Foro- Ciudad.com

Polinyà de Xúquer - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Polinyà de Xúquer
21-04-11 14:27 #7585437
Por:No Registrado
La policia del poble per les nits s'aburreix
Hola soc un jove del poble que parle per molts més i es que ja estem farts de que la policia ens pare en el cotxe cada volta per la nit cuan es veu que s'aburreix, amb preguntes com ...si eres del poble, en quin carrer vius, aon vas que no dic que no siga la seua feina pero fa uns dies anaven 2 cotxes, un el de la policia i l'altre la furgona de la dipu que la duia atre policia, anavem en el cotxe i ens crusarem amb ells, nomes crusar pegaren mixa volta perseguintmos, nosaltres pararem despres pero ja no venien darrere i als 10 minuts pasà per davant el cotxe de la dipu i als 5 minuts aparegueren cada un per un costat tancanmos com si fora aixo una " redà", pero no sols aixo, sempre pasa en els 2 mateixos policies, l'estiu passat estava tota la gent sopant en la piscina i en l'escola i aparegue un policia en 6 guardia civils!!! 6 !! escarvant els nostres bolsets i les nostres butxaques posantnos cara a la paret i tots mirant, vaig sentir una vergonya impresionant ja que pareixiem criminals i no haviem fet res mal, jo crec que enves d'eixes coses tindrien que estar cuan hi han pelees en el polifesta o pegar mes volta pel poble per si entren a furtar a cases com han fet i no intentant "fotre" a la joventut del poble que tame mereixem un respecte
Puntos:
21-04-11 16:53 #7586257 -> 7585437
Por:No Registrado
RE: La policia del poble per les nits s
a veure xic jove! això es diu policia preventiva, una persona que va a altes hores per el carrer en un poblet xicotet i no es reconeix el veí, al parar-lo la persona que te intenció de fer algún mal, s'atentará de ferlo quan vega que la policia está pegant volta, i el veí lo que te que fer quan un policia li demana la documentació que la majoria no la porta damunt, es tindre educació i presentarla, cosa que no tenen ninguna de les dos. La diferencia de polinyà a una ciutat, es que al ser mes xicoteta li pegues mes voltes, per tant hi ha mes vigilancia, i si te molesta que el paren t'aguantes, que ningún policia para a la persona dos vegades.
Puntos:
21-04-11 17:03 #7586318 -> 7586257
Por:No Registrado
RE: La policia del poble per les nits s
soc el mateix de dalt, i en quan al respecte a l'escarba de butxaques i bolsets, això es per a saber si porteu material, que la majoria de les escarbaes, nomes un 75 % se troba una papelina, un porret una navalleta etc.. i si fores un criminal no s'haberen parat a escarbarte el bolset, t'haberen tirat contra la paret i t'haberen ficat les pulseres de plata. tota la vida en este poble s'ha fet lo que a u li ha donat la gana, i en quan venen policies de fora e intente ficar un poc d'ordre, enseguida voleu tallar el coll als policies, però quan un se veu els ous en la gola, si que els busqueu. i que vols que te diga xic jove, jo encara vec una policia fruixeta molt fruixeta.
Puntos:
21-04-11 20:55 #7587812 -> 7586318
Por:No Registrado
RE: La policia del poble per les nits s
tant fluixeta que no estan mai hon tenen que estar,per que si en ves de perdre el temps en els xiquillos escatbant butxaques estigueren mes en altra feina no entrarien tant en cases per a robar a persones treballadores que cuatre coses que ens fem poc a poc venen uns maleants i en cuestio de segons ens les roben,si la policia estiguera al seu lloc no pasaria la meitat de coses,pero clar ja estan els joves per a perdre el temps escarbant i preguntant.a cas fan algun mal portant un porro?no sera pitjor entrar a les cases? ija esta be de ficar a tots els jovens al mateix sac.
Puntos:
21-04-11 22:09 #7588273 -> 7587812
Por:No Registrado
RE: La policia del poble per les nits s
fumar porros es il.legal, i la policia no pot estar en tots els llocs, aunque siga semana santa. saps per on vaig??? Chulillo Chulillo Chulillo
Puntos:
22-04-11 13:01 #7590743 -> 7588273
Por:No Registrado
RE: La policia del poble per les nits s
Pues no, la veritat es que no se per on vas pero jo te dic que si a cada volta que m'escarven les butxaques i no trobaren res me donaren 20 € en estos moments me podria pegar unes bones pascues! i lo de que els joves si tenen un porret un paperet navaixeta...aixo tame poden tindreu persones no tan joves que tots ho sabem, fins la policia ho sap, i fa la vista gorda. Has contestat a tot pero no as comentat res de que vinguen 6 guardia civils i un policia a escarvar d'aon per cert, no hi havia res, i davant de tot el poble, ficat en la meua pell, a tu t'agradaria aixo? que estigues una nit en els teus amics de xarreta i te vinguen 6 guardia civils a per 9 o 10 persones?. Que en un guardia civil o 2 no tenien prou? i apart el policia en la porra tocant les butxaques d'un xiquet que no tindria ni 14 anys diguentli...tu pequeñin no duras res veritat? Per a ixes coses están molts espavilats després necessites que t'obriguen alguna instalació i t'apareixen a l'hora o ni van, i eres del poble i te diuen que necessites permís d'algun membre de l'ajuntament pero aixó als joves, perque jo he vist en els meus propis ulls gent major que no necessita permís de cap membre, com si no forem ni del poble, es molt fácil dir tot lo que has dit pero si et passara a tu no t'agradaria gens i si eres pare i al teu fill li fan aixo mira a vore com te sens, perque en este poble enseguideta te taxen de tal i cual. Ahi teu dixe tot dit, ara si vols me dius a tu que te pareix!! Guiñar un ojo
Puntos:
23-04-11 00:00 #7594483 -> 7590743
Por:comquedarem

RE: La policia del poble per les nits s
Jo no soc jove.. i també m´ha passat el preguntar-me d´on venía i demanar-me la documentació sense vindre al cas de res.I la veritat és que hem va molestar moltíssim.
Si solament m´hagueren donat qualsevol motiu o excusa de perquè ho feien, crec que m´ho haguera pres millor.
Reconec que hem costa tindre una opinió clara sobre quina es la manera correcta de actuar de la policia, perque alguns diuen que no fan res i altres que fan massa..
En tot cas, hem pareix molt lamentable el que contes que va ocurrir a la piscina i pense que front a eixes situacions, deuríeu de fer el que vos demanen i després presentar una queixa raonada al ajuntament i vore que pasa..No crec que deguam d´acceptar perque sí tot el que ens manen, no anem a confondre al final, el respecte amb la submissio.
AH!..el consum de porros no esta tipificat com un delit..
Puntos:
23-04-11 11:04 #7595617 -> 7594483
Por:No Registrado
RE: La policia del poble per les nits s
estic d'acord amb tú comquedarem, si una persona es veu acosat per un policia o guardia civil, pot presentar la queixa en l'ajuntament o mateix en el cuartel de la guardia civil, perque totes eixes persones tenen algú superior, però jo te dic cert que quan la policia fa eixes coses es per alguna raó i de la que no te que donar explicacións a ningú, només als seus superiors. el consum de porros es una infracció admnistrativa, el tráfic es un delicte.
Puntos:
29-07-11 12:37 #8453021 -> 7594483
Por:el tio de la vara.

RE: La policia del poble per les nits s
No em crec que el pararen nomes perque sí, i el deure i obligacio de Cossos i Forces de Seguritat es vel.lar per el ciutada, i el poden parar tantes moltes com fatja falta i demanar-li la documentaciò.
En segon cas quan anaren a la piscina sería perque algù els cridaria i els comunicaria els fets, i recorde que el deure i obligacio de Cossos i Forces de Seguritat de perseguir el delicte.
Per cert Cervecita deuries de informar-te un poquet " en que fumar un porro no es delicte". Ves espai no et pillen fumant-te un i la et denuncien... Com no es un delicte....
Puntos:
29-07-11 12:40 #8453029 -> 7594483
Por:el tio de la vara.

RE: La policia del poble per les nits s
Per cert que se me oblidaba. La sustancia te la requisen i envien a sanitat. Ja t'arribara la denuncia
Puntos:
29-07-11 12:24 #8452921 -> 7590743
Por:el tio de la vara.

RE: La policia del poble per les nits s
Que desagraït i mala persona que eres, eixos policies que tu estas possant a caldo. Estan jugant-se la vida i la seua carrera profesional per un sou misserable, que quansevol auxiliar administratiu, inclòs, personal de serveis esta guanyant mes diners que ells,i fent funcions que no els toca. Com per eixemple obrir instal.lacions municipals. Doncs si alguna volta s'han demorat en obrir, t'has parat a pensar que a lo millor estan atenent algun requeriment, dona gracies a que encara han anat. Et recorde que no son funcions anar obrir les instal.lacions municipals del ajuntament, pavellò, cementeri, etc..
T'has parat a pensar que ells fan la feina que el toca fer i que marca la llei? No se a lo millor hi hauria que vore de que trevalles tú i jutgar-te en la teua feina a vore que com la fas!Perque esta gent es forma constantment i no gens reconeguda, pero clar me imagine que estaras parlant desde la ignorancia...
No se a lo millor quan et van registrar per algo seria no? Per que no mes per que si, no mo crec, ara resultara que eres un jove innocent....
El que passa es que nomes s'en recordeu de la Policia Local i de la Guardia Civil quan vos fan falta.
Puntos:
29-07-11 12:30 #8452971 -> 7587812
Por:el tio de la vara.

RE: La policia del poble per les nits s
Espavilat/ada t'has parat a pensar el que comporta darrere eixe porro, per desgracia no saps tot el que hi ha darrere...Pobres ignorants que nomes parleu desde la ignorancia. Per desgracia la gent nomes s'han recorda de si han denunciat o han registrat algú....Ai mare!
En referencia en que entren a robar a les cases.., que vols que et diga, a lo millor si quan la gent veiera alguna sospita avisara a la Policia, pero açi tots amaguen el bulto, veuen ha voltes les coses i no diuen res.
Clar mentre no li toque a ell.
Puntos:
29-07-11 12:41 #8453039 -> 7586318
Por:el tio de la vara.

RE: La policia del poble per les nits s
Estic amb tu
Puntos:
26-04-11 16:56 #7617790 -> 7585437
Por:tontiopaco50

RE: La policia del poble per les nits s
Tens coll.. de queixarte de la policia i no tens coll.. de registrarte ni de nombrar a qui acuses, pues vaya unos cojo...!!como tu me los como yo a pares.
Puntos:
26-04-11 17:31 #7618131 -> 7617790
Por:que vos donen

RE: La policia del poble per les nits s
mucha razon tienes tio paco.seguro que el joven que se queja es porque le han pillado algo.PUES NO LLEVES NADA ENCIMA Y SEGURO QUE NO TE LO PILLAN ALELAO!!!LA POLICIA Y LA GUARDIA CIVIL CUMPLEN CON SU DEBER que de todo nos quejamos.y por cierto si que ppatrullan vigilando las casas que yo los he visto muchas veces de noche por el pueblo.y por supuesto no pueden estar en todas partes a la vez.PUEDES TU???!!!QUIEN ERES PASPUTIN???
Puntos:
27-04-11 16:44 #7627650 -> 7618131
Por:tontiopaco50

RE: La policia del poble per les nits s
ole tus huevos que te donen (ui perdó, que vos donen)... perque es pot dir huevos no?
I per al "no registrado": el que pasa es que a mes de un li agradaria que ni patrullaren tan siquiera, ale, viva la pepa señores! o a lo millor es que si es deixa de patrullar en polinya vindran de fora a fer aci el botelló.
I Pagarem el sueldo al policies, pero no volem que patrullen
I Al camp manguen les taronjes, pero com no volem que patrullen.
I Si te desapareix la motet o el cotxet boniquet, ah, es que com no volem que patrullen.

I si te paren que xiquet? si no tens res que amagar, quina por tens? Si te paren perque eres jove, que bé, ERES JOVE!
Puntos:
27-04-11 21:04 #7630200 -> 7627650
Por:que vos donen

RE: La policia del poble per les nits s
pues eso digo yo que sini tiene nadaa que esconder para que leches abre la boca.
Puntos:
27-04-11 22:31 #7630785 -> 7630200
Por:comquedarem

RE: La policia del poble per les nits s
Vaaa.. no sigueu tan durs, tots hem sigut joves i sabem el que molesta que algú intente controlar-nos.
A mi em pareix que este jove ha expressat el seu malestar d'una manera bastant correcta i educada.. cosa que no es pot dir de tots els de el foro.
A més de que crec important animar la participació dels més joves en el foro per a conèixer les seues opinions i les seues inquietuds, cosa que no sol resultar gens fàcil.
Puntos:
28-04-11 09:40 #7633268 -> 7630785
Por:tontiopaco50

RE: La policia del poble per les nits s
ja home es per a que reflexione més que res... no es res personal persupost. Lo que deuriem fer es demanar mes agents que no es per res pero el poble ha creixgut molt.
Puntos:
28-04-11 22:54 #7639648 -> 7633268
Por:que vos donen

RE: La policia del poble per les nits s
ese joven seria una venaeta que le pego de repente y lo lanzo todo y se quedo tan ancho ,porque ya no ha vuelto a respirar. hay que ver esta juventud cuando se aburre....lo que suelta.mira acabo de pasar por el medio del pueblo y la policia iba patrullando.
Puntos:
08-06-11 00:50 #8085091 -> 7633268
Por:anticatalanista

RE: La policia del poble per les nits s
YEEE tu que vos donen, no seas tan xulito que ya quisiera verte si te pararan a ti espabilao, que parleu tots del jovens pero asi en polinya tot sabem que a molta gent major tame li agrada molt anar a ferse casalles i dspues arrearse 4 rayes de coca, pero a ixos la policia no els parara no, igual que quan se peguen en festes del poble no tenen collons pa intervindre ells i avisen a la guardia civil pa una tonteria¡¡¡ els millors policies son jaume, san per i vicent k son els d tota la vida i a mosatros els jovens no ens molesten mai perque nosaltres tampoc molestem a ningu i els altres policies els nous, son molt xulets i van molt de guai i damunt son uns paletos, tontos, son els tipics reprimits que no san minxat un rosco en sa vida i de xicotets en el pati els furtaven el bocadillo i ara volen vengarse de la juventut actual a base de reprimirnos, pero en mosatros no podran¡¡¡¡ jajaja, pero en la vida podran, si nos que uintenten.

per lo menos podrieu contestar millor com per exemple comquedarem que ens respecta i ens enten.
Puntos:
09-06-11 19:06 #8107245 -> 7633268
Por:polinyanenc

RE: La policia del poble per les nits s
Que la policia local no es clava?
No men recorde si va ser l'any pasar que Jaume
es clavá enmig amb dos collons quan començaren a pegarse.
Ya magradaria veure com vos claveu enmig de 4 bufats pegantse osties.
La policia només fa la seua faena.
Puntos:
10-06-11 01:10 #8118577 -> 7633268
Por:anticatalanista

RE: La policia del poble per les nits s
es veritat, en lo d jaume tens rao, xo es el unic aii ke te un parell dous, xke els altres tela ee, tela... sobretot els nous.. ademes en el meu comentari dabans ee ficat ke els millors son jaume,san per i vicent...
Puntos:
13-06-11 00:51 #8141264 -> 7633268
Por:poliñana

RE: La policia del poble per les nits s
Ai! cuanta raó tens anticatalanista. Asi els joves no pinten res, obrin la boca i se'ls tiren al coll, que vergonya. Tots anem a parar al mateix sac, que si fumem porros, que si ens fem coca etc,etc... Esta clar que la guardia civil para antes a un jove que a un adult (18-30 anys) cosa que la gent adulta no se fa coca, ni fuma porros, no que va.. nomes cal anar al paf o al kalua un dia de festes i trobarte a 5 persones de (30 a 50 anys) ixint del aseo rascant-se la napia, i a vore qui es el xulo que passa la ma per la tapa del vàter. Entenc que la policia pare a la gent que es la seua feina, que pijor seria que no la parara, que entonces si que parlariem molt, pero que mire antes a qui para que estic per dir que nia mes gent adulta del poble que es fa droga(en general) que joves.

M'avera encantat que lo que li ha passat a este xic@ li havera passat a una persona de mes edat, que havereu dit? que poca vergonya, no hi ha dret. Pero com som joves es lo mes normal del mon.
un favor penseu antes de parlar.
Puntos:
13-06-11 18:10 #8146749 -> 7633268
Por:lo milloret

RE: La policia del poble per les nits s
Pues imaginat en l'época del tio paco ara, es tornarieu locos fugint de la guardia civil i de la policia, i s'acabaria ja tanta tonteria i malcrio, que hui hi ha molt de xiquillo que es pensa que es deu sap, jo he vist un xiquillo contestar-li mal a un policia i este pasar d'ell com la merda per no buscar-se lio.
Puntos:
13-06-11 18:40 #8147077 -> 7633268
Por:polinyanenc

RE: La policia del poble per les nits s
Per llogica un policia para primera a un cotxe de gent jove que a un de gent mes major, no dic que la gent mes majoreta no es fassa res pero es fa per pura llogica.
Puntos:
14-06-11 00:00 #8150336 -> 7633268
Por:anticatalanista

RE: La policia del poble per les nits s
home clar, si funcionara tot per llogica ara mateixa a saber on estariem tots no? mare meua...si es que...
Puntos:
14-06-11 00:08 #8150425 -> 7633268
Por:polinyanenc

RE: La policia del poble per les nits s
Ni m'has entés, posem un exemple.
Un dissabte per la nit un control de la guardia a qui creus que parará abans?
A un coche ple de xicons o a un altre on va un pare y la familia?
Pues al dels xicons perque segurament vinguen de festa, mes clar aigua.
A demés, perque vos preocupa de que vos para la local si no
vos feu res ni porteu res denunciable?
Puntos:
29-07-11 18:17 #8455476 -> 7633268
Por:lo milloret

RE: La policia del poble per les nits s
es normal que paren primer a un jove que a un vell, per a veure si porta coca, això será perque la majoria del que s'en fan son jovens digam que un 75%
Puntos:
29-07-11 19:19 #8455945 -> 7633268
Por:fesolinap

RE: La policia del poble per les nits s
lo milloret, estas un poc equivocat,si jo no dic que els jovens no es fasen coca como dius tu,pero...i majors?sols tens que fijarte ara en festes i ni han mols que van hasta el c.u.l de coca i no son tan jovens...
Puntos:
29-07-11 20:07 #8456327 -> 7633268
Por:xopiscola

RE: La policia del poble per les nits s
Asi els homes majors estos que son uns doctes que veuen als joves en mala cara, critiquen prou inclus claven la llengueta aon no la tenen que clavar ojala ixa llengueta la ficaren en el cul de carmen de mairena avore si els agrada!!! pero weno que xarren que xarren que ells tame tenen fills i es faran majors, es pensen que els tenen controlats que no maten una mosca perque son uns DOCTES iwal que papi i mami, ara van per ahi parlant mig catalanot, en coletilles dixes rares en muñequeres en la bandera de cataluña, pero alomillor d'açi 10 anys fumen porros bona cosa o a saber que i la policia tame...weno no que señor papi ja s'encarregara que al seu fillet no li diguen res, pero la guardia civil els caxee avore si 4 personetes que estan asi parlant i INSULTANT!! els pareix be tinc ganes de vore ja als fillets ixos tan doctets dasi 10 anys entonces vorem qui de tots obri la boca!!! que en este poble n'hi han prou d'estos que es pensen que son deu sap que i son uns BOBOS i els fills pobrets els estan fent iwal, que llastima me donen cuan els vec jugant per ahi, enves de jugar parlen hasta de politica jajaja mala risa

QUE SI ESTEM BE? EI VEGES

I NO LI DIUS RES? XE CALLA!
Puntos:
30-07-11 11:47 #8459047 -> 7633268
Por:lo milloret

RE: La policia del poble per les nits s
a veure fesolinap, jo no dic que els major no s'en fan, si fins a zapatero s'en fa, hi ha que veure la cara que fa en la tele algunes vegades, lo que no pot ser es que un jove s'en fa 4 ratlles, i es pensa que es superman, donant el cante per ahí i fins i tot pegarse d'hosties, enseguida cridem a la policia, la policia va perque no te mes collons que anar i te que escarbar butxaques o fer el paripé, per a dir que s'ha respos a la crida del veï.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
La policia local Por: No Registrado 26-11-13 14:56
No Registrado
10
Qui guanyarà les properes eleccions al poble? Por: ximet 02-11-11 00:20
No Registrado
54
Gossos perduts pel poble Por: ximet 14-02-11 15:49
blau123
12
Albellóns atascats al poble. Por: alriuenells 27-01-11 23:31
xúquer
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com