Foro- Ciudad.com

la Font d'En Carròs - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > la Font d'En Carròs
10-04-10 16:09 #5065296
Por:No Registrado
Juli Capilla participarà a la xerrada "L´experiència d´escriure...en valencià" a Algemesí
Joves Socialistes d´Algemesí et convida a la xarrada:
L´experiència d´escriure...en valencià16 d´abril del 2010
19h30
Saló d´Acte Consell Agrari Municipal
Amb Juli Capilla, escriptor i periodista.

Ja som a l´abril, temps de primavera i, a més de llibres. No cal estar a l´aguait del dia de Sant Jordi per a poder deleitar-se del que tot pot suposar el gènere literari. Des de Joves Socialistes d´Algemesí, volem apropar i avançar-nos a dita data tan assenyalada en el nostre calendari per a poder apropar la cultura als joves del nostre poble i al públic en general, perquè puguen gaudir de la experiència d´escriure en valencià. Nosaltres volem portar a la joventut d´Algemesí cap a un viatge cap a la creativitat, a la imaginació i, també d´inspiració, perquè l´escriptura és base i fonament principal de la nostra humanitat i, aixi mateix, de la pervivència de la nostra memòria història pels segles. Ho ha sigut al Segle d´Or valencià, ho ha sigut pels estils dominants de cada època des d´un context històric diferent i, també la visió contemporània dels nostres escriptors en un moment d´avanços socials i de progres des de la Segona Guerra Mundial.


Necessitàvem a un/a escriptor/a que puga ser guia d´eixe viatge de sentiments, d´imaginació i de creativitat literària, perquè cal portar la nostra cultura i la difusió dels nostres escriptors de la nostra llengua arreu del nostre poble i, a més, volíem donar l´estímul als joves del nostre poble que escriure és creativitat, invenció i, també il.lusió de contar alguna història, alguna experiència, alguna cosa que haja passat, entre altres. Per fer-ho possible, el Secretari General de Joves Socialistes d´Algemesí, Rubén Malonda va anar a La Font d´En Carròs on va trobar a l´escriptor ideal per a portar-nos a eixe viatge d´experiència, d´influències literàries i socials, i a més, d´escriure en valencià. Es tracta del Premi Ciutat de València del 2009, Juli Capilla. Nascut al 1970 a València i viu a La Font d´En Carròs. És llicenciat en Filologia Catalana, traductor, escriptor, periodista i corrector lingüístic i d´estil. Actualment, és director de les revistes literàries Caràcters i Espai del llibre. També, ha col.laborat amb altres publicacions i, a més col.laborat com a crític literari en diaris i setmanaris com són Levante, Avui, L´Avenç, El Temps, El País, El Punt, entre altres més. Pel que fa a la seua vessant literària, va escriure la seua primera novel.la anomenada L´Home de Melbourne i tres llibres de poesia amb els títols, Llibre dels Exilis, Aimia i L´instant fugaç.


Des de Joves Socialistes d´Algemesí, volem portar endavant la nostra tasca en favor de la cultura i, sobretot de la lectura, perquè és un oci saludable, imaginatiu i, sobretot, font de creació per a futurs escriptors. Per tant, vos esperem la vostra assistència en aquest event en favor del Día del Llibre i, també poder apropar la cultura i el llibre a la vida de les i dels joves d´Algemesí.
AMB TÚ...ÉS POSSIBLE! AMB TÚ...CONQUERIM EL FUTUR!
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
JULI CAPILLA ACONSEGUEIX UN ALTRE PREMI Por: No Registrado 04-12-09 11:47
No Registrado
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com