Foro- Ciudad.com

Vilallonga/Villalonga - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Vilallonga/Villalonga
30-10-15 16:11 #12891484
Por:la tia maruja

RE: Reflexio Article Periodic dimecres 28
Titular"LA SEQUIA MATA EL RIO SERPIS". Alli es parla d'un estudi comentant el mal estat del riu en Beniarjó i en un recuadre al costat ve la parida: "VILLALONGA SUGIERE APROVECHAR AGUA DE LA DEPURADORA" A veure! Villalonga vol fer aixó!!!!. Jo no, i també soc de Villalonga. Després llisc:"......"Por ese motivo el alcalde de Villalonga, Enric Llorca, sugirió la pasada semana al presidente de la diputación el estudio de un proyecto para utilizar aguas de la depuradora de Gandia y, mediante el uso de energia solar, impulsar caudales curso arriba para mantener la corriente. Para ello primero sería necesario aplicar el tratamiento terciario de depuración".
Xé! Que a gust s'haurà quedat després d'amollar-la.
Fa cuatre dies feia ballar les fonts i ara vol fer ballar el riu. Hi ha un aigua que abaixa i vol fer pujar la depurada. No serà més fàcil deixar baixar l'aigua del riu i amprar l'aigua depurada per regar els camps que estiguen més a prop de la depuradora?.
Per on penses pujar l'aigua? Per dins del riu? Caldrà fer una "xanca" per a posar la tuberia, o siga, obrir el riu en canal per a fer-lo després wapet. Molt ecològic, vaja!
Per fora del riu?. Un aqueducte ben "xulo" a més a més peatonal per a poder fer passejant "la ruta del destarifo".
Per a fer anar els motors que impulsaràn l'aigua quina superficie de terreny farà falta per a les plaques solars?. No es lo mateix una caseta amb 4 perilles, una nevera i un televisor que unes bombes potents nit i dia sense parar.
Que costaràn aquestes plaques solars, motors, bateries, terreny, manteniment, canalització,estudis,comissions,sobrecostos, etc.
Si l'estudi s'ha fet en Beniarjó i la proposta es utilitzar l'aigua de Gandia, es Vilallonga des de fora de la Mancomunitat la que te que aportar estes brillants solucions?.

Necesites un assesor per gobernar el poble i el permets assesorar la mancomunitat. Amb sou o debades?. La consellera d'obres públiques estarà tremolant pensant que algú mes apte li pot llevar el carrec. Ja ens vas dir el diumenge que tens el recolzament de tot el psoe i dels teus regidors. Serà per aixó que per omplir la foto del diumenge dels 7 ó 8 hi han un parell que no son de la llista?.
Fa un parell de mesos en este mateix periòdic deia que l'embassament de Beniarrés es deixa a la meitat de la seua capacitat per laminar avingudes. Proposa en tot cas que siguen els que malgasten l'aigua per protegir construccions mal situades i/o il-legals els que tinguen que ferse carrec del manteniment del pantà, tenint en compte que a la desembocadura del riu este es troba canalitzat amb grans murs, i que els llauradors ja ho tenen bé pagant aigua que fan servir i els que la malgasten la tinguen debades.
Algú mes de la llista està d'acord amb esta idea?
Li rigueu totes les gracies?
Ja vaig dir que treballe fora i em fa vergonya dir de quin poble soc.
Sr. Alcalde, li demane per favor que pense un poc les coses abans de dirles. Estic segur que si llig l'article ho compendrà.
Tots sabem i comprenem que te problemes amb la lletra impresa, ja siguen llibres, programes de festa o articles de premsa escrita, lo seu es la rumorologia, es ací on despunta vosté sobre tots nosaltres.
Puntos:
04-11-15 14:37 #12895184 -> 12891484
Por:Al-cudia

RE: Reflexio Article Periodic dimecres 28
Tindra algun familiar que venga perilles y plaques solars?domes que savera posat un sombreret de palla al cap este estiu no diria exes animalaes
Puntos:
04-11-15 22:13 #12895607 -> 12895184
Por:1sasma

RE: Reflexio Article Periodic dimecres 28
El alcalde solo ha recordado una propuesta de hace más de cinco años atrás que era aprovechar el agua de la depuradora para regar las zonas de Gandia,Daimuz y alrededores y poder dejar agua en el río lacra que la zona de Gandia el río tenga agua
Puntos:
04-11-15 22:25 #12895622 -> 12895607
Por:La tia maruja

RE: Reflexio Article Periodic dimecres 28
1sasma, no te has leido el artículo del levante, lo que dices tú es lógico, lo que dice el recuadro del artículo una solemne tontería.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
reflexions: el PP i la cultura Por: No Registrado 15-08-14 11:14
trencaclossques
7
REFLEXIO Por: foro2012 15-03-13 11:52
elPunxoLiDiuAlPanxo
18
reflexions Por: cesar llober 08-03-12 11:00
vilallonguer
9
Reflexión Por: bruc 25-05-11 18:51
llobero56
10
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com