Foro- Ciudad.com

Ontinyent - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Ontinyent
24-04-09 17:13 #2137230
Por:No Registrado
VALL D'ALBAIDA
Les notícies cada setmana son més esperançadores per al futur de la nostra ciutat. Estem vegen com perilla l'Extensió Universitària, desapareix l'Agència de la ONCE, ja ni recordem la d’Iberdrola, obtenim la negativa a l'ampliació dels jutjats, etc, etc. Tots aquests esdeveniments acompanyats amb el que tot el que desapareix ací continua en altres poblacions veïnes amb menys habitants però amb més poder polític.

La nostra manera de ser sempre ha segut la de "..no passa res que la cosa ja millorarà" però ha arribat el moment en que Ontinyent i també la resta de comarca de la Vall d'Albaida es mobilitze per defendre els seus interessos.

Ja no es qüestió de si es per culpa d'un Ajuntament, d'una Generalitat o d'un Govern, es tracta d'unir forces per lluitar de mantindre i aconseguir tot allò que una comarca de les nostres característiques es mereix històricament. Es tracta, ja no només d’una unió de partits polítics, sinó també de tot tipus d'associacions veïnals, culturals, esportives i empresarials de la ciutat.

Entre tots hem d'alçar la veu i dir que "Ja està be!". Acudir i parlar amb les entitats que corresponga per a tractar cada problemàtica que tenim i defendre uns interessos que d'ells depèn el futur de la comarca.

Hi ha molta feina per davant però si tots mantenim el mateix discurs serà més fàcil d'aconseguir els nostres objectius. La problemàtica afecta a tots ja que estem parlant de serveis bàsics per a la nostra comarca: Campus Universitari, Hospital, Delegacions de Hisenda, Tresoreria de la Seguretat Social, Turisme, Transport públic, ....

Pot-ser és un somni però en un futur tal vegada Ontinyent siga la verdadera capital de la Vall d'Albaida i la nostra comarca puga gaudir de tot el que fa falta per a poder créixer econòmica i socialment gràcies a l’esforç d’unes persones que van lluitar per tal d’aconseguir-ho.

Hi ha un problema, sempre estarà aquell que diu "i ara he d'anar jo allí..."

Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Ontinyent (100%) - Resultado Elecciones Generales 2011 Por: Foro-Ciudad.com 20-11-11 19:09
Foro-Ciudad.com
0
LOCAL ENSAYO! Por: No Registrado 22-11-09 19:04
No Registrado
0
Foto: bou en corda Por: No Registrado 05-03-08 16:09
No Registrado
0
Boda en Ontinyent Por: No Registrado 07-02-08 04:35
No Registrado
2
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com