Molt bona l´organització de volta, gracies AECUS.
Per primera vegada aigua no ha faltat, en fí molt bé.
El començament de festes de 2010 perfecte.
Puntos:
31-08-10 13:51 #6004056 -> 6002191
La volta a peu va estar molt ben organitzada la de les 20h , pero no sols es la volta a peu dels majors important, també es important la de 1 a 3 anys i les que segueixen, va faltar organització en una de les carreres,pues no hi hava ningú controlant el recorregut, tots els de aecus estaven en la meta, un xiquet(6 o 7 anys) va perdre la volta a peu (anava el primer)i tots els que estavem allí ho vam vore per posar-se una xiqueta de 2 o 3 anyets d'avant i tindre que parar per no tirar-la a terra.Sols vullc fer una critica constructiva per a que els próxims anys si que siga tot perfecte perque els xiquets i xiquetes tots participen per guanyar.
Puntos:
31-08-10 13:54 #6004083 -> 6002191
Sobre tot la cagadeta de Rafa intentant canviar el recorregut de la cursa en la recta final. PATETIC!!! Menys mal que sols eren 2 els corredors destacats i eren del mateix equip si no es munta la de "San Quintin"
La qualificació no obstant un 9. La carrera un poc mes dura pero millor per a la gent del poble que podia seguir la volta dels corredors desde qualsevol punt.
Enhorabona com sempre a AECUS i a tots el col·laboradors.
Puntos:
31-08-10 17:22 #6005496 -> 6004083
Va haver algun premiat del poble?
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
17 incendios en Sumacórcer queman 5.94 Ha durante el decenio 2001-2010 Por: Foro-Ciudad.com 27-09-12 01:04