Foro- Ciudad.com

Llaurí - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Llaurí
08-05-07 20:51 #365172
Por:No Registrado
PAI geriatric
El bloc es un partit ecologista, i pel poble van dient que van a recolçar el pai del geriatric, i damunt un dels components de la llista te interesos urbanistics en la zona. Els actuals components del bloc realment es creuen la política del partit? Crec que no. Ara vorem el su programa electoral.
Puntos:
09-05-07 13:29 #365699 -> 365172
Por:No Registrado
RE: PAI geriatric
El Bloc de Llaurí és un partit ecologista, però també és un partit que vol solventar definitivament el problema de l'embargament que ens ofega i que ens te ancorats en l'Edat Mitjana.
Lamentablement, poques opcions queden per resoldre l'embargament que no siga mitjançant alguna actuació privada.

Ser ecologista no significa ser un samaruc o estar frontalment en contra de qualsevol actuació urbanística. L'ecologisme no es un fré al progrés, com les teues paraules demagògiques deixen vore.

També és cert que un dels components de la llista té terres en la zona. Igual que centenars i centenar de veíns del PSOE, del PP i posiblement de Gent de Llaurí també. Les terres afectades per eixe pai pertanyen en més de un 90% a gent humil del poble, no com, per exemple, el PAI del pedrero que afecta terres que son en menor mida propietat de gent del poble, ja que hi han grans porcions de terreny que son de propietaris forasters, alguns d'ells en molts recursos econòmics.

Faces el PAI que faces en Llaurí, afectaràs a terres d'un o altre candidtat, no te càpiga dubte. En Llaurí casi tot el mon té algún roglet en algun lloc. Una diferència important es que tingues terres familiars de fa dècades i te presenten un PAI, i un altra cosa ben diferent es que compres terres ja sabent que son susceptibles de recalificació.

El Bloc, a priori, i en les dades de les que disposa a dia de hui, veu positiu en PAI del Geriàtric pels següents motius:

- Soluciona els problemes d'embargament al generar importants ingressos en forma de llicències d'urbanització
- Es el UNIC pai del que s'ha informat al poble de manera oberta i pública en un acte convocat per l'empresa promotora. D'aquesta manera s'han evitat informacions privilegiades i especulacions de compra-venda com en altres pais en els que la única informació que han rebut els propietaris ha sigut o bé a través dels bars o en la perruquería. I en molts casos s'han fet compres de terreny molt per baix del valor.
- Es el UNIC pai en el que la venda de terrenys es farà a un preu pactat amb els propietaris, novament per evitar tràfic de maletins i corredors no desitjables
- Té un índex d'aprofitament urbanístic de tan sols el 10%
- Té una clínica geriàtrica concertada amb la Consellería de Sanitat
- Genera oportunitats de treball estables, no com altres pais que només edifiquen vivendes i que nomes donaràn faena en la epoca de construcció
- Te una escola universitaria en places preferent pels veíns de la zona
- Conté un compromís de 10 punt que, entre altres, inclou la dinamització econòmica del municipi, al otorgar avals als empresaris locals que vullguen crear o ampliar el seu negoci per tal d'abastir les necessitats generades per l'activitat del centre.

Els actuals components del Bloc ens creiem la política del partit pero, sobre tot, posem al poble per davant de QUALSEVOL altra consideració, seguent totalment independents i no deixant que altres ens marquen el ritme.

He de suposar que tú, que t'amagues en l'anonimat al no posar signatura, seràs possiblement membre d'alguna altra llista, ja que crec que l'augment de activitat al foro es degut a la proximitat d'eleccions.

Com voràs jo no m'amague (el post està signat més abaix) i t'anime a que debatisques serenament amb mi si vols els punts que t'he exposat.

Richard Triviño
Militant del BLOC i membre de la candidatura 2007
Puntos:
09-05-07 20:29 #366083 -> 365699
Por:No Registrado
RE: PAI geriatric
ante unas proximas elecciones,estamos ante una ocasion historica de encauzar a este pueblo, que bien se lo merece a resolver de una vez por todas la situacion caotica que esta sufriendo desde hace unas decadas. va siendo hora de reflexionar que gente y que partidos politicos nos han llevado a esta situacion yque son los mismos que ahora estan volviendo a pedir el voto tradicional y para mas inri quieren el voto joven diciendo que si son jovenes que vayan a su fiesta este viernes al bar l,entra, con barra libre incluida.esta gente es hipocrita, al querer que vuelvan a confiar en ellos(psoe)o lo que es lo mismo (els divorciats), despues de llevar toda la vida en el gobierno municipal,y que son los que nos han llevado a esta situacion tan lamentable y ridicula en la que se encuentra llauri.desde este foro y manteniendo mi anonimato para no condicionar el pensamiento del que lo lea pienso que la unica formacion politica que nos pueda garantizar un futuro esperanzador para llauri es el BLOC , solo hay que mirar su lista para ver que es una gente humilde y sana, (sin intereses personales y muchos de ellos con estudios superiores)y que se nota a una hora de camino que su unica preocupacion es la de sacar a este pueblo del pozo en que esta sumido irremediablemente hasta hora y no dejarse llevar por la demagogia que estan profetizando (solo habia que escuchar lo que decia su maxima responsable este domingo pasado)y hasta quieren la mayoria absoluta haciendo creer que son los salvadores de este pueblo y que sin ellos este pueblo esta perdido.desde aqui os animo a que confieis el voto a esta gente joven y muy preparada que sera la que nos llevara a que llauri sea un pueblo donde se pueda vivir dignamente y llegar a ser la envidia (sana) de los pueblos que tenemos como vecinos.¡ MUCHAS GRACIAS POR ESCUCHARME ¡
Puntos:
13-05-07 20:38 #369363 -> 366083
Por:No Registrado
RE: PAI geriatric
Lo que tindria que fer la gent de Llaurí, es fer una plataforma contra els PAIs. Jo he sigut sempre votant del Bloc, i no vec gens clar que volgau recolçar un PAI i menys encara el poligon al costat del poble.
Puntos:
22-05-07 17:52 #379046 -> 369363
Por:No Registrado
RE: PAI geriatric
Com van a fer una plataforma contra els pais si en el seu programa recolzen explícitament a Alzira Golf ???
Puntos:
10-03-11 08:41 #7255477 -> 379046
Por:No Registrado
RE: PAI geriatric
POTA BLOC
Puntos:
10-03-11 13:48 #7257058 -> 7255477
Por:No Registrado
RE: PAI geriatric
paleto de poble xocotet.
Puntos:
10-03-11 16:23 #7258105 -> 7257058
Por:No Registrado
RE: PAI geriatric
ell del bloc es de capital jajjajaja
Puntos:
17-03-11 15:38 #7305823 -> 7257058
Por:No Registrado
RE: PAI geriatric
pero com van a dir res si el pedredopiu el tenen en la boca???
Puntos:
12-03-12 13:20 #9765278 -> 366083
Por:No Registrado
RE: PAI geriatric
BLOK AND BLACK
Puntos:
29-10-13 20:04 #11657263 -> 9765278
Por:No Registrado
RE: PAI geriatric
El bloc es una merda i compromis mes encara
Puntos:
10-11-13 10:03 #11675236 -> 11657263
Por:No Registrado
RE: PAI geriatric
"Ser ecologista no significa ser un samaruc o estar frontalment en contra de qualsevol actuació urbanística. L'ecologisme no es un fré al progrés, com les teues paraules demagògiques deixen vore".

Aquestes paraules dites pel senyor Richard Triviño ( apellido castella del comtat de Treviño....aixina que no se com eres catalanista xurret xarneguet.

Ser ecologista no significa ni ser samaruc ni insultar a ningú, aixo pa Ascomensar perque tu no tens ni mitja "colleja".

COM TENS LA POCA VERGONYA DE DIR QUE L´ACTUACIO URBANISTICA BRUTAL QUE ANABA A DESFER TOT EL TERME PA XALETETS DE MILLONARIA DELS QUE T´AGRADEN I VOTEN AL PP.

L´ecologisme no es fre de l´evolució...clar que no, pero no es l´espemta del pedrero I TATTTT!!!!

MAI MAI MAI pots defendre una especulació per a que uns guanyen diners deixant el poble sense natura i ple de guiris capitalistes que li la sua el meu poble.

Jo soc mes ecologista que tu i considere un crimen tapar el camps en formigo pero clar com tu eres un jaqueteret que lo unic que vols es ser alcaldet pues vas arrimante al sol que mas calienta sense contar en les persones que si som d´esquerres i ecologistes.

Ja pareixes perez donant consells de permacultur sense saber ni que es desde el seu treball de funcionari on tot es veu molt bonic. Baixeu al camp abans de dir animalaes, mireu la gent de que pateix en ves de anar fanfarronejant al dirari, doneu solucions....els politics no fue un merda de bo, sola mireu per les vostres butjaques.


Tant incompetents sou que per a reactivar l´economia de LLauri teniu que vendre el terme i fer-mos vertederos municipals per tot arreu.

No podeu atraure inversors en terreno casi gratuit per montar fabriques?? No podeu donar microcredits per reactivar l´econmia agricola enfocada a la agroecologia ?? No millor es gasteu els diners en fer superpolideportius i 4 tontaes mes que no valen per a res.

LA NOSTRA TERRA NO ES VEN SAMARUC I MENOS A TU MOOOONIIIIAAATOOO ( el valencia mola mes)

Salutacións
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Presupuesto detallado del Ayuntamiento de Llaurí - 2015 Por: Foro-ciudad.com 22-09-16 11:45
Foro-ciudad.com
0
Llauri poble de.... Por: No Registrado 07-11-14 22:13
No Registrado
15
de quan Cucarella feia i desfeia Por: No Registrado 21-04-11 23:56
No Registrado
4
Psoe y gent del Poble Por: No Registrado 15-06-07 20:34
No Registrado
6
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com