Foro- Ciudad.com

Rueda - Valladolid

Poblacion:
Espańa > Valladolid > Rueda
27-10-10 22:42 #6405891
Por:19532003

la iglesia sus monaguillos
tenemos cura nuebo aber sinosedeja maipular por algunos y algunas beatorras que da asco hir ala iglesia entre la umenia las hermanas del alcalde la porrona el monaguillo
que son todos unos sinverguenzas y mangantes quien cree en dios con esa cuadrilla
Puntos:
28-10-10 01:28 #6406934 -> 6405891
Por:No Registrado
RE: la iglesia sus monaguillos
Ole la ortografia.................
Puntos:
28-10-10 22:03 #6412358 -> 6406934
Por:No Registrado
RE: la iglesia sus monaguillos
Solo falta que a esa gente se una el impresentable Vladimir, entonces sí que tendrá que entrar alguien repartiendo latigazos en el templo.
Por cierto: el Vladimir mete baza en el foro de Alaejos; este fulano no duerme nunca
Puntos:
29-10-10 02:18 #6413688 -> 6412358
Por:No Registrado
RE: la iglesia sus monaguillos
Numai acei oameni trebuie să fie unul unpresentable Vladimir, atunci da tu trebuie să te bici cineva predarea în templu.
Apropo: Vladimir devine şansă în forum Alaejos, tipul ăsta nu doarme niciodată
Puntos:
29-10-10 03:01 #6413711 -> 6412358
Por:No Registrado
RE: la iglesia sus monaguillos
Eu, Vladimir român, nu înţeleg spaniolă, voi care meteis în toate băltoace, care jedéis zi este, care sunt cazurros la infinit, ai coarne mai mult de un coş de melci şi noroi mai mult, care vă dau fund un rege, care a numit-vă să suge fund şi de a trăi pe genunchi lor ca vasali şi vă trageţi ca nişte viermi, aveţi în continuare bile să mă suni, unpresentable. Pentru ce bine impresentable că, eu nu îngenunchează în faţa ta?, Că uneori fac haz de prostia ta, vreodată să spun că am furat fier vechi şi cupru, dar nimic nu fura de la toate cine dracu aveti nici o idee, care locuieşte în apropiere şi care va da-ti fundul la ceea ce puncţie, că un procent mare de analfabeţi sunt o frânghie şi cei mai prolifici de droguri în Europa, care urmează să fie mândru ? Ce şi de ce?, Tu eşti mândru că biserica şi nazist care guvernează dvs. este renunţarea la fundul lui pentru 20 de secole şi, de asemenea, să-l plătiţi pentru a dracu 'ai?, Astfel vei fi gata.

Apropo, voi sta în Spania, până când am ieşi din bile, care este dreptul meu ca am participat la dreptul de a scrie în orice forum care este deschis la stiloul meu şi intelectul meu, nu cred că Vladimir este o prostie analfabet ca tine, Vladimir este un absolvent de facultate şi plin de ambarcaţiuni de pe spatele lor, dar am să râd de tine si fac, şi dacă este necesar, pentru a trezi din letargie pe care o plimbare.

Eu cred superior cu alte naţiuni, dar mai mare în ceea ce, în prostia şi barbarie?, În că da, sunt de acord cu tine, şi vagi, care se numeşte ceea ce sunt vagi în abundenţă, în paralel va funcţiile de prost, leneş, asasini, analfabestias şi coarne, o mulţime de coarne, va trebui să arunce în sus şi nu doar tu.

Vladimir dacă doarme, dar atunci cand simt ca sau aveţi nevoie, fără a da socoteală nimănui, fie că, între timp, va trebui să meargă la Vladimir, în sprijinirea acestei şi alte forumuri şi nenorocit pentru că asta e ceea ce am jucat, prin înguste mentale , cu handicap neuronale ...

Vladimir, bun roman, decente şi capabil. Cui îi pasă că tu înţepătura unguent ...
Puntos:
29-10-10 16:21 #6416081 -> 6413711
Por:No Registrado
RE: la iglesia sus monaguillos
Sí seńor, así se habla, Vladimir, les has dado pero bien a estos racistas de baja estofa. ˇZas, en toda la boca!, ya puedes seguir dando por el cu..... y robando chatarra, majo.
Puntos:
30-10-10 09:44 #6420155 -> 6416081
Por:No Registrado
RE: la iglesia sus monaguillos
Ahora que sabemos que Vladimir existe, o al menos habla y escribe perfectamente el romaní, parece que se han callado bocas. żDónde andan esos valientes que insultaban a esta gente?
Puntos:
30-10-10 12:53 #6420898 -> 6413711
Por:No Registrado
RE: la iglesia sus monaguillos
He traducido el mensaje 6413711, el que quiera traducirlo sólo tiene que "copiar" el texto y ponerlo en el "traductor de google" de rumano a espańol. Intenté "pegar" la traducción en esta "respuesta" y no me deja porque hay palabras insultantes, os pido que la traduzcais para que el que la entienda pida trabajo en la NASA porque sin duda se lo darán.
ES IMPOSIBLE ENTENDER A ESTE MAJADERO Y NO ES PORQUE SEA MUY PROFUNDO EL TEXTO, ES PORQUE ES OBRA DE UN MONGOLICO.
Puntos:
30-10-10 13:44 #6421137 -> 6420898
Por:No Registrado
RE: la iglesia sus monaguillos
Pues yo no sólo lo he traducido, sino que me encuentro que el texto es litreralmente en casi todos sus párrafos una transcripción de la obra de ensayo sociológico "El pueblo romaní y sus afectaciones en centrouropa. Hacia una visisón global del capital humano en la Europa de los Veinte", obra del politólogo rumano Andreuca Icenereanu. un individuo que apoya la expansión romaní a base de reclamar cartidad para su pueblo. Es fundador de un partido político de extrema derecha en su pais y en el que militan la inmensa mayoría de los delincuentes de Rumanía(es decir, casi toda la nación). Sus consignas son:
"Emigra, mendiga, coloniza". Propugnana el lloriqueo, el limosneo y la explotación infantil como escondite de los varones (son todos alfa-dominantes en su clan) que son quienes -según esos dogmas- deben asaltar industrias en Polígonos fabriles de los paises ricos. Justificamn el uso de las armas blancas, toleran las de fuego y propgnan la solidaridad del clan para delinquir. Según sus idearios deben lavarse poco, merodear en los supermercados y no asistir jamás a las escuelas (a no ser para robar).
Y esto es lo que hay. Recomiendo la lectura de esa obra para ver la que se nos avecina, porque contiene más predicciones que el Calendario Zaragozano, es más sectario que el Catecismo del padre Astete y además lo podéis apalancar en el Corte Inglés fácilmente, porque está cerca de la puerta en la que no hay Vigilata al loro.
Puntos:
30-10-10 15:56 #6421710 -> 6421137
Por:No Registrado
RE: la iglesia sus monaguillos
6420155

Vă mulţumesc în numele celor care emigrează în lume, prin alegere sau de nevoie, oriunde sunt.
Vladimir Poate că există de mult ca Don Quijote ...

6420898

Personal, aş spune nimic, dar nu vă simţiţi discriminat, voi spune că te duci înapoi la şcoală, vă rugăm să începeţi de la copii mici, si pierzi timp posibil dacă această dată când ajung să înveţe ceva ...

Dacă vă spun că în călătoriile mele multe pe planeta nu, la Mongolia şi niciodată nu am făcut rădăcinile mele provin de acolo.


6421137

Acum este de până la tine, şi cunoştinţele profunde de literatura străină din Spania, după cum vă cunoştinţele extraordinară în psihologie aplicată, felicitări pentru acest lucru, dar sunt absolut greşit (notă de faptul că am pus la "H")

Să vă spun că, dacă, dacă este necesar, vă ajută să crească chiar şi în mai mică ta înţelepciune, longevitatea şi niciodată în viaţa mea am citit nici studii sociologice, nici de care denumite astfel Nikchem şi chiar trimite ocazional mine de copii private ale textelor lor, dalliances mea cu alte cărţi sunt literatură, nu că este mai bine, mai mult nu este aşa de rău, doar că îmi place, de îngrijire la tot ceea ce cred alte planete.

Urmaţi. Dacă nu aţi citit importante rău nu pot avea citit la un radical de dreapta sau fasciste, nu doctrinele lui Marx că, şi dacă este cazul, răul poate fi o transpunere a textului, scrierea mea cu oricine, dar Nu am nici o problemă cu copierea o bucata de text străine şi stick-l în acest sau alte forumuri, dar întotdeauna plasat în partea de jos a numelui autorului, şi, dacă nu ştiţi, pur şi simplu pune, "" nu ştiu autorul "" Detest acele plagiarists.

Eu recunosc că, dacă, în anatomie mea este oarecum extremă, în sensul că ceva sfârşitul iese în evidenţă, aşa da, am extrema dreaptă, extrema stângă, picioarele şi sfârşitul penisului, ideile mele nu sunt extreme, sunt de înot împreună în neuroni mea şi ocazional, să le dea frâu liber, uneori lăsând călcat în picioare şi alţii într-o anumită ordine, nu spre deosebire de tine, am citit şi analiza.

Şi se pare că vă puterile de deducere, ai putea băga mai mult, pentru a defini (dacă mă interesa) personalitatea mea, dar nu, nu este nevoie şi ceea ce am spus despre Spania şi spaniolă nu a afecta sau să mănânce Muna, care trebuie să cumpara unguent-l cumpere, dar este întotdeauna schimbarea consecventă de viaţă şi de culturi şi moduri de a le comanda experienţă. În acest fel ar trebui să existe român, sudacas cum suni ei sau pe alţii în ţara de natură să oferindu-vă în turela, dar se întâmplă ca febra sunt date pentru simplul motiv să se înţeleagă că acestea sunt adevărate şi ele răni deschise, pentru unii nu unguente, merită doar sare şi oţet şi strângeţi fese să deţină ros, acestea sunt foarte bune. "" "Aceasta este Spania de a fi" "" jajajajajajaja "

Recomandarea de muncă în cauză, pot fi bune sau rele, dar, în realitate, ea discută despre ceea ce spui este postulat nu ar trebui să recomande nici măcar pentru bârfă, dar daca esti aparand alte valori, cum ar fi lipsa de furt, cum îndrăzneşti în acelaşi text pentru a induce le fura aceste cărţi în instanţă engleză?, doar pentru că se pare uşor de monitorizare, nu, nu cred că? trebuie să vă salvaţi recomandările dumneavoastră?

Vladimir, română bine, decent, capabil, burlesc şi angajamentul de a umanităţii, deşi nu pare ...
Puntos:
30-10-10 22:03 #6423777 -> 6421710
Por:No Registrado
RE: la iglesia sus monaguillos
a ver, pardillo, que as alcanzau las mas altas cotas analfabetismo, no ai tu p ti sima madre que te entienda. El trol vladimir es un punto simpático, biueno, los tres vladimires que tengo detectaos, porque son nada menos que tres. Nos divierten, provocan y tal, pero tú, que eres un p- mier da vas y entras a saco, te marcas un tango en romaní que no hay quien comprenda, debe ser más bazofia del catecismo ese que teneis los de tu ralea pa andar to día mangándola
te vi a icí solo una vé má: no te pongas tan enterao a largá esos finísmos disculso, me impolta un carjo que pueas contá, largate a tu pais si te va ese rllito intelectuá.
Y los otros vladimires, los ispanizaos, a ver si me icís ande vais a meté el palo este fin de semana
Puntos:
31-10-10 00:32 #6424572 -> 6421710
Por:No Registrado
RE: la iglesia sus monaguillos
Eso quiprigunuta efasil.en conejo e tu mama no, ieso istá pudrio , mucho pudrio eno comen ni os coichinos, piero tu hirmana está in lista espera, eseguro e resibie sipiote vladimir e enriosca comio culiebra e empisa pior cabesa pielada, come tu impesarias sempre a liamer cabiesa e sipiote e vladimir.

vladimir rumano bueno e jienerioso, piero pipara euros e piagar a vladimir.
Puntos:
31-10-10 14:42 #6426764 -> 6421710
Por:No Registrado
RE: la iglesia sus monaguillos
ya te vale, pa ya so; ni siquiera eres original para inventarte tu propio personaje.
Puntos:
31-10-10 15:30 #6426945 -> 6421710
Por:No Registrado
RE: la iglesia sus monaguillos
vladi, eres un pelele, se esperaba mas de tú originalidad (fuiste bueno)y estás cayendo en la redundancia.
Innova o vete a hacer caquita.
PD.A tu madre, mira que le gusta mi chupa-chups.
Puntos:
31-10-10 19:08 #6427861 -> 6421710
Por:No Registrado
RE: la iglesia sus monaguillos
E no teines hirmana, quisá hijia e nieta, e pionemos atriajar en piuticlibe vladimir, e yion insueńo miejores priacticas e piuterismo e siacamos plata piara matenir mios churunbieles in rumania, a costillias di cinejos e tu fiamilia serciana, i si tu ti intieresa e vienis de palianganiero a lavar sipotes di cleintis dispos.

priemeri priacticas con sipote vladimir,e luego clientis,diajan vonas proipinas 2 € por laviada, e si supas dispos 1 mas adisionale. von negosio

vladimir rumano vueno e jienerioso...
Puntos:
05-11-10 16:53 #6466736 -> 6421710
Por:No Registrado
RE: la iglesia sus monaguillos
No es rumano,le escribe un rumano esas cosas pero él es espańol y está escribiendo en todos los foros de alrededor,no tiene otra cosa mejor que hacer el petardo
Puntos:
05-11-10 18:55 #6467455 -> 6421710
Por:No Registrado
RE: la iglesia sus monaguillos
e rumano bueno felisita a tu, por claribiensia tuya, e vladimir no pietiardo,vlacimir no ispliota e no asi dańio, sola incontra ciosas pierdidias a momte, e vladimir agiarra e vende, criar churiuvielas a rumiania e espianya, e varios chiurunvielas , evladimir jienerioso e disente, e no hablie mal jiente a vladimir...
Puntos:
08-11-10 15:12 #6484378 -> 6421710
Por:No Registrado
RE: la iglesia sus monaguillos
anda majo,agachate y metete una zanahoria en la boca y mientras la comes,estás callado
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
La carta de la iglesia Por: No Registrado 28-12-13 00:31
No Registrado
7
el reloj de la iglesia esta atrasado Por: No Registrado 12-01-13 23:40
No Registrado
4
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com