Foro- Ciudad.com

Polinyà de Xúquer - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Polinyà de Xúquer
13-02-12 19:22 #9616461
Por:arroscaldos

Que passa a l´alcocera
Ja hem aplegat al punt, de utilitzar als xiquets per revindicar les retallades, quina vergonya mes gran, la inocencia d´uns xiquets que igual els seus pares estan pasant ja fa mes d´un any amb els eres i no eres, o que perden el seu empleo, llauradors any darrere any que no cobren les taronges i ningu a segut capaç d´obrir la boca, tan sols l´obrin cuant son fins politics, i el ampa vagia quin ampa, financiar les camisetes, per a la politica si que hi han diners si!, i per a donarse a coneixer tambe, aixo es el colmo dels colmos. Clar ara diran que no es obligat, però disli tu al teu fill que no es posse la camiseta i veuras, con si portares una creu al cap. Aixo per les retallades, mira a veure tu, cualsevol empleat cuant a tingut 2 mesos de vacances a l´estiu, no contant nadals, pascues i dies de guardar, clar ara els a tocac pendre la medecina de la majoria de treballadors i no estan conformes i para donarse a coneixer utilitcen als xiquets.


Molt ve, seguin aixi que es el mijor cami, voler ser els mijors since fer res, tan sols politiçar fins a les aules, molt bon exemple.
Puntos:
14-02-12 23:38 #9623979 -> 9616461
Por:comquedarem

RE: Que passa a l´alcocera
No sé exactament de que va el tema, però vaig a donar-te la meua opinió, que per descomptat és sol meua:
Intenta no fer-ho tot en un munt, que per un moment havia cregut que eren els de el AMPA els que tenien dos mesos de vacances..
I si creus que el teu fill no ha de posar-se no sé que samarreta, doncs que no se la pose, comença a educar-ho ja en el respecte i el dret a la discrepància..
També podries presentar-te tu per al AMPA i demostrar que pots gestionar millor els seus recursos.
I per descomptat no exigisques res a la consellería, espera a vore si els ve bé complir les seues obligacions.
Puntos:
14-02-12 23:46 #9624027 -> 9623979
Por:comquedarem

RE: Que passa a l´alcocera
Ja he dit que no sé be de que va el tema.. però m'ha faltat aclarir que en el que concerneix a les condicions laborals del professorat, jo també crec que hi ha que deixar als xiquets al marge..segons com jo ho veig les reivindicacions laborals tenen els seues pròpis "cauces".
Puntos:
15-02-12 10:27 #9624964 -> 9616461
Por:taco82

RE: Que passa a l´alcocera
En aquest tema, m'agradaria comentar, si algú sap el tema de que a l'escola ja no es fan excursions ni cap "acte ludic", que ells (els mestres, l'ampa) no creguen convenient.
Saveu si es per protesta o per presupost?
Puntos:
15-02-12 11:56 #9625396 -> 9624964
Por:arroscaldos

RE: Que passa a l´alcocera
Jo tinc al meu net, que emb caigue la cara de vergonya, cuant li vaig veure la camiseta que poraba el dilluns, en contra de les retallades, i en la manegueta posaba que era una camiseta del Ampa.
Con tu ve dius, hi han altres mitjos per revindicar el problemes laborals, no fer anar al xiquets en camisetes revindicatives dels problemes de cadascu.
Respece a la educacio pues... en un poble tan xicotet con per exemple Polinyà, si tu no et poses la camiseta el poden taxar de lo que el poden taxar, i mes val prevendre que curar, per que les quimeres no les curen els metges
La meua nora, porta ja mes d´un any ERE va ERE ve, i aixina molta mes gent, con para que ara al cap d´un any patin el seu fill tinga qu´anar a classe en camisetes.
Jo tota la vida treballant en el camp, no he tingut mai 2 mesos de vacances pagades, ni cuant vaig ser pare, la meua dona no pari en el 9 d´octubre, nosaltres ja fa molst anys que estem sufrint les retallades, i aixo sense contar que les valencies del any passat no les he cobrat, mira si nian retallades.
Puntos:
15-02-12 12:26 #9625556 -> 9625396
Por:lola1986

RE: Que passa a l´alcocera
La camiseta es per protesta a les retallades que afecten a les escoles publiques entre altres L'Alcocera que es una escola publica. La consellería no paga y l'escola está sense material. Les retallades no només afecten al sol dels mestres afecta també a la calitat de l'escola publica. Si l'escola per calitat el xiquets perden oportunitats d'igualtat. Les retallades afecten al menjador, als especialistes com ara sicolegs, logopeds, educació especial y altres moltes coses. Ara mateix l'escola no té diners ni per a pagar el suministre básic de llum, ni per a material escolar como fer fotocopies. La precarietat es lo que es denuncia.
No es farán les excuersions perque ja no hi han diners per a ferles, perque la consellería deu diners que no paga desde l'any passat. Es va fer una reunió informativa si avereu anat estaríeu mes informats y no dirieu bobades.
Puntos:
15-02-12 18:49 #9627577 -> 9625556
Por:taco82

RE: Que passa a l´alcocera
Ye tu, la unica que diu bobades aci eres tu prepotent!! jo lo unic que he fet, ha sigut preguntar, i no he faltat a ningu, segurament no aniria a la reunió perque tindria coses mes importants que fer i per això pregunte.

Quin tall de maleducats, tu?
Puntos:
15-02-12 21:16 #9628621 -> 9627577
Por:lola1986

RE: Que passa a l´alcocera
Lo de les bobades no era per a tú, que només preguntabes.

Dir que algú "diu bobades" no es faltar al respecte a ningú. Pero así se están diguen coses sense saber lo que es diu.
Puntos:
15-02-12 23:15 #9629542 -> 9625396
Por:a_que_no

RE: Que passa a l´alcocera
a els xiquets de tres y cuatre anys els an dit que no celebraren el carnestoltes perque no hi han dines y axina protesten ,yo crec que son poques ganes de fer res ,(donam pa y disme tonto) tranquilament els disfrasos els pagarien el pares y se podria fer una festeta pals xiquets en 4 duros ,pero millor es no fer res .
Puntos:
24-02-12 22:16 #9679244 -> 9625396
Por:tenca45

RE: Que passa a l´alcocera
Mira sols una coseta , dius que son els teus nets, no?? pues dir-te que ja tenen sort de tindre una mare com toca, valenta i lluitaora,ja que ella soletes a decidit fer algo per els seus fills ensenyanlos a lluitar desde xicotes en camisetes o cartulines..no amb porres ni amb espentes..un 10 pe la teua nora, ja que no vol que els seus fills vagem ere que ere.... i com tu estic jo en lo del camp som agricultors i crec que tots..fem tots junts unes camises o una mani i ajudem que el camp siga important i voras com ens fem sentir que asi el gobern no ens veu, i les retallades ens les deu conselleria que goberna desde fa 20 anys i el grup son els pp....vols mes??? en tinc mes pero ara men vaig a sopar...au
Puntos:
15-02-12 23:41 #9629703 -> 9616461
Por:laguapeta2

RE: Que passa a l´alcocera
À vore si podem aclarir alguna cosa:1 les camisetes són de fa un parell d'anys, d'una setmana cultural que es va fer, com les teniem les repartirem i cadascú és lliure de posarse-la o no faltaria més. 2 en quan ales excursions és una mesura que prenen els mestres,perquè per si no ho sabeu ells no estan obligats a fer-ne ja que són hores que ningú els paga,açò als pares ens pot agradar més o menys però això és el que hi ha. 3 en quan a qualsevol altrs activitat que tinga a vore amb L'AMPA que no oblidem som tots els pares i mares dels xiquets de l'escola dir que mentre tingam un gallet serà i és per als xiquets(material escolar que fa falta, teatre o jocs d'aula llibres per a la biblioteca de l'escola,per abaratir llibres i fins i tot per a comprar espardenyes si fa falta, berenarets...)I dit açò vos pose un video fet per estudiants, on mostren la importància de defendre la nostra escola PUBLICA que no és més que l'escola a la que podrà anar qualsevol xiquet per miserable que siga la seua familia, perquè tots els xiquets del mon deuen tindre les mateixes oportunitats o sinó sempre hi haura gent de primera de segon de tercera, i jo perdoneu però no vull això per a ningú https://rofesorgeohistoria.wordpress.com/2011/10/19/excepcional-video-de-un-alumno-explicando-los-recortes-educativos/
Puntos:
15-02-12 23:51 #9629771 -> 9629703
Por:comquedarem

RE: Que passa a l´alcocera
xiquetaaaa!

Lo ha hecho un alumno de un instituto de Arganda del Rey. No es el único video que han hecho. Han hecho varios sobre el tema de la Educación, todos muy buenos. Están en inglés porque es una actividad de Ampliación de Inglés de 1º de Bachillerato y no es un centro bilingüe:

Puntos:
16-02-12 07:56 #9630351 -> 9629771
Por:arroscaldos

RE: Que passa a l´alcocera
Jo crec que els tirs ban mes per lo que diu a-que-no, cuan una persona esta involucrada amb el seu treball, i lo que esta fent esta fento agust, no mira tan si te que treballar un hora o dos, si son cobrables o no i ara son moments durs que en atres estancies tambe estan passanto, pero com son empreses privades i els poden fotre al carrer, no tenen mes que callar i tragar, pero en este cas tenen la manilla en la ma, son funcionaris i pinten el panorama lo mes oscur posible.
Els materials ja els paguen els pares, i lo dels disfrasos, ja es para cagarse, si fora para fer alguna protesta politica de segur que movilizarien als pares para que disfraçaren als xiquets, recordeu el xapapote?? quin disfras mes car una bolsa de basura, el meu net en ca la te, ja esta ve de jugar amb la gent, i cuant ve la mala tenim que arromangarmos i traballar no donar la esquena i voler manipular a la gent
Puntos:
16-02-12 08:18 #9630377 -> 9630351
Por:lola1986

RE: Que passa a l´alcocera
Estic d'acord amb tot lo que a dit la Guapeta2.

L'escola pública es básica si volem una societat igualitaria. Tots els xiquets tenen les mateixes oportunitats de tindre una educació de cualitat. Lo que s'en está fent es retallar per lo m'es fácil, a més de ser una estrategia política profunda. Si rebaixen la cualitat de l'escola pública rebaixen les posibilitat de igualtat d'oportunitat. ¿Perqué tenen que pagar les subvencions a les escoles concertades y tenen que desmantellar les escoles públiques? Es tot una estrategia capitalista. Poca educació molta ma d'obra barata.

El mestres de l'escola de Polinya no podem dir res en contra d'ells. Son mestre de categoría y sempre han fet totes les activitats com les excursiones, etc... Tenen dret a fer les mesures de protesta com consevol treballador.

El que pasa es qeu tindriem que manifestarmos tots també per la reforma laboral. Pero es més fácil no fer rés y queixarse.

Salut a tots.
Puntos:
16-02-12 08:57 #9630473 -> 9630351
Por:a_que_no

RE: Que passa a l´alcocera
tens tota la rao del mon ,els funcionaris es creuen intocables ,pa fer manifestacions y protestes si tenen temp y dines ,pero para que els xiquets a retallarlos drets que no costen dines .

tingau un poc de cor ,que al fi y al cap son XIQUETS.
Puntos:
16-02-12 12:17 #9631304 -> 9630473
Por:yatusaps

RE: Que passa a l´alcocera
que poca vergonya per part del AMPA i del ajuntament.....

Utilisar als chiquets per a protestar, estem be o que?

Perque no convoquen manifestacions es del AMPA o perque no es fiquen ells les camisetes i les porten alla on vagen? perque utilisen als chiquets que no entenen res i no tenen culpa de res?

Ya sabem tots de sobra, com es la gent de l`ajuntament i la ideologia que tenen, ara soles falta ( que no me extranyaria res...)que els diguen als nanos que espanya mos furta o que " l`estat opresor i fascista" no mos vol donar dines, la veritat es que de esta gent meu espere tot, despres de vore el passat 9 d`Octubre quan els feren llegir als chiquets un escrit on ficaba en un moment determinat..: " jaume I rei del regne de catalunya.." PERQUE ELS FEREN DIR AIXO ALS CHIQUETS? QUANT ESTA MES QUE DEMOSTRAT QUE CATALUNYA NO HA SEGUT MAI UN REGNE, AL CONTRARI QUE VALENCIA QUE SI QUE HO HA SEGUT DURANT MOLTS ANYS.
PERQUE EIXE AFAN DE UTILISAR E INCULCAR IDEOLOGIES ALS CHIQUETS?
SI YO FORA PARE D`UN NANO ELS DIA DEL 9 D`OCTUBRE LI HO HAVERA EXPLICAT A MES D`UN SAS....
Puntos:
24-02-12 22:18 #9679259 -> 9631304
Por:tenca45

RE: Que passa a l´alcocera
Eyssss els nanos son utilizats si els pares volem ¡¡¡¡ res de manar els mestres si els papas no volem que els textos els repasen en casa ¡¡¡¡
Puntos:
16-02-12 13:21 #9631625 -> 9630351
Por:laguapeta2

RE: Que passa a l´alcocera
que pena em dona vore com gent normal i correnta gent treballadora es tiren pedres uns als altres, un altre "gallo nos cantaria" si tots ens ferem costat. Bons treballadors hi ha a tots els llocs siga l'empresa privada, pública siga en el camp en la mina em la mar, ací o allà i per descomptat gent lagartona i gossa també n'hi ha a tots els llocs.Bé, pel que fa a carnestoltes la única cosa que no es va a fer és pegar la volteta al poble, d'altra bandasi tots els pares d'una classe es posen d'acord i disfrassen els xiquets ningun mestre va a negar-se,el berenaret, per exemple, es farà igualcom tots els anys.Però el que ací importa no és si eres funcionari o si patatin o patatan ací la cosa important i més del que es penseu és la necessitat d'una escola pública, d'una sanitat pública i d'una justicia pública.Com que estem parlant de l'escola deixem les altres 2 a banda i no per menys importants, posem un exemple que per desgràcia cada vegada serà més freqüent en una casa la dona en paro i l'home ERE amunt ERE avall, o els dos treballant per sous de 800e (açò és ser optimista)o be els dos en el paro...podeu fer totes les combinacions que vulgau i segur que hi ha molts en eixa situació, doncs bé si no puc pagar-li l'escola als meus fills, entre altres coses perquè també s'estila menjar vestir-se(ni mariscaes ni roba de marca per suposat)pagar llum l'estufeta perquè també tindrem dret a no gelar-nos en l'hivern no? etc.etc etc. bé que fem que no vagen a l'escola (ai! no! que si no van em poden tancar per absentisme escola)o podem demanar un prestec al banc (jeje)que no ens donaran perquè recordeu sóm uns miserables, o podem fer un prestec d'això que s'estila tant ara de cfidis que no és més que el que abans es deia USURA. Bé despreés de tot este rotllo on volia arribar és que hi ha coses bàsiques que la gent tenim que tindre garantitzades per damunt de qualsevol altra cosa que per a això es paguen els impostos.Jo sóc de les que pensa(i estic segura de que molta altra gent també) que en temps de necessitat les persones em de posar del nostre costat per exemple fent treballs que no es cobren i que puguen ser de benefici per a la comunitat, congelant, com es fa,els sous, inclús baixant-los, però és que la necessitat que nosaltres estem visquent és perquè s'han gastat els NOSTRES diners. els que hem pagat per a tindre escoles,hospitals, residències de iaios o ajudes per a poder tindre a la gent gran en casa...s'ho han gastat en coses que damunt, jo, miserable de mí no puc ni disfrutar-les perquè el meu sou només dona per viure el dia a dia,I TINDREM QUE DONAR GRACIES,NO TE FOT!
Puntos:
16-02-12 13:42 #9631717 -> 9631625
Por:lola1986

RE: Que passa a l´alcocera
De nou totalmente d'acord amb tú.
Puntos:
17-02-12 01:13 #9635616 -> 9631717
Por:comquedarem

RE: Que passa a l´alcocera
El AMPA, l´ajuntament, els mestres, els catalans...toooots conspirant para poder gitar-se baix de un taronger a no fer rés, mentres cobren del "paro" o de la seguritat social. Quin mon..

Sort que ara els del PP que ja han demostrat ser uns magnífics gestors, protegiràn als bons treballadors, aconseguiràn pensions justes sols per als que s´ho mereixen i acabaràn amb la crisis en 6 mesos.
Bueno, a lo millor seràn 7 mesos...
Puntos:
17-02-12 01:20 #9635633 -> 9635616
Por:comquedarem

RE: Que passa a l´alcocera
A laguapeta2,
Dos cosetes:

.Hi ha laguapeta1?
.posa espais en els teus textos que m'ofegue llegint-los
Puntos:
17-02-12 08:34 #9635865 -> 9635616
Por:arroscaldos

RE: Que passa a l´alcocera
Algu en algun moment, a sentit dir que l´escoles publiques van a desapareixer??
Lo que si que esta clar es que no se cobra cuant toca el sou dels mestres, que no se paga cuant toca els diners que tenen asignats per part de la Cosellería (les concertades tampoc) que les plantilles de interins seran les mes afectades (lo cual significa falta de personal docent) i algunes coses mes.
Els diners com algu diu per ahi, san malgastat, o san gastat de mes, en altres coses,pero aixo ja esta fet, no podem tornaro en darrere, entonces amb de partir de la situacio actual, começar de 0, igual que despres de la gela del 54 o de la pantana del 82, son moments molt senyalats para unir l´esfors, que es molt dur SI, que pagarem justos per pecaors, con sempre SI, pero poc a poc el mestres cobraran com la majoria de treballadors de la majoría de empreses en la cituacio actual. Mira el acort de la comunitat europea amb el Marroc, que fem amb la agricultura de la nostra comunitat, com poder competir, amb d´unir els esforsos, no fer pagar lo d´uns amb els altres, es moment de unio, pero de unio since rescoldos politics ni sindicals, unio com cuant a la pantana, o la gela, demostrem lo que som.
Per desgracia serem menos personal treballan, un poc mes de interes i que no es note.
Puntos:
17-02-12 20:48 #9639151 -> 9635616
Por:laguapeta2

RE: Que passa a l´alcocera
Estic totalment d'acod, i ja ho he dit, en que tenim que estar tots units per poder eixir d'este clot, cadascú podrà contribuir d'una manera diferent, però el problema ve quan sols es demana a certs sectors de la població que facen esforços, i com no, sempre se carrega desde baix cap a dalt. El que no em pareix just, i és pel que jo proteste, és que se me diga que m'aprete el cinturó, perquè s'han de traure diners per a no sé quin dèficit de no sé què, si almenys eixos diners que jo vaig a deixar d'ingresar, anaren per a invertir-los en l'escola dels nostres xiquets, en una bona sanitat, en potenciar l'esport, en cultura, en espais per a la gent jove, en tindre als nostres pares ben atessos quan no pugam fer-nos carrec d'ells, i podria continuar,doncs bé, benvinguda siga eixa perdua de diners, però el que no m'entra en el cap, és que eixos diners se'n van altra vegada a les butxaques d'uns quants, que per a més INRI tenen prou diners ja, com per a no dependre de l'administració pública. Mireu, si una familia té un sou corrent o tirant a baix, però té l'educació dels seus fills garantitzada, a ser possible bona, i té una bona sanitat i llocs que t'atenguen quan siguem vellets si no tenim a ningú, eixa familia es pot considerar rica, perquè en realitat, tantes altres coses que podem desitjar tindre, no són precises per a viure, són al meu entendre luxes, que arriba un dia i les tinc, doncs bé, però no em llevaran la son, si allò necessari sí ho tinc. L'escola pública, sí va a desapareixer, van a ser concertades, així com la sanitat l'anem a tindre que repagar,i açò per a qui guanya un bon sou no significarà molt, però, ja dic, per a una familia amb sous corrents o tirant a baixos, és una diferència del cel a la terra, i no diguem ja, si estàn a l'atur. En quan a deixar la política a un costat, jo crec que és prou dificil,ja que la política forma part de qualsevol persona desde que comença a tindre ús de la raó, totes les persones opinem de les coses que passen al món, en major o menor mesura, i opinem segons l'edat que tenim, les circunstàncies de la nostra vida, on ens ha tocat viure..., són les nostres idees les quals van variant poc o molt al llarg de la nostra vida, una altra cosa seria el partidisme, si jo tinc unes idees de com m'agradaria que fora el món, està clar que buscaré un partit en el que jo veja reflexades, si no al 100% sí el maxim possible estes idees, i el qual se n'anirà al poll en el moment que jo crega que ja no les defensa, i com per sort estem en una democràcia i puc dir el que pense i puc unir-me a gent que pensa paregut a mi en algunes coses i en altres no tant, però que ara, es mou per vore si açò pot anar un poc millor per a totes les persones treballadores i per un futur millor per als xiquets i jovens, els quals són els treballadors de demà, ahí estaré, que jo pense que açò molt abans deuria d'haver passat, tambè, però en fi més val tard que més tard, no?. Sent molt ser tan rollera, segur que quan veuen el meu nom ja me boten, enfí, és que ni baix l'aigua. Saludets
Puntos:
17-02-12 20:58 #9639211 -> 9635616
Por:laguapeta2

RE: Que passa a l´alcocera
Comquedarem a laguapeta1 me la vaig sopar l'altre dia encara estic rotan-la. En quan a les comes, a vore si t'ha paregut millor l'altre testament que he deixat, ara, sàpies que m'ha costat tota la vesprà escriure-lo, huí en ma casa ni se berena ni se sopa ni se res. Es que m'ofusque, m'ofusque.
Puntos:
18-02-12 12:50 #9641228 -> 9635616
Por:lola1986

RE: Que passa a l´alcocera
Demá tots a la manifestació a Valencià. El retallades seríen innecesaries si s'averen gastat els diners en lo que fa realment falta que es: l'educació pública de cualitat, la sanitat pública, espai culturals per als joves y el tractament de mallats mentals y el cuidado del veiets. Pero no es així san gastat els diners en monuments y de aprofitant l' oportunitat s'han embutxacat unos cuants per asegurarse les seues necesitats de luxes.
y MES MES JO PAGUE ELS MEUS IMPOSTOS PER A TINDRE ESTES NECESITATS COBERTES.

Ära la reforma laboral lo únic que será beneficiosa será per a les grands empreses capitalistes. Han fet una retallada de drets laborals que pareíx que hem entrat en la máquina del temps i estarem pitxor que en el anys 1950.

TOTS A LA MANIFESTACIÓ ELS NOSTRES FILLS MEREIXEN QUE LLUITEM PER ELLS.
Puntos:
18-02-12 13:02 #9641280 -> 9635616
Por:laguapeta2

RE: Que passa a l´alcocera
Allí estarem.
Puntos:
21-02-12 22:44 #9658170 -> 9635616
Por:laguapeta2

RE: Que passa a l´alcocera
https://ww.euroxpress.es/index.php/noticias/2012/2/7/el-acuerdo-agricola-con-marruecos-podria-terminar-en-el-tribunal-de-estrasburgo/

Veus arroscaldos com sempre hi ha gent que defensa els demés, per això ens tenim que fer costat, però callar i aguantar mai.
Puntos:
24-02-12 22:09 #9679207 -> 9635616
Por:tenca45

RE: Que passa a l´alcocera
xdxdxdxdxd mira si mas fet riure que no puc contestar-te ¡¡¡¡¡ xdxdxd
Puntos:
27-02-12 19:23 #9690341 -> 9635616
Por:laguapeta2

RE: Que passa a l´alcocera
Tenca45, em dius a mi????
Puntos:
18-02-12 20:36 #9642770 -> 9616461
Por:taco82

RE: Que passa a l´alcocera
A mi hem pareix molt be que la gent proteste i tot aixo, es la salsa de la democracia.
Però hem fa molta gracia que hi ha gent que anira a la manifestacio, tindra la foto en l'oceanografic, l'unbracle i tota la merda eixa i, que quan fan la formula una estan en primera fila...
La hipocresia ens domina...
Puntos:
18-02-12 22:42 #9643277 -> 9642770
Por:laguapeta2

RE: Que passa a l´alcocera
Pensa que ixa gent que va a tots ixos llocs, els ha pagat de la seua butxaca ja una vegada, el que jo no entenc ès com tornen a pagar per anar, perquè la veritat, els preus de cara a una familia normal són abusius, la qual cosa em fa pensar que més que hipocresia és que la ignorància és molt atrevida. En quan a les protestes de demà són per la reforma laboral, a nivell d'estat, i açò ens toca a tots els espanyols de a peu.
Puntos:
23-02-12 11:14 #9665788 -> 9643277
Por:Kiko el camarrotxero

RE: Que passa a l´alcocera
Però que passa açi.Els mestres diuen que no hi ha diners per al material, ni fotocòpies etc... i eixos papers que ens envien dia si, dia no per a anar a manifestar-nos, que són gratis o estan subencionados per partits polítics comecocos"
Puntos:
23-02-12 13:12 #9666290 -> 9665788
Por:laguapeta2

RE: Que passa a l´alcocera
No hi ha més "cego" que el que no vol vore, ni més "sordo" que el que no vol sentir. Entendrè, que tú, kiko el camarrotxero eres dels afortunats que tens un molt bon sou, i que damunt, no tens xiquets que van a una escola pública, perquè sino, no t'entenc. els que sóm del montó i tenim sous normals o baixos o estem a l'atur, i damunt tenim fills, independentment de que recolzem o no els mestres, hem de LLUITAR PELS SERVEIS PÜBLICS, o sino, que fem? ens tirem al riu i au? o és això el que vol la gent com tú.
Puntos:
23-02-12 17:15 #9667537 -> 9666290
Por:Kiko el camarrotxero

RE: Que passa a l´alcocera
Jolin, ja m'agradaria a mi tindre tot el que el tu dius.Jo en cap moment he escoltat dir que es tanquen les escoles, només que estan faltes de liquide-sa per no haver percebut les pagues de la Conselleria. El que pareix és que el problema s'allà creat des de la setmana passada fins al dia de hui i açò no és així, i com els polítics són tan manipuladors passa el que passa, la gent al carrer, sempre la gent per davant. Si el col·legi té problemes de liquide-sa, els diners que ha d'invertir a organitzar la manifestació i els diners que té que desenvolsar la gent que vullga assistir, si foren uns bons gestors i miraren tant com diuen pel bé de l'ensenyança, a 6€ cada xiquet, no se tots els xiquets que hi ha escolaritzats en L´alcocera però pensem que són 100 a 6€ són 600 mira ja tenen un poc per a material.Fa mes de dos anys que en l'empresa en la qual treballe estem ERE va ERE ve, i amb estos ajustos i ahí estem aguantant i així un momton de gent i circumstàncies diferents i ací no es tracta de fer pena, si no de veure com es pot eixir de la FALLIDA que es troba la Comunitat i la nació, i no em vingues dient que tornen el que s'a rrobat, per que tots savem que això no pot ser, siguem realistes i vegem les coses posant els peus en terrà, que perdem molt de temps dalt i baix i les coses seguixen igual, per que la veritat és que no hi ha un duro.
Puntos:
23-02-12 18:35 #9668004 -> 9667537
Por:lola1986

RE: Que passa a l´alcocera
No oceonografico ni osties consagrades.
El mestres no tenen la culpa de tot este caos. A vore si ens enterem de una vegada, que qui té la culpa son els politics que ens governen. Concretament en Valenciá La Rita y el Camps que ja no hen te prou y vol tornar a ser el cap de tota esta merda en que ens han ficat.
I parlant de tot un poc, aço hens ha de fer reflexionar que d'açi 4 anys tenim que tornar a votar. Y ser concients que aixó es molt important perqué mireu la que tenim en estos moments. Aquells que problamaben la consigna de no votar, els qui votaren al PP per a castigar al Psoe els qui votaren a mès a l'esquerra y tots. EL vot es molt important ja vegeu els resultats catastrofics. ENcara que no estic reinvidicant la legislatura anterior. ELS POLITICS ESTAN PER A SERVIR EL POBLE Y AIXI HU TENIM QUE EXIGIR, A HORES D'HARA NO HI HA MES REMEU QUE EIXIR A LES MANIFESTACIONS.
Reforma Laboral que hen dura als treballadors ajornalats a la ruina, perque ni tindrem treball qui hara hen te y qui no ne te seguira menys o menys igual.
Ruina dels sectors públics. etc etc etc...

A migdia el alumnes del centre Lluis Viven estaven asentats en el carrer Xàtiva reinvidicant la dimisió de la tiparaca eixa que tenim de Conselleria de governació y la dimisió del Jefe de policíes.
Mireu com Rajoy avui a dit al policies "No feu rès encara que hus provoquen". Cínic mès que cinic. El xiquets no provocaren a ningú varen ser els polícies que feren la carrega per ordres de Governació o com es diga la tipa eixa que té que dimitir.

TOTS A UNA ELS TENIM QUE FORZAR A QUE ESTIGUEN AL NOSTRE SERVICI. Lladres que son uns lladres y damunt encará eixen per majoría absoluta. No hu puc entendre.

Remolon
Puntos:
23-02-12 20:57 #9669030 -> 9668004
Por:laguapeta2

RE: Que passa a l´alcocera
AI! Lola 1986, jo estic "AGOTÀ", ja no sé de quina manera dir-ho, açò és un fer mala sang continuament, i saps què és el més trist de tot? que a la fí, la gent es donarà compte de com és en realitat la situació, de la manera més dura, quan no puguen deixar els seus fills en el menjador per anar a guanyar-se un mal jornal, quan ja no tinguen feina i no puguen fer front a les despeses de l'escola, o quan necessiten un tractament mèdic específic i no el puguen pagar, i BLA BLA BLA. Saps què tinc clar? que cada vegada els que més units deuriem d'estar estem més aïllats, cadascú en els seus problemes, ens tenen ben amaestrats, això és el que convé, mentre nosaltres ens peguem, ELLS (que tenen nom i cognoms) van agranant per a sa casa, i ens van a deixar amb el cul a l'aire. Els nostres fills van a tornar a l'epoca de mon pare, van a tindre els mateixos drets laborals, les mateixes prestacion socials, és a dir: SENYORES VAN A TINDRE UNA MERDA. IGUAL ÉS NECESSARI QUE ARRIBE IXE MOMENT, PERÒ, AI, AI, QUE DUR SERÀ.
Puntos:
23-02-12 21:38 #9669343 -> 9668004
Por:laguapeta2

RE: Que passa a l´alcocera
Puntos:
23-02-12 21:48 #9669429 -> 9668004
Por:lola1986

RE: Que passa a l´alcocera
Ara no hi ha que agotar-se. Hi ha que lluitar. Tots estem igual de cansants pero crec que el moment de parlar de política. Jo no ho veig tan negre, pero si no lluitem no podrem fer molt. Aíxi tampoc podem fer molt. Pero no t'hen donès conter que lo del Lluis Vives te molta importancia, perqué esta menetjant molt. Lo del Lluis Vives está seguent un acelerador del descontent.
Si no parem de presionar tenen que donar solucions. Eixa es la convicció que tinc.
Mira jo he passat per moments en la meua vida molt difícils y hará no hem puc queixar gents, tinc una bona situació. Pero al meu alrededor no, y això hem fa lluitar encara mès.

S'ha de parlar de política este es el moment de fero. Entre tots podem fero y fero junts no es estar asoles.

Vinga anim la recesió no pot durar sempre. Hem de estar units.
Puntos:
23-02-12 22:05 #9669591 -> 9668004
Por:laguapeta2

RE: Que passa a l´alcocera
Clar que em done compter, però és que quan parles i parles i veus que no, que no arribes a ningun lloc...sols em dona ganes de plorar. Jo de xicoteta ja anava amb els meus pares a reunions clandestines, reunions de les quals han ixit molts dels drets que tenim avuí, i ara quan mire a mon pare és que no sé la cosa que m'entra. NO ËS JUST sempre hem de tirar del carro els mateixos??
Puntos:
24-02-12 09:40 #9671149 -> 9668004
Por:lola1986

RE: Que passa a l´alcocera
Desgraciadament si. Hens toca lluitar a nosaltres, hará es veu molt negre tot. Pero tinc l'esperança que tot millorarà a poc a poc. N'estic segura.
Puntos:
24-02-12 13:39 #9672261 -> 9668004
Por:laguapeta2

RE: Que passa a l´alcocera
Avuí, L'AMPA de l'escola, traurà una fulla diguent punt per punt en què afecten els retalls als pares i als xiquets, de forma més cocreta ja no es poden dir les coses, ara ja , cadascú que opte en coseqüència, però jo afegiria a la llista que les families anem a tindre cada vegada les coses més dificils per a fer front al dia a dia.
Puntos:
27-02-12 13:05 #9688529 -> 9668004
Por:Kiko el camarrotxero

RE: Que passa a l´alcocera
Que no gasten tant en folis.
Que no polititzen la situaciÓ i la porten a terrenys pantanosos.
Que ja esta bÉ de que els xiquets porten la feliÇ camiseta.
Que en l'escola ja fa temps que costa molt cobrir les baixes, que no És nou d'ara.
I que no vullguen vendre tant fum l'ampa que mire mes en interÉs dels estudiants que el dels polÍtics.
El menjador del col·legi existix des de fa uns pocs anys (si tinc la beca ho porte, si no tinc la beca no ho porte, per que com estic a casa)
Clar que els xiquets tindran menys atenciÓ educativa, a este ritme sempre estaran manifestant-se!
Els llibres que pensen com en molts altres col·legis, en que puguen passar d'uns alumnes a altres, i res de motxilla fÀcil que costen 100 euros mes
Els materials ja els paguem ben pagats els pares. etc etc
Puntos:
27-02-12 14:26 #9688899 -> 9668004
Por:lola1986

RE: Que passa a l´alcocera
I que seguixguen gastan-se els diners es de Valencia fent festetes i regalant bolsets de Luis Viutton. Pero a l'escola no importa qu'els s'hen donen per sac. No importa que lleven el menjador, ni que no fiquen mestres cuan hi ha una baixa llarga. Si el problema es que gasten menys fulles. Total pa qui es i com li diuen...

S'enrecordeu com era l'escola fa 30 añys... Pues així la tornarem a tindre. Pero aixó no importa, si de cas es que alguns volen polititzar la situació.
Puntos:
27-02-12 16:45 #9689497 -> 9668004
Por:Kiko el camarrotxero

RE: Que passa a l´alcocera
Per no estar d'acord en la forma d'actuara del professorat en esta qüestió, no vol dir que estic d'acord en què els polítics malgasten els nostres diners ni de bon tros, això jo ho controle no votant a qui mal ho fa i en campanya electoral, però al professorat no ho puc controlar i en este moment no estem en campanya electoral i si jo sabera d'algú que esta robant amb bones proves per a encarcerlarlo el portaria als tribunals.
Respecte al col·legi de fa 30 anys, igual havien bons professors abans com ara, igual amb menys mitjans s'esforçaven mes a ensenyar
el segur és que ací en el poble no existia el menjador i tots acudien al col·legi i era un cost menys esta clar que hi ha gent que ho necessita, que cal estudiar si és viable o no.
Puntos:
27-02-12 19:21 #9690328 -> 9668004
Por:laguapeta2

RE: Que passa a l´alcocera
Kiko el camarrotxero:

T'he de donar la raó en moltes coses:

1. Açò no ve d'ara, i jo te puc assegurar que des de fa mooolt de temps (anys), són temes que es tracten al consell escolar, que passa que els mestres només fan que aguantar, (segons el meu punt de vista perquè no hi ha unió com a col.lectiu) i L'AMPA que veu que els perjudicats són els seus fills, no pot fer res, perquè quan fa assamblees per a informar, els pares no acudeixen, (tampoc hi ha unió com a col.lectiu).

2. També estic d'acord en tú, en que no estem en campanya electoral, i que si la gent fora molt més cabal a l'hora de votar, igual no estariem passant el trago que estem passant.


Però no puc estar d'acord en tú quan dius que "si algú ens estiguera robant, el denunciaries", i jo te dic que fins ara ens han robat i continuen robant-nos". Mira, si a mi demà em diuen que em lleven la mitat del sou durant x temps, i açò significa que es taparàn els forats en educació i sanitat, i que ahí ja no van a n'hi haure més retalls, JO FIRME, el que no es pot consentir (i açò no és politiqueo, és sentit comú, del d'anar per casa) és que em lleven la mitat del sou per a tapar forats dels quatre gansos que ens han posat en esta situació, i damunt continuen llevant-li a l'educació dels meus fills i al nostre sistema sanitari.
Puntos:
27-02-12 20:58 #9690938 -> 9668004
Por:lola1986

RE: Que passa a l´alcocera
Kiko si vols lladres en Valencià hi han uns cuants...

Aço hem recorda cuant en Marbella els col.legis publics no tenien paper de water. Açi esta pasant igual pero a mès gran escala.

Jo pague els meus impostos (que este mes justament mels han putjat) per a tindre una escola publica en condicions. Si es trenca una porta que la puguen arreglar, si un mestre es fica malalt que puguen ficar-ne un altre. No pague els meus impostos per a que a estes hores la Diputació de valencia diga que no té diners perque han fet no sé cuantes barbaritats, i les que no sabem.

Som la risa de Espanya.

Lo que sí sé es que esta experiencia hens té que fer recapacitar les votacions que ferem en Novembre. I no donar la majoría absoluta a un tall de lladres de guant blanc, per als seus capritxos personal e imperialistes.-- "Valencía será conocida mundialmente y será la referencia del mundo por la Ciudad de las Ciencias, la F1 y todo lo que hemos podido robar de paso". Tenemos un Reina Sofía para la música, así nosotros podremos escuchar música como Dios manda. Y los trabajadores que se jodan a ellos la música no les gusta, ni los bolsos de Luis Viutton tampoco les gusta, por eso los compramos nosotros con el dinero del pueblo llano, que para eso están, para pagar impuestos y votarnos.--


I si volem fer política perque
Puntos:
27-02-12 22:01 #9691360 -> 9668004
Por:laguapeta2

RE: Que passa a l´alcocera
Phttps://ww.kaosenlared.net/component/k2/item/9289-30-grandes-empresas-españolas-usan-paraísos-fiscales-para-evadir-impuestos.html

PARLANT DE LLADRES. mentre a nosaltres ens "conviden" a ser solidaris, a apretar-nos els cinturons...
Puntos:
07-03-12 20:46 #9745964 -> 9668004
Por:JackSp

RE: Que passa a l´alcocera
en conclusió, és innacceptable les retallades en educació i sanitat. I està clar que algun dia eixirem de la crisi de moment i senc portar males notícies, fins al 2017 no sé si vorem la llum, però està clar que ara es moment d'estar units i tirar endavant, i sobretot intentar ajudar a les escoles públiques per a què les noves generacions no hagen de lamentar algo que ells no han provocat.
Puntos:
08-03-12 10:53 #9748143 -> 9668004
Por:cervecita

RE: Que passa a l´alcocera
Una pregunteta JackSp... D'aón treus que en l'any 2017 tal volta vorém la llum?

Està clar que algún día eixirem de la crisis?

Això es una crisis?

O es la situació real de les coses, però amb dos factors clau:

1. Endeutament massiu e irracional.
2. Corrupció i buidament de diners públic.


Particularment, jo no crec que això tinga que "millorar" d'ací a uns anys, i no vull ficar-me cap safanoria davant meua.

Pasmado
Puntos:
08-03-12 16:31 #9749642 -> 9668004
Por:JackSp

RE: Que passa a l´alcocera
m'ho he tret de llegir la premsa i escoltar la ràdio. I açò que estem passant és una crisi financera i moral, que si algú s'haguera parat a pensar quan tot anava bé, igual a dia de hui açò no hauria passat. Si algú s'haguera para a regular els préstecs, els preus de les vivendes i tota la porga, hui no estaríem on estem. Tota la culpa d'açò la tenen els especulardors i aquells que s'han volgut fer risc en 4 dies.
Puntos:
09-03-12 01:45 #9752606 -> 9668004
Por:comquedarem

RE: Que passa a l´alcocera
Santiago Niño Becerra
es catedrático de 'Estructura Económica' en la Universidad Ramón Llull de Barcelona,una universidad privada de inspiración cristiana.

Este home, va predir la crisi l'any 2006, quan tot anava més que bé i va ser acusat d'il·luminat i catastrofista en els mitjans de comunicació.
La veritat és que és un dels economistes que més va encertant fins ara.
Jo no compartisc moltes de les seues opinions, però crec que cal tindre en compte les seues prediccions.

COPIE:
En este capítulo preguntamos al profesor Santiago Niño Becerra por la siguientes cuestiones:

¿Qué hacer con los parados?
¿Que pasará con las pensiones?
¿Que pasará con la edad de jubilación?
¿Se mantendrán los pilares del estados del bienestar?
¿Habrá que apretarse el cinturón?
¿Cambiará el modo de vida?

Puntos:
09-03-12 01:56 #9752615 -> 9668004
Por:comquedarem

RE: Que passa a l´alcocera
Este es el món que defensa el AMITO de Mercadona.
Puntos:
09-03-12 20:12 #9755905 -> 9668004
Por:laguapeta2

RE: Que passa a l´alcocera
I esta és l'educació que li espera als fills dels treballadors


Puntos:
09-03-12 20:21 #9755968 -> 9668004
Por:laguapeta2

RE: Que passa a l´alcocera
I la solució és tan sezilla co açò:


Puntos:
10-03-12 10:37 #9758038 -> 9668004
Por:cervecita

RE: Que passa a l´alcocera
Tens raó guapeta,

Peró el mal de hui en dia (per als xiquets, i la seua educació), son les families desestructurades.

Desestructurat no vol dir pares separats, els pares separats poden ser familia normal, com els que no ho son.

Families desestructurades son les que han perduts els valors, la ética, i el bon exemple.

La educació escomença a casa, sempre. En la familia. (*)

Els fills de families desestructurades de hui, son els pares de demà.

I en això, també te molt a vore, la crisis, la perdua d'ingressos...



(*) comentari totalment desvinculat de quansevol aspecte politic o religiós. Muy Feliz
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
I ELS DINERS DE LES FESTES DE L'ANY PASSAT?? Por: senyor oscuro 06-08-09 17:51
No Registrado
8
I ELS DINERS DE LES FESTES DE L'ANY PASSAT? Por: No Registrado 02-07-09 13:35
No Registrado
0
que li passa a la ats del consultori mèdic ??? Por: retovato 09-03-09 17:50
pica pica
2
QUÈ PASSA EN EL PP? Por: pica pica 28-02-09 20:17
POAOR
6
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com