Foro- Ciudad.com

Jijona/Xixona - Alicante

Poblacion:
España > Alicante > Jijona/Xixona
04-11-09 15:02 #3737528
Por:valencianeta

Esquerra sol·licita un autobús a la Ciutat de València per als estudiants
Esquerra-Xixona sol·licita un autobús a la Ciutat de València per a estudiants

El grup municipal d'Esquerra Republicana de Xixona va proposar en el passat plenari que l'Ajuntament de Xixona faça les negociacions oportunes per a tindre una línea d'autobús per a poder anar a València. Aquesta línea estaria dissenyada per a la gent que per motius d'estudi o treball han de residir a la capital del País durant la setmana.

Segons el regidor d'Esquerra, Mario Carbonell, "es tracta d'una petició dels estudiants que han de pujar a València a formar-se, ja que actualment, la combinació per a poder anar-hi és nul·la ja siga directa o indirecta". A més a més, el dirigent republicà va assenyalar que "aquesta línea podria aprofitar i fer algunes parades en poble dels voltants Alcoi, Muro,... per a fer-la viable, així els xixonencs poden parar allí i també alguns ciutadans d’aquells pobles poden continuar fins a València".

El portaveu adjunt d'Esquerra Republicana recorda "que cal recolzar a totes les persones que per un motiu o altre han de residir fora de Xixona, però que volen tornar al poble".
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
L'Ajuntament de Xixona s'adhereix al manifest en favor del coneixement del valencià a les administracions públiques gràcies a una moció d'Esquerra Por: valencianeta 10-02-10 13:57
valencianeta
0
Esquerra-Xixona denuncia la carencia de limpieza de las calles de la ciudad Por: Arenyencatala 08-09-09 14:36
Arenyencatala
0
Esquerra-Xixona denuncia la manca de neteja dels carrers de la ciutat Por: Arenyencatala 06-09-09 22:49
Arenyencatala
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com