Foro- Ciudad.com

Massalavés - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Massalavés
16-07-10 10:47 #5743225
Por:jose bosch

El nebot d'un bisbe belga va ser víctima dels seus abusos vuit anys
https://xercitdesceptics.blogspot.com/2010/07/avortament-imperdonable-pedofilia-si.html

Avortament imperdonable, Pedofília .. si ¿??

Un altre cas d'abusos de menors surt a la llum "El nebot d'un bisbe belga va ser víctima dels seus abusos vuit anys" aquest és el titular que es podia llegir avui al diari el país, darrera d'una agressiva investigació a la jerarquia catòlica belga que ha suscitat la condemna del mateix Papa, hi ha una terrible tragèdia familiar: un noi que havia patit durant anys abús sexual a mans del seu oncle, el bisbe de Bruges. El prelat va dimitir bruscament quan un amic del nebot va amenaçar amb fer públics els abusos i, ara, queda la fúria de gairebé 500 persones que es queixen d'haver estat objecte de vexacions per part de sacerdots.

El bisbe de Bruges, Roger Vangheluwe, de 73 anys, el prelat de Bèlgica amb més anys en actiu, va anunciar la seva renúncia i va reconèixer que havia abusat d'un nen en el seu "entorn proper". No tenia altre remei: un amic del seu nebot havia enviat correus electrònics a tots els bisbes del país en què amenaçava amb denunciar públicament. Durant 40 anys, va intentar explicar als altres els abusos del seu oncle, l'assetjament va començar quan tenia 10 anys, segons un sacerdot jubilat, Rik Deville, que diu que va intentar advertir sobre la conducta del prelat al cardenal de Bèlgica, Godfried Danneels, fa 14 anys, però va rebre una reprimenda per això. "Deixeu de fer acusacions infundades contra l'Església i els seus funcionaris si no té proves", li van dir ..


El Vaticà va acceptar la dimissió del bisbe quan va esclatar l'escàndol a l'abril, però no va dir res sobre el cas fins que la policia belga va registrar diverses propietats de l'Església a finals de juny, un acte que el papa Benet XVI va qualificar de "deplorable" però el pitjor és que els registres han destapat altres possibles casos d'abusos continguts en els documents incautats. Pel que sembla l'església contenia documents sabent dels abusos d'altres sacerdots a nens, des de l'escàndol el bisbe Vangheluwe, es va retirar a un monestir trapenc mentre està sent investigat per les autoritats belgues en relació amb un altre possible cas d'abusos sexuals a menors i acusacions que va amagar queixes d'aquest tipus presentades contra altres ..



I mentre tant el nebot del bisbe segueix guardant silenci sobre els fets diu: Tinc por, i l'Església té molt poder"


Malgrat totes les barbaritats comeses per l'església, els abusos, l'ocultació d'altres abusos després del registre i el desenteniment del vaticà en no acceptar les sospites del sacerdot jubilat, Rik DeVille i no prenent cartes en l'assumpte, defensen i al bisbe perquè no sigui processat perquè el cas és massa antic!! Increïble però cert, aquesta és la moral de l'església catòlica .. pel que sembla es pot perdonar a un monstre com el bisbe, Roger Vangheluwe, així ho va dir el papa en unes declaracions sobre els abusos de l'església a menors,


"Hem d'aprendre a ser intransigents amb el pecat, començant Pels nostres, i indulgents amb les persones. [...] Hem d'aprendre de Jesús i no jutja i Condemned el proïsme"


Però una dona que decideix interrompre el seu embaràs dins de les condicions mèdiques possibles, no té el perdó de Déu ni de l'església .. al final com podem entendre això ..
Avortament imperdonable, Pedofília .. Si?

https://xercitdesceptics.blogspot.com/2010/07/avortament-imperdonable-pedofilia-si.html
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
denuncia al ajuntament del poble per la mala gestió dels 20 anys de gobern del PP Por: sin identidad1955 17-05-11 23:29
el.BuSkOn
13
Peregrinació Verge dels Desemparats Por: No Registrado 04-05-11 12:20
No Registrado
1
Pedofili y abusos sexuales Por: Heli 22-11-10 15:54
Heli
0
queden 3 anys Por: No Registrado 14-03-08 02:58
No Registrado
5
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com