Foro- Ciudad.com

Massalavés - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Massalavés
16-07-11 02:01 #8376435
Por:jose bosch

Camps será juzgado, Será el primer juicio a un presidente autonómico de la democracia.
El juez Flors anuncia que hay indicios suficientes para abrir vista oral contra el presidente valenciano por un presunto delito de cohecho. Será el primer juicio a un presidente autonómico de la democracia.



https://ww.publico.es/especiales/tramagurtel

Hasta ahora, el president había defendido que pagó en metálico

pero ara...

Camps alega ahora que pudo recibir los trajes como presidente del PP


PA TORNARSE LOCO... jjajaja
Puntos:
16-07-11 02:48 #8376488 -> 8376435
Por:jose bosch

RE: Camps será juzgado, Será el primer juicio a un presidente autonómico de la democracia.

https://outu.be/b219SU8HYZM
Puntos:
16-07-11 12:02 #8377267 -> 8376488
Por:Heli

RE: Camps será juzgado, Será el primer juicio a un presidente autonómico de la democracia.
Esbrinar.v.tr. Separar els brins d'una planta.(deshebrar) Posar en clar una cosa. (aclarar, desentrañar)


Camps no tiene nada que ver con la trama del Gürtel.

El juez no admitió a tramite ninguna cosa que tuviera que ver con la trama Gúrtel contra Camps.

Tratais de remover porque "Aguas revueltas, ganancia de pescadores"

Pero el sentido común de los valencianos no se lo vais a quebrar vosotros, porque es fuerte.
Puntos:
16-07-11 13:05 #8377527 -> 8377267
Por:jose bosch

RE: Camps será juzgado, Será el primer juicio a un presidente autonómico de la democracia.
JAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJAJA


ESTO.... CLARO CALRO.... Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote
Puntos:
16-07-11 13:28 #8377642 -> 8377527
Por:jose bosch

RE: Camps será juzgado, Será el primer juicio a un presidente autonómico de la democracia.
Camps serà jutjat
El TSJ valencià decreta obertura de juí oral per un presumpte delicte de suborn continuat impropi contra el president del govern valencià
Haurà de pagar 50.000 euros per responsabilitat pecuniària i no hi pot presentar recurs



Haurà de pagar 50.000 euros per responsabilitat pecuniària i no hi pot presentar recurs


[Francisco Camps serà el primer president d'autonomia en el càrrec que s'asseurà en el banc dels acusats. En la imatge, el passat dijous en una sessió de les Corts Valencianes. Foto: EFE.]
Francisco Camps serà el primer president d'autonomia en el càrrec que s'asseurà en el banc dels acusats. En la imatge, el passat dijous en una sessió de les Corts Valencianes. Foto: EFE.
Notícies relacionades

De Garzón al jurat popular
Els partits de l'oposició i el carrer exigeixen dimissions
El PP no preveu efectes sobre les espanyoles

El magistrat del Tribunal de Justícia valencià (TSJ), José Flors, va aconseguir ahir fer un escac al rei en la partida particular que manté, des de fa mesos, contra el president de la Generalitat Valenciana. Durant aquest temps, el també president del PP del País València ha jugat bé els seus moviments i ha dilatat el procés judicial que se segueix contra ell per haver rebut presumptament regals de la trama de corrupció Gürtel, valorats en gairebé 15.000 euros.

Les jugades plantejades per la defensa del líder popular, van evitar que passara pel banc dels acusats abans de les eleccions autonòmiques, celebrades el passat 22 de maig. Una situació que podria haver posat fi a la seua reeixida trajectòria política. En aquestes circumstàncies, Camps, i el seu partit amb Mariano Rajoy al capdavant, ha mantingut sempre la seua innocència.

Però ahir, Flors, va disposar l'obertura de juí oral contra Camps, en considerar que hi ha més d'una dotzena d'indicis que demostren que les empreses vinculades a la trama, particularment Orange Market, van assumir el pagament de les peces de vestir que rebia, a barata de concessions institucionals.

“El propòsit de l'assumpció d'aquests pagaments era el de guanyar-se, mitjançant l'obsequi, l'afecte o el favor de les persones obsequiades”, segons pot llegir-se en la interlocutòria feta pública ahir per Flors. “Pablo Crespo i Álvaro Pérez –caps de la trama juntament amb Francisco Correa– feien les gestions necessàries per fer arribar a Francisco Camps, Ricardo Costa, Víctor Campos i Rafael Betoret de manera continuada i, en consideració del seu càrrec públic, determinats regals per a ús personal, consistents en vestits a mida, calcer i d'altres peces de vestir”, insisteix el jutge Flors.

El magistrat imputa a Camps i els altres tres càrrecs del PP –Costa era diputat, Campos vicepresident i Betoret cap de gabinet de la conselleria de Turisme quan van ocórrer els fets– un delicte tipificat en els articles 426 i 74 del Codi Penal, com a suborn impropi.

40.000 euros en regals

Flors considera que tots ells van ser obsequiats perquè ocupaven llocs de responsabilitat institucional i no pels seus càrrecs orgànics en el partit, tal com hauria sostingut la defensa de Camps en l'audiència preliminar del passat dimarts 12 de juliol.

“Quan hom exerceix simultàniament dues funcions de rellevància pública, una dins del partit i l'altra en una institució que li atribueix la condició d'autoritat, no cap excloure que els regals que rebia de qui tenia interessos econòmics, no solament en el partit, sinó també en l'administració autonòmica governada per eixe partit, únicament podien influir en el partit i no en el de la funció pública”, subratlla el jutge instructor. En el seu escrit Flors detalla com entre 2005 i 2008 Camps va rebre peces de vestir valorades en 14.131,50 euros; Betoret, per un import de 13.499 euros; Costa, per 7.325 euros, i Campos regals per una quantia de 5.529 euros.

El juí, a la tardor

La decisió de Flors, converteix Camps en el primer president d'autonomia que s'asseurà en el banc dels acusats en l'exercici de seu càrrec, si no dimiteix abans. Però aquesta possibilitat, va ser descartada per la portaveu del govern valencià, Lola Johnson, que va afanyar-se a fer pinya amb el seu líder. “Els valencians van donar un suport electoral històric al president Camps perquè liderara un projecte honest i, la intenció del president és complir aquest mandat els quatre anys que resten de legislatura”, va cloure Johnson.

Ara, la interlocutòria del TSJ, en què es demana a Camps que diposite una fiança d'uns 50.000 euros, que és la resultant de la suma de la multa sol·licitada per les acusacions més un terç de la mateixa, s'elevarà a la sala civil i penal, que ha d'elegir el president del jurat. Atenent l'ordre, li correspon al magistrat Juan Climent, assumir aquesta responsabilitat.

Climent convocarà les parts personades en el procés perquè presenten les proves que s'han d'utilitzar en el juí, com a pas previ, per a emetre una interlocutòria de fets justificables i fixar la data del juí. Els imputats tenen 15 dies per a recollir la interlocutòria.

La selecció del jurat popular ha de produir-se 30 dies abans del juí. El judici podria celebrar-se a la tardor, ja que l'agost és un més inhàbil. Contra la decisió del jutge Flors, no cap recurs.

LA FRASE
La intenció del president és complir aquest mandat els quatre anys que resten de legislatura
Lola Johnson
portaveu del govern valencià
El president es refugia en el silenci

Ni roda de premsa, ni declaració institucional, ni comunicat. Camps no s'ha pronunciat sobre un dels esdeveniments més importants que ha esguitat la història de l'autogovern valencià. Però això no és nou. El silenci i l'evasiva s'han convertit en la seua resposta quotidiana al seguit d'interlocutòries judicials que des de fa mesos ja aventuraven un desenllaç com el que va transcendir ahir: la decisió d'obertura del judici oral. El president de la Generalitat ha adoptat el victimisme com a estratègia enfront a les crítiques de l'oposició i en les poques ocasions que l'hem pogut sentir pronunciar-se obertament sobre l'assumpte sempre ha defès que ell es va pagar els vestits.

Ahir, la demolidora interlocutòria del TSJ tampoc va alterar l'estratègia. Va ser la portaveu del seu govern, Lola Johnson, la que va haver de donar la cara per ell. Camps, sabedor de la imminència de la decisió del tribunal ha eludit els actes públics al llarg de tota aquesta setmana, en què curiosament va programar un viatge a Brussel·les el mateix dia (dimarts) que estava prevista l'audiència preliminar, prèvia a l'ordre de jutjar-lo.
Puntos:
16-07-11 13:58 #8377782 -> 8377642
Por:Heli

RE: Camps será juzgado, Será el primer juicio a un presidente autonómico de la democracia.
¿Que lástima de espacio utilizado?

¿Donte queda el sentido común?
Puntos:
19-07-11 00:39 #8391061 -> 8377782
Por:ramona88

RE: Camps será juzgado, Será el primer juicio a un presidente autonómico de la democracia.
las verdades ofenden.
Puntos:
19-07-11 08:13 #8391563 -> 8391061
Por:jose bosch

RE: Camps será juzgado, Será el primer juicio a un presidente autonómico de la democracia.
la veritat mai va ser tan evident! Riendote Riendote
Puntos:
19-07-11 11:22 #8392225 -> 8391061
Por:-DESERTOR-

RE: Camps será juzgado, Será el primer juicio a un presidente autonómico de la democracia.
Si ell mateix ha reconegut que ha rebut trajes, on està el sentit comú? Ara que diu que ho ha fet en qualitat de president de PPCV; sort que el jutge li ha dit que no és pot separar ser president del País Valencià a ser president del PPCV....

Qualsevol empleat públic que estigués implicat en un delicte greu, el primer que es faria seria apartar-lo de la seua feina i deixar-lo sense sou, fins almenys aclarir el tema... on està el sentit comú?

Què passarà si resulta ser culpable? continuarà sent president, on està el sentit comú dels valencians?
Puntos:
19-07-11 14:38 #8393447 -> 8391061
Por:Heli

RE: Camps será juzgado, Será el primer juicio a un presidente autonómico de la democracia.
Camps está en silencio.


Prepara su defensa.


¿Alguna objeción?


Si Camps es inocente(Estoy convencida). ¿Quien va a ser tan honrado que le pida perdón?


¿Que proponeis que se haga cuando algún otro político sea acusado de cosas proporcionalmente mayores? ¿Debe ser la justicia proporcional, como la actuación de la policía?
Puntos:
19-07-11 18:59 #8395213 -> 8391061
Por:-DESERTOR-

RE: Camps será juzgado, Será el primer juicio a un presidente autonómico de la democracia.
A mi el que m'agradaria és que cap polític estiguera en trames de corrupció. I en el cas de que estiguera que es retirara, siguera del parit que siguera, fins que es resolguera l'asumpte. I si fora culpable les penes haurien de ser més dures que per a qualsevol ciutadà i no a la inversa, perquè en ells dipositem la confiança els ciutadans i ciutadanes...
Puntos:
19-07-11 23:33 #8397040 -> 8391061
Por:jose bosch

RE: Camps será juzgado, Será el primer juicio a un presidente autonómico de la democracia.
tens tota la rao del mon... Pero si la corrupcio afecta al teu partit es imposible aceptar que un president d la generalitat esta en una trama d corrupcio enorme! Que te una fiansa d 48.000 per evitar el juit i la preso! I que el mateix partit ja san fet eco d que segurament pagara la multa per no sentarse en el banc dels acusats cosa que vol dir QUE ACEPTARA QUE ES CULPABLE pero millor no parlar antes d hora.. Mentrestant els sinpatisans del partit corrupte sescusen en repetir k el partit contrari tame te casos d corrupcio.. k wai!!

Todos con heli muerte al catalanismo!!
Puntos:
20-07-11 13:04 #8399091 -> 8391061
Por:Heli

RE: Camps serÃf¡ juzgado, SerÃf¡ el primer juicio a un presidente autonÃf³mico de la democracia.
No solo tienen más, son más graves y quedan impunes.

Para Camps ni agua, los trajes no lo merecen. El agua es para los de Castilla la Mancha. Pero tienen razón, una herencia es una herencia, para bien o para mal. El dinero de los contribuyentes se puede dilapidar. ¿Cómo? Se obtiene el cargo de asesora turistica de la Costa del Sol. Se compran 4 coches de lujo (de alta gama, para que los puedan llevar los políticos de izquierdas sin llamar demasiado la atención)Se autoasignan 30 tarjetas de credito :visa oro, mastercard y otra marca que yo ni conozco. Y se funde el dinero, el nuestro, a placer.

¿Sería conveniente ponerle una multa? Creo que debería, primero, devolver el dinero, a poder ser todo y casi me conformaba y no le cobraba recargo, si hay pronto pago, claro.

A Camps le veo, como a la deportista, Marta, de atletismo. Una vez muerto Pascual... Ya tienen tarea para limpiar y compensar los malos tragos. ¿Qué podríamos hacer, junto con la prensa y los jueces para que no se hicieran juicios paralelos ni se mintiera conscientemente arrimando el ascua a la sardina política propia?
Puntos:
20-07-11 13:33 #8399306 -> 8391061
Por:jose bosch

RE: Camps serÃf¡ juzgado, SerÃf¡ el primer juicio a un presidente autonÃf³mico de la democracia.
Victor Campos, ex-conseller del govern valencià i imputat pel cas dels tratha anat aquest matí al Tribunal Superior de Justicia de València per entregar un escrit de conformitat, pel qual els processats es declaren culpables i accepten pagar la multa i s'evita el judici.
Puntos:
21-07-11 15:55 #8407223 -> 8391061
Por:Heli

RE: Camps serÃfÆ
Otra vez te has precipitado. No es el caso de Camps.
Puntos:
21-07-11 15:56 #8407230 -> 8391061
Por:jose bosch

RE: Camps serÃfÆ
adios paquito!! XDDDDDDDD Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote Riendote
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Según las primeras a preciaciones de los empresarios Por: Heli 27-08-11 04:54
Heli
7
Ni Camps ni Costa se presentan ante el TSJCV Por: jose bosch 20-07-11 16:39
jose bosch
0
Se confirma que Camps "NO ES UN LLADRE" Por: Heli 20-04-11 13:46
jose bosch
17
Camps ataca ara Gandia TV Por: jose bosch 04-03-11 12:28
Heli
3
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com