Foro- Ciudad.com

Massalavés - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Massalavés
24-10-09 19:04 #3625284
Por:No Registrado
FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ

Diumenge 22 de Novembre

-Cercavila pels carrers de Massalavés, amenitzada
amb dolçaines i tabals per reivindicar la nostra
llengua i una televisió pública i plural.
(Eixida a les 18:00 h del parc Jose M. Ordeig)

-Concert del cantautor PAU ALABAJOS
que ens tornará a deleitar amb les seues cançons.
(Carrer Salomé Villalba a les 19:30 h)
(Entrades 3€ + una consumició gratis)


Organitza:
Acció Cultural del País Valencià
ACPV - Massalavés Desperta
Televisió sense fronteres

Col·labora:
Assemblea de Joves Samarucs
Ajuntament de Massalavés

Webs: Flecha
https://assalavesdesperta.blogspot.com/


https://ww.masalaves.es/php/marcos.php?log=05162&tipoCliente=1

Puntos:
24-10-09 21:13 #3626183 -> 3625284
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
jajajjajajajja...ale!! vixca Catalunya !!! i avore..¿del 3% parlem també?..o dels tratjes de Campas?....jajajajja menuda pandilla de espabilats!!!!!!!!
Puntos:
26-10-09 20:37 #3643837 -> 3626183
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
I això? Riure forçat.. símptomes de deficiència mental, analfabet al no saber escriure i com no, dolent-li molt, treu el tema de Camps.. perquè? Massalaves.. per favor, Desperta de la ignorància!! Triste
Puntos:
26-10-09 22:14 #3645216 -> 3643837
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Almenys algú té trellat a este foro i escriu algo sensat com es la festa per la llengua. Ten´s tota la raó del món , cuanta ignorància hi ha a este poble, es increible, insuperable...
Puntos:
28-10-09 10:43 #3658745 -> 3645216
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Forasters vindran que de casa te trauran
Puntos:
28-10-09 13:09 #3660088 -> 3658745
Por:-DESERTOR-

FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Qui vol tirar-te d'on? I d'on venen?
Puntos:
28-10-09 18:29 #3663696 -> 3660088
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
No todo el mundo piensa en clave de paisos catalans.
Si no aceptan, los catalanes, las emisoras valencianas... de que pedirles que vengan ellos. Además se ha tenido que retirar poque estaba emitiendo sin licencia, menuda "tarjeta de visita"
Puntos:
28-10-09 19:23 #3664401 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!

Si t'informares un poc sobre la història de TV3 al País Valencià te n'adonaries que sempre s'han fet acords verbals per tal de que ACPV puguera instalar repetidors per tota la geografia valenciana perque ells mateix eren qui volien veure-la fet que ha sigut respaldat per les buxaques de tots els socis d'ACPV. Ara s'ha arrivat a la situació de qeu el govern presidit per camps esta posant traves per tal de que aquesta activitat continúe... per què? tu qeu tant defenses la pluralitat informativa i la llibertat d'expressió... Quin preu es el qeu ha de pagar TV3 per tal de poder emetre al Pais Valencià: adaptar-se al moviment polític de Camps, com ben bé va fer saber aquest a una reunió que tingueren amb directius de la cadena.... lamentable!!

Com s'han d'acceptar les emissores valencianes?? No les accepte jo!! són totalment manipulades, d'un rigor informatiu nul (on entre d'altres curiositats té més importancia que uns gossos siguen capaços de dur mocadors a l'amo que qualsevol altra noticia política (https://ww.publico.es/espana/075382/canal/9) es pot manipular una informació (dir-la però a a la teua maneria) i directament es poden ometre....

No sé ja ni quantes voltes t'haure repetit el que vol dir Països Catalans(PCC)... fora o no de l'independentisme, que no va implicit necessariament al concepte, PCC fa referència al conjunt de territoris on es parla la llengua catalana i on existeixen uns trets històrics, culturals i socials que els uneixen.
Puntos:
28-10-09 23:43 #3668077 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
No me extraña tu actitudd.

Es pluralidad el que los catalanes emitan en Valencia, pero no es pluralidad que los valencianos emitan en cataluña.

Ya habéis decidido por el público lo que quieren o no quieren ver.Porque sois vosotros los que juzgáis, los que decidis.

No todo el mundo piensa en clave de paisos catalans, no quieras imponer la cultura que tu quieres, porque hay muchos valencianos que creen en España como marco cultural e histórico. La cultura no se impone y muchos valencianos creen que se debe potenciar lo propio de Valencia y no buscar la unidad obligatoria con la política catalanista, en gran parte separatista.
Puntos:
29-10-09 18:45 #3684029 -> 3663696
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Heli.. O.. INCULTURA? Riendote
Puntos:
29-10-09 18:58 #3684207 -> 3663696
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Què és una Iniciativa Legislativa Popular (ILP)?
Una ILP és una iniciativa ciutadana per aconseguir l’aprovació d’una llei mitjançant la recollida de signatures. El projecte de llei es presenta a la Mesa del Congrés espanyol avalat per un grup de persones de reconegut prestigi que fan d’impulsores del projecte, i a partir d’aquest moment es disposa d’un màxim de 9 mesos per a recollir un mínim de 500.000 signatures vàlides en el conjunt de l’Estat espanyol.

Per què aquesta ILP?
Primer, per posar solució a l’intent de l’actual Govern valencià de tancar TV3 al País Valencià, a través de la plena legalització de les seues emissions.
Segon, per assolir el reconeixement legal de l’existència de les realitats lingüístiques i culturals catalana, basca i gallega i dels seus respectius espais de comunicació.



//// El proper Diumenge 22 de Novembre
Es montara una taula de recollides de signatures TV3 AL PAÍS VALENCIÀ Organitzat per Acció Cultural del País Valencià / ACPV - Massalavés Desperta / Televisió sense fronteres
////

1.- Des de quan emet la TV3 al País Valencià?
Els repetidors d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) van començar a emetre les emissions de TV3 al País Valencià ara fa 25 anys.

2.- Quants multiplex té la Generalitat valenciana?
El Govern espanyol ja ha aprovat la concessió de, fins ara, 2 múltiplexs al Govern valencià.

3.- Quants canals de televisió signifiquen en total?
Un únic multiplex té inicialment un total de 4 canals (programes) de televisió en TDT (tecnologia digital terrestre) en règim de lliure concessió administrativa per part del govern autonòmic.
Cal tenir en compte, però, que la tecnologia actual permet comprimir la informació fins a tal punt que ja és possible fer passar fins a 5 canals de televisió en TDT per un únic multiplex.
Per tant, la Generalitat valenciana té un total de 9-10 canals.

4.- Quin ús li ha donat la Generalitat valenciana a aquests 2 múltiplexs?
Dels 2 múltiplexs dels quals disposa actualment el Govern valencià, el primer suma un total de 5 canals de televisió en TDT, que són:
2 canals de televisió per a l’emissió de canals propis (Canal 9 i Punt2)
2 canals cedits a empreses de l’àmbit de la comunicació clarament decantades a la dreta política i “amigues” (Popular TV i Libertad Digital) i
1 canal encara no cedit ni ocupat, per on de moment s’emet una carta d´ajust en proves i per on previsiblement s’emetrà un nou canal públic autonòmic valencià, TVV 24 horas, dirigit per un exalt càrrec del diari ABC.
El segon multiplex que ja té la Generalitat valenciana disposa d’un mínim de 4-5 canals de televisió en TDT, però fins al dia d’avui cap d’aquests 4 canals no estan emetent res.

5.- Per tant, la Generalitat valenciana disposa, amb els 2 multiplexs actuals, de 4-5 canals de televisió en TDT lliures
El segon multiplex cedit pel Govern espanyol a la Generalitat valenciana encara no ha estat cedit a ningú, ni està previst que s’hi emeta cap canal fins l’apagada analògica. Per tant, això significa que la Generalitat valenciana disposa actualment d’un mínim de 4 canals de televisió en TDT lliures -podríen ser 5, com en el cas del primer multiplex.

6.- No cal cap multiplex nou per a permetre la recepció al País Valencià dels 4 canals catalans actuals
Actualment, ACPV està fent possible, gràcies a la xarxa de repetidors creada per desenes de milers d’aportacions econòmiques de valencians a mitjan dels anys 80 del segle passat, que arriben al País Valencià els 4 canals que emet la Corporació Catalana de Mitjans Àudiovisuals (CCMA) actualment: TV3, Canal 33, 3/24 i 300.
Per tant, si la Generalitat valenciana tingués voluntat real de permetre l’emissió d’aquests 4 canals catalans al País Valencià, podria fer-ho immediatament simplement utilitzant els 4-5 canals de televisió en TDT lliures que té encara del segon multiplex que disposa, o arribant a un acord amb Acció Cultural tal com va fer el Govern balear de Jaume Matas.
Per tant, no som davant d’un problema tècnic, sinó polític.

7.- Per a què vol la Generalitat valenciana un tercer múltiplex?
La Generalitat valenciana està tancant les emissions d’aquests 4 canals, quedar-se per a la seua lliure adjudicació els 4-5 canals que té lliures encara del segon multiplex, i aconseguir un tercer multiplex a canvi simplement d’oferir la reobertura de només 1 d’ells (TV3) a través d’aquest tercer múltiplex, de manera que li quedarien 3-4 canals més per a la seua lliure disposició (i que amb els 4-5 anteriors, sumarien 7-9) i que, evidentment, repartiria als mitjans de comunicació políticament afins a la dreta.

8.- Però, té realment voluntat la Generalitat valenciana de permetre que TV3 es puga veure al País Valencià?
No. Perquè el procés de tancament de la xarxa de repetidors d’ACPV que retransmeten el senyal dels 4 canals actuals de la CCMA va començar el gener del 2007, ja fa 2 anys, i en aquests 2 anys, tot i la voluntat repetidament reiterada pel Govern de Catalunya d’arribar a un acord de reciprocitat entre les emissions de Canal 9 i TV3, i fins i tot del gest de bona voluntat per part d’aquesta de fer arribar el senyal de Canal a Catalunya l’agost del 2009, el Govern valencià no només no ha signat cap acord de reciprocitat, sinó que ha tancat tots els repetidors que els jutjats li han deixat tancar (tres fins ara mateix) i ha imposat successives multes a Acció Cultural del País Valencià (fins a sumar, de moment, una xifra global de 700.000 euros).
I dos anys és temps més que suficient per arribar a un acord si realment hi ha voluntat de solució del problema.
D’altra banda, cal tenir present que el Govern valencià ha pogut comprovar l’absoluta majoria social contrària al tancament de TV3 al País Valencià: en aquest sentit s’han pronunciat tots els sindicats valencians, totes les universitats valencianes, nombroses institucions com el Consell Valencià de Cultura o la Unió de Periodistes, i centenars d’associacions i entitats valencians de tots els àmbits i sectors. A més, és clar, de tots els partits, amb l’única excepció del PP. I també els centenars de milers de valencians que han participat en les nombroses mobilitzacions que han tingut lloc i que han contribuit econòmicament a fer front a la primera multa de 300.000 euros imposada a ACPV.

9.- Quina és la solució?
L’única solució possible ha de ser una iniciativa legal que no s’haja de subordinar a la possibilitat de bloqueig del govern valencià.
La via de solució és una Iniciativa Legislativa Popular (a partir d’ara, ILP) impulsada per una Comissió Promotora formada per personalitats indiscutides dels àmbits català, gallec, basc i espanyol per a donar una solució global en l’àmbit espanyol, perquè afecta a la presència de TV3 al País Valencià, la televisió basca i Navarra i la televisió gallega i el Bierzo.

10.- Presentació d’una proposta de llei al Congrés
El punt de partida no és cap modificació legal, sinó partir precisament del marc legal existent i desenvolupar-lo, concretament de la Carta Europea de les Llengües Regionals i Minoritàries (signada pel Govern espanyol el 1992, en època de Felipe Gonzàlez, i ratificada pel Parlament espanyol el 2000, en època de José María Aznar), que en el seu article 12.2 estableix que els governs signants han de garantir la recepció de ràdios i televisions en els territoris que comparteixen alguna d’aquestes llengües europees, encara que siguen administracions distintes. A això cal afegir com a base jurídica les normatives europees que fan referència a la unitat del mercat cultural.
A partir d’aquesta base, es proposa una llei completa, amb preàmbul i articulat, el contingut del qual és simplement l’aplicació de la Carta en allò referent a garantir l’intercanvi de ràdios i televisions en les llengües catalana, basca i gallega entre els territoris dels seus respectius àmbits lingüístics.
Puntos:
29-10-09 19:06 #3684325 -> 3663696
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!! Muy Feliz Exclamar
Puntos:
29-10-09 20:09 #3685224 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!


Desde cuando tanta movida... Si los catalanes no admiten que se emitan en cataluña las televisiones valencianas, de emitir aquí ni un duro.

Si los catalanes no hubieran emitido sin licencia no se les habria cerrado la emisión.

La Generalitat Valenciana puede y debe conceder las licencias que les parezca mejor, sin dejarse presionar ni por los catalanes, ni por los catalanistas.

Mucha ley... mucha ley... del embudo.
Puntos:
29-10-09 20:53 #3685896 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!

Canvia la o per la i i tindras la resposta.



TV3 al Pais Valencia!!
Puntos:
29-10-09 23:30 #3688436 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!

Tanta ley, tanta ley y no os dais por enterados de que somos Comunidad.


Esto ya lo he dicho no se donde, los valencianos queremos nuestra propia identidad y a pesar de la propaganda vamos a seguir fuera de los Paises Catalanes.
Puntos:
30-10-09 16:27 #3693899 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!

Llig, culturizat... apren a veure la realitat... observa, xerra, raona... enten, saps d'on ve el terme països catalans? busca-ho, no dic més.
Puntos:
30-10-09 16:29 #3693930 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!

Ah i tb busca el seu significat... ah i busca tb si acceptar açò (com a realitat que és encara que tú i dos cents mil blavers no vulguen veure-ho) suposa marginar o elimnar els trets culturals que ens diferèncien de catalunya o fer-mos catalans...
Puntos:
30-10-09 17:45 #3694669 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!

¿Mandeeeeeeeeee?

No entiendo el último razonamiento. Me lo explique.
Puntos:
30-10-09 17:57 #3694791 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!

Pero ¿que me dices? ... Si la mayoria de los Valencianos quieren ser eso, valencianos no catalanes...
Si la cultura valenciana no necesita apoyo en la unificación de un pueblo que, parece ser, quiere absorver lo que por historia se ha convertido en algo ajeno. No es mejor depender de Barcelona que ser autónomo de Madrid.
Si ya se ha oido decir que la paella es un plato típico de cataluña!, dentro de poco lo serán las fallas y el himno de Valencia. Yno estoy de acuerdo con este timo.

No me digas lo que es culturizar...anda.
Puntos:
30-10-09 21:20 #3696844 -> 3663696
Por:masala

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
joer ,la paella tame
Puntos:
30-10-09 21:54 #3697190 -> 3663696
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
heli a leido lospuntos donde lo esplica todo..? por que estas diciendo cosas que no son realmente asi.. demuestras poca inteligencia no digas cosas sin sentido por que eres la risa
Puntos:
30-10-09 22:04 #3697272 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!


No me molesta en absoluto ser tu risa,(hasta me resulta divertido) me molestaría más que me dijeran que me dejo llevar por la corriente. Por la presión de los catalanistas. ¿No veis la actitud que tienen con nosotros? Pues nos envian a los inmigrantes que les llegan y apañesenlas ustedes, menuda compañía...
Puntos:
30-10-09 22:42 #3697644 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Com diries tú: si lo lees estoy convencido de que al final lo entenderas...

Primer tin conciència del que vol dir: Països catalans, després opina... perque estas dient coses qeu així no son, no es tractaria de dependre de catalunya, no es tractaria d'unificar la cultura... com ja t'he dit continuariem sent valencians, del País Valencià i mantindriem els nostres trets culturals que conformen la nostra identitat com a poble... però on també cal destacar qeu ambdues realitats tenen una vinculació, un punt d'inflexio molt fort que parteix de la llengua i abarca molts altres aspectes culturals.

Crec que eres la parsona que més burrades dius per comentari i no sols per açò si no per moltes altres... i es que la incultura es molt atrevida.
Puntos:
30-10-09 23:02 #3697856 -> 3663696
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
-DESERTOR- no pierdas el tiempo con heli solo promuebe un anticatalanismo nacido de la trasicion del mas profundo blaberismo de la putrefacta derecha anti catalanismo.. por que? por que si..!! heli das lastima diciendo tantas tonterias
Puntos:
31-10-09 00:08 #3698464 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Tengo conciencia de que los catalanes están promoviendo en los ayuntamientos referedums por la independencia y no estoy por la labor de seguirles la corriente.
No soy independentista y me traen sin cuidado lo que llamais Pais Valenciano. porque quiero seguir siendo Comunidad Valenciana.
No es que no lo entienda es que no estoy por la labor. Vamos que pienso diferente y si a eso lo llamais ignorancia yo llamare a lo vuestro querer imponer las propias ideas y marginar mediante el desprestigio, de ahí los insultos, a los que no opinan lo mismo. Eso se llama sectarismo.

Mayor es el atrevimiento del sectarismo, más cuando se es minoría.
Puntos:
31-10-09 06:40 #3698949 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
//// El proper Diumenge 22 de Novembre
Es montara una taula de recollides de signatures TV3 AL PAÍS VALENCIÀ Organitzat per Acció Cultural del País Valencià / ACPV - Massalavés Desperta / Televisió sense fronteres ////


A la senyora heli li dóna igual això de tv3 i automàticament comença la seva campanya “anti catalanista” que si països catalans.. i etc.

Li dóna igual parlar sense saber per això diu coses com “Es pluralidad el que los catalanes emitan en Valencia, pero no es pluralidad que los valencianos emitan en Cataluña.”
Sense saber que des d'agost el govern català ha pujat l'emissió de cala 9 i punt 2 a Catalunya total ment gratis, per donar una solució al conflicte de tv3 que s'emet des de fa 25 anys però això la senyora heli no li convé saber ella simple ment parla sense saber del tema i promou la seva campanya blaberista (amb aquest odi als catalans)

Per això ecara que massalaves desperta faci una festa per la llengua i per tv3 ella no vol saber res.. sols odi, i com ja sabeu no coneix ni el tema sols “pensa” en la seva gran oportunitat de parlar del referèndums.. i nose per que.. quan massalaves desperta no a parlat de cap referèndum.. per que? i per que intenta donar un aire polític aquesta situació?

“No todo el mundo piensa en clave de paisos catalans,”

parla d'imposicions quan són signatures que la gent lliure ment si vol signa, en la teva casa ningú t'imposa tv3 no? Doncs no m'imposis les teves idees de deixar veure a la gent el que vulgui en la seva casa si vol gaudir de tv3 no siguis feixista

però la senyora heli és de les quals tropesa dues vegades amb la mateixa pedra i després de l'explicació de tota la campanya de televisió sense fronteres torna a repetir “Desde cuando tanta movida... Si los catalanes no admiten que se emitan en cataluña las televisiones valencianas, de emitir aquí ni un duro.”
Chica dura de mollera per que no llig? Prefereix la ignorància? però no, ella no és ignorant si no que segueix el seu joc d'odi pero torne a dirte que des d'agost el govern català ha pujat l'emissió de cala 9 i punt 2 a Catalunya total ment gratis, per donar una solució al conflicte de tv3 que s'emet des de fa 25 anys.

Jo no li vaig a obligarte a veure tv3 ni a totes les teues paranoies.. dels catalans.. sols dirte que amb el tdt després de cercar automàticament tots els canals et dóna una opció d'esborrar els quals vulgues t'anime que esborres tv3 i amb plena llibertat veges el que vulgues no m'agradaria privar-te de la teua llibertat .. Però..! no consentiré mai que em priven de la meua llibertat i si la meua llibertat em diu que vull veure tv3 ho posaré amb el comandament, tu no eres ningú per a dir-me el que puc o no puc veure així que deixa d'imposar!

Solament espere que la campanya de "televisió sense fronteres" (campanya de la qual esta xika parla i no coneixes) puga realitzar-se i pugam tambe disfrutar de la televiso de les balears als territoris de parla catalana tambe dir que el proper 22 de nobenbre firmem tots per la llibertat dexpresio per a que gent com heli no ens impose el seu pensament del que podem i no podem veure a casa !

//// El proper Diumenge 22 de Novembre
Es montara una taula de recollides de signatures TV3 AL PAÍS VALENCIÀ Organitzat per Acció Cultural del País Valencià / ACPV - Massalavés Desperta / Televisió sense fronteres ////


Puntos:
31-10-09 11:07 #3699729 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
No estoy por la labor...

Si emite desde hace 25 años a que recoger firmas para que emita????? Por que no emite en estos momentos??????????

Por que dices que yo odio???????

Por que si tu haces campaña a favor no puedo yo hacerla en contra???????

Por que no acatas la legalidad y sigues hablando de pais cuando te refieres a la Comunidad Valenciana????????

Que fácil es, y que común, acusar a los demás de ignorancia y no querer admitir, porque no conviene, hechos que ponen en guardia a los demás de cual es el final de las demandas de tv3. Me refiero a lo del independentismo catalán
Puntos:
31-10-09 17:47 #3702314 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
No estoy por la labor...

I Segueix sense llegir..!! em canse de repetir el mateix xica si no t'agrada llegir no és la meua culpa però val seguiré repetint-te'l ..

Si emite desde hace 25 años a que recoger firmas para que emita?????

Primer, per posar solució a l’intent de l’actual Govern valencià de tancar TV3 al País Valencià, a través de la plena legalització de les seues emissions.

Segon, per assolir el reconeixement legal de l’existència de les realitats lingüístiques i culturals catalana, basca i gallega i dels seus respectius espais de comunicació.

la Generalitat valenciana no permet que TV3 es puga veure al País Valencia Perquè el procés de tancament de la xarxa de repetidors d’ACPV que retransmeten el senyal dels 4 canals actuals de la CCMA va començar el gener del 2007, ja fa 2 anys, i en aquests 2 anys, tot i la voluntat repetidament reiterada pel Govern de Catalunya d’arribar a un acord de reciprocitat entre les emissions de Canal 9 i TV3, i fins i tot del gest de bona voluntat per part d’aquesta de fer arribar el senyal de Canal a Catalunya l’agost del 2009, el Govern valencià no només no ha signat cap acord de reciprocitat, sinó que ha tancat tots els repetidors que els jutjats li han deixat tancar (tres fins ara mateix) i ha imposat successives multes a Acció Cultural del País Valencià (fins a sumar, de moment, una xifra global de 700.000 euros).

D’altra banda, cal tenir present que el Govern valencià ha pogut comprovar l’absoluta majoria social contrària al tancament de TV3 al País Valencià: en aquest sentit s’han pronunciat tots els sindicats valencians, totes les universitats valencianes, nombroses institucions com el Consell Valencià de Cultura o la Unió de Periodistes, i centenars d’associacions i entitats valencians de tots els àmbits i sectors. A més, és clar, de tots els partits, amb l’única excepció del PP. I també els centenars de milers de valencians que han participat en les nombroses mobilitzacions que han tingut lloc i que han contribuit econòmicament a fer front a la primera multa de 300.000 euros imposada a ACPV.


Por que no emite en estos momentos??????????

En Alacant ja no s'emet i ací en valència en algunes comarques tampoc..

Por que dices que yo odio???????

te contestaria.. però preferisc que la gent conega la campanya real ment que a entra en un joc de “ridículs insults”

Por que si tu haces campaña a favor no puedo yo hacerla en contra???????

Tan fàcil com que jo no t'obligue a res i tu em lleves..
La meua campanya permet al que li agrade veure tv3 que puga i al que com tu l'esborres de la tdt i si no vol no la veura
La teua campanya no dóna opció.. ningú la vora!!


Por que no acatas la legalidad y sigues hablando de pais cuando te refieres a la Comunidad
Valenciana????????

...... error!

El punt de partida no és cap modificació legal, sinó partir precisament del marc legal existent i desenvolupar-lo, concretament de la Carta Europea de les Llengües Regionals i Minoritàries (signada pel Govern espanyol el 1992, en època de Felipe Gonzàlez, i ratificada pel Parlament espanyol el 2000, en època de José María Aznar), que en el seu article 12.2 estableix que els governs signants han de garantir la recepció de ràdios i televisions en els territoris que comparteixen alguna d’aquestes llengües europees, encara que siguen administracions distintes. A això cal afegir com a base jurídica les normatives europees que fan referència a la unitat del mercat cultural.
A partir d’aquesta base, es proposa una llei completa, amb preàmbul i articulat, el contingut del qual és simplement l’aplicació de la Carta en allò referent a garantir l’intercanvi de ràdios i televisions en les llengües catalana, basca i gallega entre els territoris dels seus respectius àmbits lingüístics.


//// El proper Diumenge 22 de Novembre
Es montara una taula de recollides de signatures TV3 AL PAÍS VALENCIÀ Organitzat per Acció Cultural del País Valencià / ACPV - Massalavés Desperta / Televisió sense fronteres ////


Puntos:
31-10-09 19:12 #3702764 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!


Estoy de acuerdo con la mayoría absoluta que concede al actual gobierno de la COMUNIDAD Valenciana la potestad de conceder o no licencia de emisión y su capacidad para imponer multas a las emisoras que emiten sin las licencias adecuadas.


No hay menoscabo de la lengua puesto que Canal 9 emite en valenciano de tal forma que las instancias europeas no se plantean medidas en el sentido de ampliar la cobertura que tiene la lengua en la Comunidad Valenciana.

No tengo ningun inconveniente en poder ver, aunque no se entienda emisiones en basco o gallego, pero de Catalán... estamos servidos, entre otras cosas en la tdt se ven canales catalanes (que personalmente evito cuidadosamente).

Lo que se intenta no es solo que se emita en catalán, eso sería un objetivo lingüístico, que ya está cubierto, sino que se procura un acercamiento político, que no desean la mayoría de los valencianos que votaron al PP.

Puntos:
31-10-09 19:36 #3702924 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
mestan entrant ganes de plorar..!!

Estoy de acuerdo con la mayoría absoluta que concede al actual gobierno de la COMUNIDAD Valenciana la potestad de conceder o no licencia de emisión y su capacidad para imponer multas a las emisoras que emiten sin las licencias adecuadas.


part precisament del marc legal existent i desenvolupar-lo, concretament de la Carta Europea de les Llengües Regionals i Minoritàries (signada pel Govern espanyol el 1992, en època de Felipe Gonzàlez, i ratificada pel Parlament espanyol el 2000, en època de José María Aznar), que en el seu article 12.2 estableix que els governs signants han de garantir la recepció de ràdios i televisions en els territoris que comparteixen alguna d’aquestes llengües europees, encara que siguen administracions distintes. A això cal afegir com a base jurídica les normatives europees que fan referència a la unitat del mercat cultural.

A partir d’aquesta base, es proposa una llei completa, amb preàmbul i articulat, el contingut del qual és simplement l’aplicació de la Carta en allò referent a garantir l’intercanvi de ràdios i televisions en les llengües catalana, basca i gallega entre els territoris dels seus respectius àmbits lingüístics

que es lo k a fet el govern catala fa 2 anys, i en aquests 2 anys, tot i la voluntat repetidament reiterada pel Govern de Catalunya d’arribar a un acord de reciprocitat entre les emissions de Canal 9 i TV3, i fins i tot del gest de bona voluntat per part d’aquesta de fer arribar el senyal de Canal a Catalunya l’agost del 2009, el Govern valencià no només no ha signat cap acord de reciprocitat, sinó que ha tancat tots els repetidors..!!


No hay menoscabo de la lengua puesto que Canal 9 emite en valenciano de tal forma que las instancias europeas no se plantean medidas en el sentido de ampliar la cobertura que tiene la lengua en la Comunidad Valenciana.

es proposa una llei completa, amb preàmbul i articulat, el contingut del qual és simplement l’aplicació de la Carta en allò referent a garantir l’intercanvi de ràdios i televisions en les llengües catalana
vol dir tanme que el gover catala a de fer arribar el senyal de Canal a Catalunya


"no se entienda emisiones en basco o gallego",

entre els territoris dels seus respectius àmbits lingüístics!!!!

perfavor.. no es tan dificil de entendre la campanya i les lleis


Puntos:
31-10-09 20:49 #3703469 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
https://assalavesdesperta.blogspot.com/2009/02/manipulacio-canal-9.html
Puntos:
01-11-09 00:21 #3705068 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!


No amigo... no llores.

Solamente tienes que leer el panfleto del asunto titulado "El Principat sol, no fará l'independencia" No es textual pero seguro que lo encuentras.


Gracias a Dios no es mayoritario y se dirige al socialismo y la independencia.


A ver con que argumentos me convences de lo contrario. No es una cuestión lingúística sino política, y en esto la unión europea no ha legislado nada de nada ¿o quizás en contra?.
Puntos:
01-11-09 09:04 #3705735 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
heli? xica de debò que plore.. e.. Llorando o muy triste que té a veure l'articule que jo e pujat amb la festa que organitza massalaves desperta ..

cree que res de res val ho reconec Muy Feliz que e pujat l'articule ete..
per que com veia que ja estaves un poc perduda pel que fa a tv3 i no et queden ja ni arguments raonables per la teua falta de desconeixement tant de la campanya com de les lleis doncs ho vaig fer per a veure si arrapabas el article i ho portaves a aquest tema donant t'una oportunitat per a dir simple ment ...alguna cosa.. jeje però senc molt dir-te que una cosa és la meua opinió que puga tenir dels Paisos catalans i altra cosa molt distinta és la festa que organitza massalavé desperta..
Puntos:
01-11-09 10:54 #3706146 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Gracias por pensar en mi, por ayudarme de ese modo a ponerme en el buen camino.

Pero ya estamos como siempre. Tiene que ver con que yo no estoy de acuerdo con las tesis de la izquierda valenciana que mezcla siemprela lengua y la política y por lo tanto las manifestaciones a favor de la lengua, vienen de parte de esta tendencia que ni es mayoritaria ni tiene por qué ser recibida como la panacea de la cultura.

Con respecto al articulo, de massalaves desperta, que critica canal 9 me parece que no están centrados(como tu dices) porque tienen que tener en cuenta que si su ambito es la Comunidad valenciana no le corresponde dar noticias más que de la comunidad, en todo caso dar los titulares de hechos importantes como los muertos en distintas circunstancias. Con respecto a que solo dan fiestas, ¿Pues no sois una asociación cultural? ¿Cómo no reconocéis que las fiestas son manifestación de cultura actual e histórica?

Pero reconoces que tienes una tendencia política ¿y como se hace para no manifestarse como un todo con respecto a las ideas culturales y políticas?
Puntos:
01-11-09 11:36 #3706408 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
No, no he pensat en tu..

Que a tu et convé barrejar la cultura i la política per a poder donar suport les teues argumentacions així, és una cosa ,però que la festa siga política.. això ja no!

per una part la Cercavila pels carrers de Massalavés, amenitzada
amb dolçaines i tabals per reivindicar la nostra
llengua

Per una altra esta la campanya de televison sense fronteres que defensa les llengües catalana, basca i gallega entre els territoris dels seus respectius àmbits lingüístics.

“porque tienen que tener en cuenta que si su ambito es la Comunidad valenciana no le corresponde dar noticias más que de la comunidad”

i açò? no entre en el tema de canal 9 que això és altra cosa.. la podrem discutir mes avant

“no sois una asociación cultural”

jo associació cultural? Cree que tens problemes de comprensió lectora

“Pero reconoces que tienes una tendencia política”

correcte "jo" tinc una tendència política "la festa no" per això vaig posar l'articule per a veure com no eres capaç de diferenciar entre el tema polític que vaig escriure "jo" i el tema cultural que estem parlant "ací" .. i m'a encantat comprovar com as picat l'ham i en el tema cultural que tant t'obstines a polititzar as hagut d'arrossega el tema polític asta ací sense saber diferenciar .. que !jo! i e parlat del tema polític, val. Però ací estem parlant d'una festa cultural no política, que no sàpies argumentar no et permet barrejar temes sense cap sentit i per això en el tema de tv3 et desbanque a causa de la teua falta de coneixements de la campanya de tv3 ja que tot aquest temps sol as parlat sense conèixer el tema i això es nota.. no vull semblar que se de tot.. però en aquest tema en concret no m'agrada acceptar mentides
Puntos:
01-11-09 11:43 #3706459 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
MENTIRAS VUESTRAS REIVINDICACIONES.


ACABO DE SINTONIZAR TV3 EN MI TDT. ME HA SORPRENDIDO MUCHO.


Puntos:
01-11-09 11:49 #3706502 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Pasmado relajat veus Cree que tens problemes de comprensió lectora
antes te dit En Alacant ja no s'emet i ací en valència en algunes comarques tampoc. jeje relajat..
Puntos:
01-11-09 13:30 #3707118 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
ENTONCES, SERÍA MAS EFECTIVA
LA REIVINDICACIÓN DONDE SE NECESITE
.

MENUDA FORMA DE TOMAR EL PELO.
Puntos:
01-11-09 13:42 #3707182 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Què ací no està en perill l'emissió de TV3? Què acàs no ens podem solidaritzar amb els territoris on no es veu?

Pendre el pèl el prens tu i els teus companys ideològics.
Puntos:
01-11-09 13:48 #3707214 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
jeje despues de tots els comentaris parei ser que no uenten..

En Alacant ja no s'emet i ací en valència en algunes comarques tampoc pero es preten arribar a la totalitat de valencia sense tv3 pero encara no uan consegit.. val?

MENUDA FORMA DE TOMAR EL PELO... Riendote
Puntos:
01-11-09 16:12 #3707982 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
MENUDA FORMA DE TOMAR EL PELO, ESO ES LO QUE DIGO.


Puedes decir lo que quieras pero yo entiendo y entiendo muy bien que es una questión de manipulación cuando se pide que venga tv3 a la Comunidad Valenciana o por lo menos no se especifica como en el título, ni en las primeras intervenciones que esto ocurre en unas zonas determinadas, no es que se niega la emisión, no es que se les ponga multas( que por algo será) es una cuestión de solidaridad con una zona del territorio que posiblemente no tiene ningún interés en que eso ocurra. Porque no son los naturales los que lo solicitan sino los politicamente implicados.
Puntos:
01-11-09 16:32 #3708082 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
no se tanten explicat millor..
Puntos:
01-11-09 16:49 #3708194 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
La solución es releer, tu como aquel: no hay peor ciego...
Puntos:
01-11-09 16:53 #3708229 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
no creus que ja as fet prou el ridicul en la teua ignoracia i tant de parlar de tot sense saber crec que ja te desbancat prou begades ara ja nomes que vols marejar..
almenos ja no dius res de les lleis ta adonat que dues les de pedre en mi!
Puntos:
01-11-09 17:00 #3708267 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
¿Así quereis convencer a alguien de que sois demócratas?
¿Desde cuando la democracia es ridiculizar a la gente?
Bueno, la verdad es que si es eso para algunos partidos y sus partidarios. Pero no por eso deja de ser una manipulación el asunto que habéis iniciado.
Puntos:
01-11-09 17:17 #3708351 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
com canbies de tema ja ue dit abans el k fas el tema era este FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ i crek k teu e disat mes k klar eres ridicula
Puntos:
01-11-09 17:20 #3708364 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!

jajaj solidarització amb la gent qeu viu a eixos territoris... que igual no volen veure ells tv3... jajajaj ja ho ha dit més vegades: la solució està en no posar-ho, en canviar de canal... però que fem amb la gent qeu si volem veure-ho? eixa es la forma que tens de dir-te'n democrata? xulaaaaaaaa que eres una xula
Puntos:
01-11-09 19:15 #3709110 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!

Digo que habéis manipulado la información porque el título del asunto hace pensar que no existe tv3 en la Comunidad Valenciana.

Y en amplias zonas de Alicante no hay demanda social de tener tv3. Que vosotros lo solicitais... yo no he dicho que calléis y a casa a poner tv3 en tu tele.
Puntos:
01-11-09 22:14 #3710923 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!

En Alacant a l'igual que en tot el País Valencià hi ha gent afiliada a ACPV, i eixa gent si que vol veure-la.
Puntos:
02-11-09 10:25 #3713363 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Y en amplias zonasde Alicantre no hay demanda social...
Puntos:
02-11-09 13:42 #3715016 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!

No sabia que fores tan coneixedora de la causa... senc parlar amb una profesional d'estadístiques i ratios i no estar a l'altura.
Puntos:
02-11-09 14:09 #3715288 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
La información, se presenta ya manipulada, no hacee falta ser experta para verlo.
Puntos:
02-11-09 17:55 #3717245 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!

Jo conec a molta gent alicantina que vol veure tv3 i no poden... acàs ells tb s'automanipulen?
Puntos:
02-11-09 19:44 #3718429 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Dame tu pues los datos estadísticos.
Puntos:
02-11-09 20:54 #3719392 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!

Jo no conec les dades... jo conec casos concrets. La que pareix l'enterà eres tú, facilitame'ls, no?
Puntos:
02-11-09 22:55 #3721122 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Los datos que tengo son los que tu ya sabes:mayoría absoluta del PP.

y apoyo a las gestiones de la generalitat en el asunto de tv3.

Puntos:
03-11-09 18:33 #3728657 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!

jajajajaajajajaja per a unes coses tant i per a altres tan poc!!! jajajaja ai mare heli se te veu el rabo!! en democràcia tb hi ha que respectar les minories...

Per la mateixa regla de tres com al parlament hi ha majoria d'esquerres i de grups que donen suport al soe, aborto si, es el qeu vol la societat.

Veges que si donaras suport... tu tb eres del siwanisme modern.
Puntos:
03-11-09 18:44 #3728801 -> 3663696
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
ver la mentira nacionalista
https://ww.youtube.com/watch?v=_XNZs-I8BSY
Puntos:
03-11-09 23:14 #3732571 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Que crees que no lo sabíamos? Saldrá la ley del aborto.

La lucha continuará para evitar que haya un solo caso en el que sea necesario el aborto. Pero en ningún momento hemos dicho que se se retiraría la ley porque fué el ministro de justicia, que venia de una manifestación, el que dijo que no se iba a hacer caso de la calle sino del parlamento.

Como es socialista supongo que estarás de acuerdo con él y que lo aplicarás a tv3 en Alicante.
Puntos:
04-11-09 17:41 #3747347 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!

D'acord en ell en què? recorda una cosa: jo no sóc del soe...
Puntos:
05-11-09 17:32 #3757790 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
DESERTOR: no eres el único interlocutor, siento haber reaccionado como si estubiera hablando con una sola persona. Me ratifico en lo que digo pero lo dirijo a quien corresponda.
Puntos:
08-11-09 01:21 #3779979 -> 3663696
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Si DESERTOR...pero a lo vist no lletgires la lletra menuda...
estava establit el travàs de L´Ebre...per`...vingué el maleït 11.M i tot se´n anà a fer la mà.I després ja ho sabem..el sapaterisme i..ara..el càos!!
Pregunta a Pujol lo que ho havia pactat per tall de que l. Academia aprovara les normes comunes.
I no toques els c... que diria coses que no deuen ni de saberles la gent.
venuts !!! vergonya de ue es digueu valencians !!
¿Desde com i desde qui vé lo dels " Paissos Catalans"?...jajajja...ignorants!! sense vergonya agrediu al poble...¿i en saps un altra?
mira de vore la nissaga que esdevé dels primers "prohomes"..jajajja..tot n negociet montat...ja vaig dir,abans de que se fera públic,l´escàndal del 3%..i això no és rés...
que..¿parlem dels tratjes de Camps guapet?...
No teniu ni raó ni..bueno..lo que si vos resta és la cara mes dura que un adoquí.Venuts !!
Puntos:
10-11-09 22:01 #3804674 -> 3663696
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Per a aquesta gentola sols existeix la indiferència...no fer-los ni càs.Son quetre gats ,pedants...i no valen la pena.
Puntos:
15-11-09 08:42 #3854192 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Desertor senc dir-te que as entrat en el joc de la senyora heli i d'això no vas a treure res.. en els meus ultimes intervencions ja li deixi bén clar que era esta campanya i sobre explicar-li les coses sorprenent ment repetia coses que jo ja explicava aquesta senyora té una falta de comprensió lectora no és capaç d'assimilar el que llegix i per això repeteix una i altra vegada els mateixos errors preguntant ximpleries i afirmant "coses" sobre aquesta campanya que dóna per tiro que són així i és un poc descarat.. fer això sense coneixement d'aquesta campanya ni les seves lleis.. arriba a ser insultant

Repeteixo sobre explicar-li les coses repetia coses com..


MENTIRAS VUESTRAS REIVINDICACIONES.
ACABO DE SINTONIZAR TV3 EN MI TDT. ME HA SORPRENDIDO MUCHO.

ENTONCES, SERÍA MAS EFECTIVA
LA REIVINDICACIÓN DONDE SE NECESITE.
MENUDA FORMA DE TOMAR EL PELO.

"no se entienda emisiones en basco o gallego".



Com es pot assimilar que a una persona que ja se li a explicat la campanya que se suposa que té una conversa en aquest fòrum i crec que el mes normal hagués estat assabentar-se que va la campanya pot dir aquestes coses com tantes altres que no cpense posar.. amb comentaris com aquests no demostra gens d'intel·ligència i per descomptat demostra que no sap mantenir converses clares i fixes en el tema que s'esta debatent.. desviant se de el tema una vegada i una altra per a arribar a dir alguna cosa.. com ja vaig demostrar que ho va fer anterior ment.. mil i una vegada li i desmuntat els seus arguments per a menysprear aquesta campanya i a estat fàcil ja que no coneix gens d'aquesta campanya.. de totes maneres explico altra vegada ràpidament la campanya de "televisió sense fronteres"


Què és una Iniciativa Legislativa Popular (ILP)?
Una ILP és una iniciativa ciutadana per aconseguir l’aprovació d’una llei mitjançant la recollida de signatures. El projecte de llei es presenta a la Mesa del Congrés espanyol avalat per un grup de persones de reconegut prestigi que fan d’impulsores del projecte, i a partir d’aquest moment es disposa d’un màxim de 9 mesos per a recollir un mínim de 500.000 signatures vàlides en el conjunt de l’Estat espanyol.

Per què aquesta ILP?
Primer, per posar solució a l’intent de l’actual Govern valencià de tancar TV3 al País Valencià, a través de la plena legalització de les seues emissions.
Segon, per assolir el reconeixement legal de l’existència de les realitats lingüístiques i culturals catalana, basca i gallega i dels seus respectius espais de comunicació.


//// El proper Diumenge 22 de Novembre
Es montara una taula de recollides de signatures TV3 AL PAÍS VALENCIÀ Organitzat per Acció Cultural del País Valencià / ACPV - Massalavés Desperta / Televisió sense fronteres ////

1.- Des de quan emet la TV3 al País Valencià?
Els repetidors d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) van començar a emetre les emissions de TV3 al País Valencià ara fa 25 anys.

2.- Quants multiplex té la Generalitat valenciana?
El Govern espanyol ja ha aprovat la concessió de, fins ara, 2 múltiplexs al Govern valencià.

3.- Quants canals de televisió signifiquen en total?
Un únic multiplex té inicialment un total de 4 canals (programes) de televisió en TDT (tecnologia digital terrestre) en règim de lliure concessió administrativa per part del govern autonòmic.
Cal tenir en compte, però, que la tecnologia actual permet comprimir la informació fins a tal punt que ja és possible fer passar fins a 5 canals de televisió en TDT per un únic multiplex.
Per tant, la Generalitat valenciana té un total de 9-10 canals.

4.- Quin ús li ha donat la Generalitat valenciana a aquests 2 múltiplexs?
Dels 2 múltiplexs dels quals disposa actualment el Govern valencià, el primer suma un total de 5 canals de televisió en TDT, que són:
2 canals de televisió per a l’emissió de canals propis (Canal 9 i Punt2)
2 canals cedits a empreses de l’àmbit de la comunicació clarament decantades a la dreta política i “amigues” (Popular TV i Libertad Digital) i
1 canal encara no cedit ni ocupat, per on de moment s’emet una carta d´ajust en proves i per on previsiblement s’emetrà un nou canal públic autonòmic valencià, TVV 24 horas, dirigit per un exalt càrrec del diari ABC.
El segon multiplex que ja té la Generalitat valenciana disposa d’un mínim de 4-5 canals de televisió en TDT, però fins al dia d’avui cap d’aquests 4 canals no estan emetent res.

5.- Per tant, la Generalitat valenciana disposa, amb els 2 multiplexs actuals, de 4-5 canals de televisió en TDT lliures
El segon multiplex cedit pel Govern espanyol a la Generalitat valenciana encara no ha estat cedit a ningú, ni està previst que s’hi emeta cap canal fins l’apagada analògica. Per tant, això significa que la Generalitat valenciana disposa actualment d’un mínim de 4 canals de televisió en TDT lliures -podríen ser 5, com en el cas del primer multiplex.

6.- No cal cap multiplex nou per a permetre la recepció al País Valencià dels 4 canals catalans actuals
Actualment, ACPV està fent possible, gràcies a la xarxa de repetidors creada per desenes de milers d’aportacions econòmiques de valencians a mitjan dels anys 80 del segle passat, que arriben al País Valencià els 4 canals que emet la Corporació Catalana de Mitjans Àudiovisuals (CCMA) actualment: TV3, Canal 33, 3/24 i 300.
Per tant, si la Generalitat valenciana tingués voluntat real de permetre l’emissió d’aquests 4 canals catalans al País Valencià, podria fer-ho immediatament simplement utilitzant els 4-5 canals de televisió en TDT lliures que té encara del segon multiplex que disposa, o arribant a un acord amb Acció Cultural tal com va fer el Govern balear de Jaume Matas.
Per tant, no som davant d’un problema tècnic, sinó polític.

7.- Per a què vol la Generalitat valenciana un tercer múltiplex?
La Generalitat valenciana està tancant les emissions d’aquests 4 canals, quedar-se per a la seua lliure adjudicació els 4-5 canals que té lliures encara del segon multiplex, i aconseguir un tercer multiplex a canvi simplement d’oferir la reobertura de només 1 d’ells (TV3) a través d’aquest tercer múltiplex, de manera que li quedarien 3-4 canals més per a la seua lliure disposició (i que amb els 4-5 anteriors, sumarien 7-9) i que, evidentment, repartiria als mitjans de comunicació políticament afins a la dreta.

8.- Però, té realment voluntat la Generalitat valenciana de permetre que TV3 es puga veure al País Valencià?
No. Perquè el procés de tancament de la xarxa de repetidors d’ACPV que retransmeten el senyal dels 4 canals actuals de la CCMA va començar el gener del 2007, ja fa 2 anys, i en aquests 2 anys, tot i la voluntat repetidament reiterada pel Govern de Catalunya d’arribar a un acord de reciprocitat entre les emissions de Canal 9 i TV3, i fins i tot del gest de bona voluntat per part d’aquesta de fer arribar el senyal de Canal a Catalunya l’agost del 2009, el Govern valencià no només no ha signat cap acord de reciprocitat, sinó que ha tancat tots els repetidors que els jutjats li han deixat tancar (tres fins ara mateix) i ha imposat successives multes a Acció Cultural del País Valencià (fins a sumar, de moment, una xifra global de 700.000 euros).
I dos anys és temps més que suficient per arribar a un acord si realment hi ha voluntat de solució del problema.
D’altra banda, cal tenir present que el Govern valencià ha pogut comprovar l’absoluta majoria social contrària al tancament de TV3 al País Valencià: en aquest sentit s’han pronunciat tots els sindicats valencians, totes les universitats valencianes, nombroses institucions com el Consell Valencià de Cultura o la Unió de Periodistes, i centenars d’associacions i entitats valencians de tots els àmbits i sectors. A més, és clar, de tots els partits, amb l’única excepció del PP. I també els centenars de milers de valencians que han participat en les nombroses mobilitzacions que han tingut lloc i que han contribuit econòmicament a fer front a la primera multa de 300.000 euros imposada a ACPV.

9.- Quina és la solució?
L’única solució possible ha de ser una iniciativa legal que no s’haja de subordinar a la possibilitat de bloqueig del govern valencià.
La via de solució és una Iniciativa Legislativa Popular (a partir d’ara, ILP) impulsada per una Comissió Promotora formada per personalitats indiscutides dels àmbits català, gallec, basc i espanyol per a donar una solució global en l’àmbit espanyol, perquè afecta a la presència de TV3 al País Valencià, la televisió basca i Navarra i la televisió gallega i el Bierzo.

10.- Presentació d’una proposta de llei al Congrés
El punt de partida no és cap modificació legal, sinó partir precisament del marc legal existent i desenvolupar-lo, concretament de la Carta Europea de les Llengües Regionals i Minoritàries (signada pel Govern espanyol el 1992, en època de Felipe Gonzàlez, i ratificada pel Parlament espanyol el 2000, en època de José María Aznar), que en el seu article 12.2 estableix que els governs signants han de garantir la recepció de ràdios i televisions en els territoris que comparteixen alguna d’aquestes llengües europees, encara que siguen administracions distintes. A això cal afegir com a base jurídica les normatives europees que fan referència a la unitat del mercat cultural.
A partir d’aquesta base, es proposa una llei completa, amb preàmbul i articulat, el contingut del qual és simplement l’aplicació de la Carta en allò referent a garantir l’intercanvi de ràdios i televisions en les llengües catalana, basca i gallega entre els territoris dels seus respectius àmbits lingüístics.


insisteixo en que:

Des d'agost el govern català ha pujat l'emissió de cala 9 i punt 2 a Catalunya total ment gratis, per donar una solució al conflicte de tv3 que s'emet des de fa 25 anys

Amb el tdt després de cercar automàticament tots els canals et dóna una opció d'esborrar els quals vulgues t'anime que esborres tv3 i amb plena llibertat veges el que vulgues no m'agradaria privar-te de la teua llibertat .. Però..! no consentiré mai que em priven de la meua llibertat i si la meua llibertat em diu que vull veure tv3 ho posaré amb el comandament, tu no eres ningú per a dir-me el que puc o no puc veure així que deixa d'imposar!


En Alacant ja no s'emet i ací en valència en algunes comarques tampoc..
Per desgràcia a la ribera li queda molt poc ja s'a aprovat el tancament del repetidor

GRÀCIES


la Carta Europea de les Llengües Regionals i Minoritàries (signada pel Govern espanyol el 1992, en època de Felipe Gonzàlez, i ratificada pel Parlament espanyol el 2000, en època de José María Aznar), que en el seu article 12.2 estableix que els governs signants han de garantir la recepció de ràdios i televisions en els territoris que comparteixen alguna d’aquestes llengües europees, encara que siguen administracions distintes. A això cal afegir com a base jurídica les normatives europees que fan referència a la unitat del mercat cultural.
A partir d’aquesta base, es proposa una llei completa, amb preàmbul i articulat, el contingut del qual és simplement l’aplicació de la Carta en allò referent a garantir l’intercanvi de ràdios i televisions en les llengües catalana, basca i gallega entre els territoris dels seus respectius àmbits lingüístics.

garantir l’intercanvi de ràdios i televisions en les llengües catalana
vol dir tanme que el gover catala a de fer arribar el senyal de Canal 9 a Catalunya i les de Balears

Solament espere que la campanya de "televisió sense fronteres" puga realitzar-se i pugam tambe disfrutar de la televiso de les balears als territoris de parla catalana tambe dir que el proper 22 de nobenbre firmem tots per la llibertat dexpresio per a que gent com heli no ens impose el seu pensament del que podem i no podem veure a casa !


//// El proper Diumenge 22 de Novembre
taula de recollides de signatures TV3 AL PAÍS VALENCIÀ Organitzat per Acció Cultural del País Valencià / ACPV - Massalavés Desperta / Televisió sense fronteres ////



Puntos:
15-11-09 13:50 #3855737 -> 3663696
Por:masala

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
si tantes ganes tingeu de vore tv3,paseuse la tele per cable,yo kuan buic vore algo fax lo posible ser voreu......ke manera de complicarse la vida.en els problemes ke nian en españa,y vosatros peleambos per la caixa tonta,jejejejejejeje
Puntos:
15-11-09 14:09 #3855843 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Lo de las repeticiones de argumentos te afecta directamante, no en exposiciones anteriores sino en la misma exposición.

Lee:

1º.- LA MANBIPULACIÓN DEL ASUNTO, ya que se hace difícil comprender que se trata de zonas aisladas las que no tienen cobertura. Parece que en ningún sitio de la Comunidad se pueda ver la tv3.

2º.- La pretensión de que se abran 4 canales a la tv3 cuando la televisión valenciana solo emite, de momento, por 2 canales. Y si no me equivoco, que no, las catalanas que emiten en valencia son tv3, canal 33 y canal 33/24. (independientemente de si se quieren mirar o no.)

3º.- El sectarismo que supone presentar a las opiniones distintas como ignorantes(como mínimo) o como faltas de comprensión. No se puede pretender que todos acepten las maniobras de los catalanistas, intentando que sus opiniones sean la misma ley.

4º.- La mayoría en la Comunidad Valenciana sigue perteneciendo al PP, y son sus gobernantes los que tienen el mandato del pueblo para tomar decisiones que nos afecten.


Está claro que los grupos minoritarios tienen derecho a manifestarse y a proponer leyes. Pero que no traten de hacernos comulgar con ruedas de molino.

Puntos:
15-11-09 15:02 #3856086 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Per favor.! De debò creus tot el que as dit? I estas segura que això és real?
Puntos:
15-11-09 17:39 #3857188 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Y tanto!!!!!!!!!!!!!!!
Puntos:
15-11-09 17:53 #3857292 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Eres poc patètica... no volem fer comulgar a ningú... però almenys que ens ho deixen fer a nosaltres...

si tu demanes respecte de cult, respecte de lliurepensament, etc... almenys que no parega que el que demanes per a tu rebutjes per als demés...
Puntos:
15-11-09 17:59 #3857332 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Está claro que los grupos minoritarios tienen derecho a manifestarse y a proponer leyes. Pero que no traten de hacernos comulgar con ruedas de molino.
Puntos:
15-11-09 21:23 #3859870 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Què pesà amb les rodes... jo no vull qeu et poses a veure tv3 ni res per l'estil, l'únic que vull es que ens deixeu veure-ho a aquells que si que volem fer-ho, no es tan difícil d'entendre, no vaig a posar-te en una cadira i obrirte els ulls rotllo: "la naranja mecànica"
Puntos:
15-11-09 23:02 #3861261 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
No se trata de que nos obligues a nada sino de que tienes que comprender que no sois la mayoría y que el gobierno, a quien le corresponde dar o no licencias tiene todo el derecho a actuar al respecto como requiera la situación.

Por otra parte no se puede decir que yo tenga que tragarme una cadena si no quiero verla, de momento no hemos llegado al extremo, pero tampoco se puede confundir a la gente con titulares que manipulan la información.
Puntos:
18-11-09 00:41 #3884725 -> 3663696
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA SOCORROOO!!! HELI"!! PERO QUI MANIPULAA""" JAJAJAJAJ PER FAVOR NOOOOOOOOOOOOO IN CULTURA NOOOOOOOOOOOOOOOO JA PROU..

IE SI A TV3 POLONIA MOLA I APM TAME.. NO MEU LLEBEU MA FOTUT LA MAXORIA..."LA DICTADURA DE LA MAXORIA" NOOOOOOOOOOOO PER QUE A MIIIII!!! Llorando o muy triste
Puntos:
18-11-09 15:26 #3889131 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Reivindica tu postura, pero no quieras gobernar cuando no te toca.
Puntos:
18-11-09 22:00 #3894594 -> 3663696
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
jo lo k vuik es k no me lleven "apm" i "polonia" aso es pixor que les dictadures comunistes de sudamerica que tanquen els canals que no volen... jajajaj heli que no vuik que meu lleven xè! dictadors! no imposeu! Diabolico
Puntos:
18-11-09 23:21 #3895817 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
No se porque os sabe tan mal que se os diga que en este momento no podeis tomar las decisiones que corresponden al partido que gobierna. Es un hecho democrático.

Seguid reivindicando vuestras posturas. Pero tened en cuenta que vuestra opinión no está respaldada por la mayoría.

Como opción os recomiendo que presenteis 500.000 firmas, creo que es lo que se necesita para presentar a discusión una ley por iniciativa popular.

TV3,3/24 Y 33 son cadenas catalanas que emiten en Valencia.
Puntos:
18-11-09 23:55 #3896241 -> 3663696
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
el partit de la maxoria pot cometre ilegalitats.. no imposeu! a i ja sabem que son catalanes jajaja
Puntos:
19-11-09 13:07 #3899458 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Los repetidores que solicitais en las zonas de dificil acceso son carísimos, se acaban de colocar para que llege la tdt a esas zonas y cuestan más, debido a la orografía del terreno, que todos los repetidores instalados en el resto de la Comunidad, por ese motivo y por la crisis, para no sacarlo de las partidas de servicios sociales, no se han puesto en marcha. Estos son los motivos técnicos de que hablaba la Generalitat.
Puntos:
19-11-09 13:11 #3899497 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Otra cosa, un represente de justicia, no recuerdo el nombre, ha dicho en esta semana que hay mas imputados del psoe que del pp.

Lo que pasa es que no se airea tanto la imputación de socialistas. ¿Como os las arregláis para conseguirlo?
Puntos:
19-11-09 18:15 #3903000 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Xe Heli, ja eixiran no patisques.. però quan ho fagen espere qeu se'n vagen al carrer... jo no sóc tan aferrim com vosaltres. Ara tu, mentre et roben els teus et té igual tot... te collons la cosa.
Puntos:
20-11-09 11:48 #3910245 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Pero ¿quien está robando? No entiendes que los que roban son los que están imputados? Es decir el psoe. No entiendes que el que despilfarra es el psoe? El que nos va a freir a impuestos es el psoe? El que reparte los dineros a las autonoimias premiendo a sus amigos, es el psoe? El que no tiene en cuenta criterios como la gente que vive en una autonomia es el psoe?

No es que no me importe quen robe, es que estoy convencida de que hay muchos que tiran la piedra y esconden la mano.

¿No es terrible tener una ministra de economia en el puesto 16 de entre 19 paises de europa? Eso si que es gastar bien. (si no es robar anda cerca por incompetencia) No es robar, poco mas o menos, empeñarse en desoir a todos los estamentos del mundo mundial sobre la economia española?

Puntos:
21-11-09 00:35 #3918484 -> 3663696
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
No hagais caso de esta chusma vendida a Cataluña.La que nos niega el agua y ha intentado parar dede la N-III,pasando por el Puerto8que ya és el PRIMERO EN CABOTAJE del Mediterráneo,y ahora a ponr trabas al AVE Y al PASILLO MEDITERRANEO.
Los catalanes se las pintan solos...además..¿de donde se sacan eso de los Païssos catalans?..desde cuando?...jajajja..gentuza vendida !!
Ni idea de que Valencia en el Siglo XIV yXV era la CAÎTAL ADMINISTRATIVA del REINO DE ARAGON.jajajjaj..menudos manipuladores!!
Son cuatro gatos...y aparte pocos y cobardes...son como las comadrejas...salen de su rincón al socaire de unos vientos zapateriles que solo nos traen paro y desgracia.Un parado.
Puntos:
21-11-09 05:35 #3919110 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Riendote
Puntos:
21-11-09 05:39 #3919113 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Los repetidores que solicitais en las zonas de dificil acceso son carísimos, se acaban de colocar para que llege la tdt a esas zonas y cuestan más, debido a la orografía del terreno, que todos los repetidores instalados en el resto de la Comunidad, por ese motivo y por la crisis, para no sacarlo de las partidas de servicios sociales, no se han puesto en marcha. Estos son los motivos técnicos de que hablaba la Generalitat.


queeeeeeee??!! si son de "ACPV"


Riendote
Puntos:
21-11-09 12:23 #3920372 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Si que entendeis bien... no se puede sacar de otras partidas para darlo a algo tan caro. Ni se debe consentir la presión mediatica que manipula la situación
Puntos:
21-11-09 21:02 #3924171 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Dema 22 de novembre es presenta la ILP “Televisió sense Fronteres” a Massalavés

L’acte tindrà lloc al Carrer Salomé Villalba a les 19:30 h

Aquest acte pretén explicar a tots els assistents la Iniciativa Legislativa Popular duta endavant per Acció Cultural del País Valencià, que ara es troba en el moment de recollida de signatures.

Necessitem 500.000 signatures per poder presentar el projecte de llei al Congrés i és per aquest motiu que convidem a tots, a participar en aquesta presentació, i a que ens donen el seu suport signant per la ILP.

Vine a Massalavés i signa per TV3!!

El senador d’EUiA dóna suport a la Iniciativa “Televisió sense Fronteres”

El senador d’EUiA adscrit al grup de l’Entesa Catalana de Progrés, Joan Josep Nuet, ha donat el seu suport a la Iniciativa Legislativa Popular ‘Televisió sense fronteres.

Nuet es compromet a difondre-la entre senadors i diputats “sensibles al plurilingüisme a l'Estat espanyol".

Més informació: https://ww.euia.cat/noticia_final.jsp?id=1318



ACPV ja duu recollides 170.000 signatures per TV3 al País Valencià

La Iniciativa Legislativa Popular “Televisió sense Fronteres” impulsada per Acció Cultural del País Valencià començà fa ara un mes la recollida de signatures.

La xifra actual de signatures recollides a 11 de novembre de 2009 és de més de 170.000.

L’organització compta amb el suport de partits polítics, sindicats i associacions, entre els quals hi ha molts fedataris que són les persones responsables de donar fe que les signatures recollides són reals.

Actualment tenim 1.500 fedataris i hem desplegat una infraestructura de 70 taules (punts de recollida de carrer) arreu dels Països Catalans, amb més de 200 persones que col·laboren amb aquesta iniciativa. Aquesta esctructura organitzativa s’amplirà durant els propers dies amb més fedataris i mé taules.

El ritme d’arreplegada de signatures és molt positiu, al voltant de 30.000 setmanals i estem convençuts que fins i tot l’incrementarem i aconseguirem arribar a les 500.000, però no podem aturar-nos en el camí i confiar-nos.

Per aquest motiu demanem a tota la ciutadania que ens done suport i col·labore amb la iniciativa fent-se fedatari i acudint a signar a la llarga llista de punts de recollida.

A la web televisiosensefronteres.cat trobareu tota la informació relativa a la Iniciativa Legislativa Popular, i a aquest butlletí també trobareu els enllaços als punts on podeu adreçar-vos per a signar.


El Govern Valencià ha requerit a ACPV a tancar el repetidor de Perenxisa

El Govern Valencià ha requerit a Acció Cultural del País Valencià a tancar el repetidor que emet el senyal de TV3 a València i l’Horta.

El passat 30 d'octubre un funcionari de la Generalitat Valenciana es personà a la seu central d’ACPV, i comunicà a l’entitat l’ordre de cessament de les emissions de TV3 i de tancament del repetidor de Perenxisa, en un termini màxim de 10 dies hàbils.

Passat aquest període la Generalitat procedirà al tancament forçós i deixarà sense cobertura a les comarques de l’Horta, part del Camp de Morvedre, Camp de Túria, Foia de Bunyol i Ribera Alta i Baixa (es veurien afectats uns 1.300.000 habitants).

ACPV torna a demanar una vegada més al Govern Valencià que no procedisca a executar el tancament del repetidor, i continuar amb la seua política de censura i de tancament d’una televisió pública, amb el que implica d’agressió contra la llibertat d’informació, la llibertat d’expressió i la llengua i la cultura catalanes.

L’única intenció del Govern Valencià és aconseguir del govern espanyol un tercer multiplex amb la falsa coartada que el necessitava per fer arribar la emissió de TV3 al País Valencià, quant aquesta podia passar per qualsevol dels canals lliures que la Generalitat Valenciana té en el segon multiplex concedit.

Els fets demostren que l’única possibilitat d’aturar el tancament de la xarxa de TV3 al País Valencià és aconseguir les 500.000 signatures de la Iniciativa Legislativa Popular “Televisió sense Fronteres” que faran possible el projecte de llei estatal que done cobertura a aquestes emissions.
Puntos:
22-11-09 00:40 #3925780 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Pasmado
Puntos:
22-11-09 08:15 #3926282 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Pasmado
Puntos:
22-11-09 10:40 #3926645 -> 3663696
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
ir a recoger las firmas a cataluña, si teneis una falta d identidad lo siento, nosotros los valencianos la tenemos y muy clara , som valencians, visca valencia
Puntos:
22-11-09 11:39 #3926983 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
El que dius no té gens de sentit amb això.. tenim molt clar el que som , almenys jo, i la campanya aquesta és perquè gaudim de totes les cadenes de la mateixa llengua en els territoris de parla català ja sigen les cadenes catalanes com la de valència o de les balears . a un altre amb la teva ignorància i la teva propaganda anticatalanista .. no seras com Heli que imposa el que anem a veure o no..? com diria ella.. "paternalisme?" .. Riendote
Puntos:
22-11-09 14:22 #3928126 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
A otro con tu campaña de obligatoriedad de las cadenas en catalán. Cuando se da el cierre de cadenas en una democracia, se tienen las suficientes garantías para hacerlo. Preocuparos por aberiguar los motivos y no os hagais ni las victimas ni los garantes de una cultura que acabaría con la concepción de España. Esta concepción tiene menos representantes cada día en Cataluña, donde se esparce el concepto de paises catalanes frente a la pertenencia a la comunidad que forma España cultural e históricamente. (Si quieres hablamos de Saporta u otros que plantan sus ideas donde no cabe mas que la sana conpetitibidad)

No se si considerar ignorantes a los que disienten de tus ideas es muy democrático, teniendo en cuenta el respeto a las mayorías.
Puntos:
22-11-09 15:09 #3928362 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Heli crec que se't torna a anar la pinça..

quantes i quantes vegades se't ha d'explicar una cosa perquè l'en botigues.. això ja és ridícul .. Però bo t'ho explico..

Quan la tu parles d'imposició dels catalans que ens volen menjar (jeje i tota la teva campanya d'odi i tal..) jo parlo d'una TELEVISIÓ SENSE FRONTERES on els territoris de parla catalana (que el valencià no és un idioma i si un dialecte i ve del català això ho reconeix asta el partit popular) es pugui emetre totes les cadenes tant la catalana (caca jaja) com les valencianes o les Balears.. com diu l'articul europeu i Espanyol que.. part precisament del marc legal existent i desenvolupar-lo, concretament de la Carta Europea de les Llengües Regionals i Minoritàries (signada pel Govern espanyol el 1992, en època de Felipe Gonzàlez, i ratificada pel Parlament espanyol el 2000, en època de José María Aznar), que en el seu article 12.2 estableix que els governs signants han de garantir la recepció de ràdios i televisions en els territoris que comparteixen alguna d’aquestes llengües europees, encara que siguen administracions distintes. A això cal afegir com a base jurídica les normatives europees que fan referència a la unitat del mercat cultural.


Per això no s'imposa la catalana .. si ho veiem des del teu punt també s'imposen la valenciana i la balear??? Doncs no! Això es fa per a garantir la recepció de ràdios i televisions en els territoris que comparteixen llengüa..

Deixa ja el tema de països catalans.. quan toqui parlar parlem si vols després cree un tema i parlem solament de països catalans i podràs expressar tot el fatxa que ets.. "faltona que imposes el que podem o no veure"

En democràcia per desgràcia es fan moltes coses sense garantia.. per desgràcia Com casos de corrupció i mil històries que ja coneixem tots... (i no fa mancada dir..)

Així que deixa d'inventar històries anti-catalanista i signa per la llibertat d'expressió i per que puguem gaudir de totes les cadenes.. i si no vols esborra-la.. però no imposis, fatxa!

Solament et demano una cosa.. digues que al·legació a dau en els jutjats el partit popular per a tancar els repetidors de "ACPV"?
Puntos:
22-11-09 17:18 #3929189 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
¿QIEN QUIERE IMPONMER QUE?
Desde mi punto de vista vosotros.
Tan bien que conoceis las leyes no os podeis enterar de las razones que adujo el representante de la justicia que fue a decir a los de tv3 que tenian que cerrar la emisión. ¡Que casualidad que no se haga público! Con tantos medios legales que conoceis, podriais enteraros de todo y no solo de lo que os favorece, esto sería ser objetivos.
No invento nada simplemente opino.
Puntos:
23-11-09 00:18 #3933531 -> 3663696
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
la heli sa cagat.. jaja contesta reina la pregunta crek k es facis.. ba ba jajaj... com senba del tema ee tot el dia fen la ma k si aso i lo atre i ara no contesta jajaj
Puntos:
23-11-09 12:09 #3935521 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Se supone que tu tienes que tener claro lo que se argumenta para cerrar la emisora, porque no es a mi a quien ha llegado la orden, sino a la tv3. Por tanto...tu mismo.
Puntos:
23-11-09 17:11 #3938577 -> 3663696
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
LO Q HICIERON AYER EN MASALAVES FUE DE RISA AUNQ AL FIN Y AL CABO ES LO UNICO QUE SABEN HACER ESTOS CATALANISTAS DE MIERDA HACER LA RISA Y DAR POR EL CULO
Puntos:
23-11-09 18:59 #3939927 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!

Però veus... almenys han conseguit donar-li pel cul a algú i que li haja molestat tant com per a posar-ho al forum... i a partir d'ahi la resta.
Puntos:
23-11-09 19:49 #3940571 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Que pena que te conformes con tan poco.
Puntos:
23-11-09 20:09 #3940861 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!

Em conforme amb el que hi ha... són joves, però molt actius... no patisques que a poc a poc en seràn mes.

A València les manifestacions tenen un altre color... l'ultima mes de 20000 persones... l'última provida a vlc segur que no li arribà ni a la sola la sabata.
Puntos:
24-11-09 12:24 #3946850 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
En la última por la vida, la mujer y la maternidad, de ambito nacional salieron de Valencia más de 100000 personas, la mayoría adultos jóvenes y familias completas. No se cual sería el número en la manifestación de ambito autonómico, o quizas era solo provincial.
Puntos:
24-11-09 17:30 #3949989 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Segons canal 9?
Puntos:
24-11-09 20:21 #3952361 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Según el grupo COPE.
Por cierto que la vuestra no ha salido ni en noticiarios locales.
Puntos:
25-11-09 00:13 #3955319 -> 3663696
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
En los locales no, pero por suerte salió en TVE i en TV3, dos televisiones públicas y plurales. Pero claro si para ti la realidad sólo la da Canal Nueve, pues para ti no se hizo la manifestación CONTRA LA IMPUNIDAD DE CAMPS, donde por suerte fueron 20.000 personas que piensan por ellos mismos.
Puntos:
25-11-09 10:54 #3957085 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
No, yo la habria hecho a favor de la presunción de inocencia. Me parece que muchos partidos políticos valencianos actuan como sus medios de comunicacion afines con filtraciones de secretos y formas ilegales.

No creas que ser público es ser plural ni que las cadenas correctamente políticas son mas veraces que las privada.

Puntos:
25-11-09 20:11 #3963248 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Que llastima.. esperava una bona resposta.. Una mínima argumentació.. Una Insignificant resposta despres de tant i tant escriure d'afirmar i reafirmar que el tancament de TV3 és legal que la majoria parla que per alguna raó es tanca.. Mil comentaris sense un mínim argument de pes! així que solament et vaig demanar que em diguessis que va ser el que el nostre excelentísimo partit popular al·lega..!! i no saps contestar? I no dius res! solament dius això!!!


Tan bien que conoceis las leyes no os podeis enterar de las razones que adujo el representante de la justicia que fue a decir a los de tv3 que tenian que cerrar la emisión. ¡Que casualidad que no se haga público! Con tantos medios legales que conoceis, podriais enteraros de todo y no solo de lo que os favorece, esto sería ser objetivos.
No invento nada simplemente opino.


Que aviat t'as llevat el mort de damunt i no as volgut contestar sense anar-te per les branques.. Perdona això no era anar-se per les branques és un nivell major d'ignorància a la resposta..

Que barbaritat tant que as parlat tanta democràcia jajaja tant PP jajáaja tanta majoria jajaja i no saps ni el que s'a parlat en els jutjats ajajajá patètic!

Segueix així que m'ho estas posant molt fàcil gràcies! Jajaja


La festa queda genial! tenia ganes de tornar a escoltar a pau alabajos en concert.. la cercavila dura un poc mes però bo!.. a pesar de la poca gent.. uns 15 estàvem a la cercavila.. Però després al concert va assistir mes gent sobre 50 persones van assistir al concert .. Ànims Massalavés Desperta seguiu així no pareu!!!

I signa un Fum de gent! Pau alabajos signa a Massalavés Desperta!!!jeje


Puntos:
25-11-09 23:11 #3965816 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Es recurrente lo de la ignorancia y lo de la argumentación.
No tengo ni idea de porque van a cerrar la tv3, pero es normal que yo no lo sepa. Si eres tu quien lucha por que no se cierre tendras que saber lo que se alega para poder defender tu postura, la mia está clara: No se cierra una emisora de televisión en una zona determinada sin que halla motivos suficientes, porque de otra manera los catalanes y los catalanistas hubieran puesto ya una querella criminal, lo menos.
Puntos:
26-11-09 19:02 #3973819 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Torna a escórrer el bulto en un altra resposta com ja i explicat abans.. jeje

patetic! Riendote
Puntos:
26-11-09 23:09 #3976767 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Mira, tio, el que rehuye la respuesta eres tu. Yo ya te he dicho lo que se y eres tu quien no informa de las circunstancias del hecho que defiendes. Así es muy fácil, solo tienes que tirar por tierra al contrario y no responder tu. TU ERES QUIEN NO RESPONDE, así que no te pongas ni una medalla a mi costa
Puntos:
27-11-09 00:46 #3977728 -> 3663696
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Representes a la tipica dretona rancia que volem oblidar d´una vegada en este país i que tan mal i tanta incultura ens va portar durant tants anys.
Puntos:
27-11-09 11:54 #3979724 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Quieres olvidar a tus oponentes, con calificativos como los tuyos no hace falta que respondas a las preguntas, no hace falta que yo hable de respeto al contrario, tu ya has tomado postura: No respondo a tus preguntas, y tus argumentos me importan poco. Solamente se trata de atacar, atacar sin mas ni mas, con saña.
Puntos:
28-11-09 01:12 #3986754 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Però que històries ens estas contant mentidera.. jaja
tant que hem discutit i t'ho i explicat mil vegades tot a pesar que repeties les mateixes preguntes mil vegades mes i solament et vaig dir que responguessis una pregunta que a al·legat el partit popular en els jutjats..??! si as parlat tant en contra.. i ara no saps contestar això.. és patètic! jo si ho se! al igual que se totes les lleis d'aquesta campanya i en definitiva es que és "televisió sense fronteres" tu no! i as parlat sempre sense donar proves concretes certes i de pes.. solament et demano que contestis! no escorris "el bulto" marejant la perdiu ..!

Que a al·legat el partit popular en els jutjats perquè els jutges autoritzin la retirada dels repetidors?

(que no t'apareix en google i no pots contestar jajaj)

Puntos:
28-11-09 02:18 #3986926 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!

El poble valencià impedeix que Camps tanque TV3 a Alacant
https://ww.youtube.com/watch?v=4zlytAoMkNY&feature=related

Missatges des del País Valenciàhttps://ww.youtube.com/watch?v=QTcYD2p9YCs&feature=fvw
Puntos:
28-11-09 09:11 #3987283 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
No he podido entrar en las direcciones que dais me da error en las dos páginas. Pero podeis exponer lo que dicen.

Para mi, de todas formas, no es importante.
Puntos:
28-11-09 12:15 #3988153 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Per a no ser important per a tu, estàs demostrant tot el contrari... per a mi si qeu es important la llibertat d'expressió i la llibertat d'emissió de tv3
Puntos:
28-11-09 12:45 #3988337 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Seguiré pidiendo la respuesta a mi pregunta:

¿Que razones se dan para cerrar la emisión de tv3?

Ya es hora de que alguien lo diga y será mejor que lo hagan los interesados porque sino pensaré que no les conviene responder.
Puntos:
28-11-09 12:53 #3988384 -> 3663696
Por:masala

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
anda ke decir ke tv3 es libertat de expresion es pa cagarse,yo alucino,jajajajajaja,creo ke aora es republicana-socialista
Puntos:
28-11-09 13:24 #3988572 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
El problema es que no es dóna cap tipus d'explicació del per què de voler tancar-la... pensava que tu com a pepera de pro ho coneixeries
Puntos:
28-11-09 15:47 #3989387 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Mira, tu dirás lo que quieras, pero es peor defender una causa sin saber la causa.
Puntos:
28-11-09 17:11 #3989896 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
noooooooooooo!! nooooo!

"Seguiré pidiendo la respuesta a mi pregunta"


la vax fer jo!! jajaja que dius..!! pateeeetic!!!! jajajaj
Puntos:
28-11-09 17:13 #3989913 -> 3663696
Por:masala

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
si tantas ganas tienes de ver tv3 porke no te pones la tv por cable,asi te kedas trankilito,jejejejej
Puntos:
28-11-09 17:15 #3989923 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
que fort es que no meu puc creure com diu aso?



"Seguiré pidiendo la respuesta a mi pregunta"


ieeeeeeee que fort jajajaja

heli que penosa perfavor...

"Seguiré pidiendo la respuesta a mi pregunta"


"Seguiré pidiendo la respuesta a mi pregunta"


"Seguiré pidiendo la respuesta a mi pregunta"

pero com diu aisooooooooooooooooo xeee!! jajaj

Puntos:
28-11-09 17:18 #3989944 -> 3663696
Por:masala

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
tu si ke eres fort, menudo democratico,jejejejej,continua patalexant
Puntos:
28-11-09 17:19 #3989955 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
masala... com espliques que fax jo esta pregunta i ara diu aso:


"Seguiré pidiendo la respuesta a mi pregunta"

com??!! dimeu!!! jaja

masala... crec que un poc de sentit comu tes per entendre aso no?? perfavor! Riendote
Puntos:
28-11-09 17:22 #3989980 -> 3663696
Por:masala

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
kuan este pais siga democratic total tindras la teua resposta,jejejejejej
Puntos:
28-11-09 17:26 #3990004 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Pasmado k dius jajaja un altre que escorre el bulto uueee

"no sabe no con testa"

ai ai... si es que tox els faxorrets feu el mateis.. jajaj
Puntos:
28-11-09 17:35 #3990072 -> 3663696
Por:masala

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
llamandome faxa no me insultas como supongo ke llamarte republicano o comunistaa no es un insulto,si tu estas orgulloso de ser socialista,tanto derexo puedo tener yo de ser de derexas,o o ke me de la gana,kuando dejareis de intentar humillar,jejejejeje,mira la monedas por las dos caras,jejejejejeje
Puntos:
28-11-09 17:37 #3990084 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
no soc sociata pepero i comunista merdos.. tu eres un FAXA! i si estas orgullos eres un terrorista!

Puntos:
28-11-09 17:38 #3990098 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
eee pero encara no mas contestat tampoc .. jaja
Puntos:
28-11-09 17:45 #3990146 -> 3663696
Por:masala

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
pepero comunista merdos,jejejejejeje,estas mas paya de lo ke me pensaba,ponte la tv por cable aver si te trankilizas,y si con eso no tienes bastante te vas a vivir a tu kerida cataluyacon carot-rovira
Puntos:
28-11-09 21:29 #3991997 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Però que m'estas contant de carod i la tele per cable.. jajaj deixa estar a carod deixa deixa.. i assabenta't de que va l'assumpte no escriguis per escriure que és el que fas trompellot Riendote
Puntos:
28-11-09 23:00 #3992725 -> 3663696
Por:masala

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
mira ,te poses la tele de pago te gastes els dinerex y te kedes tan panxo y ala ya tens tv3jejejej
Puntos:
29-11-09 00:28 #3993288 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
De acuerdo.
Puntos:
29-11-09 08:08 #3993905 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
I altra vegada amb la tele per cable que pesat .. jaja doncs no home no pense pagar pa la tele per cable.. vull el que és just! Per això defense la Carta Europea de les Llengües Regionals i Minoritàries (signada pel Govern espanyol el 1992, en època de Felipe Gonzàlez, i ratificada pel Parlament espanyol el 2000, en època de José María Aznar), que en el seu article 12.2 estableix que els governs signants han de garantir la recepció de ràdios i televisions en els territoris que comparteixen alguna d’aquestes llengües europees, encara que siguen administracions distintes. A això cal afegir com a base jurídica les normatives europees que fan referència a la unitat del mercat cultural.
A partir d’aquesta base, es proposa una llei completa, amb preàmbul i articulat, el contingut del qual és simplement l’aplicació de la Carta en allò referent a garantir l’intercanvi de ràdios i televisions en les llengües catalana, basca i gallega entre els territoris dels seus respectius àmbits lingüístics.

garantir l’intercanvi de ràdios i televisions en les llengües catalana vol dir tanme que el gover catala a de fer arribar el senyal de Canal 9 a Catalunya i les de Balears

heli.. Que a al·legat el partit popular en els jutjats perquè els jutges autoritzin la retirada dels repetidors?


Puntos:
29-11-09 15:20 #3996388 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Cuando alguien incumple las condiciones legales de la ley europea se les cierran las emisiones, legalmente.

No se que ha incumplido, pero se que hasta hace dos dias, como quien dice, se emitia tv3 en Valencia pero no canal 9 en Cataluña, así que no me extraña que tenga algún otro problema de incumplimiento.

Puntos:
05-12-09 01:23 #4050072 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Cuando alguien incumple las condiciones legales de la ley europea se les cierran las emisiones, legalmente.

que a incumplit??????????????????????????!!!!!!!!!!!! que!!!!! no parles per parlar xeee que estik fart de tanta tonteria que no sas res anterat reina!!

esta xica no llig.. queee mentires diuuss!!! de tot el que acabes de dir so sas li lo que as dit... jaja ba tira!!! mentidera!!

https://ww.youtube.com/watch?v=IS2AujVtS3w&feature=related
Puntos:
05-12-09 13:09 #4051671 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!

Partit Pa Plorar
Puntos:
05-12-09 13:46 #4051851 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
¿Cómo quedamos, se ve tv3 en "el Pais Valenciá" o no se ve? Han cerrado la emisora o no?

Esto tiene visos de ser la misma manipulación que al principio, Se hace ver que no se ve tv3 en ningún sitio en Valencia y eso no es cierto, ¿Quién puede llamar mentiroso a quien?
Puntos:
05-12-09 17:06 #4052797 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
pero que dius?? com preguntes aso a estes altures UN ALTRA VEGADA..!
Puntos:
05-12-09 17:26 #4052906 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Heli ves als psicoleg i dis-los que et passen el Wisck o qualsevol altre test d'intel·ligència... després ens dius el resultat. Gràcies.

Partit Paplorar
Puntos:
05-12-09 18:47 #4053461 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
DESERTOR, no ves los videos que presentan tus compañeros? Mirate el último por favor. Despues me dices quien se repite sin insultar la inteligencia de nadie.
Puntos:
05-12-09 18:50 #4053480 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
El youtube lo propone badalls en el mensaje 450072
Puntos:
05-12-09 19:00 #4053539 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!

Ahi en cap moment es diu que no es veja tv3 al pais valencià i a més ho parla tot en futur: aquest no el veuràs...

SIGNA PER VEURE TV3 AL PAIS VALENCIÀ (dir-te a més que en la canal no es veu tv3 i mira si està prop)
Puntos:
05-12-09 19:01 #4053558 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
-DESERTOR- no perts el temps ja torna a repetir tot el que sa parlat abans esta xika li falta un rego...
Puntos:
05-12-09 19:20 #4053690 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
No lo has cogido, vuelve a decir que no se ve aqui, sin especificar.
Puntos:
06-12-09 09:31 #4056488 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
si porte desde que estic parlant asi especificanteu tot curteta que rayes la subnormanitat reina es que esres mol forta... ja no sas ni que dir per estar encontra .. jajaj CURTA!
Puntos:
06-12-09 13:35 #4057657 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
No quiero hacerlo mas largo, pero creo que el moderador no hace su tarea en este foro. Protesto por la forma de tratar a las personas. Creen que porque dicen algo y los demas seguimos sin estar de acuerdo se las puede insultar, no soportan que no se esté de acuerdo y yo sigo sin estar de acuerdo con la manipulación que supone el youtube y con los argumentos nulos que se refie3ren al cierre de la le emisora que ya existe en la Comunidad Valenciana.
Puntos:
06-12-09 15:15 #4058140 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!



És que una persona que repeteix mil vegades les mateixes preguntes és molt curta!

No falte per faltar és que realment és insultant que diguis això a hores d'ara.. com pots repetir les mateixes preguntes que ja i explicat tantes vegades.. tens un problema seriós per a llegir o alguna cosa?

Que manipulació parles per favor!!! És la ultima vegada que t'ho explico i per favor no tornis a repetir el mateix que ja aquesta bé de prendre el pèl ..

La "emissora que dius tu" emet des de fa 25 anys 5 mes que canal 9 el govern valencià a tancat els repetidors de "algunes" comarques de valència (a pesar de tenir la llei en contra i d'aferrar-se a una llei que ni existeix ) i en alacant ja no es veu .. A causa de aquesta censura la solució és la ilp per a saltar-se el govern valencià i dur aquesta problema directe al parlament espanyol.

Manipulació la del partit popular per atemptar contra la llibertat i manipular insultante ment canal 9 ( o canal camps)






https://assalavesdesperta.blogspot.com/2009/12/acpv-respon-la-comissio-europea-que.html
Puntos:
06-12-09 18:55 #4059274 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!

Partit Paplorar
Puntos:
06-12-09 23:19 #4061444 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
La "emissora que dius tu" emet des de fa 25 anys 5 mes que canal 9 el govern valencià a tancat els repetidors de "algunes" comarques de valència (a pesar de tenir la llei en contra i d'aferrar-se a una llei que ni existeix ) i en alacant ja no es veu .. A causa de aquesta censura la ...

Pues hareis muy bien en protestar, ¿podrías aclarar a que ley se refiere el gobierno del Señor Camps? Esa que no existe.

Puntos:
07-12-09 21:42 #4067425 -> 3663696
Por:badalls

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
¿podrías aclarar a que ley se refiere el gobierno del Señor Camps? Esa que no existe.


Compara la teva pregunta amb aquesta :


heli.. Que a al·legat el partit popular en els jutjats perquè els jutges autoritzin la retirada dels repetidors?


Distintes preguntes i les dues tenen la mateixa resposta..

Doncs encara estic esperant aquesta resposta.. vaig haver d'aguantar que diguessis això:


Seguiré pidiendo la respuesta a mi pregunta:

¿Que razones se dan para cerrar la emisión de tv3?




Que gran ets.. després de dir-te jo aquesta pregunta.. amb tanta naturalitat vas dir això.. no m'ho podia creure però tu ets així tant temps en contra d'aquesta campanya i no as aportat cap informació de pes que em llevés la raó.. ets patètica!!!!


Però no et penso contestar "la meva pregunta".. prefereixo que segueixis sent tan patètica com asta ara ... simplement et vaig a donar mes informació de lo patètic que també com tu pot arribar a ser el PARTIT POPULAR ...



Nebrera, del PP, diu que el tancament del repetidor de TV-3 per la Generalitat valenciana "no té sentit"

La diputada del PP català Montserrat Nebrera ha manifestat avui que "no acaba d'entendre" i que, "probablement, no té el menor sentit" el tancament per part de la Generalitat valenciana del repetidor de TV-3 en la Carrasqueta (Alacant).

La parlamentària ha atribuït la mesura a un "probable" benefici electoral.

En una entrevista en Catalunya Ràdio, Nebrera ha admès no comprendre la decisió quan en la nova era de la comunicació "un pot veure radio Cincinnati". "La gent no ho pot entendre, i si no ho pot entendre és que alguna cosa no es fa bé", ha apostillado.




PATÈTIC NI ELLS S'ENTENEN... LES XIMPLERIES QUE FA UN PEL SEU ANTI CATALANISME NO HELI?









Puntos:
07-12-09 23:12 #4068254 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Si para los catalanes no tiene sentido, en vez de decir que es por reditos electorales, que pregunte en el organismo pertinente las causas y si no está dispuesta a hacerlo que no suponga tan pronto.

Yo no tengo ni idea de por que se cierran o no se abren los canales de televisión, ya te lo había dicho. Pero tu no me has dicho cual era la ley que no existia.

Con la que está cayendo no estamos para gastos enormes como ya dije que suponían los repetidores que se solicitan. Ahora si se los pagan ellos que son una empresa pública... pues mira, a lo mejor hasta me parecería idóneo.

Puntos:
08-12-09 12:26 #4070419 -> 3663696
Por:masala

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
yo veo tv3, pagando la tele por cable,por ke no aceis lo mismo,peo ya os digo s c9 es pepera,tv3 no puede ser mas republicana,nada nuevo bajo el sol,de tv imparciales soo existen en las pelis,creo ke la discusion ke teneis ya no da mas de si......
Puntos:
08-12-09 16:52 #4072275 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Ahi veuras la ignorància fins on ratlla...
Puntos:
08-12-09 17:15 #4072446 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
El discurso de siempre.
Puntos:
08-12-09 18:22 #4073008 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!

Lo mismo digo
Puntos:
08-12-09 18:31 #4073092 -> 3663696
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
ie estik fart!!! a estos dona igual que uesplica pa bobos k sempre digeu el mateis maxooooo!!!!


k patans! patetic mes no poder pero bufff!!
Puntos:
08-12-09 18:33 #4073112 -> 3663696
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Si para los catalanes no tiene sentido, en vez de decir que es por reditos electorales, que pregunte en el organismo pertinente las causas y si no está dispuesta a hacerlo que no suponga tan pronto.

Yo no tengo ni idea de por que se cierran o no se abren los canales de televisión, ya te lo había dicho. Pero tu no me has dicho cual era la ley que no existia.


des pues de la explicasio de badalls com dius aiso!! maxooo kina rega te falta


Con la que está cayendo no estamos para gastos enormes como ya dije que suponían los repetidores que se solicitan. Ahora si se los pagan ellos que son una empresa pública... pues mira, a lo mejor hasta me parecería idóneo. i com dius aiso ara! en kara no tas anterat com funciona lasunt sempre sempre sempre repetit lo mateis estas mek o k ja esta be maxo!
Puntos:
08-12-09 23:46 #4076350 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Queda muy mono lo de cortar y pegar, yo ya lo practico
Puntos:
09-12-09 09:58 #4084796 -> 3663696
Por:masala

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
pues ala continuar asta el infinito,por cierto porke no le pedis a la generalitat catalana ke ponga el dinero para los repetidores ,igual asi los ponen,jejejejejeje
Puntos:
09-12-09 17:00 #4088122 -> 3663696
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Hace tiempo que no entraba al foro, y por lo visto sigue igual como siempre. Muco escribir, opinar, etc y poco informarse. Está bien, Hoy es vuestro día de suerte. Lo voy a explicar tanto para los incondicionales de TV3 como para los detractores. Existe una ley por la que las emisiones de radios y televisiones autonómicas quedan restringidas a ámbito local, siendo ilegal su difusión fuera de su territorio. Los espectros radiofónicos y de telecomunicaciones quedan regulados por la Comisión Nacional de Telecomunicaciones. Los partidarios de TV3 argumentan para la autorización de emisiones de TV3 la muy comentada Carta Europea de las lenguas regionales y minoritarias, la cúal dice que se ha de garantizar la libre emisión en todos aquellos territorios en donde se comparta la lengua. El problema legal existente es el siguiente: (los listos ya habran adivinado cúal es) el Valenciano está considerado a efectos legales como lengüa autónoma en el marco europeo. Con lo cúal TV3 no puede emitir en la Comunidad Valenciana porque Valencia y Cataluña no comparten una misma lengüa. Antes de que a los catalanistas les entre un ataque, por favor seguid leyendo. Quede claro que todo esto expuesto es legislación actual pura y dura. Después cada cúal tendrá sus ideas, pero hoy en día a efectos legales es así. Con lo cúal creo que aún presentando 500.000 firmas o diez millones, no se va a poder hacer nada, porque la misma Carta Europea os quita la razón. Debereis cambiar más leyes si quereis T3 en Valencia. Hasta aquí todo legislación y no hay nada de mi cosecha. Detodas formas quiero ahcer una reflexión: A los catalanes les importa bien poco si podeis o no ver TV3, lo que realmente les importa es los potenciales espectadores que pueden ganar para poder presentar cifras a sus anunciantes. Al final es una cuestión empresarial para la que han reclutado a ACPV. Por último y como consejo a ACPV, dedicaros a expandir la cultura exclusivamente Valenciana y dejaros de asociaciones con los Catalanes que poco os van a ajudar a no ser por su propio interés.
Un saludo a todos.
UNO
Puntos:
09-12-09 17:34 #4088470 -> 3663696
Por:Heli

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
GRACIAS, esto es informar,
Puntos:
09-12-09 17:52 #4088665 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!

Mmm i on et deixes la directiva europea de llibertat sense fronteres... i un altra, si a efectes legals el català i el valencià són llengües diferents, perque la constitució europea sols esta traduida al català occidental?

Segons una diputadda del PP a les corts valencianes: "La posibilitat de veure canals autonòmics en les comunitats colindants ve determinada per un acord de reciprocitat entre ambdúes comunitats, un acord que ha de determinar l'estat espanyol, no sols a través d'un decret, sino també facilitant l'espectre radioelectric suficient per a poder facilitar eixes emissions".

No és la primera volta que es reuneixen carrecs de la generalitat valenciana amb carregs de la catalana per tal de devatir-ho i no han aplegat a cap acord.

Per altra banda dirte qeu tot i que siguen moltes (segons tu) les lleis que s'hagen de canviar, no cal dir que no seria la primera volta que apareix un decret o una ordre que anul·la les disposicions o articles d'un o diversos documents legislatius.
Puntos:
09-12-09 18:13 #4088895 -> 3663696
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
No os sintais atacados bajo ningún concepto, simplemente he explicado porqué el Govierno Valenciana puede cerrar las emisiones en territorio Valenciano. Ni más ni menos. No hay intenciones ocultas en mis palabras, solamente informar. El Govieno Valenciano puede cerrar las emisiones porque a efectos legales, dichas emisiones son ilegales, al igual que si canal 9 se está emitiendo en territorio catalan, es ilegal tambien. Ni me pongo a favor ni en contra simplemente es lo que hay. Es verdad que a veces se lanzan decretazos, pero ten en cuenta que un decreto como el que propones va en contra de lo acordado en Europa. La única forma legal de que se pueda emitir TV3 en Valencia es que se anule la prohibición de las televisiones autonómicas de emitir fuera de su territorio. (cosa bastante dificil por temas empresariales y de competencia) O bien que se considere a efectos legales que el Valenciano y el Catalan son la misma lengua. Cosa que hoy en día no es así.
Puntos:
09-12-09 20:45 #4097987 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Les llengües que són objecte dels compromisos especifics de protecció en el marc de l'article 11 de la carta europea de llengues regionals o minoritaries, d'acord amb els termes de la ratificació de l'Estat espanyol ( instrumento de ratificación de la carta europea de las lenguas regionales o minoritarias BOE num 222, de 15 de setembre de 2001) es tracta de les reconegudes com a oficials en els estatuts d'autonomia de les comunitats autonomes: Pais Basc, Catalunya, Illes Balears, Galicia, València i Navarra" En Particular són: la llengua catalana que rep també la denominacó juridica de valencià, compatible i no contradictòria amb l'anterior d'acord amb el qeu estableix una jurisprudència reiterada del Tribunal Constitucional, del tribunal suprem i dels tribunals ordinaris....

És a dir, que la llei qeu nomenes del parlament europeu recau sobre la protecció de le llengues minoritaries que el govern espanyol assenyala com aquelles qeu es nomenen en els diferents estatuts d'autonomia... no obstant, a l'estatut d'autonomia valencià s'assenyala com a pròpia el valencià... tot i això hi han sentències qeu avalen la cohesió de la llengua, es a dir, qeu validen qeu el valencià i el català són el mateix... per tant a efectes legals europeus són de moment la mateixa llengua.
Puntos:
09-12-09 22:24 #4099137 -> 3663696
Por:-DESERTOR-

RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Llei 55/99 de 26 de desembre, per la quals s'introdueix una disposició adicional a la llei 48/83 reguladora del tercer canal de televisió; aquesta preveu la possibilitat de concloure convenis de col·laboració entre les comunitats autònomes per a permetre l'emissió de la seua televisió autonòmica en l'àmbit geogràfic d'unes altres, sempre que els espais radiolectrics corresponents als seus àmbits territorials foren limitrofs i que utilitzessen les fregüències assignades pel MInisteri de Foment

Directiva 2007/65/CE del Parlament Europeu i el consell d'11 de desembre (serveis de mitjans audiovisuals sense fronteres) art.2: Els estats membres garantiran la llibertat de recepció i, al seu territori, no entrebancaran les retrasmissions dels serveis de comunicació audiovisuals procedents d'altres estats membres per motius inherents als ámbits coordinats per aquesta directiva que per analogia, aquest principi s'aplicarà també entre les diferents regions d'un mateix estat.
Puntos:
10-12-09 12:27 #4102727 -> 3663696
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Ahora si estás opinando con propiedad, nombrando leyes, bien, te las explico:
Como bien dices el instrumento de ratificación de la carta europea de las lenguas regionales o minoritarias BOE num 222, de 15 de setembre de 2001, reconoce como lengua oficial al Valenciano, y lo nombra tal cúal. No dice nada sobre que la lengua catalana recibe denominacion de Valenciano. Esto último alguien se lo ha inventado. El tribunal Constitucional no crea jurisprudencia porque no tiene nada qe ver con asuntos judiciales (aunque se llame tribunal, bien se podría llamar comisión). El tribunal supremo rara vez decide sobre este tipo de aspectos y los tribunales ordinarios... es posible pero serian de ámbito catalan, con lo cúal no es una decisión unilateral y no nos afecta en la comunidad valenciana.
Por otra parte:
La Ley 55/99 del 26 de diciembre en la cual se introduce una disposición adicional a la ley 48/83 reguladora del tercer canal de televisión, hace referencia a que las televisiones autonomicas pueden compartir programas, en ningún caso hace referencia a la emisión de una cadena como tal y en su totalidad.
La Directiva 2007/65/CE del Parlamento Europeo hace referencia a las televisiones privadas, es algo así como un acuerdo comercial.
De todas formas como tengo mucho trabajo y no quiero que pases otros dos meses hablando del asunto, te emplazo a cuando consigais reunir las firmas y presenteis al parlamento vuestra propuesta. Apartir de ahí se podrá debatir todo esto, al tiempo que lo hacen los políticos. De lo que no tengo ninguna duda es de que conseguireis las firmas, aunque teneis que tener en centa que no sois mayoria, se debe respetar las posibles iniciativas de un colectivo por conseguir algo. Otra cosa es que salgan adelante.

UNO
Puntos:
13-12-09 01:09 #4150240 -> 3663696
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
GRACIAS, esto es informar, jeje heli kuant u et dona la rao les coses sentenen millor no? jajaja perfavor... wno uno abans de dir tantes tonteries informat mes de les lleis.. i prou de anti katalanisme irrasional el odi se vos minxa per dins jajaja

Diabolico
Puntos:
14-12-09 10:02 #4158774 -> 3663696
Por:No Registrado
RE: FESTA PER LA LLENGUA I PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ !!!!!!!!!!!!!!!!
Muchas gracias por tu magnífica argumentación. Si lo que quieres es ladrar, existen sitios más adecuados que un foro, como por ejemplo la perrera. De todas formas gracias por tu opinión, la tendré muy en cuenta Sonriente

UNO

Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Perquè Espanya no vol que el català siga llengua oficial Por: jose bosch 09-08-10 08:57
jose bosch
0
Convocatòria a la Manifestació Por: exercit.. 29-05-10 01:55
jose bosch
25
festa per la dona.. Por: No Registrado 05-03-09 18:02
No Registrado
17
FESTA DE LA DONA Por: No Registrado 03-03-09 17:07
No Registrado
21
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com