Foro- Ciudad.com

Polinyà de Xúquer - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Polinyà de Xúquer
21-03-11 23:37 #7334466
Por:comquedarem

NUCLEARS..¿SÍ?
EL PAÍS (21 març 2011)
Los servicios de información antiterrorista (CNI, Policía y Guardia Civil) han advertido en varias ocasiones al Gobierno de la vulnerabilidad de las centrales nucleares ante un posible ataque terrorista y anticipado que de producirse sería el más "devastador".
Per a corroborar aquestes afirmacions, deixe dos videos del que va succeir el passat dia 15 de febrer...encara sort que no eren terroristes
Puntos:
22-03-11 07:16 #7335209 -> 7334466
Por:llegòpuntello

Re: nuclears..¿sÍ?
Una pregunta,

El petroli, cuants fondos de mar te contaminats??

Per que no esta prohibit circular els cotxes??

La fort, quina cantitat de gas te acumulada, es vulnerable??

La fabrica de etanol, en almusafes, es vulnerable??

L´aigua del panta de tous es vulnerable??

Llevarte de casa el rentaplats, la secadora i un parell de teles + aires acondicionats, es posible??

et, etc etc
se pot estar a favor o encontra de una cosa, i de segur que es molt perillos, pero quina alternativa hi ha??

jo he cuinat amb canyos, no tenia ni moto ni cotxe, fins no m´enrecorde, a mi tornar en darrere en eixes coses, pues em doldria, pero ve, una llum en tota la casa, i moltes coses mes.

qui tiguen que ficar me mitjos val, tancar i comprar la llum a França pues.....mosatros mateix, per que el preu de la llum es el qu´es.

Bon dia
Puntos:
22-03-11 16:12 #7338495 -> 7335209
Por:lo milloret

RE: Re: nuclears..¿sÍ?
pues clar que si!!!, jo sería el primer en llevarles, però es la energia mes barata y mes potent, lo que hi ha que fer es possar seguretat i mitjos, per ejemple si una nuclear explota, perque no hi ha una seguretat per a evitar que isca la radiación de la zona, o siga si en japó ha explotat, i les refrigeracións no anaven, pues deuria d'haber una alternativa que sustituisca eixa situació en cas de que els refrigeradors no funcionaren per motius de l'explosió.
Puntos:
22-03-11 23:15 #7342589 -> 7338495
Por:VEINA DE POLINYA

RE: Re: nuclears..¿sÍ?
Mal o muy enfadado mare meua quantes tonteries.
1 si fores el primer a llevarles no estaries justificant-les amb tantes ganes i tan poca base.
2 l'energia nuclear no es la mes barata, ni de conya, nomes es la mes productiva.
3. i si hi hagueren altres mesures de seguretat mes efectives, no creus que els japonesos serien els primers a aplicarles? per algo son els primers amb la tecnologia.
Puntos:
23-03-11 02:15 #7343406 -> 7342589
Por:comquedarem

RE: Re: nuclears..¿sÍ?
El problema de l'energia és un poc com el problema actual de l'economia: gastem ara tot el que puguem que ja ho pagarà algú en el futur.
Les pròximes generacions van a engolir, no solament amb els nostres deutes, també amb la responsabilitat i el cost de gestionar de manera segura, els residus radioactius durant milers d'anys.
Des del meu punt de vista, AÇÒ NO HA DE SER, si no podem tenir secadora, llavaplats, aire condicionat i dos televisors cadascun, no hauriem de tenir-los.
Hem d'entendre, a pesar del que diguen els economistes i els polítics que hi ha LÍMITS DEL CREIXEMENT.
(Bé, la veritat és que tot pot seguir creixent.. l'economia, el consum, la desforestació, l'extracció de petroleo, hasta que tot rebente..si és aixó el que volem)
Crec que ja fa temps hauríem d'haver començat a reflexionar com a societat, sobre quines són les coses prescindibles i quines no.


Al marge de l'anterior, el que ningú pot negar és que si quatre joves són capaços de burlar la seguretat i practicar alpinisme en una torre de refrigeració de la nuclear de cofrentes, ací hi ha un problema i ben gros.
Jo em pregunte: si les nuclears són tan segures i la seua electricitat tan barata com volen fer-nos creure..
per què solament tenim 8 reactors en España? Si tinguérem 40 reactors, produiriem el 100% de l'energia eléctrica que consumim.
Puntos:
23-03-11 07:26 #7343516 -> 7343406
Por:llegòpuntello

RE: Re: nuclears..¿sÍ?
Entonces crec qu´estem d´acort: NUCLEAR NO, pero no podem viure sense elles, per productivitat, per mes barata o per lo que siga.

Hi ha qu´extremar les mesures de seguritat, al maxim, pues clar.

per que no tenim mes reactors en españa??, pues no se que dirte, pero li compren electricitat a França, i les te just a l´altra part dels pireneus que en cas de catastrofe, pues igual ems toca algo.

Em entrat en una dinamica de vida, que per un puesto les grans superficies, ems venen les coses ja per estadistiques i estudis de Marketing qu´es per a caure mal. Zona calenta Zona gelada etc i per un altra par, els politics que veuen els diners a cabasos dels impostos i no sabes ja ni que fer en ells, sol converser la opinio del ciutatans per recivir mes vots, i no paren ni pensen que seria mijor per a tots.
no mes pensen que en el poder i en la manipulacio de les persones per poder obtindre el poder ( l´un diu blanc, l´altre negre i axi mos va)


PD. cuan em referix a politics s´enten a gran escala, per que els ajuntamens la majoria estan mes aprop del ciutata i no es donen tans casos, ens coneguem mes però : Camps, chaves, etc etc etc

que tot es menetja per interesos, que al final se paguen entre tots i con forme tu ve dius, que deixarem als que vinguen darrere de mosatros,
jo ja soc mes que major i mes que jubilat, pero tinc moltes ganes de viure com tot el mom les te.
Puntos:
25-03-11 04:04 #7359901 -> 7343516
Por:comquedarem

RE: Re: nuclears..¿sÍ?
Exactament açò és el que aquesta passant: tots sabem COM hi ha que fer-ho, hi ha opinions per a tots els gustos, vinculades quasi sempre als interessos de cadascun.
Els polítics han deixat de complir amb les funcions que els ciutadans els hem encomanat i s'excusen contínuament en informes tècnics i financers que la majoria no arribem ni a entendre.
Però el problema és que abans del COM, hauria d'estar el QUÈ.
Primer hauríem de saber què és el que volem i després establir el com ho fem.. i para açò fa falta tornar a fer POLÍTICA, animar la discussió ideològica i sana i deixar de ser sols gestors dels interessos privats.
Bó, no he sabut expresar millor la meva opinió.
Puntos:
25-03-11 07:15 #7359949 -> 7359901
Por:llegòpuntello

RE: Re: nuclears..¿sÍ?
La meua opinio es:
Que tornar a fer POLITICA es cuasi com tornar a GUISAR AMB CANYORS.

Els politics els an fet creure que estan alla dalt i hara ferlos baixar pues....
La ideologia..... pero sols una ideologia o varies ideologies??
Jo crec que la ideologia,si no esta llegada amb la coerencia,

Si a la vista esta, pacte per la educacio. sera fundamental en un pais l´educacio, els uns per aci els altres per alla, les comunitas volense convertir en paisos independens, cada comunitat un sistema, cla cadascu se guia per la seua ideologia, i el gobern central per deixar fer per no perdre vots,(siga del color que siga eh, no sols este gobern els anteriors tambe)tambe esta la ideologia a la forsa, dictadors, etc que aci daixo em sabem un rato, em entrat en una dinamica que fins que no ve una catastrofe i ems fiquem un poc a reflexionar, com es el cas de les nuclears, fan falta?? falten mesures de seguretat?? es pot mijorar la seguretat?? estariem preparats per a ser renovables totals o ecologics??
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Pujada de la contribuciò Por: No Registrado 07-10-11 22:27
No Registrado
0
Elecciones Europeas 2009 - Resultados electorales POLINYA DE XUQUER Por: Foro-ciudad.com 10-06-09 18:27
Foro-ciudad.com
0
la agranaora Por: Alberell 26-09-08 14:48
POAOR
19
PROTECTORA D'ANIMALS Por: POLINYÀ 2008 26-04-08 13:14
EL CACHULI
3
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com