Foro- Ciudad.com

Vilallonga/Villalonga - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Vilallonga/Villalonga
03-02-14 08:43 #11834076
Por:NODO75

Nuevo abogado ayuntamiento
Ahir al plenari li preguntàrem a l'alcalde per què havia substituït a l'advocat amb què treballava l'Ajuntament des de fa diverses legislatures. Més encara quan hem sabut que ho ha fet per contractar en el seu lloc a la germana del seu amic i conseller Edi (qui per cert, no es perd un plenari i li fa senyes des del públic aconsellant-lo). Bé, li demanàrem que explicara les raons. Sobretot, per què... cap tècnic, ni la secretària ho havien demanat, que són en definitiva els que treballen dia a dia amb els professionals externs com els advocats, enginyers, etc. Resposta de la primera autoritat: "l'he canviat per què sóc l'alcalde i ho decidisc jo". L'home va ser sincer, això sí. I l'argument, tota una demostració de govern col·legiat, participatiu i amb decisions fruït del consens...Je je je .. ;))))Mostra'n més...

- Quina pena...
- això ho ha de saber el
- Jajaja!! Pareix un paròdia del programa Polònia: usted tiene mayoria absoluta? pues a callar!!!
- En ocasions la realitat supera la ficció, malauradament.
- que voleu,es el que hi ha,ni mes ni meins, les seues neurones si no ho porten escrit no donen per a mes.
- el poble no sap mes de cuatre coses que pasen y son fortes com qui mana
- Com pot ser que estiguereu en coalició amb ells?
- Nando, t'assegure que mai ho haguérem fet si haguérem conegut la part obscura que ens amagava. I això també ho diuen propis companys de partit d'ell. Fins i tot, als del PSPV de la comarca estan d'ell fins al pirri.
- cuanta pasensia sa de tindre
- Silvia no s'ha substituit a l'advocat (per cert AMIC d'Alfred). Continuarà treballant amb els tècnics i la secretaria. Enric el que vol (i és totalment LÍCIT) és tindre al seu costat ún advocat de la seua TOTAL CONFIANÇA.
Puntos:
03-02-14 11:54 #11834279 -> 11834076
Por:bartolo59

RE: Nuevo abogado ayuntamiento
Aso com es menga? Yo no acabe de entendre el percal. Enric ha canviat al advocat que había enxufat Alfred per uno enxufat seu?
Puntos:
03-02-14 17:25 #11834725 -> 11834279
Por:Pelat2

RE: Nuevo abogado ayuntamiento
que yo sapiga el abogat, que estaba abans ,feia 10 anys que estaba posaet per juan ros no per alfret,asi kada u creu el que vol creure,pero la veritat domes te un cami,es una pena que ni aga gent que li coste tant bore eixe cami.
Puntos:
04-02-14 22:07 #11838270 -> 11834725
Por:NODO75

RE: Nuevo abogado ayuntamiento
- Anem a vore. Aquest professional portava des de l'any 2000 a l’Ajuntament, quan Fernando Sendra era alcalde —jo sóc regidor des del 2007. Que fora conegut meu —igual que molts altres—, no és rellevant, vull pensar. Si feia bé la seua feina (com tots reconeixen), no dubte que l´única raó de l'alcalde per canviar-lo siga el que comentes: que preferisca a una persona "de total confiança” (sic), com la germana del seu amic. Ara bé, quan un Ajuntament menut com el nostre necessita d'un advocat és per a donar suport a la secretària o per recolzar la tasca de tècnics, enginyers i funcionaris en les meses de contractació, entre altres. Igual que en un hospital són els metges els que decideixen quins instruments fan servir per operar, i no el gerent de torn, en l'Administració el més lògic és que siguen els funcionaris i tècnics els qui diguen si els cal o no aquest recolzament "professional", i no l'alcalde de torn. Entre altres, per què estos "professionals" estan per assessorar a tot l'Ajuntament, no a l’Alcadia de forma exclusiva. Però vivim en el país que més polítics amb "assessors" i "gent de total confiança” té del planeta. I això passa des d’un ajuntament xicotet fins el Ministeri més gran. Així ens va.
- Més clar, aigua!!! No a l'enxufisme amb l'excusa "es que es de confiança"...
- Sent de la seua total confiança, va ser graciós vore en el ple, com l'alcalde """no recordava""" el nom de la nova advocada.
- Karina per aquest senyor, tot lo que a ell i al asesor de Gandia no els sembla be diuen que es amic de Alfred i Santi ,meins cuant son familia d'ells o amics, entonces tot perfecte. Semblen el Barça amb el Madrid, que tots els mals son per culpa del Madrid
- Alfred en un hospital el metge triarà l'instrumental per a operar, però el director de l'hospital podrá triar el seu equip de metges, dic jo? De totes formes estem en democracia i cadascú que pensé el que vullga.
- Este és un debat perdut de fa temps, per desgracia de tots. Pero en el teu comentari hi ha dos frases que no em pareixen correctes d'ahí que contestara. Ara ja està el plenari a la página de l'Ajuntament i que cadascú traga les seues propies conclussions. Andreu ni sempre té la culpa el Barça ni sempre el Madrid.
- karina, tu no saps be de lo que parle.mes be no saps jens a lo que estic referint-me, pero be millor aixina seras mes feliç
- Andreu i si no m'ho dius continuaré sene saber-ho, m'agrada estar assabentà del que passa i intente escoltar totes les versions independentment si em farà mes feliç o no. Si trobes que no sé del que estas parlant. Soy todo oidos pero d'arguments no de frases soltes.
Puntos:
14-02-14 12:42 #11867390 -> 11838270
Por:NODO75

RE: Nuevo abogado ayuntamiento
- Eduardo Martinez ,No solamente hace señas desde el publico .Si el pleno es interrumpido y los miembros de la corporación del Psoe se reúnen para debatir, él se reúne con ellos como si fuera un concejal más .Si no va,(porque sabe que lo esta observando) lo llaman
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Presupuesto detallado del Ayuntamiento de Villalonga - 2014 Por: Foro-Ciudad.com 01-07-15 17:16
No Registrado
8
Nuevo colocado Por: No Registrado 26-06-14 13:25
quixa
79
Declaracion bienes y actividades Ayuntamiento de Villalonga Por: ricoelao 24-07-11 02:33
vilallonga
5
Ayuntamiento de Villalonga - Aprobados 466.591 € - Fondo Estatal para el Empleo y la Sostenibilidad Local Por: Foro-ciudad.com 12-11-09 20:56
Foro-ciudad.com
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com