Foro- Ciudad.com

Xert - Castellon

Poblacion:
España > Castellon > Xert
10-03-08 01:03 #743760
Por:bancal_del_teixà

Dilluns 10 de Març
Boga, que sapigues que estic molt enfadat en tu. Mira que reapartir tots el ministeris i no dornar-me'n cap a mi......Com a minim donar el Ministeri de donar canya que aixo se'm dona molt be. Pensant-ho millor, tambe em pots donar el carrec de President de l'oposicio per a criticar la teua gestio com a president.......jajaja. Espere que en futures eleccions, m'asignes alguna cosa.

Passant a temes mes serios, avui toca l'atemptat. Em pareix increible que hi haja persones que front a un fet com l'assassinat a sang freda de una persona, independentment del carrec politic que va ocupar, siguen capaços de insensibilitzar-se. Per si no ho havies entes, aixo va per tu, MASHI. Com pot escriure al foro que ja estas insensibilitzat de tot. Un acte aixi no pot deixar indiferent a ningu. Creus que la vida de l'home assassinat el divendres es menys important que la teua?????? Creus que la societat hem de insensibilitzar-nos amb un assassinat igual que has fet tu i fer cas omís al terribles fets que ens envolten?????? Jo crec que front a un assassinat, en aquest cas ha sigut a mans de un terrorista pero en altres casos será una dona a mans del seu marit, no podem estar impassius i quedar-nos amb els brasos creuats. Les vides d'ells valen igual que les de nosaltres o els nostres familiars. Per tant, com a minim un poc de sensibilitat i no podem passar de tot allò que ens rodeja perque directa o indirectament, mes prompte o mes tard, ens afectara i aleshores nosaltres tambe voldrem solidaritat per part dels altres. Mashi, et conec desque vas naixer i sabia que passes de politica i eixes coses, pero mai haguera imaginat que pogueres ser una persona tan insensible. Hi ha voltes que mes val estar callat i no escriure-les al foro.

Per cert, a tots el barcelonistes, que en son pocs aci al foro (Boga i Fogasseta), ja us vaig dir que el submari us afonaria i aixi ha segut. No volia escriure, pero me'n he recordat de les paraules de Boga el dimecres i la temptacio m'ha vençut. Una altra volta a 8 punts. Sempre s'ha dit que es preferible fer un treball ben fet que fer-ne 3 alhora pero tots mal fets. Ja m'enteneu. A 4 punts del vila-real i a 8 del REAL MADRID. HALA MADRID!!!!!!!

Per cert, per si algu li interessa, el Xert ha guanyat 4-3 al Cabanes en un partit amb condicions climatologiques horribles i patint molt com sempre. Enhorabona al Xert i als jugadors. L'any proxim a preferent.

Au, me enrollat un poc, pero per a tots aquells que em demanaveu que animara el foro donant un poc de canya, ja podeu estar satisfets. Espero que com a minim la polemica seguesca i siga comentada aci al foro, tan en el meu favor, com en la meua contra.
Puntos:
10-03-08 08:39 #744473 -> 743760
Por:bogabante

RE: Dilluns 10 de Març
Bon dia a tots, bancal t´he de dir que et mereixes un "asplauso" tio, plas plas plas plas. Estic totalment d´acort en el rapapolvo que li has fotut a Mashi (ho sento tio, pero t´ho mereixies), jo també he pasat de politica, religió i tots eixos rollos sempre, pero cuan pasa algo aixi no pots dir, a mi no m´afecta i com molt be has dit, el dia que li toque de prop a algu entonces anirá reclamant apoyo i solidaritat dels demés, en fin tu mateix.
Tambe te diré que acepto les critiques del barça, vaig vore el partit i menos mal que habia sopat antes que si no me senta mal, jo m´en foto cuan perdeu y m´aguanto cuan perdem natros, avui m´he de resignar i simplement repetirme a mi mateix, trankil, natros encara estem a tres competicions i ells no.
Bancal donam alguna pista de qui eres? te conec molt? no et vaig donar ministeri perque com no se qui eres pos a vore si no te dono el corresponent jaja.
Petxina, trankila, te buscare una viceministra, mira, fogaseta aniria perfecta per lo d´asuntos exteriors, va be aixi? tu que dius fogaseta (també deus estar trista avui no?, tranki que ja els agarrarem)
Petxina has vist els resultats que han ficat al foro? no entraré en detalls, perque despues hi ha gent al poble que me saluda mes que antes i uns que me saludaben ara no me saluden, ja saps el que penso.
Bueno que començo be la setmana i a vore si mos deleita manauela en un texte dels seus.
Curollaaaaaaaaaaaaaaa, que me donos lo teu correu, recristo, saps lo que es un correu o no? i no me digues que lo teu correu antes era wellcome i ara tere eh, que conec les teues brometes.
Puntos:
10-03-08 10:10 #744607 -> 744473
Por:fogaseta

RE: Dilluns 10 de Març
Bon diiiiiaaaaa!!! Veig que hi hagut moviment!!! Anirem per parts.
Tema atemptat: soc de la mateixa opinió que vosaltres, crec que ningú es pot quedar com si res en un tema tant serios com aquest. Ara, no seré jo qui culpi als altres pels seus sentiments. També tinc que dir que tampoc es busquen solucions com deu mana per a totes aquestes barbaritats, se que es molt dificil, pero crec que tampoc anem per bon camí. No soc la única que pensa que el que va passar divendres era d'esperar, per molta ràbia que ens fagi, i aixó es molt fort saber que persones (si es que es poden dir així) puguin actuar d'aquesta manera i els altres l'unic que "podem fer" es lamentaro, no anem bé.
Tema futbol:......bé, haig de dir als merengues que teniu rao, ara vosaltres teniu la pilota i us toca fer els comentaris, cada cosa al seu temps, està bé. Boga i jo a callar (espero que per poc temps, jejejeje), ja ho diuen, l'esperansa es l'últim que es perd!!! ara, com a últim comentari: encara n'optem a tres.
Boga, gràcies pel carrec, ho intentaré fer el millor posible!!!! la politica no es lo meu pero ho intentarem!!!! (sona a campanya electoral!!!!socorroooo!!!!).
Vinga doncs, no se si m'hi deixat algo per comentar, pero per ara ja està be, ja he gastat el meu ratet, així que fins a un altra estoneta!!!!
Puntos:
10-03-08 12:59 #744997 -> 743760
Por:Mashinito

RE: Dilluns 10 de Març
Cada dia als paisos islamics moren desenes de persones per atemptats. Què en penseu en la seua família? Potser fins la següent notícia que donen al telediario...
Però els fills dels que han mort durant l'atemptat, si han tingut la "sort" de viure, ja no podran anar a l'escola, perquè els tocarà treballar i tindran una vida de merda. En canvi els familiars del tio este que ha matat ETA no tindràn pare, però rebràn pensions tota sa vida.

A qui li hauriem de fer més cas?
Puntos:
10-03-08 15:22 #745263 -> 744997
Por:PETXINA

RE: Dilluns 10 de Març
Hola, bona tarde a tots. Veig que el tema de avui, l´atemptat, está prou calentet. Jo estic d´acord en tots vatros, d´estes coses no es pot passar com si res encara que no mos afecten directament, com va dir Valltorta, está més prop del que mos pensem i una "bala perdida" de qui siga, terrorista o no, li pot pegar a qualsevol.
Mashi, també estic d´acord amb tu, pero els països islamics son un altre mon, ahí es mescla politica, petroli i massa religió fanática, i de fanatisme no n´hi ha cap de bó...
També t´he de dir, que la majoria, vam manifestar-mos fá 4 anys i pico, per un NO a una guerra estupida que nomes vol enriquir als de sempre, i la merda que s´ha quedat es lo que veem cada dia als telediaris, i si, si que me fá rabia de vore la gent que maten a diari,pero les pensions, tampoc crec que canvien res, si, ajuden pero el que s´ha de fer es justicia i en lo que se puga, ajudar a eixa gent, i per aixó tenim els politics, les ONG´s, etc, al fin i al cap tots treballen en els nostres diners. I per aixó son les eleccions, per a poder queixar-mos de lo que fan en els nostres diners.
Bueno, paro perque podria estar escrivint tota la tarde i tampoc aclariria molta cosa, en fin que "este mundo es una mierda".
Boga, gracies per llevar-me un ministeri, despres de contar els vots anit del senat, jo dimito.......quina palissa, xeee!!!!!! UY UY UY UY!!!!!! Paro de parlar de politica que se m´en va la bola......qui m´ho habia de dir......
Ale, xiquets, que avui ja no fá vent, pero fa fresqueta, está nuvol i pot ser que caiga alguna gota, aixi que no estengueu la roba als terrats......
UFFFFFFFFFFF!!!!!!! Com se nota que no treballo avui, quin rollo que he escrit, perdoneu-me no m´habia donat conte Riendote Riendote Riendote
SALUT I PAU PER A TOTS
AAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!! Hasta lueguito....
Puntos:
10-03-08 19:32 #745935 -> 745263
Por:bogabante

RE: Dilluns 10 de Març
Bona tarde, he estat tota la tarde fent números i no me vull distraure, per aixo no he escrit antes. Casi que podriem dixa el tema del atentat i tot aixo, no arreglarem res. Ara mashi t´he de dir que claro que mos asgarrifem cuan veem tota la gent que maten peixe mon, i els xiquets que moren de fam i cuan es mata a una dona, i l´unic que te diem es que no som insensibles, que tot mos afecta, no fem res pa solucionar´ho pero tampoc cal dir que no m´afecta, clar que m´afecta.
Pero bueno, alla cada cual con sus sensibilidades.
Que se sap de manauela, no se desde on se conecta a internet pero si que ho te molt limitat, este igual li fot la conexio a algu i hasta que el veí no se conecta no pot ell, manauelaaaaaaaaa manifiestate, que açi ningú pregunta per tu pero a mi me tens intrigat, un tio de xert en eixa traça ascribin no m´acaba de cuadrar jajaja, al final mos faras queda malament.
Curollaaaaaaaaaa, ja tens la caseta acabá o no? recorda que pa inaugurala tenim que fe una foguera al minjadó i torra carn allí, aixi que ojo que ficarás de mobles jaja.
Petxina del tema eleccions, buff, hi hauria tant que dir, a castelló se veu que tots están contents en lo garcho i a la comunitat pos mas de lo mismo, com sempre el nort de castelló seguira sent el cul del mon, del nostre poble no dic res, que despues encara aixire rebotat, tu ja saps perque ho dic. Açi hasta que no formem una comunitat entre tarragona, teruel i castelló no aclarirem res, peeeeeero......
Bueno res mes, que enseguida m´anbalo i acabo xarran mes del compte.
El millor lema: Anarkia i birra fria.
Puntos:
10-03-08 20:41 #746110 -> 745935
Por:bancal_del_teixà

RE: Dilluns 10 de Març
Estic totalment d'acord amb el que diu Mashi, aixo no ho pose en dubte, pero significa que tinguem que passar totalment de totes les injusticies que hi ha a este mon??????? No podem fer res a part de votar i manifestar-nos quan ho creguem necessari, pero en actes com l'assassinat d'un home no ens podem quedar de braços creuat i pensar que els pobres xiquets de l'Iraq, d'Afganistan o d'on vosaltres vulgueu viuran en pitjors condicions que els fills de l'ex-regidor assassinat a Mondragon. Aquest assasssinat ha sigut un acte cobard igual que qualsevol atemptat als paisos de l'Orient Proxim i per eixe motiu hem de conscienciar-nos. El divendres va tocar a la familia de Issaias, qui ens pot assegurar que dema no ens toque a cap de nosaltres?????? Si visquerem mes de prop aquest acte, tal i com diu Boga, voldriem el recolzament de la societat espanyola. Tant ens costa ara a nosaltres donar el recolzament a la familia de la victima????? Jo crec que no. A mes, respecte a la familia de pare mort als Paísos de l'Orient Proxim que Mashi ha plantejat, podem solidaritzar-nos, pero no podem actuar directament. Front a l'atemptat terrorista del divendres, nosaltres som qui decidim el futur del nostre país amb unes eleccions i es en aquest punt on nosaltres podem actuar.

Respecte al comentari de Petxina, no crec que perque on el pare dels xiquets haja mort es tracte d'una altre pais com dius tu. Sí, en un sentit fisic, es un altre pais, pero la realitat es que som el paisos desenvolupats els que directa o indirectament hem provocat totes les guerres d'aquests paisos:
Israel: Al poble israelià nosaltres els vam donar un territori ocupat per un altre poble com son el jueus.
Afganistan: Nosaltres o EEUU, com vulgueu, van comensar la guerra.
Iraq: No opinaré perque tots coneixeu l'assumpte.
Amb tot aço, et vull dir que el fet que aqueix atemptat mencionat per Mashi es produisca fora les fronteres espanyoles, no vol dir que siga un altre mon perque al cap i a la fi, la gran majoria de les guerres son provocades per nosaltres i, per tant, hem de ser igual de conscients que un atemptat o acte terrorista dins el nostre pais, pero sempre sabent que a Espanya podem decidir nosaltres, pero fora d'aci ja no tenim poder. Simplement et posare un exemple mes: EEUU esta fora del nostre territori, et vas conscienciar i solidaritzar amb els 2000 mort durant l'11S?????? Supose que si, per tant, els morts a l'Iraq o a Israel tenen el mateix pes, tots son humans.

I com ja me enrollat massa, un altre dia et donare les pistes Boga, encara que ja te'n vaig donar algunes. Au, bona nit.
Puntos:
10-03-08 21:49 #746264 -> 746110
Por:la curolla

RE: Dilluns 10 de Març
si señor mol ben parlat bancal.
bueno prime que res, bancal no ai estat mai al bancal del teixa, se alli que esta pero no e pujat mai.
bona nit boga com estas, pos no, no ai acabat encara la casa, encara tinc als obres, pero ya falta poc. y no, no inaugurare la casa y menos acovidante a tu, pos que no me fotras foc, acaba de astrena.
diliu a valltorta aixo de la foguera al minjado, avore que li pareix.
la meua direccio de correu es: nomedonosmeslatabarra@hotmail.es. te a quedat cla. bueno y a vore cuan veniu ( boga, bancal,)al poble que mol de parla pero sou los dos igual. que vos fa temo de que vos fotegen dos astirons de aurelles per lo que dieu al foro.
a tu bancal no, per que no saben qui eres, pero a tu boga, ya te val,
que ton pare vaiga al pub, y que li pregunton a on esta lo bogabante, penos.
Guiñar un ojo
Puntos:
10-03-08 22:00 #746304 -> 746264
Por:la curolla

RE: Dilluns 10 de Març
ah si, y grasies per el ministeri, de bona veritat me pega.
ppppppppeeeeeeeeeeettttttttttttxxxxxxxxiiiiiiiiiiiii, no as ficat al parte que ahir va fotre una neva a xert, yo estaba a les cinc de la tarde a la nevera del turmell y a 30 metros no se vea de tanta que en caia y damunt en vent, va dura poc domes deu minuts, y ya ascomensava a quedase pero despues se va fica a ploure y sen va anar tota, quina llastima, yo que volia puja lo sac de 15X15 pa tirame per la neu.
o minjane una miqueta de torra, que diuen que la neu torra tan bona que es.
bueeeeeennnno, per avui no res mes, ni sories ni xafarderies, au me la piro que vull vore CSI una serie muyyyy guena. au bona nit.
Puntos:
10-03-08 23:02 #746470 -> 746304
Por:Bogabante

RE: Dilluns 10 de Març
Bona nit a tots, jo crec que ja esta be de parlar d´asesinats i tot aixo, els que ens consienciem i tenim a les victimes al pensament algun rato pos be i als que paseu de tot pos tamé, pero prou d´este tema.
Bancal, aixi que tampoc pujes molt eh, segur que eres de la meua colla o prop tat? si vas donar pistes ni pajotera idea, no m´en recordo del que he dinat com per a pensar en les teues pistes.
Curolla, dius que va nevar a xert? no será que t´acababes d´alça i portabes unes llagañes que t´arribaben als peus? tu no m´acovides a la casa nova, trankil, ja baixarás a fotete cerveses a ca meua ja.
Açi ahir va fotre una "xapiná" de deu minuts i res mes, igual estaba nuvol, que eixia el sol, dichos canvi climatic. A vore si no vos minjeu tants de fesols que esteu fent "malbé" lo planeta redeu.
Bueno per avui res mes, vaig a jugar un rato en la gosa i a dormí. Curolla en lo del CSI estic d´acort, a mi també me mola, pero millor Oratio que Grisom pa mi. Avui com no l´he vist ascomença pos paso.
Per cert, ja se sap cuan es sant marc?
Bueno ja n´hi ha prou, que avui hem estric cuatre gats pero em fotut uns testaments de mucho cuidado.
Na nit a tots.
Puntos:
10-03-08 23:04 #746475 -> 746304
Por:Bogabante

RE: Dilluns 10 de Març
Ah, i que algú borro los resultats de les eleccions que m´agarrará "urticaria"......... ahi queda eso.
Libertat, anarkia i cerveza fria. (Pa curolla una sandy, que si no se fará calent i caurá per les escales del antig bar de oti), t´en recordes curolla????? jajaja, com ten tens que recorda jajajaja. Un dia ja mos asentarem i recordarem viejos tiempos.
Au, besitos.
Puntos:
11-03-08 10:33 #747076 -> 746304
Por:la curolla

RE: Dilluns 10 de Març
prime que res yo no vaig caure mai per les ascales de o bar de la oti de antes.
que tu flipes o que?
bueno bon dia a tots, prime que res, avui es 11-M, fa 4 anys del atentat a madrid. es dia tambe de reflexio.
bueno boga te a agradat la meua direccio de correu, com que no, pero si es mol bona, si la vols sas lo que tens que fer, PUJA A XXXXXXXEEEEEEEEERRRRRRRRRTTTTTTTTTTT, a vore ala gent. per aixo no te acovidare a inaugura la casa, per que no tens los santos coj... de fe un asomo per asi.
mol de que, osti desde lo tarrat de casa de vinaros, veig les moles de xert, uy me añoro,ya u veig ya, fa cuan, dos anys que no puges, ah si, es veritat, lo disapte vas puga, te vaig vore lo coche al caminou.
pero no te vas digna ni siquiera, a crida al movil de algu, no se, per exemple, per anar a sopa.

bueno ahi queda eso.
men vaig a fer algo de faena, als demes no vos canseseu mol....

Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Dilluns, 22 de Setembre de 2008 Por: Mashinito 22-09-08 23:21
bogabante
9
Dilluns 7 de Juliol Por: bogabante 07-07-08 22:52
PETXINA
7
Dilluns 3 de Març Por: BOGABANTE 03-03-08 21:19
la curolla
3
DILLUNS 11 DE FEBRER DE 2008 Por: PETXINA 11-02-08 19:47
BOGABANTE
16
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com