Foro- Ciudad.com

Polinyà de Xúquer - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Polinyà de Xúquer
01-08-07 00:56 #464351
Por:No Registrado
Borrado por el usuario.
Puntos:
01-08-07 10:28 #464473 -> 464351
Por:No Registrado
RE: una merda
Primer ensenyat a escriure, ja veig el grau d'analfabetisme tan gran que hi ha a Riola. A més a més Riola la gent passa per ahí, perquè ha d'anar a Sueca o Cullera, perquè si no fos així no aniria ningú, és moriria d'asco. És un poble que fa pudor que passen tots els sequiols per ahí i el riu amb tenques mortes i pudentes, i tots el que viuen ahí acaben anant-se'n si volen ser alguna cosa en la vida. El parlar Riolenc és prou bastorro, els de Polinyà són prou més refinats al parlar i estan millor educats. Les festes de Polinyà li peguen 10 mil patades a les de Riola, les de Riola no valen ni un anficós cucat. Al menys quan són festes de Polinyà ve gent de Riola a disfrutar-les, però quan són en Riola no van ni els de Riola d'allò més roïns que són. Suposse que has escrit això perquè tens cels dels de Polinyà.
Puntos:
01-08-07 13:31 #464618 -> 464351
Por:No Registrado
RE: una merda
Ho diràs perque vius en la mateixa merda . Riola es un poble Insalubre on conviu la ignorancia amb el poc trellat. Amb l'alcoholisme garrafero,la misèria i la infelicitat . L'únic que val la pena anar a Riola és perquè les xiques son més calentes que el fem de porc.
Voler comparar Riola amb Polinyà es com comparar un cotxe Aixam amb el Columbia.
Puntos:
01-08-07 13:53 #464645 -> 464618
Por:No Registrado
RE: una merda
bosatros si que bibiu en la merda i sou molt listos segur que tampoc tens estudis i bas de listo au flipt de merda
Puntos:
01-08-07 16:53 #464798 -> 464645
Por:No Registrado
clavats de pata
no si tranquils q el q volem es q no se pase per Riola perq no li fa falta q pase ningu i més gent com vosatros q parla així de dos pobles xicotets q tenen el q tenen,per cert les festes de Polinya no poden embexar a les de riola, hi ha tots els dies discomobil ara, si a vosaltres vos agra,inclus gent de Polinya meu ha dit, i en Riola hi ha el que nia, nose kina forma de enrabiar a la gent almenys duguem orquestes bones
el disabte discomobil, el dimarts discomobil, el dimecres discomobil, tots els dies discomobil.....
Puntos:
02-08-07 15:34 #465719 -> 464645
Por:No Registrado
RE: una merda
Mira et tape a títols, no com tu que dóna agonia com escrius. Gent com tu ni tan sols la considere, i a més a més no crec que sigues de Riola, i em perdone la gent de Riola si la he ofesa, en missatges anteriors. He vist que el mateix individu amb tan gran nivell d'analfabetisme, ignorància digne de ser un cas psiquiàtric perdut, ha escrit criticant a Riola en en foro de Riola amb les mateixes faltes d'ortografia tan garrafals que no hi ha dubte que és el mateix cap de suro. Estic segura que ni al "manicomi de Bétera" volen a aquest tipus d'espècimen digne de la pel.lícula de el planeta de los simios. El teu grau de deficiència mental està per davall d'una àmeba, però clar eres tan anficòs rebollit que és imposible que entengues aquestos conceptes. Ves i renta't al barranc eixà agonia que dones, i estàs tan reprimit psicològicament que necessites donar-te a conèixer burlant els foros dels pobles, perquè en el fons eres "UN POBRE PUEBLERINO" i mai podràs eixir de la teua situació de pobresa i mendicitat, i com no del analbatisme tan gran que no podries superar un ximple concurs de xiquets de 2 anys.
Puntos:
26-08-07 12:44 #483115 -> 465719
Por:No Registrado
RE: una merda
La veritat es q encara no m'he aclarit cadascú d quin poble és però està claríssim que el que diu que Riola almenys porta orquestres bones bla, bla,bla..o és de Riola i no ix de sa casa quan són festes de tan roïns que són i per tant no està molt enterat de l'assunt o és que simplement no és de Riola ja que, benvolgut com et digues, t'explique:

Riola només té un dia(que és cert)que cada any va una orquestra diriem "bona", només una i no orquestres com tú dius que van , i és l'ultim dia de festes, el dia que fan les paelles i tan bones que dius que són, enguany que vols que et diga, la Montecarlo no se'n ha eixit tant.
D'altra banda, això de que hi ha discomòbils tots els dies...t'ho has inventat, no?? tranquil, d'ilusió també es viu perquè a Riola només fan un dia de discomòbil i és la Piramide la que va uns dies abans de les paelles, i sinó fill/a meu/a mira't el llibret de festes que segur que t'aclarix la diarrea mental que portes. Bé, igual jo ja t'ho he aclarit un poc i en raó.
Ah! una última coseta...proposa a l'ajuntament que fagen algo més (o siga una "minidiscomobil" o el que arribe al pressupost) després de l'orquestra eixa tan boníssima perquè si damunt de que teniu poc, no hi ha variació d'activitats i s'acaba prompte, em diras quina classe de festes són eixes...més que res també, per la gent de Riola que estara farta de les mateixes cançonetes i mai millor dit.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
demanen al moderador que poze orden Por: nuvolet-62 21-11-09 23:55
nuvolet-62
0
QUI SON ELS PROPIETARIS DE LA GRANJA? Por: Agret 29-07-08 10:52
Agret
8
VIDEO DE POLINYA Por: poliyanense 25-02-08 22:05
poliyanense
0
DOMI LA DEL QUIOSC VA HA JUBILARSE Por: No Registrado 22-11-07 21:28
No Registrado
11
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com