Foro- Ciudad.com

Massalavés - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Massalavés
05-02-13 18:50 #11036624
Por:jose bosch

Els pares de massalavÉs lluiten per l’educaciÓ dels seus fills
https://oliticadepoble.wordpress.com/2013/02/05/els-pares-de-massalaves-lluiten-per-leducacio-dels-seus-fills/

El consell escolar municipal ja ha acordat elevar les oportunes al·legacions contra la proposta de supressió d’una unitat en el col·legi de Massalavés, que provoca la pèrdua d’un mestre de primària. Els consell escolar impulsara una recollida de signatures per tot el municipi, amb la previsió de desplaçar-se en massa a València per entregar en mà algun responsable de la conselleria.

Altre argument que es va explicar en l’assemblea és que el centre, amb més de cinquanta anys d’antiguitat, no té aules per acollir un grup tan nombrós complint els paràmetres de 1,5 metres quadrats que ha fixat la conselleria per als alumnes de primària.

Els retalls imposats des de la Conselleria d’educació perjudiquen el funcionament del col·legi i al mateix temps són contradictòries amb el que la mateixa conselleria demana que s’ha de complir en una aula per llei.

El consell escolar alerta que l’agrupació de aules no afavoreix la qualitat educativa pel que reclamen a la conselleria que es replantege la proposta.

politicadepoble.wordpress.com
El Portal de Notícies del Poble de Massalavés
Puntos:
13-02-13 19:01 #11067046 -> 11036624
Por:No Registrado
RE: Els pares de Massalavés lluiten per l'educació dels seus fills
El que ocorre a Massalavés no és que Conselleria estiga atemptant contra l'escola pública municipal del poble. Els propis pares del poble són els que estan perdent els drets -que tant defenen ara- des del moment en el que han portat als seus fills a les escoles concertades dels pobles veïns.

Conselleria no retalla per retallar (i que conste que jo no soc partidari de les retallades en educació); les retallades es fan seguint unes estadístiques que diuen que al poble de Massalavés hi ha un percentatge prou elevat de xiquets que acudeixen a l'escola fora del seu poble.

Si tots els pares del poble defengueren l'escola pública municipal i dugueren alli als seus fills Conselleria en lloc de retallar l'escola de Massalavés retallaria altres escoles. El que no pot ser es voler mantindre una escola amb escassos alumnes mentre hi ha pares del poble que segueixen portant als seus fills a altres escoles.

Aquest tema ja estava sobre avís. Teniu el que s'heu guanyat a pols, ara a plorar-li a un altre.
Puntos:
22-02-13 16:51 #11089507 -> 11067046
Por:Heli

RE: Els pares de Massalavés lluiten per l
Y luego hablarás de libertad. Los padres tienen derecho a elegir la educación de sus hijos y eso está por encima del numero de maestros en la escuela pública.
No os asusteis, no somos los únicos, en centros donde había un maestro por ciclo se han quedado con 2 aulas de primaria.
Luchad por vuestros derechos (yo ya he firmado) pero no echeis la culpa de la situación a otros.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Un carro de bous d’Alzira trasllada en processó la Verge dels Desamparats durant les festes de Massalavés Por: No Registrado 04-09-11 17:53
jose bosch
6
Un carro de bous d’Alzira trasllada en processó la Ver .. ge dels Desamparats durant les festes de Massalavés Por: No Registrado 02-09-11 23:13
jose bosch
2
denuncia al ajuntament del poble per la mala gestió dels 20 anys de gobern del PP Por: sin identidad1955 17-05-11 23:29
el.BuSkOn
13
maruja bes amb conte dels diners Por: No Registrado 12-12-08 17:46
No Registrado
3
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com