Foro- Ciudad.com

Massalavés - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Massalavés
24-12-08 00:29 #1568684
Por:el.BuSkOn

ULLALS
El Ayuntamiento ha realizado una publicación en la cual contestan a las afirmaciones y datos que vertió el partido popular en otro medio de comunicación.

sólo quiero preguntar... lo enténdeis???, está claro lo que allí dice??

Tened en cuenta que eso son datos oficiales, y se podrán consultar libremente...

elBuSkOn
Puntos:
25-12-08 21:51 #1571670 -> 1568684
Por:No Registrado
RE: ULLALS
a ver, hay muchas cosas ke yo aki no entiendo, como x ejemplo la cantidad de gente inepta ke es capaz de realizar una publicación y kedarse mas ancha ke larga...

yo no tengo nada en contra de este ayuntamiento ni de ninguno, pero a la hora de leer la publicación me he dado cuenta de ke hay varias inconcluencias (falta de información de los redactores), alguna que otra falta de ortografía, etc.

por otro lado me parece una idea genial, que den a conocer al pueblo todo lo que hacen por el, ya que así la gente se da cuenta de las cosas y por ello animo a que sigan con esto, no solo para informar de lo que hace el ayuntamiento por el pueblo, sinó para que el pueblo pueda participar con relatos, noticias, entrevistas, etc.

espero ke este ayuntamiento siga así y que mejore el pueblo, ke buena falta le hace.
Puntos:
26-12-08 06:00 #1572077 -> 1571670
Por:el.BuSkOn

RE: ULLALS
Creo que es más una hoja informativa, no de opinión, pienso (puedo estar equivocado) que su intención es mostrar al pueblo aquello que si no estas en el Ayuntamiento, o no vas a los plenos... llegue a todo los vecinos de Massalavés.

En la revista he visto una redacción de explicación de los hechos, no de interpretación de los mismos. Claro está que es una revista que hace publicidad al partido que ocupa el Ayuntamiento, porque dice lo que hacen... Eso es un derecho que el anterior consistorio no ejerció, no obliguemos a que ellos tampoco lo ejerzan...

elBuSkOn
Puntos:
18-02-09 23:55 #1800504 -> 1572077
Por:No Registrado
Naix una nova revista municipal a Massalavés
Com ja els anunciàvem a l’anterior revista fem servir aquestes pàgines per analitzar, bimensualment, els esdeveniments més rellevants del nostre poble, Massalavés. Doncs bé, a hores d’ara tothom sap que ha nascut un butlletí d’informació municipal, Ullals, la qual cosa no ens desagrada en forma, però si en el seu plantejament. Entenem que al ser un butlletí municipal deurien d’exposar els seus afers i les seues idees les dues forces polítiques amb representació a l’Ajuntament de Massalavés sobre qualsevol fet i no sols l’actual govern. Llavors, s’hauria de canviar allò de “butlletí municipal” per “butlletí del PSPV de Massalavés”.

Anàlisi d’Ullals
Pel que fa al contingut d’aquest butlletí, al seu editorial diu: “El motiu que impulsa a l’Ajuntament de Massalavés a crear un mitjà de comunicació és perquè la gestió municipal siga totalment transparent i participativa”. ¿On està la transparència, si només parla un partit? ¿On està la participació si només apareix la veu de l’actual equip de govern?
Pel que fa a la gestió d’enllestir el butlletí: ¿On ha estat la transparència?, si s’ha fet sense cap mena d’avís ni cap tipus d’informació a la resta de la Corporació. Ens diuen que tot allò important pels veïns de Massalavés s’ha d’aprovar en un ple municipal. ¿Per què aquesta vegada ha estat diferent?. Es suposa que abans de llençar Ullals, els regidors del PSPV hauran previst un cost, una periodicitat, unes possibles subvencions... però no han informat d’això a cap lloc de dit butlletí. Doncs, si que és transparent!
Participatiu? On estan les veus? No hi ha signatura alguna per enlloc. Els “invisibles” regidors del PSPV han plasmat els fets succeïts alhora que els han acompanyat de les seues opinions. Però, com dèiem adés, al ser municipal i remarcar allò de ser “participativa”, ells mateixos s’han caigut pel seu propi pes. Al fer Ullals sense donar opció a ningú per poder-se expressar, tant oposició com veïns.

Els d’esquerra que abanderen tant el ser els més democràtics a Ullals demostren que no ho són, al només fer valer la seua postura davant els fets esdevinguts a Massalavés

Ullals s’ha gestat d’amagat, amb els diners de tots i sense fer cap mena de comentari a l’oposició. I a més voldran fer creure que han fet el correcte. Però, a poc que algun/a massalavesí/na tinga ocasió de llegir un butlletí municipal dels pobles de la Ribera podrà comprovar que en tots aquests informen i opinen “TOTS”, govern i oposició local. Malauradament a Massalavés només ens diuen que és de “TOTS” en paraules, no en evidències, les quals ens mostren obertament que Ullals és un mer butlletí del govern socialista. Donat que els fets enunciats a Ullals no s’ajusten a la realitat, el PP informarà en breu sobre com succeïren aquests fets.

Article extret de la Revista El Balcó s'expressa (Nº5)
Puntos:
19-02-09 02:07 #1800813 -> 1568684
Por:Heli

RE: ULLALS
¿De que modo podría conseguir las informaciones a las que haces referencia?

Un saludo
Heli
Puntos:
22-02-09 21:32 #1833728 -> 1800813
Por:No Registrado
RE: ULLALS
Qui vulga rebre la revista El Balcó cada 2 mesos a casa seua s'ha de subscriure, el cost són 25€ anuals! Si et refereixes a Ullals la distribueix per les cases l'Ajuntament, però no sé cada quant la trauen!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Els Ullals del riu Verd, cinquè paratge natural municipal de la Ribera Alta Por: jose bosch 31-07-11 01:36
Heli
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com