Foro- Ciudad.com

Vilallonga/Villalonga - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Vilallonga/Villalonga
21-06-12 21:26 #10227871
Por:elPunxoLiDiuAlPanxo

Un home és agredit durant la protesta del GAV contra l'acte de l'Assemblea Nacional Catalana


Vora 35 persones s'han concentrat aquesta vesprada al centre de València en una protesta convocada pel Grup d'Acció Valencianista en contra de la presentació de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) al Centre Octubre de Cultura Contemporània. Durant la concentració, han agredit un home i han incordiat diverses persones que anaven de pas a la manifestació convocada pels sindicats per una vaga general.

ancMembres del GAV i Espanya 2000 durant la protesta. Germán Caballero

La presentació d'aquesta vesprada a l'Octubre centre de Cultura Contemporània pretenia donar a conéixer l'organització de l'ANC a Catalunya i parlar de com iniciar un projecte semblant al País Valencià. Com ja és habitual, el GAV havia convocat a la mateixa hora i al mateix lloc una "protesta front al catalanisme". Aquest grup considerava que l'acte de l'ANC era una "provocació" que pretenia fer entendre que "València no existeix com a tal" i que ha de deixar "de ser valenciana per a ser una província més de Catalunya".



A aquesta concentració, que ha tingut lloc en el cantó entre el carrer de Sant Ferran i el de Sant Vicent, han acudit unes 35 persones entre les quals es trobaven també alguns membres d'España 2000. Durant la protesta, els assistents han cridat lemes com "som valencians, mai catalans" o "fora, fora, fora el català de l'escola", càntics ja habituals d'aquest sector. També han cridat en contra dels sindicats.



Mentre els protestans romanien concentrats, ha passat un grup de persones que es dirigia a la manifestació que havien convocat els sindicats per la vaga general a la Plaça de l'Ajuntament. Una d'elles, que portava una bandera republicana amb el dibuix d'un elefant, ha sigut increpada pels membres del GAV. Un company ha anat a defensar-la, i els protestants li han pegat una punyada. En declaracions a aquest diari, l'home agredit ha assegurat que presentarà una denúncia. També han acudit a la concentració tres furgons de la Policia Nacional, que només ha intervingut per a separar els agressors de l'home que es dirigia a la manifestació.


Ah! i ací vos deixe l'enllaç de l'article, que té més fotos del succés:

Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
30 incendios en Villalonga queman 335.83 Ha durante el decenio 2001-2010 Por: Foro-Ciudad.com 27-09-12 01:04
Foro-Ciudad.com
0
Marxa contra els retalls Por: vilallonga 31-08-12 14:47
perro piloto
3
Anular el contrato a la empresa concesionaria del agua Por: ricoelao 02-06-12 18:23
solysombra1975
2
Homenatge toni mascarell Por: vilallonga 14-03-12 13:56
cabrejat
3
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com