Foro- Ciudad.com

Sagunto/Sagunt - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Sagunto/Sagunt
04-11-09 14:40 #3737314
Por:valencianeta

Esquerra-Sagunt recolçarà totes les concentracions convocades per la millora dels serveis a la Sanitat pública
Esquerra-Sagunt recolçarà totes les concentracions convocades per la millora dels serveis a la Sanitat pública.

El president d'Esquerra-Sagunt, Josep Mora, junt amb militants republicans acudiren ahir a la concentració convocada per CCOO davant del Centre de Salut al nucli del Port de Sagunt. En declaracions prèvies a aquesta cita del sindicat a la ciutadania, Mora recordava el llarg camí des de "la sol·licitud d'aquest Centre l'any 2001 i les concentracions de ciutadans de 2003 al solar cedit per l’Ajuntament, fins als dos anys de construcció i, ara, els ajornaments continuats per la seua apertura".

A més a més, el president republicà ha fet també relació dels "greuges que pateix la sanitat pública a la nostra ciutat: massificació en l'atenció als ciutadans, retards per a la citació prèvia, sobrecàrrega laboral del personal mèdic... Tot alhora provoca una pèrdua de qualitat en el servei i una part de la solució passaria pel funcionament immediat de les noves unitats previstes".

Per la seua banda, la presidenta comarcal, Núria Arnau, feia referència a la "vacuïtat de les paraules de l'alcalde de Sagunt", Alfredo Castelló, qui ja a les eleccions municipals de 2007 presumia que "aquest centre era una realitat" així com a la poca credibilitat de les seues promeses, quan Castelló es vantava que "en política cal tindre paraula i el conseller és de paraula".

Finalment, des d'Esquerra-Sagunt informen que secundaran totes les mobilitzacions que es facen per exigir millores al Sistema de Salut Pública Valenciana, ja que "exigir immediatesa en l'apertura no és una frivolitat, sinó una necessitat per als 48000 habitants del nucli del Port de Sagunt, que sols en tenen un Centre saturat i en situació desbordada" concloïa Arnau.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
SERVICIOS PARA LA EXTRACCIÓN DE DATOS DEL SISTEMA ACTUAL, DEPURACIÓN Y CONVERSIÓN DE LOS MISMOS A LA ESTRUCTUR... Por: Foro-Ciudad.com 02-03-10 05:35
Foro-Ciudad.com
0
FLAS GORDON Por: No Registrado 13-11-09 09:22
No Registrado
0
busco a rosario Por: No Registrado 12-04-09 15:37
No Registrado
0
vendo piso obra nueva naquera Por: No Registrado 27-03-05 15:23
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com