Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
07-07-08 10:54 #995338
Por:bogabante

Dilluns 7 de Juliol
Bon dia. Petxina a vore si avui t´envio l´enllaç de lo de la musica que me vas demamá, anit vaig busca la web d´on u vaig traure i no la trobo. Si te trobo pel messenger ne parlem, si no t´el envio per mail.
Ke ustedes lo pasen bien.
Puntos:
07-07-08 10:56 #995344 -> 995338
Por:bogabante

RE: Dilluns 7 de Juliol
Ah, i la benicarlanda que llig lo foro que faiga lo favor d´escriure. Me vaig enterá perque t´on pare li va preguntar al meu per l´operació i li va dir que tu ho habies llegit açi, aixi que no tens excusa, a escriure i per animarte una mica te preguntaré: El valencia tamé fará riure este any ?????
Puntos:
07-07-08 15:56 #995892 -> 995344
Por:soca d\\\

RE: Dilluns 7 de Juliol
Buenas!!!

Quanto tiempo...veig que per asi ne quedeu pocs...si no fora per vatros...!!!

Pos yo avui tinc una queixa pa fe i dic quin puesto milló que el foro pa dixala caure...tot i que tame li la vaig comentà a alguna persona de l'ajuntamen...

Me referisc a la pisina, se repetix lo de altres anys...

- Alguns tontos/tontes mos traem l'abono mentre que los aspabilats de turno se banyen gratis tot l'estiu!!!

- Els socorristes mentres estan allí asentats al roglet en los amics i amigues i veuen que entra gen sense entrà o sense abono i no fan res al respecte!!!

- Des de l'ajuntament són conscients de que açò està passant pero no fiquen cap tipus de mesura... (o almenos que yo sabia)!!!

Bueno ahí queda...i ho dic perquè n'estic farta i com yo molta mes gen...

Pd:Tenim la sort de que a la pisina de xert no ha passat mai res i ojala no paso pero igual si algun dia d'estos pasa algo igual es el socorriste l'ultim en enterase!!!

Bueno per últim felicità a Mashi, Boga i Petxina per continua fiels al foro!!!

Venga!!! Adéu Exclamar Exclamar Exclamar
Puntos:
07-07-08 17:04 #996032 -> 995892
Por:bogabante

RE: Dilluns 7 de Juliol
Ole ole i ole. Has fet molt be de queixarte así, una perque ho mira molta gent i es bo que es sabia, i l´altra perque mashi es el que cobra les entrades i crec que hasta fa de socorrista, jajajja. Mashi, agarral que pasen cachos jajaja.
Puntos:
07-07-08 17:33 #996091 -> 996032
Por:Mashinito

RE: Dilluns 7 de Juliol
Si bueno...sempre m'ha fet gràcia això de "la gent que no te abono".... com si ells tingueren la llista en la gent que si que te abono i els que no. Podrieu dir-me qui es cola, perque jo pel nom conec a molt poca gent del poble (i no posen foto a l'abono).

L'atra cosa, que molta gent no sap, es que els del fútbol no paguen (ajuntament dixit)

I per últim, he de dir que la meua prioritat com a SOCORRISTA és vigilar que no passo res a la gent de dins de l'aigua...(i no per això sóc la niñera de cap crio) Lo de cobrar entrades és una feina que jo no hauria de fer (de fet, estic incomplint una de les normes bàsiques cada vegada que cobro l'entrada a algú, que és perdre de vista l'aigua) però que faig per llevar maldecaps a l'ajuntament.
Puntos:
07-07-08 17:58 #996143 -> 996091
Por:valltorta

RE: Dilluns 7 de Juliol
Ja, ja, ja! Veig que hi ha pique...
això dels abonos sempre ha segut polèmic.. al poble de la raboseta, l'ajuntament regalava abonos a qui li pareixia i els demés a pagar entrà.
L'any passat tot el poble va tindre abono GRATIS pel canvi d'alcalde. No sé què haurà passat este any!
Pobre mashi!! no tinc cap dubte de que ell fa la seua faena millor que ningú i lo millor que pot.
I en lo que diu té raó: soca, ¿téns tu la llista en els que paguen l'abono? Haurien de posar una maquineta com les del metro, per a que qui vullgue entrar, tingue que posar una targeta o algo. A mig termini potser eixirie un poc car, però a la llarga, al socorriste li evitarie mal de cap. i a l'ajuntament li estalviarie faena.
Puntos:
07-07-08 19:18 #996321 -> 996143
Por:bogabante

RE: Dilluns 7 de Juliol
Kines tonteries dieu, lo ke tenen que fe es fe la entrá gratis i a mashi que li pagon per socorrista i punto, ja mos foten prous dines per tots los costats. No von recordeu que antes la taquilla estaba només entra? allí si que ho controlaben i hi habia llista de la gent que tenia l´abono, que tiempos, quines osties me fotut paquells pasillos asbarant i cuan acasabem a les xicueles i miravem com se canviaben jeje, ara com son mes astretes segur que se canvien a casa jajaja.
La pisina te ke se de bades i punto pelota. Dixos capitalisme.
Puntos:
07-07-08 22:52 #996758 -> 996321
Por:PETXINA

RE: Dilluns 7 de Juliol
Holaaaa!!!!! Perdoneu, pero he estat tot el dia de parranda....
Lo de la piscina, que voleu que vos diga....
Jo vaig estar dos anys a la taquilla, i la veritat es que está el/la gorrilla de turno que te diu que se traurá l´abono demá, i passa...
Un altre assumpte es lo que cobren açí, 2.5€ es un robo, si, totalment. Ja que les instalacions, dixen molt que desitjar, les dutxes, l´any passat, donaven asco, els vaters també, el piso es una pista per al que se vullga suicidar.
I a més,Mashi no t´enfados, l´altre dia el meu parent va anar a les 19.30h. va pagar 2.5€ per fer dos piscines i pa colmoo el teu germá el deixa tancat dins dels vestuaris...a ell no li va fer gens de gracia. Jo, quan estabem allí, antes de tancar mirabem tots els racons i raconets per a vore si s´habia quedat algú....Imagineu que algú cau i se queda inconcient allí dins, i mes en l´estat en que está el piso eixe, tota la nit...Ell va eixir per una finestreta d´aquelles, pero jo no haguera pogut eixir,_i que haguera fet???, pos sense voler o volent, buscar un problema a la persona que está d´encarregá, en este cas al socorrista.
Cosa en la que tampoc estic d´acord, el socorrista te que estar per la seua faena, no per a cobrar entrades ni llimpiar les instalacions. I si ningú vol agarrar les piscines, que fiquen algú del ajuntament que pego poc brot i AU!!! que per aixó paguem les entrades prou cares, els abonos...i a les persones que treballen per a l´ajuntament...

Bueno, i ho dixo estar que si no m´acalento, com sempre...en lo facils que son d´arreglar les cosses i se dixa fer tot massa gran
Bueno prou, ara vaig a fer algo que el parent m´ha manat una mica de faeneta...i en molt de gust li la faré....

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Dimarts, 15 de Juliol de 2008 Por: Mashinito 15-07-08 21:47
Mashinito
13
Dimecres, 9 de juliol de 2008 Por: Mashinito 09-07-08 23:11
PETXINA
11
Dilluns, 19 de Maig de 2008 Por: valltorta 19-05-08 21:19
Mashinito
13
Dilluns 3 de Març Por: BOGABANTE 03-03-08 21:19
la curolla
3
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com