sorpres de la faenada que heu fet al vostre poble!!!!
Apa!!! Fins l´any que bé, mes i millor!!!
Puntos:
09-06-10 02:32 #5499435 -> 5497852
Por:No Registrado
RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
No deixeu de vore el reportatge fotogràfic de www.laplanaaldia.com sobre la fira de la cirera, allí tampoc diuen res sobre les paraules de l'alcalde en el seu discurs, però de fotos i de polítics ne ñan un fum.

https://ww.laplanaaldia.com/baix-maestrat/noticias/31354/la-salzadella-celebra-la-iii-fira-de-la-cirera
Puntos:
09-06-10 19:52 #5511969 -> 5497852
Por:Toro sentado

RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
home jo li diria el pp al dia, estaben contents eh! unes fotos molt expresives, sobre tot la de la presidenta de la asociació dels Músics.

Se note lo content que esta Cristobal
Puntos:
09-06-10 20:01 #5512088 -> 5497852
Por:No Registrado
RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
on estan eixes fotos?
Puntos:
09-06-10 20:22 #5512317 -> 5497852
Por:Toro sentado

RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
mirau ací

https://ww.laplanaaldia.com/baix-maestrat/noticias/31354/la-salzadella-celebra-la-iii-fira-de-la-cirera
Puntos:
10-06-10 13:42 #5517064 -> 5497852
Por:No Registrado
RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
l'alcalde continue sen un borrego
Puntos:
10-06-10 15:03 #5517577 -> 5497852
Por:Toro sentado

RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
sou persones cultes per lo que veig, la cobardia es lo que te que s'atreveixen a insultar derrere d'un aparell amagaets com sempre, ara els diners els valen aixo sí, critiquen tot absolutament tot lo que se fa al poble, no veuen a un pam del nas pero els diners els volen, i s'aprofiten de la suor i dels pensaments dels demes i damunt tenen la santa barra de insultar al personal, saps que te contesto insultador, que el amor a les persones i al poble es mes fort que tots els insults que li pugeu dir a l'Alcalde i L'alcalde som tots aixina que mos insultes a tots el que el hem apoyat en la fira, cuan cuatre listillos dien que no valia pa res esta fira, cuan vos eu fartat d'insultarlo i ell i els demés mos hem dixat la pell per Salzadella i la seua gent, pero per molt que insulteu i digeu L'AMOR sempre guanyará al odi.

Gracies amic per l'elogi al poble, ser un borrego no es cap deshonrra ser un ipocrita egoiste si.
Puntos:
13-06-10 20:19 #5537638 -> 5497852
Por:No Registrado
RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
el discurs de l'alcalde complet a televisió de castelló

Puntos:
13-06-10 20:26 #5537692 -> 5497852
Por:No Registrado
RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
Estás en: Las Provincias >Noticias Comunitat Valenciana >Noticias Castellón >La venta de cerezas se dispara en la comarca tras la feria
LA SALZADELLA
La venta de cerezas se dispara en la comarca tras la feria
13.06.10 - 00:23 - JORDI MAURA | LA SALZADELLA.
Comparte esta noticia »
La Cooperativa de la Salzadella, animada por la demanda que están teniendo en plena temporada de cerezas, ha puesto en marcha una pequeña flota de vehículos para trasladar parte de la producción local y venderla directamente en mercadillos de los distintos pueblos de la comarca y fruterías «que reclaman cada vez más el producto», señaló el alcalde, Abelardo Ripoll.
Por otro lado, el Consistorio sigue teniendo sobre la mesa el objetivo de conseguir su propia denominación de origen para el producto, distintivo que se añadiría a la marca de calidad CV con que cuenta la cooperativa y que reconoce la Conselleria de Agricultura.
El fallecido Joan Brusca, secretario de La Unió de Llauradors, trabajó codo a codo con las instituciones de la Salzadella para tratar de conseguir la DO como se hizo con la alcachofa de Benicarló. «Pensamos que es posible porque parece que la Generalitat está por la labor de apoyar las denominaciones que, al fin y al cabo, son un reconocimiento que ayuda a vender un nombre, una calidad y una marca mucho más lejos», señaló el munícipe.
La población de la Salzadella produce cada año en torno a los 600.000 kilos de estos frutos sabrosos y coloristas. En la pasada Fira de la Cirera, que supone el pistoletazo de salida a la temporada y que se celebró el pasado fin de semana, se vendieron siete toneladas de cerezas entre los asistentes.
«En cuanto a público y económicamente la feria fue un éxito», explicó el primer edil. El impacto total de la feria es difícil de cuantificar. La práctica totalidad de los expositores acabaron sus existencias y muchos colectivos participantes han visto cómo sus cuentas aumentaban hasta el punto de garantizarse el capital necesario para desarrollar sus actividades todo el año.
«Más gente no cabía, la carretera se llegó a colapsar y hubo quien no pudo entrar en el pueblo», explicó Ripoll, que ve difícil superar las expectativas de la feria. La cara negativa, volvió a reiterar, fue la falta de ayuda de las instituciones.
El Consistorio y el sector tienen ahora muchas esperanzas puestas en el congreso que, con ayuda de la Universitat Jaume I y otras instituciones, se celebrará el próximo mes de octubre. «El objetivo es conocer iniciativas y productos que a nivel internacional están funcionando, como en Alemania o los EE.UU., para tratar de proveerles las cerezas que utilizan para la elaboración de infusiones o productos cosméticos o de la alimentación», apuntó el primer edil.
Puntos:
13-06-10 21:32 #5538131 -> 5497852
Por:flecha1

RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
¿algu sap algo dels tres borregos de la diputacio que van estar a la fira?
Puntos:
13-06-10 21:54 #5538250 -> 5497852
Por:lessocarraes

RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
sin insultar, per més que un siga borrego, el respecte no ha de faltar, sinó en borrego un es converteix.
Puntos:
13-06-10 22:09 #5538352 -> 5497852
Por:No Registrado
RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
jo no he insultat a ningu ,lo unic que dir es si algu saps algo dels tres borregos de la diputacio,pero no de les persones si no dels que van donar de la granja que te la diputacio,aixi que antes de escriure asegurat de lo que vols escriure,jo tinc un respete molt grand a totes les persones siguen del meu agrat o no,aixi que torno a preguntar si algu sap algo dels tres animalets.
Puntos:
13-06-10 23:25 #5538946 -> 5497852
Por:No Registrado
RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
jajaja, val, ok, ho he mal interpretat. accepta les meues disculpes.
Puntos:
14-06-10 09:39 #5539916 -> 5497852
Por:No Registrado
RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
les teues disculpes son acceptades,pero encara no me ha contestat ningu,per favor si algu sap algo a vore si ho pot dir,gracies.
Puntos:
14-06-10 13:48 #5541174 -> 5497852
Por:No Registrado
RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
igual van parar al forn en pataqueta, i per això ningú et conteste.
Puntos:
14-06-10 20:34 #5543827 -> 5497852
Por:No Registrado
RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
un sen va anar a un corral de les coves,un altre a la cassola ,i el ultim fa fugir direccio del mas de miquel,i encara no ha tornat.
Puntos:
15-06-10 23:47 #5561235 -> 5497852
Por:No Registrado
RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
per a vore el reportatge de ANEM DE BOLID del canal 56 sobre la fira



busqueu a l'apartat de programas i elegiu l'opció ANEM DE BOLID 15/06/2010 (minut 22,40 del programa), un bon reportatge pero tampoc ens han ficat el discurs de inauguració de l'alcalde, tot i que bueno la seua entrevista també ha segut molt bona, si senyor molt ben dit, enhorabona per a ell i als de junts per salzadella per haver fet algo tan rebó per al poble com la fira de la cirera. Això sí que és saber portar un ajuntament per a tirar endavant a un poble com el nostre. Sols puc dir una cosa, IMPRESIONANT. gracies i ánims!!
Puntos:
17-06-10 11:58 #5570713 -> 5497852
Por:No Registrado
RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
Les paraules de l'alcalde em pareixen "DE VALENTS", i en majúscules. És molt fàcil dir les coses quan no et sent ningú o quan t'escolten els teus.
Felicitats alcalde. Gent com tu és la que fa falta al davant dels pobles i no algunes especies humanes que hi han per ahi.
Puntos:
19-06-10 10:10 #5583646 -> 5497852
Por:No Registrado
RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
ELS VALENTS CAUEN DE CUL, QUALQUIERA S´ATREVIS A DIRVOS LES COSES A LA CARA EN LA PANDA DE HOOLLIGANS QUE ESTEU FETS, QUE DESDE LA GUERRA CIVIL NINGU HAVIA ARRIVAT A LES MANS COM VATROS VAU ARRIVAR. EN FIN SERAN COSES DEL SACRIFICI COM VATROS DIEU, DEIXE SACRIFICI QUE ES VEU REFLEXAT EN LA LLIBRETA A FINAL DE MES. MES HUMILTAT I MENOS MALA LLET QUE SEGUR QUE GUANYARIEU VOTS I AMICS PERQUE AUNQUE NO ESTEU D´ACORD EN ALGUNA INSTITUCIO PER RESPECTE, PER EDUCACIO I SOBRETOT PER SALSADELLA NO COSTA RES QUEDAR BE, QUEDAR COM UN HOME I NO COM UN XULO DE FIRA. XD! Guiñar un ojo
Puntos:
20-06-10 16:46 #5590375 -> 5497852
Por:No Registrado
RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
Discrepem tant en la manera de vore les coses, estem tant allunyats moralment, fas en tanta facilitat de la mentira la teua realitat, que val més no contestar-te. Au a rabiar!!!
Puntos:
20-06-10 17:53 #5590616 -> 5497852
Por:No Registrado
RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
https://ww.radionueva.es/


La Salzadella prepara un congreso sobre la cereza
Escrito por Redacción
JUEVES, 17 DE JUNIO DE 2010

La Salzadella prepara un congreso sobre la cereza para octubre tras los buenos resultados de la Fira.

Abelardo Ripoll, el alcalde ha explicado la iniciativa para diversificar la comercialización del producto que tienen “in mente” como ya se está haciendo en países avanzados.

Al seguent enllaç podeu sentir a l'alcalde explicant-ho...

https://ww.radionueva.es/podcast/17-6-abelardocongresw.mp3
Puntos:
10-12-10 17:00 #6674385 -> 5497852
Por:No Registrado
RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
pa promocionar i ajudar a la fira de la cirera no tenen diners pero pa fer-li una estatua a fabriccio davant de l'aeroport es gasten 300.000 €, jo jo jo jo jo.....caradures!!!!!!!, i encara van criticar a l'alcalde per demanar diners a tots els que van vindre a fer-se la foto? au a vore que vos pareix esta animalà, també preferiu que callerem avui? quina poca vergonya de politicuchos.
Puntos:
11-12-10 19:15 #6680038 -> 5497852
Por:flecha1

RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
si vol una estatua que se la fico a la seua casa,no a un puesto que cada vega que anirem la vorem,i respecte als diners ,jo crec que si lány passat ne van donar pocs,enguany menos,pero tranquils que com hi han elecions iguals ens volen comprar i oferixen algo,entre ell i martinez estem apañats a este poble.
Puntos:
11-12-10 21:52 #6680797 -> 5497852
Por:Toro sentado

RE: INAUGURACIÓ DE LA FIRA
JA VINDRAN A FESTES A PORTAR EL ABRIGOS QUE TAN VAN PROMETRE CONTA TU QUE ALGUN EURET ELS TE QUE SOBRAR, COM VENEN ELECCIONS LA BANDA NO PATIRÁ FRET
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
FIRA Por: Toro sentado 03-06-11 16:37
Arantxa-78
33
Suspensión Fira de la cirera Por: Tio pussset 30-05-11 23:29
garrofal
33
mariscal-cede-uno-de-sus-carteles-para-la-imagen-corporativa-de-la-fira-de-la-cirera-de-la-salzedella Por: No Registrado 01-04-11 13:36
No Registrado
0
Invitat per a la fira 2011 Por: No Registrado 30-12-10 20:52
flecha1
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com