Foro- Ciudad.com

Vilallonga/Villalonga - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Vilallonga/Villalonga
04-08-15 11:16 #12784179
Por:No Registrado
pp-bloc ¿que vos passa?
sabem que no teniu majories i que poc podeu fer, pero...al menys que la gent que vos ha votat, vega qu'esteu meretjan-se i fent oposicio com deu mana. trobe a faltar comunicats de tot el qu'esta pasant a l'ajuntament.
alguns pareix que encara no han alsat el cap desde els resultats electorals. HI-HA QUE POSARSE LES PILES I REACCIONAR.
Puntos:
04-08-15 11:54 #12784199 -> 12784179
Por:podemos66

RE: pp-bloc ¿que vos passa?
els periodics estos dies tiraven fum,,,els primers en donar explicasions deuen de ser el partit que te el poder i no ho an fet de moment,ja menetjaran fitxa.
Puntos:
04-08-15 12:33 #12784233 -> 12784199
Por:No Registrado
RE: pp-bloc ¿que vos passa?
che podemos, pareix mentira tu que estas al bloc i no dius que vosatros si que tenim informacio al face.
Puntos:
04-08-15 13:55 #12784316 -> 12784233
Por:No Registrado
RE: pp-bloc ¿que vos passa?
Sobre les últimes notícies de l’ajuntament
Publicat el 30 juliol 2015 en Economia i Ocupació, General

Fa tres setmanes, en el segon plenari de la legislatura, no va prosperar la intenció de l’alcalde de posar-se un salari de 38.000€ bruts anuals. A esta quantitat cal afegir uns 12.000 € de seguretat social a càrrec de l’Ajuntament, el que faria uns 50.000 € de cost anual per al poble. Com és conegut, dos regidores del PSOE no es van presentar al plenari i la resta de la corporació no va recolzar la proposta, el que va impedir que eixira endavant.

A partir d’ahí, la premsa ha publicat diverses informacions en les que parla de l’absència de consens dins del grup socialista sobre la decisió de l’alcalde de posar-se sou, sense que este haja donat cap explicació de la situació en què es troba el govern municipal ni les raons que han suscitat tal monumental discòrdia.

Des de Compromís recordem que, amb l’excusa d’equilibrar les finances municipals, la darrera legislatura va acabar amb un increment de la contribució (IBI) urbana en més d’un 22 % (vid. gràfica). I això, alhora que l’Ajuntament feia nombrosos comiats en la plantilla de treballadors per a reduir la despesa.

Per això ens ha sorprès que, de repent i sense tindre-ho al programa electoral, l’alcalde decidira destinar 50.000 € anuals del pressupost, no per a realitzar contractes de treball per a gent sense faena, sinó per a posar-se un senyor jornal. Conforme hem explicat, l’alcalde és funcionari (professor de cicles formatius d’infermeria), i per tant, no es troba en una situació difícil a diferència de moltes famílies del poble.

Ahir, la premsa publica que les dos regidores socialistes disconformes amb les intencions de l’alcalde han presentat una proposta per a què es rebaixe la contribució (IBI) en un percentatge equivalent a eixos 50.000 € anuals que volien destinar-se a pagar la nòmina del senyor alcalde. Des de Compromís estudiarem la proposta que, no obstant, no ens sembla descabellada.

Ací vos deixem la proposta per a la vostra informació.

Curiositats del darrer precedent de polític amb salari al poble

L’última volta que es va acordar posar sou a un regidor a Vilallonga va ser en la darrera legislatura del PP. En aquell moment es va decidir que un tinent alcalde ­–sense feina– percibira un salari d’uns 15.000 € anuals. La proposta ja va suscitar molta controvèrsia al poble, i al plenari va comptar curiosament amb el vot en contra –entre altres– dels actuals regidors socialistes Juanjo Sanchis i Vicent Rocher, que ara es mostren partidaris de posar-li jornal a l’alcalde.

En este sentit, des de Compromís pensem que “no es pot dir una cosa quan s’està a l’oposició i fer exactament la contrària quan s’està en el govern”. En definitiva, no és massa coherent estar en contra de posar sou de 15.000 € anuals a un regidor i després estar a favor de posar-li’n 38.000 € anuals a un altre perquè és del teu partit.

El nostre grup, amb caràcter general, sempre ha defensat que la política no és una professió, si no una vocació que es presta al poble de forma altruista, i per això estem convençuts que la immensa majoria de regidors i veïns estan d’acord en passar pàgina d’esta trista polèmica dels sous i salaris i començar a treballar pel poble.

Falta de cohesió

Per últim, observem amb preocupació les dificultats de l’alcalde per generar consensos i acords, no ja amb la resta de grups polítics com es va demostrar la legislatura passada, si no, ara també, dins del seu propi grup municipal.

En este sentit, des de Compromís instem al govern municipal a situar els interessos del municipi per davant dels interessos personals. I recordem que, mentre l’actual govern està barallat pel polèmic sou de l’alcalde, el poble té pendent aprovar el pressupost municipal del 2015 i està sent gestionat amb el pressupost de 2013 prorrogat.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
pacte PP-Bloc Por: No Registrado 19-05-15 12:06
No Registrado
32
psoe-pp-bloc: ¿firmarieu aÇo? Por: No Registrado 18-05-15 10:11
No Registrado
5
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com