Foro- Ciudad.com

Llaurí - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Llaurí
26-05-07 10:22 #384417
Por:No Registrado
Tot segueix igual.
Jo també sóc de Llaurí i me l'estime molt.Malgrat que no hi visc des de fa molts anys pel que veig la cosa continua igual,quan arriben les eleccións, mig poble deixa de parlar-se amb l'altre,ara el problema ha augmentat degut a l'enfrotament Bloc-Gent de Llaurí.Per cert ahir vaig llegir l'article de V.Pérez Rosell i em va impactar que considerés els conceptes esquerres i dretes,passats i inútils.Aixó si que es bó,ho posa tot al mateix sac.Ara quins conceptes hem de seguir? Jo com a persona d'esquerres,no estic gens d'acord,considere que l'esquerra representa solidaritat,defensa dels drets civils,democràcia,lluita per millorar els drets socials etc...,no crec que sigen conceptes passat ni inútils.
Puntos:
26-05-07 11:20 #384465 -> 384417
Por:No Registrado
RE: Tot segueix igual.
Salutacions a tots els llaurineros. Jo també sóc de Llaurí i orgullós estic d'això. Respecte al que comentes de la dreta i l'esquerra crec que has d'emmarcar l'opinió de l'article en un àmbit local, en el que no té tanta vigència l'antagonisme entre les dos vessants polítiques. Està clar (encara que vist el que passa en la Comunitat ho dubte) que sempre son preferibles unes actuacions polítiques que arriben des de l'esquerra amb tot el que això comporta i que tu molt encertadament comentes (defensa dels drets civils, etc...) però en una situació com la que viu actualment Llaurí cal deixar eixes barreres arrere.

Tu comentes que davant de cada elecció a Llaurí, mig poble deixa de parlar-li a l'altre. A banda de l'enfrontament Bloc-Gent que per a mi ha viscut moments vergonyosos sobretot quan s'ha evitat la discussió política i s'ha entrat en l'atac personal, tota eixa polarització (a Llaurí) ve donada pel mal entés antagonisme dreta-esquerra. Jo no puc saber que pensa un de dretes ja que no ho sóc, però si que m'afligix que des de l'esquerra es cride l'una i l'altra vegada a la por a la dreta. Això no ens convé, la dreta ha de caure pel seu propi pes, lluitar amb arguments que rebenten totes les seues vetustes propostes. Clar està que no és un camí fàcil ni ràpid, ells compten amb 2000 anys d'avantatge i 40 de dictadura, per la qual cosa ja tenen els músculs calents.

I a Llaurí hauria d'evitar-se eixe antagonisme. La situació ens incumbix a ambdós bandols. L'embargament de l'Ajuntament afecta tant uns com a altres. Jo espere que una força d'esquerres entre en el consistori i faça el que ha de fer: governar per a tots i solucionar els problemes del poble.

També et dic que jo personalment els donaré la meua confiança als de Gent. No se que passarà amb ells però altres formacions que ja han estat en el poder no han fet el que s'esperava. Pense que al igual que el Bloc, presenten una llista neta i veig ganes de treballar. Eixos dos partits són per a mi les alternatives encara que ja et coment que personalment em criden més els de Gent però això com tot en democràcia és una opinió totalment respectable i que cada un actue en consciència.

La resta de partits no m'han demostrat la més mínima coherència. Des que tinc ús de raó no recorde més que escàndols en l'Ajuntament i per una vegada han de pagar els causants de tant de "mangoneo". Ara que hi ha noves alternatives se'ls ha de donar l'oportunitat de demostrar que no tot està perdut i que és possible traure a este poble del pou en què està ficat.

Saps el que seria fantàstic? que governaren Gent i el Bloc. Se que sona a quimera ja que tinc entés que s'arrossega molta "mar de fons" entre ambdós formacions, però bo, somiar és gratis. Serien dos formacions noves, sense "passat" ni pufos.

Esperem a veure que passa el diumenge, jo tinc confiança en què es produïsca un canvi i m'encantaria veure a 2 o 3 regidors de les noves formacions.

Salutacions.
Puntos:
26-05-07 12:40 #384521 -> 384465
Por:No Registrado
RE: Tot segueix igual.
Jo hi estic d'acord amb aixó.
Es hora de pasar la pàgina dels grans partits i donar l'altrenativa a les "minories".
Estic cansat de vore com, cada quatre anys, es repetix exactament el mateix panorama. El poble estancat. El que governa diguent que ha fet mooooltes coses (quines??) i el que esta en la oposició renegant del que governa. I ni uns ni altres ens han dut res de bo en 40 anys.
I el pitjor de tot es que no s'avergonyixen.
I no se per quin motiu, la gent continua sense obrir els ulls. Tal vegada es molt difícil canviar una inercia de vot de molts anys.

Conec a molta gent que de tota la vida vota una opció, i em sembla que ja ni saben el per què. Votarien eixa opció encara que estiguera encapçalada per un criminal confes. Es questió d'inercia.

Crec que es hora de obrir els ulls, donar la sorpresa i donar un missatge clar.
Puntos:
27-05-07 17:32 #385375 -> 384521
Por:No Registrado
RE: Tot segueix igual.
hola. Soc de llaurí encara q no visc allí, pero estic tots els dies ahí i vec dia a dia com la gent no avansa, tampoc crec q la gent q està al bloc ni a gent vaja a fer molt per Llaurí, pq no es deu atacar, això no els fa creibles, a mi q soc d´esquerres almenys. Si deixaren treballar a la gent q té de veres ganes aniria tot millor i el fet de deixar e parlar-se per política es la cosa més tonta q hi ha( pq jo a ma casa tinc un de dretes i un d´esquerres, i per això no deixen de ser persones). Deixeu-se de bobades i lluiteu pel poble de debò q li fa molta falta; hi ha molt q explotar i beneficiaria a tots.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
QUE DESASTRE DE FORO Por: No Registrado 04-01-14 14:23
No Registrado
3
LLAURI BRONX Por: No Registrado 09-12-11 17:59
No Registrado
0
FESTES Por: No Registrado 05-06-09 20:43
No Registrado
1
JA HI HA PACTE PP GENT DE LLAURI Por: No Registrado 01-06-07 18:46
No Registrado
6
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com