Foro- Ciudad.com

Sueca - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Sueca
08-06-07 02:26 #408591
Por:No Registrado
4 años más de Psoe i cia
Qué desastre más grande, otra vez tendremos que tragar con los que no han ganado las elecciones, pero si la alcaldia. Este Baldovi por gobernar seria capaz de todo.

Lógico hubiese sido darle la alcaldia al más votado, que por eso lo eligen casi el 45% de los votantes. Con ellos la 2ª fuerza más votada y ellos entre ellos se hubiesen controlado. Pero las ansias de mandar, anteponiendo los intereses personales a los generales, han ganado la partida a la lógica.

Y es que Sueca siempre caminará como los cangrejos. hacia atras, si en Valencia manda el Pp, aqui el "tripartito" por los ... ¿Para cuando un hospital en Sueca? ¿Y los bomberos? Y alguna Universidad como en Alzira o Gandia??? Como siempre mantendremos los 27.000 habitantes y seremos capital del arroz y de la .!!!
Puntos:
23-08-07 16:30 #480950 -> 408591
Por:el justisiero

RE: 4 años más de Psoe i cia
sueca te el consistori que legalment la llei ampara, si no estas conforme aplicateu tambe per als anterios pactes que el partit popular ha fet al llarg dels darrers anys, que pasa, que eixos pactes son bons no? se nota que eres de dretes si ho feu vosaltres esta be ssi ho fan els demes tambe, que trist
Puntos:
03-09-07 16:17 #490475 -> 480950
Por:No Registrado
RE: 4 años más de Psoe i cia
No, no soy en absoluto de derechas, ni de izquierdas, ni de centro. Los años anteriores igual de criticable en cuanto a los pactos pero... el año que el PP (en contra de toda lógica) pactó con los comunistas, tenian más votos que el Psoe por ejemplo.

Mi queja va dirigida más que nada a que la gente que estos últimos 4 años ha estado en el gobierno, no ha hecho mucho por nuestra ciudad y reitero las preguntas de antes. ¿Para cuando poder compararnos con otras capitales de comarca? ¿Para cuando un hospital como el de Alzira? ¿Para cuando los bomberos en Sueca?¿Para cuando una política industrial como toca?¿Para cuando una feria en condiciones en las que toda la ciudad als viva?¿Para cuando una Universidad como en Alzira la Uned o Gandia la Politécnica?

Son muchas preguntas sin contestar y NADIE y cuando digo NADIE es porqué así lo creo, ha hecho nada por nosotros, los que vivimos en Sueca. Hasta la fecha y a mi juicio, el mejor alcalde que tubimos fue Vicente Vera en paz descanse, pero lejos de ver personas así, tenemos lo que nos toca. Y repito ni de derechas ni de izquierdas, de mi ciudad que es diferente.
Puntos:
05-09-07 13:34 #492590 -> 490475
Por:No Registrado
RE: Jaume I
No puc més que donar-li de moment la raó a l'anterior contertuli. De moment, aquesta legislatura sembla una continuació de la darrera (salvant el poc de marge que han tingut tant per programar les noves festes com la resta de treball del consistori.

Sense anar més lluny avuí he rebut a casa la contribució del fem QUASI 70€!!! El que no sé si altres localitats Caps de Comarca també "contribueixen" d'aquesta forma i amb població semblant clar. No és el mateix Alzira amb 45.000 hab. que nosaltres amb poc més de 28.000.

Amb el govern de 2 legislatures anteriors es va suprimir aquest impost i fou l'anterior legislatura que el tornà a posar, contra tot pronòstic ja que teòricament deurien ser els Governs d'esquerres qui feren polítiques socials rebaixant impostos o llevant-los si cal, però fou el PP amb el BLoc i Epi que va abolir aquest impost. bé, de totes formes, a final de legislatura podrem fer balanç del que ha sigut aquesta.
Puntos:
17-12-07 19:45 #606518 -> 492590
Por:No Registrado
RE: Jaume I
Per favor quantes barbaritats. Que els governs d'equerres baixen o lleven impostos???? Per a fer politiques socials fan falta peles mante, i per a tindren hi ha que mantenir els impostos o pujar-los, a canvi de millors serveis evidentment.
Per altra banda dir-te que abans la diputació de valencia subvencionava aquest servei des de que esta el PP no, i amés obliguen amb la famosa llei d'ajust pressupostari a que els ajuntaments hagen d'oferir aquest servei de forma no deficitaria.
Puntos:
16-02-08 01:08 #693987 -> 490475
Por:No Registrado
RE: 4 años más de Psoe i cia
mire, en tots els respectes, vaig a contestar-li una per una les seues preguntes; Amb quines capitals de comarca vol comparar-se? amb les mes grans, que me pareix de pm que li sembla Énguera, Requena, Llíria,de totes les capitals de costa som la mes xicoteta. L'hospital no és d'Alzira, és de la Ribera i mire, sí, a Sueca anava un mini hospital però el PP no governa en Sueca i la Generalitat no el farà mai. Que és una política industrial com cal? tenim polígon que ja és... l'arròs es veu que deixa molts diners.... En la Fira deu de referir-se a les festes, supose, la meua opció es que les organitzen colles de festers, però dos festes a l'any.... ja tenim les falles. A Alzira la universitat que hi haurà és la catòlica, es a dir la del clero i damunt es privada i de pagament, com diria vostè... con la iglesia hemos topado..
per finalitzar i recurrint a un vell suecà, si te tants dubtes, per que no s'hi dedica vostè a la política? "La política o la fas o te la fan" JFO.
Per cert quin partit a banda de Esquerra Republicana ha dut per a Sueca mes d'1 milió d'euros, residencia sant Josep, biblioteca, centre ocupacional....
fer per Sueca no es fer unes festes vistoses. és donar millors serveis i qualitat de vida, però això políticament no ven.
Puntos:
21-02-08 11:25 #703551 -> 693987
Por:No Registrado
RE: Jaume I. 4 años más de Psoe i cia
De veres que li agraïsc el respecte, ja que no entenc altra forma de dialogar i intercanviar opinions. El respecte és la base de tota conversa i relacions entre persones.

1.- Vull comparar-me en aquelles localitats Cap de comarca que hem permeten avançar i mirar endavant, ser egoista i tindre tots els serveis a l'abast del ciutadà. Ni tan sols es compleix allò que marca la Llei de Bases de Règim local per a localitats amb més de 20.000 habitants. Li molestaria tenir un hospital com el d'Alzira a Sueca??? Li molestaria tenir Bombers a la localitat??? Li molestaria molt tenir el Cos de la Policia Nacional??? Li molestaria tenir uns Jutjats com cal i no repartits per tota la localitat???

De tota forma, si, és una llàstima que depenent de la opció política es puguen fer coses a una localitat o no. La residència Sant Josep??? Si l'Ajuntament ja tenia uns pressuposts apretats, ara la herència de Vicent Amans, a fet que el poble tinga que carregar amb els sous dels funcionaris!!!

2.- Les festes , baix el meu unt de vista no sobren, de cap forma. Són l'expressió d'alegria i germanor entre veïns d'una localitat, però de cap forma deurien de costar-li al poble més d'allò estrictament necessari. Les falles deurien d'implicar-se en l'organització de les festes patronals amb els canvis que la societat demana. És de vergonya que qualsevol localitat dels nostres voltant faja festes més atractives.

3.- La Universitat. Siga com siga, tenir una universitat a la nostra localitat, suposaria una vara més en el ventall de possibilitats en el que podrien triar els nostres estudiants. Seria interessant que hi trobarem diversitat a l'hora de triar els estudis. A la nostra localitat sols tenim 2 col·legis públics de tots els que tenim i gens mal els van als nostres alumnes. els pares poden triar lliurement la classe d'estudis que volen per als seus fills. I no 1, sinò 23 Universitats diferents m'agradaria tenir.

4.- Per què no faig política??? Perquè hem considere una persona compromesa en la meua feina i és la que hem dona de menjar.

Finalment i amb tots els respectes, pense que ERPV ben poc ha fet per la nostra localitat. Coses positives, segur que alguna hi ha, no vaig la negar-ho, però tampoc negaré que ni m'agrada el seu líder ni m'agraden les seues idees.

Puntos:
29-04-08 00:06 #841481 -> 703551
Por:Agret

RE: Jaume I. 4 años más de Psoe i cia
No es per res pero si se identificareu en un nick sería mes cencil distinquir qui parla ara i que parla después no? ve feu el que vuigau.adeu. Guiñar un ojo
Puntos:
20-08-08 15:29 #1099463 -> 841481
Por:No Registrado
RE: Jaume I. 4 años más de Psoe i cia
AGRET QUE ESTAS EN TOTS ELS FOROS BONICO JE JE JE Confundido Remolon Llorando o muy triste
Puntos:
09-06-08 21:19 #935036 -> 703551
Por:No Registrado
Universitat? De pijos
De quina universitat parleu????
Mireu les estadístiques i voreu com ha caigut les matriculacions.

Arta si han de fer una Universitat de Pijos ya la tenen en el Pymwys
Puntos:
09-06-08 21:24 #935058 -> 693987
Por:No Registrado
Envia a fer la ma als fatxorros eixos
A la merda has d´enviar als fatxorros eixos, que si pogueren els vories vestits de tratges nazis.
Puntos:
19-05-08 21:33 #882598 -> 408591
Por:No Registrado
RE:
Tu dices "Lógico hubiese sido darle la alcaldia al más votado"
Y yo digo ¿Que da el mas votado? Toda Sueca sabe que es un caras el Chiri y que solo en la lista no hubiera cosechado tanto voto porque en su liusta hay gente buena, pero no es gente buena precisamente el primero de la lista; que aquí mos coneguem tots.
Puntos:
26-05-08 16:56 #898780 -> 882598
Por:No Registrado
Jaume I
Doncs així anem. Adeu al Fimac, a la mostra de musica, la biblioteca per acabar, el poliesportiu del cementiri rovellant-se l'estructura ... i què hi ha de la piscina???

Personalment, pense que Salvador i el Psoe ho ha fet mal però ara... no està fent res!!! Cullera ens passarà per dalt!!! Sueca ciutat arrossera i Capital de l'arròs??? I què collons fa Cullera fent festivals internacionals de l'arròs??? Al final perdrem fins la identitat!!!
Puntos:
26-05-08 22:43 #899997 -> 898780
Por:Agret

RE: Jaume I
La identitat ja la teniu perduda desde que es posareu .CAT, pareig mentira Sueca la meravella de la terreta Valenciana .CAT. Mare meua
Puntos:
27-05-08 12:57 #901280 -> 899997
Por:No Registrado
RE: Jaume el Pelut
CAT serà de la veïna CAT_ARROJA
Puntos:
27-05-08 13:00 #901294 -> 898780
Por:No Registrado
Paranoia amb Cullera
Deixeu-vos de paranoies de Cullera o Cucharra o Tenedor.

Això no passarà mai.

Ganes teniu de fer la mà.

I tu ¿que fas pel teu poble? A lo millor eres dels qui es valen de la política per a servir-se i no per a servir.

A Cullera podfen fer tots els festivals de l'arròs que vulguen.De la mateixa manera que hi ha centenars de concursos de paelles, pero "EL CONCURS" ÉS EL DE SUECA.
Puntos:
09-06-08 21:22 #935046 -> 901294
Por:No Registrado
El concurs de paella churra
ja ja ja

serà elconcurs de paella churra amb més trampes que una pista americana
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
primer teniente de alcalde aprovechoso ? Salvaldor Gil PSOE Por: No Registrado 05-12-09 18:23
No Registrado
1
El Psoe afona Espanya Por: No Registrado 13-07-08 13:38
No Registrado
8
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com