Foro- Ciudad.com

Polinyà de Xúquer - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Polinyà de Xúquer
12-03-11 21:05 #7273263
Por:elperdudet

Policies fent fotos
Algú del ajuntament em podría explicar perqué el municipal estava fent fotos a alguns vehiculs estacionats al carrer?

Ho dic açí perque la resposta del ¿cap??? de la policia va ser que no ho sabia. I jo me pregunte com es que el "jefe" no sap el que fan els seus subordinats.

Només dic que no tornem a començar la historieta de les queixes de quatre incivics, d´ells tres son familia, i tingam la festa en pau que ja havem demostrat sobradament que no molestem i la policia local el que deuria de fer es preocuparse de altres problemes del poble que els hi ha.

Si la policia local no sap que fer, podrien ordenar un poc el transit en alguns carrers del poble que es un desastre i ja ho vaig parlar una vegada que si volen els puc ajudar gratuitament i sense cap interés ja que per raons del meu treball puc dir amb molta seguritat que la circulació al poble es caotica.

Si quan ficaren les senyals al poble haguereu consultat, molt diners s´hagueren estalviat perque NO FAN FALTA. Està clar? Sobren la meitat de les senyals que hi han als encreuats.

Crec que la policia està per a estes feïnes i no per a fustigar al ciutadà.

I tinc molts motius per a parlar, deixeu viure als que encara tenim treball i espere no vore cap foto dels vehiculs per ahí perque aleshores la queixa no serà al foro sinó al jutjat.
Puntos:
26-03-11 19:03 #7370828 -> 7273263
Por:elperdudet

RE: Policies fent fotos
Pense que aquest missatge igual alguns no poden llegir-lo.

Senyors policies, en Polinyà hi ha un lloc aon la gent pot enterar-se dels assumptes del poble i no es en els plens de l´Ajuntament: Es al bar.

Perque no es molesten en denunciar al propietari del magatzem que está prop de la passarel.la i que té tot l´edifici apuntalat des-de fá mes de 15 anyss?

No senyor, ens té que amargar la vida a nosaltres. Es mes senzill i no tenim poder economic per a defendremos.

Aixó es el que el ¿¿¿cap??? de policia deuria manar als seus agents i no fustigarmos a nosaltres que a la fí som uns treballadors.Estacionem els nostres vehiculs a on no molestem als veins i que casualitat que un dels que sempre està protestant es el propietari d´aquest edifici apuntalat.

Eixa persona seria en els anys 60 o 70 un cacique però ara es funciona d´altra manera, i la policia está per al servici de TOTS els veïns i no de uno que té diners.

Voleu que estacionem al poligon en la inseguritat que això reporta i ara resulta que en falles ens prohibiu aparcar al poligon per a que la falla tinga els voltants del cau fester lliures de vehiculs.
Puntos:
27-03-11 00:30 #7372896 -> 7370828
Por:No Registrado
RE: Policies fent fotos
eixe Diabolico personatge de qui parles, es uno que té un o dos gosos al pati de sa casa que es passen la nit udolant? Doncs vaja oït tan selectiu que ha desenvolupat, que no sent el soroll dels gossos ni el soroll de les cambres frigorifiques del magatzem del costat, Ah! que el va construir ell!Ah! que els gossos son seus! però si que sent el soroll dels camions a les 7 del mati, quan gairebé tothom s'alça per anar a treballar, Ah! que tampoc treballa!
Puntos:
27-03-11 06:20 #7373321 -> 7372896
Por:No Registrado
RE: Policies fent fotos
mare meua! tot açó per unes fotos, el dia que te fiquen una denuncia no vull ni pensar-ho. O es que hi ha algo més?
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
fotos Por: No Registrado 30-12-09 19:00
No Registrado
0
FOTOS TROBADA Por: poaor 23-09-08 18:22
poaor
0
ENVIEU FOTOS!! Por: poaor 09-08-08 09:37
Mekare
2
Sobre les fotos... Por: mekare 28-07-08 16:44
POAOR
3
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com