Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
29-01-08 07:08 #662059
Por:valltorta

Dimarts, 29 de Gener de 2008
Bon dia a tots!
Als que esteu en exams, molta sort.
Mashi, te continúo admirant: jo sóc incapaç d'estudiar en música (menos quan eren examens de desenvolupar models matemàtics i coses d'eixes...macro, micro, mates...).

Petxina... lo del domenge només va ser una substitució. Com vaig vore que no havies passat el parte, i vaig estar a Xert, pues vaig aprofitar. Per cert!vaig fer una foto de la mola desde casa... està xula! Ja la penjaré. Petxina, m'han dit que el dissabte a Tirig el fin de fiesta va ser al vostre local! hi havia més gent allí dins que al dúo! ;) estaven hasta "las chicas de oro!".

Per lo demés tot bé. Avui anem a fer la revisió definitiva del pis..... això no s'acaba mai!

Fogaseta, ahir vaig estar pel teu territori. Me queda una mica lluny, però tenim una empresa que és client a Sant Andreu de la Barca. Tu estàs prop d'allí, no??!

Auela, la paraula publicada molt bona! però, per què no participes al foro?!

Boga, espero que els teus queixals ja estiguen bé. Ara li ha tocat el torn a petxina, pobra! jo vaig estar fastidiada dels queixals (tenia una part de la cara quadrada, i vaig pendre dolalgial.... Mel de romer (eh! petxina?!).

Als demés espero que passeu un bon dia, encara que el temps està loco: ahir, a 1 del mig dia, 17º. Anit, a les 11, 5º.
Pasmado Pasmado

Que tingueu un bon dia!
Puntos:
29-01-08 08:57 #662093 -> 662059
Por:bogabante

RE: Dimarts, 29 de Gener de 2008
Bon dia a tots, valltorta, eres matinera eh, jo tan pronte no tinc ni idees pa escriure, ultimament estic molt espés açi al foro, se m´acaben les tonteries. Jo si que estudiaba en musica i miram com he acabat jaja, es lo que te que t´agrado la p. records, soziedad alcoholika, maniatica i eixes coses, es mooooolt xungo concentrase, despues acabes l´examen en 5 min i de la fotes al bar d´enfront del institut a juga al futbolín, comprá uns cigarros solts i fotete uns litros de birra en els "estudiosos" com tu, en fin, divina juventud.
Cucons, no he recibit la solicitut pa vindre a carnaval, espabila que només me queda la manta de Pinky i uns cartons que tinc al garatje, trankil, te faré un preu raonable.
Granera, "manifiestate", fa temps que no dius res..
Bueno, a currar se ha dicho, hasta l´atra.
Ja casi es dimecres, i el dijous ............. "carnaval, carnaval, carnaval, ... carnaval de vinaròs tiruri tiruri tiruri"
Puntos:
29-01-08 12:18 #662351 -> 662093
Por:aixumenera

RE: Dimarts, 29 de Gener de 2008
Wenas a tots.
Primer que res, Mashi estudia que jo ja he acabat i tu saps lo be que se esta de vacances sense fer absolutament res?????????????
Au, tots los que tingueu que treballar avui..........penseu en mi, eh boga?????? jajaja.

Sr. Pasitos, se te veu molt poc per aci, no me digues que estas estudiant?????? A vore si te canses massa i despues lo finde no rendixes a vinaros......No pot ser molt bo estudiar tant...... Controla a Mashi que segur que esta fent birres a l'agora i despues mos diu que estudia.....

Boga Boga, te veig en molt de ambient de carnaval.....dema toca anar al treball disfresat, aixi ja vas entrant en lespiritu carnavalero, es a dir, nomes te cal posar l'equipacio del Barça i segur que será el disfras mes original de tots.......jajaja. 1-2-3-4-5-6-7-8.......9 punts. Espero que lo Madrid no continuo ampliant l'avantatge perque sino tindre que utilitzar els dits dels peus pa contar la distancia Madrid-Barça.............jajaja.

Ale, adeu a tots
Puntos:
29-01-08 12:40 #662389 -> 662351
Por:bogabante

RE: Dimarts, 29 de Gener de 2008
Mecagon l´ostia pringao, i vatros cuan jugueu la copa del rei? i esperat que encara falta moooooolta lliga i de la champions ja parlarem. No se qui eres, pero acabes de pasar a la llista negra, repito, pringao, ja m´enteraré de qui eres, que segur que de continuo tu ja vas disfrasat, una vegada mes, pringao!!
Una cosa, fa mogollón que no se sap res de Karajillero, algu sap algo d´ell, este marico igual s´ha cambiat el nom i está per açi rondan, a qui si???
Xeic, la una menos vint, cuatre numeros i a diná. Ja tenim el dimecres a la vuelta de la esquina siiiiii, tatari tatari tatariiiiiiiiiii, ja començo a sentir els cubitos com cauen dins lo got de tubo, mareeeeeeee, uy perdoneu, que molts de vatros lo divendres treballareu. a cascarlaaaaaaaaaaaaaa
Puntos:
29-01-08 13:40 #662501 -> 662389
Por:aixumenera

RE: Dimarts, 29 de Gener de 2008
Una aclaracio Boga: revisa la teua llista negra perque jo ja estava incluit o com a minim aixo me vas dir..... actualitzala.. jajaja. Encara que penso que eixa llista deu ser molt llarga perque si has posat a tots els que has dit que posaries.........eixa llista deu tindre mes llibres que la enciclopedia Planeta de Agostini.

Ale Boga, disfruta del carnaval que igual mos veiem per alli lo disabte, encara que tu no sabras qui soc jo.........

Weno, adeu
Puntos:
29-01-08 15:02 #662656 -> 662501
Por:anroigí

RE: Dimarts, 29 de Gener de 2008
Hola a tots els foreros, perdoneu que no escriga res, però es que ni han moltes olives per collir i a tot no s'arriba.

Veig que encara està molt interesant el foro i que ni ha molta gent nova que no conec.

Que vos pareix el superXERT si no para serà mes espectacular que la banda municipal que avui per avui es l'organització nº 1 del poble.

Jo espero que algu organitzo algun sopar per a tots els foreros, una vegada hagen passat totes les festes, i així podrem vore les cares dels que nomes coneixem el seu nick.

Al sagal a vore si se registra d'una vegada.

Salu2 i a10 que diu Tarambana.
Puntos:
29-01-08 15:27 #662694 -> 662656
Por:PETXINA

RE: Dimarts, 29 de Gener de 2008
IIIIIIIEEEEEEE!!!!!! Bona tarde a tots, menos mal que açí no s´ha de parlar, perque si no me ficarieu en un apuro. Tinc la cara com un Pa de Pagés, encara que de moment tota adormida, uy uy uy quan se despertará.
Valltorta, que també eres assidua als Dolalgials?, el meu cap els está molt agrait.
Jo a lo meu
" PARTE METEREOLOGICO XERTOLI":
- Com ahir, molt bona hora, un solet molt bó. Ara m´asomo a la finestra i no se si es que tinc el vidre molt brut o es que allá al fons n´hi ha algo de boira o fum, perque ara estos dies, estos pobles pareixen l´infern, tothom crema rama.
BENVINGUT DE NOU, ANROGI,JA SE T´ANYORAVA TAMBÉ. XEEEE QUE EIXES OLIVES NO LES ACABEU DE PLEGAR JA???
AAAAUUUUU!!!!! Vaig a pegar una volteta per la red, que esta tarde faig "campana" a la pelu.
Fins ara
AAAAAAAAUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!
Puntos:
29-01-08 15:56 #662737 -> 662694
Por:bogabante

RE: Dimarts, 29 de Gener de 2008
Bona tarde, anrogí ja era hora, a vore si li dius a fontdelespiques que s´animo tamé. Plega plega que a vore si tancarán lo moli i no podrás moldre jeje.
En lo del sopar tens raó, a vore si n´organitzem un i ens coneixen tots, així, aixumenera, portaré la llista i una raqueta d´aquelles que tenia mamare pa espolsar les alfombres i ja m´encargaré jo de pasar llista i identificar a cadascú, pringao. I si vens lo disabte mes igual no coneixet, igual no me coneixes tu a mi, es carnaval, t´ho recordo? ara que igual lo disabte ja ni isc, en dijous i divendres s´está prou be, pero en disabte es un agobio i a part no crec que el fetje estiga pa muchos trotes mes, ara que ves tu a saber.
Bueno, a currar una miqueta, a vore si els demés s´animen que está tot molt asosegat.
Fogasaaaaaaaaaaaaaa, turmelletaaaaaaaaaaaaaaaa, graneraaaaaaaa (collons, que lenta eres redeu)......
Puntos:
29-01-08 17:41 #662897 -> 662694
Por:turmelleta

RE: Dimarts, 29 de Gener de 2008
Hola a tots. SOCORRRROOOOO!! Estic de faeneta hasta el cap preparant i preparant cosetes pals peques. Això no s´acaba mai.

ANROGÍ, ja se t´anyoraba per ací!!! Ara quan acabos de plegar l´aulibà, te tornes a connectar, o si no entre buidà i buidà al cabàs, fas un parèntesis. je, je. Riendote

Ale, vos dixo, que mireu quines hores són i encara estic per ací.

un besot pa tots.

boga, CUIDAT EIXA QUIXALERA, EH!!
i PETXINETA, tamé estas en les dents tocades encara??
AIXÒ ÉS UNA PLAGAAAAA!!! Riendote Llorando o muy triste
Puntos:
29-01-08 17:56 #662926 -> 662694
Por:fogaseta

RE: Dimarts, 29 de Gener de 2008
Hola a tots!!! crec que es el dia d'anar de "c*l" avui!!!! Ja era hora anrogí de que donguessis senyals de vida!!! ara falta "fontde", per cert, crec que et serà més ràpid comprar un ordenador nou que esperar a que t'arreglon el teu!!!!
Boga, quina envejeta, el dijous de festa ja, a més ja ten's raó quan hi ha menos gent es quan s'està millor. Bé, disfruta per nosaltres!!!
Petxina, espero que et recuperis ben d'hora.
Cuideu-vos!!!!
Bé, per aquí tot igual, pensant en Carnaval ja!!!
Vinga doncs, fins una altra estonetaaaaa!!!
Puntos:
29-01-08 18:00 #662939 -> 662694
Por:Rustic

RE: Dimarts, 29 de Gener de 2008
Novetats Acte Cultural 2 de febrer a Anroig.

L´obispo de Tortosa Javier Salinas Vinyals i la consellera de Cultura Trinidad María Miró Mira han autoritzat tocar les campanes de les esglesies de Xert a les 12h. hora oficial estipulada per a tota la Comunitat Valenciana.
Més informació: https://eo.ya.com/chertcultural/reydonjaime/
Puntos:
29-01-08 18:03 #662948 -> 662694
Por:PETXINA

RE: Dimarts, 29 de Gener de 2008
Hola de nou. Açó comença a despertarse i es una meeeeeeerrrrrrdddddaaaaa. NO, NO, TURMELLETA, JA NO TINC EL QUEIXAL TOCAT, JA ME L´HAN LLEVAT, JA ME L´HAN TOCAT PROU ESTE MATI......

Per estos ratets es per els que odio tant els dentistes, ahhgggggg VOS ODIO....... Se nota que me fa mal i m´estic desangran??????
Boga, disfruta estos Carnavbals, que ja tenim una edat en que no se pot abusar massa.
Bueno vaig a pendrem un Nolotil i despres torno.
AAAAUUUUUU!!!!!!! Llorando o muy triste Llorando o muy triste Llorando o muy triste
Puntos:
29-01-08 18:03 #662953 -> 662694
Por:Bogabante

RE: Dimarts, 29 de Gener de 2008
si si, ja pensaré en vatros, juas juas juas, normalment al dia seguent no m´en recordo ni lo que habia sopat, pero ho intentaré, lo prometo. Fa dos anys vaig acabar d´amunt l´escenari i me vaig tirar, menos mal que baix estaba la colla del meu germá i entre tots me van aguantar, si no, lo de la trencá del nas de aquella nochebuena no haguera segur res a l´ostia que m´haguera fotut, pero tu, un exit i com diu turmelleta, jo xalo. Ara van pasant els anys i aixo ja va a menos, a part perque el garrafó que te foten te destrosa antes de que taigues animat, pero bueno, intentarem fer´ho lo millor posible.
Jo avui vaig mes relajadet, sempre al reves de tots.
Ale, que en dos horetes cap a casa i dimecres ja.
No vindra ningu de vatros???
Puntos:
29-01-08 19:07 #663094 -> 662694
Por:Bogabante

RE: Dimarts, 29 de Gener de 2008
Anim petxina, t´han ficat punts? jo ja m´he fotut tres caixetes de pastilles (no se el nom, aumentine, una pa cicatrisar i l´altra pal mal) i una "anjerra" d´un liquit vert pa despues de rentame la dentadura que me queda, ara ja noto com se menejen los filets per dins, se deuen soltar els punts, pero es entretingut jaja. Anim que vorás com en no res te fotras un soparot que pa que, jo avui ja he tornat a repelar una mica lo pernil.
Pero no parlem mes d´aixo que pal 23 de febrer me foten fora los atres dos i un encara está mes xungo que este que me van llevar, i despues los criden del coneixement.
Va que només falta un ratet, hasta despues o hasta demá.
Puntos:
29-01-08 19:14 #663115 -> 662694
Por:ELS CUCONS

RE: Dimarts, 29 de Gener de 2008
EY, HEU VIST A BOGAVANTE, ES QUE SEMPRE IGUAL TIO.
ENLLAÇ:
https://ww.youtube.com/watch?v=HdVs5aP3kjc.
Puntos:
29-01-08 19:15 #663118 -> 662694
Por:Mashinito

RE: Dimarts, 29 de Gener de 2008
Hola a tots!

Avui encara no havia dit res per aci....

Aixumenera, crec que ja he descobert qui eres...muahaha

Als de les dents, espero que no patiu molt i avan....jo tinc los 4 quixals...pero per ara no m'han de llevar res.. Remolon
Puntos:
29-01-08 19:17 #663123 -> 662694
Por:ELS CUCONS

RE: Dimarts, 29 de Gener de 2008
PERDO, ERA UN ERROR, EL CORRECTE:

https://ww.youtube.com/watch?v=HdVs5aP3kjc
Puntos:
29-01-08 19:19 #663129 -> 662694
Por:Bogabante

RE: Dimarts, 29 de Gener de 2008
uy que gracios, mira hasta ploro de tant que m´enric, eixe video es mes bell que jo, tu també, pringao.
Puntos:
29-01-08 19:42 #663196 -> 662694
Por:xertolina

RE: Dimarts, 29 de Gener de 2008
ie bogavante, ja tens lo pijama amanit? agarra un batin tame, que estes nits fa fresqueta per vinaros
jo tame aniria, pero el divendres qui m'aguantara? home, hasta les 10 no entro a la faena, igual anem.
segur que baixarem lo divendres, de que aniras disfrasat? va, dona pistes pals que no et coneixen
bueno, a vore si ens veem i fem un cubateta

eh petxina, menos mal que et vaig dir que no te'l llevarien,jeje
bueno, ara ja esta fora i d'aci uns dies ni te'n recordaras
ale, animo
Puntos:
29-01-08 20:55 #663394 -> 662694
Por:PETXINA

RE: Dimarts, 29 de Gener de 2008
Bueno, xiquets me despedisc per avui, despres de 2 nolotils per a berenar,ara 2 "nanones", un sobre de saetilnoseque, un altre de amoxnoseque, crec que el meu cap me demana coixi, aixi que encara que no vos ho cregueu me´n vaig a dormir, que igual fa 20 anys que no me gito tant pronte, pero que hem de fer JA NO AGUANTEM RES!!!!!
AAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!! Bona nit a tots i gracies pels anims......Demá a la tarea, que los autonomos, ja sabeu.......AJOIAGUA.
Puntos:
29-01-08 23:16 #663690 -> 662694
Por:fontdelespiques

RE: Dimarts, 29 de Gener de 2008
Iep, bona nit a tots els que estigeseu per asi,
Fogaseta, cuan vinges per asi porta medisines que pareix que tot cristo esta fotut.
Ja tin l'ordeñado arreglat i fa dies que entro pero no tenia ganes d'escriure
A tots els foreros, cuan vingeu el finde aneu tots ajuda a L'anroigi a culli les olives aixi tindra mes tems lliure
Feliçito al C.E XERT per la victoria al cam del Fatima.
BOGA... com antes te dien per ahi, ficat lo pijama a ralles que teniu i no te fara falta disfras.

!HALA MADRID I VISCA XERT!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Dimarts, 19 d'agost Por: valltorta 19-08-08 22:27
Jjmarc
9
Diumenge, 22 de Juny de 2008 Por: Mashinito 23-06-08 00:20
bogabante
6
Dissabte, 12 de Gener de 2008 Por: Mashinito 12-01-08 23:22
No Registrado
5
DIJOUS, 10 DE GENER DE 2008 Por: PETXINA 10-01-08 20:07
Mashinito
36
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com