Foro- Ciudad.com

Polinyà de Xúquer - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Polinyà de Xúquer
23-09-08 20:45 #1212597
Por:Alberell

AGUA PARA TODOS !
Un poc més i fan el bando quan estem tots ofegats !
(mare que por)
Puntos:
23-09-08 22:16 #1213057 -> 1212597
Por:xuquer

RE: AGUA PARA TODOS !
Si tu tens superpoders i ho sabies abans que passara a partir d'ara ja saps a qui has d'avisar primer.
Puntos:
24-09-08 16:47 #1216063 -> 1213057
Por:poaor

RE: AGUA PARA TODOS !
ALBERELL AIXÒ NO ES AIXÍ COM DIUS. S'HA ACTUAT BÉ AL MEU PARÉIXER...
Puntos:
24-09-08 20:44 #1217443 -> 1216063
Por:de polinyà

RE: AGUA PARA TODOS !
la veritat que sí, ha estat bé, no es pot fer d'altra manera. s'ha de dir quan està el perill en el moment en que es veu, no podien dir-ho de bon de matí.
si havera plogut esta aigua en 3 dies... la veritat que molt millor, peró mira, despres de tant de temps, tornem a vore aigua als sequiols i als ullals.
Puntos:
24-09-08 21:11 #1217612 -> 1217443
Por:alberell

RE: AGUA PARA TODOS !
Perdoneu la meua ignorància, però no estic d´acord.
Desconec el trotocols dels ajuntaments, diputació, Generalitat,etc. en estos casos.
Pense, i es la meua opinió, que avisar a la gent del perill en el moment que es veu no es gens correcte; hi ha un tema pendent que es diu prevenció.
Penseu que la gent de Polinyà estem prepartas per a situacions com les d´ahir? NO es duria de informar amb més antelació?
Puntos:
24-09-08 21:24 #1217741 -> 1217612
Por:xúquer

RE: AGUA PARA TODOS !
Completament d'acord, amb antelació, però quan aquesta existeix. A l'Ajuntament de Polinyà arribà (nosaltres no tenim forma de saber-ho si no s'ens avisa) l'alerta roja cap a les 7i30-8 de la vesprada. A les 5 aproximadament l'Alcalde ens va convocar als regidors de l'equip de govern (tots no poguerem per distints problemes acodir a l'Ajuntament) i decretà el estat d'emergència al municipi (molt abans que els altres administracions), conseqúencies: A partir d'aquest moment es doblaren els torns de policia local, es tallaren els camis i carreteres afectades, es localitzà al personal de manteniment de l'Ajuntament, s'informa a protecció civil, s'obriren les comportes del riu, a més es garantitzà que a qualsevol persona que cridara per telèfon a l'Ajuntament se li contestarà, i hi hagué un polític de l'equip de govern en tot moment a l'Ajuntament fins pràcticament la matinada.
Al mateix temps fou l'alcalde de polinyà el que parlà amb el conseller de governació i la directora territorial per a recomanar-li que es restringira la circulació per totes les carreteres de la comarca per a evitar accidents (hem de pensar que aquesta gent que es la que pot fer açò no està patint-ho en eixe moment, millor dit crec a valència ni plovia).
No et dic el dia que passarem, ni crec que ho ferem perfectament, al contrari hi ha moltes coses que podriem haver fet millor i que esperm que ens ajuden per al futur, però si et dic que ho intentarem de tot cor.
Puntos:
24-09-08 21:44 #1217873 -> 1217741
Por:alberell

RE: AGUA PARA TODOS !
D´acord: sou els representants dels que vos han votat i dels que no.
Això no es pot pagar en diners.Gràcies!
Però repetisc: estem preparats per a situacions similars?
Sabent ara les zones del poble amb més facilitat d´inundació que mesures es prenen? Té l´Ajuntament coneiximent de les persones amb poca movilitat i que deuria d´evacuar en cas de aument del perill? Persones que viuen asoles?
Ha d´esperar l´Ajuntament a que se li avise vejent lo que passa?
Crec que es deuria de treballar molt més este tema.
Puntos:
25-09-08 00:35 #1218872 -> 1217873
Por:xúquer

RE: AGUA PARA TODOS !
S'està treballant en això. La setmana passada començarem a redactar un esborrany de protocol d'actuació per a aquestos casos, el dilluns es varen tindre reunions amb la policia local, el personal de manteniment i serveis socials per a què feren aportacions (el esborrany no és mes que això i es bastant pobre, i sols marca estats d'emegència algunes actuacions, línies directrius i materials dels que s'hauria de dipondre), el protocol com a esborrany no era encara aplicable.Així i tot s'informà a la policia que era la que havia de dur el gros de l'inici en l'execusió, que el apartat on es detallava el nivell d'aleta roja o emergència i sobre el que es marcaven directrius d'execusió i actuació si seria aplicable, i axí es com més o menys es va fer. Una vegada l'alcalde confirma i decreta aquest nivell:
1) Es ddoblen els tornas de policia
2) Es mobilitza a tot el personal de manteniment
3) Es localitza a la treballadora social
4) S'evalua primer els riscos personals
5) Amb els ricos personals salvats, s'intenta informar a la població ( va ser un dels punts mes febles i sobre els que ja estem treballant)
6) S'evaluen els punts conflictius al casc urbà i actuacions
7) Es localitza al responsable de l'oficina agrària i al president de la comunitat de regants i s'evaluen els punts conflictius al terme i actuacions
Chulillo S'informa a les administracions superiors i al centre d'emergències
9) Es prohibeix la circulació al casc urbà ( o s'intenta) i es recomana no eixir fora del municipi
10) Es prohibeix l'utilització de totes les instal·lacions municipals (exceptuant habilitació per part de l'Ajuntament)
etc...
Així i tot moltes coses es quedaren pel camí, però anirem intentant millorar-ho.
Puntos:
25-09-08 00:45 #1218899 -> 1217873
Por:poaor

RE: AGUA PARA TODOS !
QUE VOS PAREIXEN LES FOTOS QUE HE PENJAT DEL LEVANTE?
Puntos:
25-09-08 13:00 #1220209 -> 1217873
Por:luduvica

RE: AGUA PARA TODOS !
PERDONA,PERO CREC QUE ESCRIUS MASA PER NO FER RES...NO FEREU RES....A MI NO EN VAL TANTA PAMPLINA QUE DIUS,VOLEM ELS FETS I A LA VISTA ELS TENIU,ELS SEQUIOLS BRUTS,LES EQUIES PRINCIPALS BRUTES DESDE LA PRIMERA FINS LA ULTIMA,I RES TOT ESTA JA DIT,EL PASEIG COLON INUNDAD,ESPARTERIA,SANT JOSEP,I EL POLICIA LOCAL DALT DEL COTXE,I ELS VEINS DESTAPANT ELS ALCANTERILLATS...RES NO ES FA RES,AIXO SI ESCRIURE,COM ESCRIUS SEGUR QUER SAPS....
Puntos:
25-09-08 14:01 #1220527 -> 1217873
Por:xuquer

RE: AGUA PARA TODOS !
Si eixa es la percepció que tu tens, em sap molt de mal però des del meu punt de vista està molt lluny de la realitat.
-Imagine que si tu tens el menjador de casa brut no esperaràs que vaja l'Ajuntament a netejar-te'l? Doncs amb els sequiols particulars de cada camp el mateix.
- Que els sèquies estaven brutes????? Em pense que no, per ahí si que no, estaven millor que molts altres anys, s'ha fet manteniment durant tot el any no sols durant l'estiu, i si no ho creus quan vulgues quedem i ho veiem insitu i veuràs com es alguna cosa mes que parlar, i per cert sols afegir que han sigut capaços (les sèquies)de drenar el terme (tot el que ha plogut) en menys de 24 hores.
- El clavegueram? Imagine que feia temps que no veieu ploure així, i també imagine que molts dels problemes que hi ha hagut no seran nous d’ara, per altra banda anem a intentar solucionar algunes cosetes (si vols t’ho creus i sinó amen), i encara et dic mes el grup municipal de EUPV de l’Ajuntament de Polinyà, quan estava a l’oposició demà a l’equip de govern anterior que no es gastaren 160000 euros de plans provincials al recinte firal sinó arreglant els problemes que hi havia en el clavegueram ( a l’Ajuntament tens les actes del plens que són públiques per a comprovar-ho en el moment que vulgues).
- La policia? No hi havia un sinó dos, no puc respondre per cadascun d’ells, però si et diré que: Tallaren carreres del poble, camins rurals, rescataren a un home del capo d’un cotxe a la partida de les basses, inspeccionaren contínuament el estat de les sèquies, informaren a tot el que buscava informació de l’estat de les carreteres etc…
Per últim dir-te que si que se escriure, com pel que veig tu també, la diferència es que jo em vaig pringar i tu imagine estaries a casa veien com plovia.
Puntos:
25-09-08 14:41 #1220711 -> 1217873
Por:xúquer

RE: AGUA PARA TODOS !
Primer que res diculpar el to d'algun dels missatges anteriors. Però m'ha pogut la pressió. Fins ara!
Puntos:
25-09-08 17:49 #1221535 -> 1217873
Por:poaor

RE: AGUA PARA TODOS !
SI TU NO ESTAVES EN TA CASA ES PERQUÈ ET PRESENTARES VOLUNTARI A LES ELECCIONS. NINGÚ T'OBLIGÀ. EN QUAN A LA RESTA ESTIC AMB TÚ, PERÒ MOLESTA AIXÒ QUE DIGUEU SEMPRE DE "JO TINC ALTRES FEINES", "JO PODRIA ESTAR EN CASA MENTRE TAL,..." " JO NO TINC NINGUN PERQUÈ". EIXES FRASES QUE SURTEN DE VOSALTRES, ÚLTIMAMENT, DENOTEN QUE ALGUNA COSA NO FUNCIONA. SI UNO NO TE GANES DE ESTAR EN LA SEUA FEINA QUE NO ESTIGA I LI DEIXE EL LLOC A UN ALTRE. I HO SE NO D'ESCRIURE ACÍ I SI DE HAVER PARLAT EN VOSALTRES. JO ESTIC DESENCANTANT-ME MASSA RÀPIDAMENT I NO CREC QUE SIGA CULPA MEUA SOLAMENT, NO?
Puntos:
25-09-08 19:38 #1222100 -> 1217873
Por:luduvica

RE: AGUA PARA TODOS !
EN PRIMER LLOC,SUPOSE QUE AIXO DE ESTAR EN CASA SENTADET MENTRE PLOVIA SERA UNA GRACIA QUE VOLS DIR,JA QUE JO ESTABA TAMBE TRAGUENT AIUGUA DE DINS DE MA CASA,I NO SOLS LA QUE ENTRABA PER DAMUNT DE LA CERA,TAMBE LA DEL CORRAL,UNS 30 CM DE AIGUA QUE ES DIU PRONTE,I SI VAIG VORE,COM EL MEU VEI ELLS I SOLS ELLS DESTAPAVA LES TRAPES DEL CARRER MENTRE LA AUTORITAT NO VAIXA DEL COTXE PER RES.....I EN TEMA DE SEQUIES TE HE DE DIR QUE FARA MOLT DE TEMPS DE LO QUE TU VOLS VORE,JA QUE SOLS ES FAN LES VORERES I DE DALT RES DE GRAM I TARQUIM...I ELS SEQUIOLS TOTA LA VIDA ENS ELS NETEJEM ELS AMOS DEL CAMP NO ES PERE QUE VINGUES TU A FER-TE LA FOTO DESBROSANT,I SI VOLS QUE QUEDEM QUANT VUIGUES NO TINC CAP PROBLEMA XUQUER,I ET DONE LA RAO POAOR JO TAMBE ESTIC VEIENT UN DESPAGO EN ESTE MOMENT....

XUQUER LA VERITAT DOL I MOLT PERO ES AIXINA,JO EN MUJE ,I NO VAIG TINDRE POR DE FER FRONT A LO MEU I AJUDAR ALS MEUS VEINS TAMBE,INCLOS PARLAR AMB EL XIC QUE VA FER LA FOTO A LA TIA VISANTICA,EL PERIODISTA DEL LLEVANT...
Puntos:
25-09-08 20:16 #1222274 -> 1217873
Por:xúquer

RE: AGUA PARA TODOS !
Mira sols dir una cosa, respecte de la frase "jo tinc altres feines" es la crua realitat, però així i tot a mi de la meua boca m'ho hauràs sentit poc dir això.
I seguisc reafirmant-me en el mateix no se que es exactament això que estem fent tant malament, i com dic sempre no em lleve culpes ni negue que es facen coses malament pwrò a partir d'ahí....
Puntos:
25-09-08 20:22 #1222298 -> 1217873
Por:xúquer

RE: AGUA PARA TODOS !
A vegades tinc la sensació que la gent quan parlem no ens escoltem, però bé. Per altra banda en el tema de les sèquies simplement tenim visions diferents, es fa el millor que es sap (sempre es pot fer millor)però no crec que siga tant mal la cosa. I ja et dic la prova e`stà ahí en 24 hores les sèquies pràcticament no duen aigua, per alguna cosa serà...
Et podria a més anomenar un parell de punts de sèquies i sequiols principals que aquest ha sigut el primer en molts anys que es netejen, però continuariem en el tira i afluixa i no és eixe el cas. Anirem millorant en el que pugam, però jo continue dient que ni hem canviat tant, ni ens hem fet tant roins ni etc...
Puntos:
25-09-08 22:23 #1223020 -> 1217873
Por:Alberell

RE: AGUA PARA TODOS !
Encara estic un poc soprés de pensar que quan estem en perill per fortes plujes no hi ha cap protocol per a actuar, tenint en conter a més que estem en zona d´alt risc d´inundacions.
En cas de que faltara llum durant moltes hores, té l´Ajuntamnt algún generador per a emergències, encara que fora per al centre on es cordinaren totes les activitats?
Puntos:
26-09-08 01:12 #1224046 -> 1217873
Por:xúquer

RE: AGUA PARA TODOS !
si el te
Puntos:
26-09-08 09:24 #1224355 -> 1217873
Por:Alberell

RE: AGUA PARA TODOS !
ok. Gràcies Xúquer.
Puntos:
26-09-08 16:14 #1226115 -> 1217873
Por:teuladí

RE: AGUA PARA TODOS !
I TU LUDUVICA QUE SE SUPON QUE S'HA DE FER EN EL FORO? EL FORO ESTA PER A ESCRIURE I DONAR ARGUMENTS, EXPLICAR LES COSES I INTENTAR NO OFENDRE A NINGU. PER CERT, JO TAMÉ VAIG ESTAR PER ALLI I ALGUNS COMETAREN QUE DESTAPAR LA TRAPA IXA NO SERVIA PER A RES PERQUE NI HAVIA TANTA AIGUA QUE BROLLAVA CAP A MUNT IGUAL. HUI HE LLEGIT EL LEVANTE I PAREIX SER QUE UN COLECTOR ESTABA TAPONAT QUANT FEREN LA CARRETERA NOVA FA UNS ANYS.A LO MILLOR ESTA ASÍ EL PROBLEMA.ENCARA AIXINA VA CAURE UN MOGOLLO D'AIGUA I ES FACIL QUE NI HAGEN`PROBLEMES PERO SI ES PODEN SOLUCIONAR S'HA DE FER.
Puntos:
26-09-08 22:20 #1227600 -> 1217873
Por:Alberell

RE: AGUA PARA TODOS !
ATENCIÓ:
El centre d´Estudis Ambientals del Mediterrani anuncia "gota freda" a partir del diumenge.
ESTEM PREPARATS???
Puntos:
26-09-08 23:35 #1227947 -> 1217873
Por:retovato

RE: AGUA PARA TODOS !
Ara que si andevinen lo mateix que fins ara, estem apanyats.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Plataforma on line para intercambiar libros Por: cervecita 09-06-14 12:23
cervecita
0
Ayuntamiento de Polinyà de Xúquer - Aprobados 267.998 € - Fondo Estatal para el Empleo y la Sostenibilidad Local Por: Foro-ciudad.com 12-11-09 20:55
Foro-ciudad.com
0
la parà de l'autobús Por: teuladí 30-05-08 21:31
POAOR
1
Firmas para impedir que el "artista" que asesinó a un perro en una exposicion, vuelva a hacerlo.‏ Por: SiComLoTaur 06-03-08 18:16
EL CACHULI
10
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com