Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
04-06-08 02:23 #921495
Por:Mashinito

Dimecres, 4 de Juny de 2008
Bona nit/dia a tothom!!

Estos dies estan sent una gran me... No trobo res interessant a cap puesto... U~_~ Potser va sent hora de comprar-me alguns còmics nous... o algo...perquè al messenger no hi ha ni cristo i m'estic rallant en los apunts...

Pero bueno... Remolon Ja queda menos pa que siga estiu i tindre que... estudiar pa setembre i treballar on siga i totes eixes coses...
Puntos:
04-06-08 02:35 #921500 -> 921495
Por:Mashinito

RE: Dimecres, 4 de Juny de 2008
Bueno, un dels floreros de Salzadella m'ha demanat que escampo la programació de la 1a Fira de la Cirera... de manera que ací la teniu:

Los días 7 y 8 de Junio, tendrá lugar en La Salzadella, la 1ª Feria de la Cereza, Arte y Tradición. La Feria, nace con el principal objetivo de divulgar la excelente calidad de la Cereza de La Salzadella, única por su irresistible sabor. Unas cerezas, las de La Salzadella, de renombrada calidad y reconocimientos, como el otorgado por la Generalitat Valenciana como producto Q de Qualitat de la Comunidad Valenciana.

Durante los días de Feria, los visitantes podrán adquirir cerezas en su estado más fresco, sin perder ninguna de sus muchas propiedades, también se podrá disfrutar de variados productos realizados con el suculento fruto, tales como tartas, licores, mermeladas, y podrán saber más sobre el cultivo del cerezo.

Se realizarán multitud de actividades didácticas y lúdicas, como un concurso de postres con cerezas, muestras con el proceso de recolección del fruto, talleres para los más pequeños, etc.

Además, el visitante, podrá optar por degustar en los restaurantes de la localidad, diferentes menús realizados exclusivamente para la ocasión, con una gran variedad de platos tradicionales elaborados en su gran mayoría, con Cerezas de La Salzadella.

La 1ª Feria de la Cereza, Arte y Tradición, contará también con la colaboración de más de medio centenar de artistas y artesanos, que mostrarán en vivo la realización de sus obras y productos más tradicionales. También se podrán visitar stands de poblaciones vecinas, mostrando así, los múltiples atractivos con los que cuentan las comarcas del Norte de la Comunidad Valenciana.

Encontrarán exposiciones fotográficas, espectáculos por las calles, actuaciones musicales, proyección de audiovisuales, visitas guiadas por el casco antiguo de la población, e infinidad de actividades que seguro hacen de ésta, una experiencia irrepetible.


PROGRAMACIÓN



SÁBADO 7 DE JUNIO

A las 11.00 horas. Inauguración en la Plaza México, de la 1ª Feria de la Cereza, Arte y Tradición de La Salzadella. Contaremos con la presencia de las Reinas de las fiestas, acompañadas por el Sr. Alcalde Abelardo Ripoll, y la Corporación Municipal, el Sr. Diputado de Agricultura Don Ramón Tomás, en representación de la Excma. Diputación Provincial. Contaremos con la grata presencia de Don Javier Mariscal, diseñador valenciano de reconocimiento internacional y autor del Cartel Anunciador de la Feria.

A las 12.00 horas. En la Plaza México, Primer Concurso de Postres de Cerezas de La Salzadella, con la colaboración de la Cátedra de Gastronomía de la Universidad Jaume I de Castellón, y el periódico Mediterráneo.

A las 17.00 horas. Venta de cerezas y productos elaborados con las mismas como tartas, licores, mermeladas, etc.

Talleres participativos de diferentes oficios tradicionales para los más pequeños. Demostraciones en vivo, del trabajo de los artesanos y artistas. Desfiles de carros antiguos, rondalles tradicionales, etc.

A las 20.00 horas. Audición fin de curso de la escuela de música comarcal José Ferreres Granell.

A las 24,00 horas.- Baile con orquesta en el local de la Union de Jovenes



DOMINGO 8 DE JUNIO

A las 11.00 horas y durante todo el día. Venta de cerezas y productos elaborados con las mismas como tartas, licores, mermeladas, etc.

Talleres participativos de diferentes oficios tradicionales para los más pequeños.

Demostraciones en vivo, del trabajo de los artesanos y artistas.

A las 12.30 horas. Exposición de coches antiguos y actuación del Dolçainers de La Salzadella.

A las 13,00 horas. Desfile de caballos.

Durante los dos días de Feria, se realizarán visitas guiadas por el casco antiguo de la población, pudiendo contemplar de entre otros, el Jardín de la Plaza México de estilo indiano, La Cooperativa Agrícola San Blas, La Iglesia Parroquial, ermita de San Antonio, Arco del Portal de la Bassa, etc.



HORARIOS DE LA FERIA:

Mañanas. De las 11.00 horas a las 14.00 horas.

Tardes. De las 17.00 horas a las 21.00 horas.

Lugar: Plaza México.





Dios, no se qui ha escrit la programació eixa...pero pareix que estiga escrit fa 15 anys...Quanta pompa per l'amor de Déu!:

"Contaremos con la grata presencia de Don Javier Mariscal, diseñador valenciano de reconocimiento internacional y autor del Cartel Anunciador de la Feria. ".... en fin... Remolon

Bueno, jo estaré per allí fent fotos hasta que rebenton les bateries, o los meus braços (que la càmara pesa bastant), o les dos coses...

Ho sento pels tirijans, però no podré estar als dos puestos Remolon
Puntos:
04-06-08 08:24 #921553 -> 921500
Por:bogabante

RE: Dimecres, 4 de Juny de 2008
Bon dia, i jo pregunto: No fan bous? pos vaya merda!!! jajaja. Pos jo igual me la foto a la de Forcall que me mola mes, pa variá vamos.
Petxina no se me morrunflos, ahir no vaig pode escriure que vaig tindre una tarde mogudeta i cuan arribo a casa l´ordeñadó no el miro casi pa res, vaig aprofitá pa lleva el herbaseral que m´habia aixit al jardí d´estos dies de diluvio.
Esta tarde tampoc estaré que vaig a castelló, pero bueno ja miraré de ficar algo cuan puga.
Ale gut morning a tots.
Puntos:
04-06-08 11:15 #921827 -> 921553
Por:PETXINA

RE: Dimecres, 4 de Juny de 2008
Hola, bon dia nois....Avui canten els pardalets, i fa solet...Pero per allá al fondo n´hi han uns nuvols grissos que no me molen gens, en fi, fará lo que voldrá.
Ara, me´n vaig a comprar pa, a fer un caferet al bar de Oti i despres pujaré a fer el dinar....algú s´apunta al caferet?????? Vaaa, que l´acovido...a vore si ara vindreu tots els que mireu, a fer un café al bar....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!


Fins despres...... Mashi, ja te contaré lo del Office Triste
Puntos:
04-06-08 12:28 #921978 -> 921827
Por:Mashinito

RE: Dimecres, 4 de Juny de 2008
T'he enviat un atre mail en lo del office, pero com t'he dit a tu, avui donaré a conéixer a tots les maravilles de:

(rever on)

OPEN OFFICE!!

(rever off)

Bueno, si n'esteu hasta los mateixos de tindre que buscar numeros de serie i cracks pa poder tindre l'office de Microsoft sense pagar, heu de saber que hi ha un altre programa molt molt molt paregut a l'office.

Es l'open office!

Ve a ser lo mateixet que l'Office de pago de microsoft, pero sense tantes mariconaes. I tampoc te cap clip cabró que toca la moral!

Podeu baixar-lo en castellà des d'ací:



I en català des d'ací:



I en suomi des d'ací:



I OLVIDEU-VOS D'UNA VEGÀ DELS PROGRAMES DE MICROSOFT, QUE NOMÉS PORTEN PROBLEMES!
Puntos:
04-06-08 14:35 #922307 -> 921978
Por:Rustic

RE: Dimecres, 4 de Juny de 2008
Hola als tres, perque avui la gent deu estar mirant si plourà o no, dic jo. A Boga..... per a que vols la fira a Xert, si a la Salsadella te monten una fira que ha costat mesos de preparar i en una línea la deixes arreglaeta?, ja vens a la meua, fem un viatje a Extremadura, Salamanca... a buscar un bon bou, i....sol.lucionat. L´any passat vam parar a Cáceres a un restaurant de carretera i allí vam estar parlant en un home que tenía una ganadería de bous, estaba molt content de la gent de Castelló, perque quant anaben a triar un bou, si era aquell el que volíen l´il pagaben molt bé (es refería a la gent de La Vall).
A Petxina..... xa llàstima que m ´he perdut el cafenet...
A Mashi... que ja ho fet, ja tinc blog.... ufff quina temor, sólo sé que no se nada
Puntos:
04-06-08 14:46 #922341 -> 922307
Por:PETXINA

RE: Dimecres, 4 de Juny de 2008
Hola, Rustic, ja he vist el teu blog...está molt bé.
Mashi, ja t´enviat un mail....FUNCIONAAA!!!! Riendote Riendote Riendote
Boga, relajat una mica i dis-mos algo, xe!!!
Soca, que ja mos has abandonat????
Clotes, tu també podries escriure una mica mes, no??
A les docents, ara ja no teniu excusa per a no escriure, que teniu casi que tota la tarde lliure, vaaa meneooo!!!!
Manauelaaaa!!!!!!! (a tu no te dic res, nomes que quan tingues oportunitat, mos deleites en algun missatge)
Cucons, desaparegut@????????
I si me dixo algú, pos ho sento, pero com no escribiu, pos ja no se qui me falta per nomenar....
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!! Mos veem mes tard, que tinc curro...
Puntos:
04-06-08 14:51 #922359 -> 922341
Por:Rustic

RE: Dimecres, 4 de Juny de 2008
Cucons no està desaparegut que anit el vaig vore a les fosques que tenía faena......
Puntos:
04-06-08 14:55 #922379 -> 922341
Por:PETXINA

RE: Dimecres, 4 de Juny de 2008
Preguntar Preguntar Preguntar Que saps qui es Preguntar Preguntar Preguntar Si ho saps, dimeu, enviam un privado d´eixos... Chulillo
AAAAAAAAAUUU!!!!!!
Puntos:
04-06-08 18:15 #922957 -> 922341
Por:cara jillo

RE: Dimecres, 4 de Juny de 2008



ieeeeeepaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
nomes dirvos que no me mort eh, nomes que no pasaba per lo foro per cent + una rao. pero wueno avui he fet un pensament i vos envio petons a tots.

adeu
Puntos:
04-06-08 18:55 #923061 -> 922341
Por:Rustic

RE: Dimecres, 4 de Juny de 2008
Perdón, perdón..... he dit Cucons i volía dir Curolla, en estos noms... qualsevol no se perd.
Puntos:
04-06-08 23:07 #923860 -> 922341
Por:PETXINA

RE: Dimecres, 4 de Juny de 2008
Hola de nou cara jillo, a tu també se te echaba de menos... Riendote Riendote A vore si no mos abandoneu tan a sovint que si no, qualsevol dia entrareu i ja no estarem Diabolico Chulillo
Bueno, esta tarde, veig que heu estat molt tranquilets.
A vore si vos animeu una mica, que ja se que fa bon hora i no abellix estar davant del ordenador, pero ...
AAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!! Que no se que contar-vos...
Puntos:
05-06-08 00:54 #924349 -> 922341
Por:valltorta

RE: Dimecres, 4 de Juny de 2008
Huolap!

Domés escric per dir-vos que estic viva, i que no me conecto més perquè se m'ha averiat internet i només va a 236,8 kb, i per obrir una pàgina casi m'agarra la jubilació!

Quan ho tinga arreglat, me tornaré a conectar tots els dies!

Mashi, per què volies anar a tirig?! NO t'hauran encarregat una foto del poble?????!!!!

MOlts besets a tots.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Dimecres 6 d´Agost de 2008 Por: PETXINA 06-08-08 22:00
Mashinito
8
DILLUNS 4 DE FEBRER DE 2008 Por: turmelleta 04-02-08 23:01
cara jillo
4
Dimarts, 29 de Gener de 2008 Por: valltorta 29-01-08 23:16
fontdelespiques
20
Dissabte, 26 de Gener de 2008 Por: Mashinito 26-01-08 20:45
Mashinito
20
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com