Foro- Ciudad.com

la Salzadella - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > la Salzadella
13-03-08 11:00 #752419
Por:No Registrado
Avui és noticia al poble......
El Partit Popular de La Salzadella, va repartir ahir per la vesprada un escrit a tots els seus veïns, i antes de comentar-la, que jo personalment la comentaré perque no hi ha desperdici, volia llançar una pregunta a tots els foreros.....

Creeu que és oportú que l'equip de govern del nostre poble, de l'Agrupació d'electors independents, Junts per Salzadella, tindrien que entrar en el joc contestant a eixe escrit, enviant la informació que es crega oportuna per les cases, al igual que ho ha fet el Partit Popular?

Protestante....

Puntos:
13-03-08 11:13 #752440 -> 752419
Por:auela

RE: Avui és noticia al poble......

Eixe escrit l'han deixat a totes les cases? perque jo no l'he vist encara. Si el puc llegir ja faré els comentaris i respondré a la teua pregunta Protestante
Puntos:
13-03-08 11:18 #752456 -> 752419
Por:No Registrado
RE: Avui és noticia al poble......
Jo he llegit l,escrit i crec que no val la pena contestal-lo,com ha votant del p.p. estic molt disgustat perque en aquest,nomes apareixen critiques i ni una idea o alternativa bona per al poble.
Puntos:
13-03-08 11:23 #752465 -> 752456
Por:auela

RE: Avui és noticia al poble......

Bufffffff, com deu ser l'escrit eixe si inclus un votant del PP diu lo que diu!!
Puntos:
13-03-08 11:33 #752480 -> 752465
Por:Cristiano

RE: Avui és noticia al poble......
M´agradaria que el comentareu açi al foro, per que no l´he vist i aixi comentariem el escrit i la preguna de Protestante.
Puntos:
13-03-08 12:27 #752584 -> 752480
Por:No Registrado
RE: Avui és noticia al poble......
Sería posible que algú comentara les barbaritats q deu ficar en eixe escrit??

Els q no estem en el poble tamé ens volem enterar d'estes coses.
Puntos:
13-03-08 13:49 #752797 -> 752480
Por:No Registrado
RE: Avui és noticia al poble......
Comentare alguna cosa,tot no puc perque no tinc tems,critique entre altres coses que l`alcalde cobro la gasolina de san jordi hasta aci,que se faixga el ecoparque ara enves de quan se poso en marxa el pla zonal,que a festes no se penjaren banderes espanyoles,que no se invitaren a les festes representants del p.p. i tambe comente algo de la pedreja i l`obra de l`enllumenat. ja podeu dona alguna opinio. Jo no contestaria res,esta forma de fe oposicio ja la fet el p.p. durant estos 4 anys i li ha servit de ben poc,a mi m`agradaria vore algu d´estos a santa barbara,per cert abelardo esta dissabtes i domenges sense cobra un duro.

DAVID SEGARRA
Puntos:
13-03-08 14:38 #752893 -> 752797
Por:No Registrado
Borrado por el usuario.
Puntos:
13-03-08 15:21 #752958 -> 752893
Por:auela

RE: Avui és noticia al poble......

Ja he pogut llegir el dixos escrit......... jo tamé dic lo mateix que heu dit alguns: no mereix la pena contestar-se...... penso que repartint el BIM com s'ha començat a fer la gent tenim la informació necesaria, responent en escrits com el del PP penso que no s'arrivaria a cap lloc.

He de dir que en un punt concret del escrit si que estic d'acord: el alcalde no tindria que cobrar quilometratge des del seu domicili hasta este poble. Un altra cosa son els vitges que puga fer d'aci a altres llocs en funció del seu càrrec
Puntos:
13-03-08 18:14 #753388 -> 752958
Por:No Registrado
RE: Avui és noticia al poble......
Sí, la veritat és que no val la pena contestar-ho, es aburrit entrar en un joc de jo ara et dic a tú una cosa i tu m'en dius un altra a mí, al final els que ho pateixen son la gent del poble, que lo que volem és que hi haja certa tranquilitat i normalitat al poble, però si realment hi han documents a l'ajuntament que contradiuen i demostren lo contrari de lo que van escriure i repartir la junta local del pp, s'ha de quedar a l'aire una idea que realment no és certa???, perque al escrit es fan una sèrie d'afirmacions i acusacions que no son ben be com allí s'expliquen....., fins on te que soportar l'ajuntament, sense desmentir coses que es poden demostrar que no son com s'expliquen i en documents, per tal de no crear crispació al poble??, es que val tot??

Em pareix molt respetable la seua opinió sobre lo dels Km de gasolina desde sant jordi a la salzadella, però jo no penso aixi, al nostre poble, s'esta utilitzant molt la demagògia en cuant a les despesses de l'alcalde. per començar jo crec que l'alcalde de la salzadella, siga qui siga, tindria que cobrar un sou, mínim, pero un sou, per a que puga realitzar les tasques per a les quals ha estat elegit al igual que a molts pobles ho fan, tant del pp, com delpsoe, etc..., de poc em serveix la línea que s'ha portat en legislatures anteriors, esta be, no es cobra res, només els desplaçamens, les dietes, i les hores, lo mateix que ara, menos los viatjes a sant jordi, però que s'ha fet estos anys al poble, o que es fara, si a només nou mesos d'haver guanyat les eleccions es fa l'oposició que s'esta fent des de el pp per els km de sant jordi. el poble pot cambiar, i jo, que estic moltes vegades en l'alcalde, se l'esforç que esta fent, ell i tot l'ajuntament per fer un poble millor, tambe se les hores i hores que fa sense cobrar ni un duro, moltes mes de les que cobre, i es persona, i te familia, però ho dona tot. al principi es va decidir que eixes hores es cobrarien, ho va decidir l'ajuntament,i dic jo que es podria respectar eixa decisió, i d'aci a uns anys es podra comprovar si eixos km i les hores que s'han fet, han aportat millores o no al poble, i tots podrem valorar si val l la pena pagar los km, o pel contrari preferim qque no els cobro ningu, encara que siga a costa de fer ben poc per a la salzadella.

A dia d'avui amb nou mesos de govern, estem parlant d'una ludoteca, d'un ecoparc, de acabar de ficar llums al poble, de la celebració del 770 aniversari, d'una fira de les cireres, de la millora de l'ermita de santa barbara, de l'acondicionament de les piscines, de l'acondicionament de les escoles, de les festes, del b.i.m., de la posibilitat de fer un parc natural de caracter municipal, de subvencions, i moltes coses mes que per ara no cal dir....

Amb tot açò no vull dir que no es puga criticar una decisió del govern, però penso que s'ha de posar tot damunt la taula, i creec que cap altre govern que ha passat pel nostre poble, amb nou mesos ha fet més, i ho crec sincerament....., pot ser ara no es veu tot, és pronte, però tots estos esforços es vorán en un futur, i entonces podrem opinar si val la pena o no que els membres de l'ajuntament tinguen que cobrar uns km o no.....

pot ser d'aci a uns mesos, s'envia un escrit queixant-se de la cantitat de hores que es fan, pot ser més valdria no fer.ne tantes, i que el poble es quedara tal i com ha estat estos anys....., jo em decanto per donar un vot de confiança en la gent que esta al capdavant de l'ajuntament, se que estan perdent molt mes del que guanyen, i al final, estic convençut que el que mes guanyara sera el poble...i crec que això és lo més important.....

Anims a l'Agrupació independent, especialment a Abelardo!!!!

Protestante.
Puntos:
13-03-08 18:58 #753495 -> 752958
Por:No Registrado
RE: Avui és noticia al poble......
Estic d´acord amb tu protestante,el treball que ha fet,fa i fara Abelardo pel poble no es paga amb diners. Crec que el p.p. utilitza aquest tema per atacar l´ajuntament i sobretot per desprestigiar Abelardo,possiblement perque no troben res mes.Queden mes de 3 anys per seguir treballant i despres cadascu que faixga la seua valoracio.


DAVID S.
Puntos:
13-03-08 19:08 #753520 -> 752958
Por:No Registrado
RE: ie sooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ie protestante,no et fiques així!!si a la primera crítica ja ens ofenem no se com acabarem. és normal i sà críticar a l'ajuntament desde el meu punt de vista.
No digues que així li ha anat al PP, perque crec jo que li ha anat prou bé, de fet ha augmentat els vots a l'estat espanyol i sobre tot al País Valencià.
Que l'alcalde te que cobrar no ho dubte, i si el transport es va aprobar pos a cobrar-ho iavan.això si després al b.i.m publicat el que cobre, per no amgar res,crec que és el millor.
GATELL
Puntos:
13-03-08 21:19 #753808 -> 752958
Por:Cristiano

RE: ie sooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Creus que pedre les eleccions el pp...es anar prou bé....me pareix que millor dit será un "consuelo de tontos".....peró de anar bé...rés de rés. Me pareix que per a un partit com el pp estar 2 legislatures sense governar....no pot traure molt bones conclusions.
Puntos:
13-03-08 15:29 #752972 -> 752893
Por:No Registrado
RE:
he borrat jo mateix el missatge perque crec que si s'ha de ficar el text millor fica-lo complet de pricipi a final....
Puntos:
13-03-08 15:30 #752976 -> 752972
Por:No Registrado
RE:
missatge borrat i aclaració de Protestante.
Puntos:
13-03-08 18:46 #753461 -> 752419
Por:No Registrado
RE: Avui és noticia al poble......
Però diu alguna mentira l'escrit? Perquè igual no creieu oportú contestar perque no sabeu que contestar.

Penso que si l'escrit no diu cap mentira, es pot estar d'acord o no, però no criticar tant si com no.

Tamé voldria que els que dieu que el poble necessita que l'alcalde treballo tantes hores perque el poble no estiguera com abans que ENUMERO tot el que ha fet el nou ajuntament en casi un any de govern?
Ah i si pot ser per ordre de importancia i sense nombrar-criticar els ajuntaments anteriors (si no es molt demanar claro.
Puntos:
13-03-08 19:10 #753525 -> 753461
Por:assabentat

RE: Avui és noticia al poble......
Tu veus lo BIM? o l'has dixat aparcat pq no l'han fet los teus?
Puntos:
14-03-08 08:27 #754425 -> 753525
Por:auela

RE: Avui és noticia al poble......

Protestante para el carro!!!! Jo en cap moment vaig ficar-me ahir en el treball dels membres del ajuntament perque en aixo dic lo mateix que tu: que en lo temps que porten governant han tret un bon grapat d'idees, que pot ser algunes de moment domes son aixo, idees, pero per ahi s'escomença a caminar....

En lo del sou estic també completament d'acord, perque se molt be les hores que se perden....... lo unic que vaig dir que no me pareixia be son els desplaçaments de casa seua al poble..... perque ( per posar un eixemple): los que van a trebalalr a Vaquer cobren els desplaçaments?
Puntos:
14-03-08 08:28 #754427 -> 754425
Por:assabentat

RE: Avui és noticia al poble......
Sí, està contemplat dins les nomines; i si no ho tenen q reclamon al sindicat
Puntos:
14-03-08 10:00 #754534 -> 754427
Por:No Registrado
RE: Avui és noticia al poble......
Lo carro s'ha de parar antes que se desboco, perque es comença per soltar dos coses i després es fa un bon embolic.

Auela, jo no li vaig dir res en respecte a lo que li puga pareixer una decisió del govern del poble, de fet ja li dic que em pareix molt raoable la seua postura concreta en este punt, per supost que es pot criticar i tindre una opinió pròpia, només faltaria!!! lo que me indigna és vore una oposició que utilitza la demagògia de lo que cobre o no el nostre alcalde per intentar desgastar el treball que s'esta fent al ajuntament, i eixe és el meu punt de vista, tan raonable, respetable i criticable com pot ser el del pp, el de voste o el de qualsevol persona que puga escriure aci al foro....

Protestante. Guiñar un ojo
Puntos:
14-03-08 10:18 #754565 -> 754534
Por:No Registrado
RE: Avui és noticia al poble......
Diu així.....

"A través de la premsa ens vam assabentar que l'Ajuntament havia destinat els diners de la cistella nadalenca, que sels dona a tots els regidors en Nadal, a subvencionar els llibres de text del xiquets del col.legi, mesura que ens sembla molt interesant i positiva, ja que vam pensar que no seria just rebre la cistella, després que l'Ajuntament hagi demanat un prestec. Esperem que es mantingui l'exemple durant els anys d'amortització (12 anys) del prestec!. Així mateix caldria considerar altres mesures d'estalvi econòmic que podrien passar per la reducció de les despeses ocasionades de moment per l'Alcalde."

Protestante.
Puntos:
14-03-08 11:32 #754697 -> 754565
Por:Aarhus

RE: Avui és noticia al poble......
Però hi ha que preguntar que perquè l'actual Ajuntament va tindre que demanar un prèstec. Pos perque algu els havia deixat bastants deutes...
Puntos:
14-03-08 10:21 #754570 -> 754534
Por:auela

RE: Avui és noticia al poble......

Protestante, totalment d'acord.... totes les opinions exposades de forma correcta son vàlides.

I tamé estic d'acord en que les crítiques al ajuntament s'han de fer en base a la faena que fan o deixen de fer. Que al fi i al cap es aixo lo que ha d'interesar al poble.

Respecte a lo que dies de contestar al escrit este..... pos si hi han documents que corroboren que el PP está enganyat fer-los públics siga al BIM, siga en un plenari..... pero penso ( i es tamé domes la meua opinió)que lo que no tindria que fer es un altre panfleto, penso que aixo podria donar una imatge que no es la que se busque
Puntos:
14-03-08 10:52 #754623 -> 754570
Por:No Registrado
RE: Avui és noticia al poble......
Sí, els documents estan, i de la manera en que es crega més oportú, ja es farán públics, serà entonces quan es podra comprovar una cosa i un altra....., ara es parlar per parlar, amb documents que corroboron una cosa o un altra es podra demostrar més que entran ara en discusions de si va ser d'una manera o un altra.....

A mi em pareix perfecte, que la gent puga criticar los km que cobra l'alcalde o no, i respeto totes les opinions, és una decisió que es va pendre, i si es discuteix i es sap, precisament és perque no s'ha intentat amagar, es a dir s'ha donat la informació sobre una desició del govern, i s'ha posat damunt la taula en les consequències que això puga portar.....

Tambe em pareix be que es critico sense mirar la feina que es fa, cadascú és lliure, però no em pareix just que s'utilitzo la demagògia i es miro de fer mal a la imatge d'una persona sense aportar dades reals.

Es un poc lo que comentava ahir, pot ser vindrà un dia en que es dirà l'alcalde ha cobrat tantes hores!!!, i realment la gent tindra que valorar la justificació d'eixes hores, i si els pareix correcte o no...
Lo que crec que no fara mai l'ajuntament sera deixar un poble estancat, sense projèctes ni idees, per temor a no fer massa hores, penso que la oportnitat que tenen els de Junts Per Salzadella, és massa bona com per a quedar-se en els braços cruçats, per no fer hores, ...i per això comentava que des de el meu punt de vista l'alcalde de la salzadella, siga qui siga, tindria que tindre un sou, per a evitar la demagògia que es puga treure del tema econòmic o de les despeses que puga generar un alcalde....

Personalment, prefereixo un alcalde que cobro hores i porto coses bones i positives a un poble, que un que no en cobro i no em porto res o ben poc..... i és la meua opinió personal, res més

Protestante.

I no estic enfadat en ningú, encara que hi haja vegades que ho puga pareixer, tinga la opinió que tinga, estic ben content de que el foro haja tingut un altra vegada cuotes de participació altes.

Puntos:
14-03-08 11:21 #754673 -> 753461
Por:No Registrado
RE: Avui és noticia al poble......
Jo en cap moment he dit que a l'escrit s'hagen dit mentires, he dit que hi ha coses que crec no son certes, no se si es contestarà o no l'escrit, això no és cosa meua, encara que jo no crec que siga lo millor entrar en eixe joc, però pots estar segur que es mostrarán documents que indiquen lo contrari de algunes afirmacions que ahi es fan. Jo personalment vaig estar a la xarrada de la pedregada i, encara que respeto l'opinió del pp, ho vaig viure i sentir de manera diferent, no se si tú vas estar o no...

A dalt ja he parlat mes o menos de lo que se porte entremans a l'ajuntament, lo que jo se...., en només nou mesos de govern, i hi han moltes més coses, entre d'altres i que no vaig ficar per exemple, una de molt interesant, l'adjudicació de la finca del costat del cementeri per a poder projectar el dia de demà una futura ampliació, aparcament, tanatòri, o allò que es crega més oportú....

No estic d'acord en que no es puga parlar d'anteriors equips de govern, això per a mi, ho sento, però és demanar molt, massa. No m'agrada ni censurar ni que em censuron.

Protestante Guiñar un ojo
Puntos:
14-03-08 11:24 #754679 -> 754673
Por:No Registrado
RE: Avui és noticia al poble......
El de dalt en resposta a una intervenció que demanava una enumeració de les coses que s'han fet al poble, sense poder parlar d'anteriors governs....

Protestante.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
avui Pleno al Ajuntament Por: Cristiano 17-12-08 12:10
Cristiano
2
Avui La Salzadella a Anem de Bòlit!!! Por: No Registrado 02-04-08 18:49
No Registrado
3
Avui és noticia a Les Coves.....ENHORABONA!!!!! Por: No Registrado 14-03-08 13:09
No Registrado
6
Avui a l'Ajuntament.... Por: No Registrado 04-03-08 23:33
cifre
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com