Foro- Ciudad.com

Sueca - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Sueca
27-10-08 18:50 #1339691
Por:No Registrado
La piscina coberta municipal de Sueca reclama obres de manteniment de manera immediata
La Piscina Coberta Municipal de Sueca reclama obres de manteniment de manera immediata abans que la situació aconselle un tancament preventiu per l'evident manca de les necessàries tasques del dia a dia. RiberaBaixa.info / RBi ofereix un ample reportatge fotogràfic sobre l’estat actual de part de les instal•lacions. Són un autèntic escàndol. Al marge del lamentable estat de deteriorament de les infraestructures, el problema sanitari podria ser molt greu.

Tot i que una de les preocupants malalties greus aparegudes en els darrers anys, relacionades amb el deficient tractament de l’aigua, és la legionel•losi, els darrers controls sanitaris realitzats descarten qualsevol possibilitat en eixe sentit. Diversos estudis associen els brots de contagi amb la presència de legionella en torres de refrigeració, condensadors evaporatius i en instal•lacions d'aigua calenta amb recirculació.

D'altra banda, fonts consultades en l’entorn de les piscines recreatives comercials, i de manteniment d’estes, coincideixen en el fet que l'actual nivell de manteniment podria abocar en la possibilitat de no ser aprovada una nova inspecció per part d’organisme oficial competent en matèria de sanitat.

La piscina compta, aproximadament, amb uns 2.800 usuaris que paguen una mitjana d'entre 12 i 15 € al mes, després d'haver satisfet una quota d'incripció de poc més de 30 €.

Des de RBi obrim la possibilitat dels usuaris/àries per a que puguen matisar o ampliar aquesta notícia, així com fer els seus comentaris en la secció Foto Friqui.



Puntos:
27-10-08 19:32 #1339900 -> 1339691
Por:No Registrado
i algun regidor que altre, també
I el cervell d'algun que altre regidor també sembla que necessite obres de manteniment.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
OBRAS DE EJECUCION DE VESTUARIOS EN RECINTO POLIDEPORTIVO MUNICIPAL DEL MARENY DE BARRAQUETES Por: Foro-ciudad.com 25-10-10 17:01
No Registrado
1
SERVICIOS PARA LA PRESTACION DE LA LUDOTECA MUNICIPAL Por: Foro-Ciudad.com 23-02-10 00:24
Foro-Ciudad.com
0
ELIMINACION BARRERAS ARQUITECTONICAS EN CONSEJO AGRARIO MUNICIPAL Por: Foro-ciudad.com 10-02-10 03:29
Foro-ciudad.com
0
CONTRATO DE LOS SERVICIOS DE MODERNIZACION MUNICIPAL EN EL AMBITO DE LA ADMINISTRACION ELECTRONICA Por: Foro-ciudad.com 02-02-10 00:47
Foro-ciudad.com
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com