Foro- Ciudad.com

Vilallonga/Villalonga - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Vilallonga/Villalonga
16-09-13 21:01 #11569535
Por:xaqui

campo de futbol
Andreu Mascarell segueix opinant que son diners colgats inutilment
14 de septiembre.Esta es la verdadera cara del bloc tirando la piedra y escondiendo la mano.
Puntos:
16-09-13 21:24 #11569566 -> 11569535
Por:tocaous

RE: campo de futbol
Facebook Bloc:
Un al final es cansa de sentir tanta mentida. Diverses persones ens han preguntat perquè no volem que es faça el camp de futbol. Cap d'elles ens ha volgut dir qui els ha contat eixa mentida, però imaginem que haurà sigut el mateix "espavilat" que va dir que portàvem a la Gossa Sorda a les trobades perquè el cantant era del bloc.
És completament fals que nosaltres ens oposem que es faça el camp de
futbol. En el seu dia vam dir que créiem que era millor que la gespa
artificial es posara en l'actual camp, però ens van dir que no reunia les
mesures reglamentàries. Igualment vam avisar que començaren amb suficient antelació les obres ja que on s'està fent, el més segur és que es
trobaren deixalles arqueològiques. Ens van respondre que no hi hauria problemes ja que no s'excavaria més d'un metre i que eixe terreny havia sigut omplit amb terra al plantar-se tarongers.
El Bloc-Compromís de Vilallonga SEMPRE ha votat en el plenari a favor de la construcció del nou camp de futbol: tant quan es van modificar els pressupostos l'any passat per a incloure la partida per a la seua construcció, com quan es va aprovar el concurs per a seleccionar la constructora que ho està fent.
Tampoc tenim cap inconvenient a dir que hem passat diverses vegades, a plena llum del dia, per les obres per a vore i comprovar la marxa de les mateixes.
Puntos:
17-09-13 20:43 #11579334 -> 11569535
Por:Andreu Mascarell

RE: campo de futbol
Avore Sr. nose qui,amagat en un seudonim, com lo que es,(xaqui),ja m'ha havien dit que pululava un individuo de molt baixa catadura per el foro de Vilallonga, llançant ex-apruptes contra tot lo que no fora el seu PSOE, i mes en contra dels socis de govern que als han posat en el poder durant els dos ultims anys,jo ja vaig dir com s'ha demostrat que no ho feren, no sou de fiar,i als fets hen remet, pactant els presupostos amb el PP en la cochera de casa, fent-los la pamplina a totes hores,adjudicant faenes a familiars directes,enxufant amics amb sous com si fosen de titulacio superior,ocupant a la policia local com si fora la nurse del la filla del sr. alcalde, enviant-lo a la guarderia a per la seva filla en el coche oficial,gastanse diners publics en defensar els vostres insults al cap de la oposicio,i altres cosetes,perque idees lo que es diu idees en dos anys,res de res i desde que he ho expulsat als dos regidors del Bloc lo unic que s'ha vist es al Sr. Alcalde fent el ridicul davant de la banda de musica arreplegant a les festeres, que prou que es va riure el personal, repeti-ho en Octubre, un toc de humor sempres va be.En cuant al meu comentari del camp de futbol, vaig a dirte que cuant el Sr. Juan Ros, va presentar el projecte jo ja no estava a favor,entonces tot i no saber el estat de les finances del poble era perque no considerava el lloc idonei, no hi habia suficient provisio de sol, com s'ha demostrat, perque el projecte no es vostre per molt que vullgau apropiarselo, es del Sr. Ros, ara vosaltres com sempre procureu apropiarse de les ideees dels altres ja que manqueu prou de elles i despres aneu presumint insultant en le plenaris, en el foro com fas tu, contant mentires per el carrer com feu vosaltres,i tractant de manipular els comentaris que fem les persones lluirement,tractant de traure un profit com has fet tu en la meva opinio que he posat en molts llocs del FACEBOOK,mira individuo,en aquest cas,li hem de sumar un deute de mes 500 milions que te el ajuntament que vosaltres malgoverneu, i eixe es el seguent motiu que hem de sumar al anterior,segons publiqueu penseu que estem un altra vegada en el feudalisme,la gent anira a fer el camp, i un altra coseta en el bloc tots opinen lliurement cosa que vosaltres no permitiu en el PSOE,el senyor imposa.I sapies perque ho saps, que els presupostos que vareu pactar en el PP en la cochera, hi habia una partida que el Bloc va aprovar tambe destina al camp de Futbol nou, si no, ¿com es que esteu fent el camp sense aprovar els presupostos tontolaba?,i una vegada dit tot lo que he escrit en el meu nom i apellidos, no com tu que t'amagues derrere de un seudonim com uns animalest que solen eixir en la obscuritat, cuant no ningu els veus, dic adeuuuuuuuu.
Puntos:
17-09-13 22:04 #11579467 -> 11579334
Por:xaqui

RE: campo de futbol
Andresito cuida tu salud que las alteraciones no son muy buenas GUAPO,si hablamos de dictadores en eso no os gana nadie y a los hechos me remito,vuestro lema es la imposición,nos habéis impuesto aquello en lo que el 90 por ciento de este pueblo no quiere todo un ejemplo de tolerancia, pactar todos lo hemos visto en el pleno mismo discurso BLOC..PP incluso ANA le traiciona el subconsciente y lo reconoce y esta grabado para vuestra desgracia,nunca jamas un grupo a sacado tanto provecho con tan escaso apoyo popular,mira si pactaron el psoe y pp que el pp voto en contra del psoe .Campo de fútbol siempre habéis estado en contra pero hacéis como lo Avestruces nuca dais la cara eso si verborrea toda la del mundo.Dices que el alcalde hizo el ridículo para gustos colores a mi entender tu lo haces a diario con el gorro de indiana,dices que ejercemos el feudalismo mira a tu alrededor tienes cuatro grandes ejemplos dos recientes y dos de antaño y no es que lo diga yo haz una encuesta y pleno seguro,me llamas individuo eso viniendo de tu boca es un alago,en el bloc opináis todos pero solo cuenta la de vuestro Guru mente lucida me puedes explicar donde hiberno el Guru el primer año de legislatura y que decir del segundo de abordo idea que tenia bronca segura.las comisiones de fiestas los moros todo lo que tocaba lo ensuciaba pero para no extenderme mas los únicos que habéis tirado de chequera y me vuelvo a remitir a los hechos gosa sorda libro xavi todo con poco trabajo eso si luciendo chaqueta como suelo decir los mismos perros de antaño con diferentes chaquetas pero los mismos hechos ya que la cabra tira al monte y no se heredan solo los bienes también las raices y de eso os sobran.
Puntos:
17-09-13 23:04 #11579608 -> 11579467
Por:no registrado...

RE: campo de futbol
Xaqui: Lo único que sabes hacer bien es insultar ,pero no sabes ni razonar ,ni expresarte con coherencia.
¿Porqué no vas a la escuela de adultos para que te den algún cursillo?Así en el próximo concurso no sacaras 32 puntos sobre 40.Sacaras 40 sobre 40.

Ha! Donde dices que tienes gravado a Ana ? No sera en los vídeos de los plenos que tenéis secuestrado y solo los podéis ver vosotros los del PSOE.
Y luego vais y presumís de TRANSPARENCIA
Puntos:
17-09-13 23:08 #11579623 -> 11579608
Por:TIO PEP

RE: campo de futbol
Bien coñ..., bien, esto se anima.
Que fino debe ser el que lleva el foro, no me deja poner coñ.....
Puntos:
19-09-13 08:35 #11581645 -> 11579467
Por:tocaous

RE: campo de futbol
Xaqui algunes puntualitzacions:
-  Pots explicar-me perquè es va reunir el sr. alcalde amb regidors del PP en el despatx de la cotxera de sa casa. Ja sé que es van reunir allí perquè l'alcalde acabe tard de treballar i millor reunir-se en sa casa, ja que sa casa és un lloc més resguardat que l'ajuntament..... Com van dir en el plenari, els regidors del PP (com es pot veure en el vídeo que ara per lo vist, han privatitzat) no van trobar lògic que els convocara a ells i a la secretària, i en canvi no fera el mateix amb els seus socis de govern.
-  Ja avorrixes en que és imposar donar l'opció que cada veí trie si vol usar la denominació valenciana o castellana del nom del poble.  No parla molt bé del teu "talante" democràtic.
-  Dius també que el 90% no està d'acord. En les eleccions passades el Bloc va obtindre el 17,39% dels vots, i del 35,73 % que va obtindre el PSOE segur que molts no opinen el mateix que tu. Alguns d'estos continuaran usant Villalonga, però veuen lògic i democràtic que els que vullguen usen Vilallonga. Els votants del Bloc sabien perfectament que una de les reivindicacions seues seria la de poder usar Vilallonga legalment. En canvi més d'un votant del PSOE s'ha portat una sorpresa amb la postura del sr. Alcalde. L'any passat quan encara no se sàvia res de la doble denominació, ell ja usava Vilallonga en els trofeus del concurs del blat picat. En canvi enguany, i per mitjà d'un decretàs, desautoritza la denominació del projecte Vilalonga-vilaverda, dient que no es podia usar, ja que no era legal encara. Doncs bé, ja fa prou de temps que és oficial la doble denominació i seguix sense autoritzar-ho.
-  I el que més gràcia em fa és quan dius que els del Bloc no donen mai la cara. Tens tota la raó, només porten "dos dies" aguantant insults i amenaces de gent, per reivindicar la denominació valenciana del poble i defendre la unitat de la llengua.  Per no parlar del segon de bord, com dius tu. Cal tindre prou bemolls per a anar de segon en una llista del bloc, treballant en el col·legi Santa Anna.  I si ha tingut bronques en el tema de festes , molt ha hagut de vore que el sr. Alcalde intentara posar en contra seua algunes persones. Amb algunes ho ha aconseguit, però afortunadament amb altres li ha eixit "rana", i s'han adonat de com se les gasta el nostre alcalde.
Puntos:
19-09-13 12:16 #11581912 -> 11581645
Por:tocaous

RE: campo de futbol
I una altra cosa que abans se m'ha oblidat. Suposant que fóra cert el pacte PP-Bloc (jo no vaig vore res en el vídeo del plenari) hi ha una gran diferència entre este i el que va intentar el sr. alcalde l'any passat amb el PP en el despatx de la cotxera de sa casa. L'any passat el PSOE tenia un soci de govern, i en l'últim ple els regidors del Bloc havien sigut cessats pel sr. alcalde, per la qual cosa tenien absoluta llibertat per a pactar amb qui vullguen el que creguen més convenient per al poble, sense incórrer en deslleialtat, traïció, engany o com a collons vullgues dir-ho.
Puntos:
19-09-13 15:57 #11582231 -> 11581912
Por:xaqui

RE: campo de futbol
O estoy falto de memoria o el bloc voto en contra siendo aun socio,igual estoy equivocado,te vuelvo a recordar que Ana reconoce que hubo pacto y como ya he dicho queda mas que patente en el vídeo,que el guru estuvo mas de ocho mese desaparecido es mas que evidente en cuanto al segundo de abordo todos sabemos que oposición tuvo que pasar para obtener dicha plaza,ASFALTO,algunos imponen piscinas y sus semejantes imponen libros de forma fraudulenta es mas llegado el caso los tribunales dictaminaran sobre la legalidad del asunto,vuelves a mentir en la cuestión de fiestas el alcalde siempre intervino a petición de las diferentes comisiones al no llegar a acuerdos con dicho concejal de hecho hubo algunos padres que estuvieron apunto de denunciar a dicho concejal, y tras demostrarle la transcripción de lo que decía la ley y el que mas conviene al pueblo lo demanda el pueblo dices que sois un 17 solo el pp es casi un 50 es tan sencillo como realizar una consulta popular pero claro no os interesa.
Puntos:
19-09-13 16:10 #11582251 -> 11582231
Por:tocaous

RE: campo de futbol
Lo teu és greu, fes-t'ho vore.
Puntos:
19-09-13 23:08 #11583120 -> 11582251
Por:no registrado...

RE: campo de futbol
Xaqui No Comprendo nada de lo que escribes. No pones mayúsculas,puntos,faltan verbos ,eres incoherente....
Porque no intentas escribir en valenciano, al lo mejor te expresarías mejor. También puedes decir a tu "guru" (empleo esta palabra para ponerme a tu nivel)que te escriba lo que quieres decir ,luego solo tendrías que copiar. Pobre xaqui.
Xaqui¿ Cuándo es el próximo pleno? Necesito preguntar a Enric una cuantas cosas.Se las preguntaria en el foro, pero no se que pasa ya no entra para responder. Jajajaja
Puntos:
20-09-13 17:55 #11583958 -> 11582251
Por:Foc i Flama

RE: campo de futbol
xaqui tu saps que els del p.p del govern central continuen negant lo evident sobre el cas barcenas...no tenen arguments.. mentixen i tornen a mentir per negar la realitat,,,,,vosaltres feu el mateix mentir i mentir i dir que els mentirosos son els altres,,,,mentixes en lo del plenari de ana en lo de que els dos del bloc no trevallaven mentixes en que an fet el que an vullgut en el nom del poble sense el consens del soe no haveren pugut fer res si som culpables de algo vosaltres tambe e u sou al 50 per cent ,pero perque continueu tirant la culpa de tot al bloc sou ipocrites sense arguments i si voleu que algu vos crega torneu a posar el video que rule,, primer el llibre i despres el video que sera lo proxim no gravar el seguent plenari per si decas no..
Puntos:
20-09-13 18:16 #11583985 -> 11582251
Por:Foc i Flama

RE: campo de futbol
mes coses ,que yo sapiga en dos anys es van fer tot un hivern contacontes gratuits per menuts,,en cost cero per el ajuntament ,,bekes per la escoleta,papeleos i mes papeleos burocratics que si no recorde mal el alcalde no estaba dacort en casi res acabava rectificanto tot per a dir despres que ell feia la faena del bloc,rectificar un trevall no es ferlo,,que yo sapia,,lo unic que a fet mal el bloc a segut donarli confiansa a un personatge que no era conegut que inspirava confiansa,i que ahores dara continua tiranli la culpa de tot el que li ix malament al bloc,,,algun dia algu li dira carinyet el bloc ya no esta a i per pagar les teues faltes,,,a i teniu el que durant dos anys volieu gobernar asoletes..a mi no enconvensera ningu a estes altures que ya feia dos anys que sabia el que volia i tot el que tenia que fer per desferse del bloc politica,,,,,si pero en males arts yo no........per a yo quedar com un faener com un rey tirar al fanc als demes no yo no jue...
Puntos:
20-09-13 18:54 #11584066 -> 11582251
Por:xaqui

RE: campo de futbol
Sin que sirva de precedente en uno de los puntos estamos de acuerdo por desgracia y por la inocencia de ENRIQ que desconocía el pelaje de los dos pajarracos,fruto de la buena voluntad se la clavaron doblada no fue mi caso ya que conocía el percal.
Puntos:
20-09-13 21:21 #11584297 -> 11582251
Por:Foc i Flama

RE: campo de futbol
si sabies lo que anaba a pasar perque no pararo avans,,,,yo el dire perque perque no interesaba arribar al mando tenia un preu que ENRIC estaba mes que dispost a pagar perque tenia mes que clar el moment de desferse de la conpetencia ,parle sempre de lo que yo e vist i vixcut.ya no en crec res de res...yo personal ment estic molt desepciona de les mentires i manipulacions de la alcaldia..cada u es lliure de pensar el que vullga.i adorar a qui vullga,yo no camvie als,dos que tan mal el cauen.per 50 ENRIQUES,,llibertat de pensament ....
Puntos:
20-09-13 21:30 #11584307 -> 11582251
Por:xaqui

RE: campo de futbol
No esperaba menos pero claro sarna con gusto no pica.
Puntos:
20-09-13 23:21 #11584436 -> 11582251
Por:tocaous

RE: campo de futbol
Este foro parlavà del camp de futbol, França ens guanya en Basket i Xaqui contínua ple de rancor i odi.
Innocència, que caxondo eres. En l'únic que ha tingut innocència el SR. ALCALDE és en pensar que tothom s'anava a creure les seves mentides sense preguntar a l'altra part la seva versió del que ha passat.
I que passa amb els altres regidors del psoe, perquè no van avisar al Sr. alcalde de lo malvats i pèrfids que eren els del Bloc? O ells també eren innocents, o es que no pintaven res i calia fer lo que diguera el Sr. alcalde si o si?
Puntos:
21-09-13 12:27 #11584888 -> 11579467
Por:Andreu Mascarell

RE: campo de futbol
Hola individuo (xaqui) com no se quieres, soc el barret de Andreu i volia donate les gracies per compararme en el il-lustrisim barret de indiana Jones, un barret legendari que surt cuant hi han governs totalitaris contra els que lluitar,dictadors als que traure del poder,opresors als que eliminar,manipuladors i mentirers als que desenmascarar, sempre esta ahi juntament amb el Dr. Jones.Tambe volia dirte que Andreu, com molt be tu saps, perque ell no s'amaga com tu,te una alopecia" enfermedad que fa caure el cabell",i el Dermatoleg" metge de enfermetats de la pell", li va aconsellar per ha previndre complicacions que es fotera un barret al cap per protegirse,i una persona que l'estima molt li va regalar un barret, i ahi entre jo en la seva vida,que no lluim com el Dr. Jones, home tots no som perfectes com voldries tu, pero sembla que una mica de envejeta si que el fem,pero mira nosaltres dos fem el ridicul amb els nostres diners en aquet cas de una persona que ens estima, vosaltres el feu aprofitansen dels diners de tot el poble, com es la banda de musica, subvencionada amb diners publics dels i que vosaltres s'hen aprofiteu per ha fer el pasacarrer per tot el poble a mode de BIENVENIDO MISTER MARSHALL,molt bona perlicula, ho tens clar individuo(xaqui),aproposit els entrecomillats es per explicarte les coses ja que veig que eres prou duret de entedederes i despres ho trasgiverses i manipules tot, com a bon del PSOE que eres ja que trates de Guru a Alfred el dire que jo soc el barret de l'escola de mags de la pelicula de Harry Poter.
Collons tu este barret meu mira que es jugarri, has vist individuo (xaqui),no puc deixarlo sols deseguida es posa a explicar cosetes,soc Andreu saps, a Ana li traiciona el subconcient, home he estat repasant el videos dels plenaris i no ho he vist ,per cert ha hon teniu el del ultim plenari,segrestata en companyia els llibres?, perque ahi si que es veu a Nando Rocher tirant-li en cara al vostre amo, que vaga tractat de arribar a un consens amb el PP i no ha vist mai als socis de gobern en les reunions, pero saps que pasa teniu tan poca credibilitat, sou tan obtusosos,tan mentirers i manipuladors, capasos de enganyar als socis de gobern al primer any de gobernar amb ells als primers presupostos ,que per cert si que varen votar a favor tot i saber les reunions que tenieu amb els regidors del PP,que ni els del PP es refien de vosaltres, per eixe motiu, Juan Jose Sastre" mirar video segrestat juntament amb els llibres del ultim plenari" vos va dir que si volieu aprovar els presupostos presentareu una mocio de confiança, no sou de fiar, aclarat aquest punt,a tu no eres masa optuso crec o qui sap manipulador i mentirer com tots els del PSOE.El camp de futbol si que es deveres que nel bloc en un principi no el volia, volia aprofitar el que ja hi ha tal com jo dic,pero el estudi presentat,com sempre fem nosaltre en dades en la ma, no com vasaltre que aneu a impulsos dels altres perque sou incapasos de presentar interpretar i entendre cuonsevol estudi o `projecte, sou aixina de obtusets,varen canviar de opinio i varem aceptar una partida per al camp de futbol que esta en els presupostos del any pasat,manipulauret, tot i entendre que era una despesa massa gran tinguent en compte que hi ha un deute acumulat de mes de 500 milions, clar a vosaltres que mes vos dona un projecte que es trobeu en el caixo, i la oportunitat de posarse el traje i la corbata per ha eixir en la foto, perque el projecte per molt que vullgau no es del PSOE, es de Juan ros, vosaltre sou incapasos de trobar una subvencio, pasegant en la banda de musica teniu prou faena. Preguntes a quin lloc estava Alfred al comensament de la legislatura,mira tots o cuasitos els del PSOE ho sabien,si tu no ho saps segurament sera perque tu sols eres el xuxoflauta del PSOE i pasen de tu per a eixes coses o be perque son tan manipuladors que els interesava que tu no ho sapieres ves tu a saber, i per lo tant jo tampoc te ho dic xinxate els quedes en les ganes.Mira mentre ha estat Santi al front de cultura i esports i han hagut actes i culturals i esportius en el poble,uns pagant-los, ningu treballa debades, o tu si?, altres han sigut debades, menegant-se i treballat per a que no costara ni un duro al consistori, lo normal es que si ell ho ha organitzat anara ell a vore com es endevolupaen, o volieu anar vosaltres i pujar al escenari?, aixo sera per aixo tanta malixia del exit de eixes actuacions, dius que les diferents comisions estaven brutes, seria perque va portar a Xavi del Castillo,que per cert no va tirar de xequera manipulauret, va vindre perque es va menegar a buscar actes culturals a cost cero per al poble,vosaltres aixo no ho sabeu lo que es,buscar en refereixc, si no vos escudellen en la boca sou incapasos de fer res, i varen poder recaptar un diners posant ells els preus de les entrades,la vegada anterior el morors que tu dius varen tindre que pagar-lo, serra per aixo i perque ho aconseguit fer cabregar a les festeres de Agost, cosa que sempre he ho estat intentant fer contant mentires i manipulant per derre de ell en les diferents comisions i mai ho heu aconsegit, doncs mira despres de tot aixo te dret a posarse el traje la corbata i el gaba si vol, i cridar a Spilberg pa que dereigisca la filmacio. Dius que el Guru deceideix,home es una persona molt intel-ligent molt lletrada i per lo tant escolta i es fa escoltar, i despres pren les mesures mes oportunes,vosaltre aixo no sabeu ni lo que es, perque llevat de Ana els demes pim pam pum.No vaig a clavarme en els teus avantpasats ni familiar perque al contrari que a tu les persones majors en mereixen tot el respecte gratitut i admiracio, i procure sempres escoltarles,perque tot i no ser lletrades,son una font de sabiesa, no com vosaltres que es paseu el dia insultant-les.I per fi parles del llibre, llegint les teves opinions entenc que tu el maxim que has llegit es la propaganda de CARREFOUR que el deixen penjada de la bustia de casa,per aixo eixa malixia que teniu,pareixeu la pelicula de fahrenheit 451, mira un llibre es paga sols,perque li poses un preu de vnedaque com a minim cubrira els gastos, per lo tant no costa res, t'ha quedat clar optuset manipulauret.Nos habeis impuesto,supose que el refereixes al toponim de Vilallonga, home el Bloc sols eren dos vosaltres cuatre, quin interesos tenieu per ha permetre tamanya imposicio,manipulaurets que sou, com el PP no vos va aceptar els presupostos en la cotxera despres vareu aceptar lo altre es aixo,veus com sou uns incompetents manipulaors, per cert el que mes fa servir el toponim Vilallonga es el Alcalde, i no posa Vilallonga/Vllalonga ,i tot i no estar aprovat oficialment(plaques conmemoratives del blat picat) que tant clamaveu al cel cuant els del Bloc varen fer la WEB VILALLOGAVILAVERDA, perque aixo tampoc ho heu fet vosaltres i per aixo no es pot gastar el toponim, en lo demes si, dictadura ,oprepesio,manipulacio abus de poder.Bueno individuo(xaqui) no se si t'ha quedat clar, supose que si o no tan me fa jo i el meu barret publiquem tanquem i ens despedim de aquest lloc per sempre adeu Individuo(xaqui) hum hum hum no detecte res vale adeu individuo (Xaqui) soc el barret o no? bueno tant dona tu no ho entens Andreu i la gent normal si.
Puntos:
21-09-13 14:06 #11584999 -> 11584888
Por:no registrado...

RE: campo de futbol
El PSOE diu que no hi haura cap problmes per fer el camp de futbol que no trobaren deixades arqueologiques, ja que no s´escavarian més 1 metre.
Em pregunte una cosa com es va construit el camp de futbol. Només hi haura un camp o també feran els vestuaris,les grades,un bar, sercis..Crec que per a construir el vestuari ,el primer es fer foraments.Com ho faran sense traure reste arqueologique?

M´imagine el futur camp de futbol on els jugadors vindran des de les seues casas,los espectadors estaran de peus i hi hauráuna persona amb un carret venen refercos i entrepans. Sí algú te una urgencia es podra alleujar darrere d´un taronger (Sí en queden algu).
No cal ser molt llest ,ni haver estudiat cap carrera per a veure el que s´acosta
Puntos:
22-09-13 20:29 #11586590 -> 11584999
Por:Foc i Flama

RE: campo de futbol
u que parla sense pel a la llengua ,es de agrair,ANDREU forsa i pasiencia,,que al final uno es deixa portar,i es creu que els burros volen...
Puntos:
22-09-13 22:10 #11586721 -> 11586590
Por:tocaous

RE: campo de futbol
Andreu i el seu germà Toni han estat i són un clar exemple de les "veritats" que ens conta xaqui, "eixos del bloc que tiren la pedra i amaguen la mà". Sempre han donat i donen la cara davant dels politics impresentables i dels especuladors urbanístics.
Puntos:
23-09-13 08:40 #11587009 -> 11586721
Por:anselmo1234

RE: campo de futbol
Ojalá hubieran mas Andreu y Toni. Un ejemplo de lucha e inconformismo contra la injusticia y corrupcion. Siempre fieles a sus principios.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
combats al camp de futbol Por: No Registrado 03-03-15 20:45
No Registrado
1
el futbol es asi... Por: No Registrado 16-06-14 14:56
No Registrado
33
Campo de futbol Por: No Registrado 04-09-13 18:16
2011A
4
camp de futbol Por: villalonga83 15-11-12 18:16
Foc i Flama
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com