Foro- Ciudad.com

la Font d'En Carròs - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > la Font d'En Carròs
07-09-09 18:59 #3161573
Por:pablitas

EL CABUT Nº 5, EL DE AGOST
Gaspar, del PP, y Salvador Ángel del PSD, desvarían contando su manera de ver la política llevada a cabo.
Dice Salvador Ángael: Jo no soc un home de pactes, sinó de realitats."
Estoy que alucino por un tubo. Si lo suyo con el PP no es un pacto de gobierno, ¿qué es?, ¿un matrimonio a lo marciano?
Dice este hombre: "els pactes es poden trencar però les realitats no."
Qué tendrá que ver la palabra pacto con la palabra realitat.

En el mismo párrafo, un poco más lejos dice: "El "pacte" funciona molt bé i el govern també",
Yo me pregunto cómo puede ser uno tan inútil cuando habla.
No es un hombre de pactos, lo suyo con el PP es algo virtual.

Gaspar dice: "no podem parlar de "pacte" entre dos partits..." Un poco más adelante dice: "com es pot veure el "pacte" no és de treballar només des de l`Ajuntament..."

Creo que el subconsciente les juega malas pasadas a estas personas. Son tan mentirosas que son incapaces de terminar una frase sin contrade-cirse. Y eso que no es una entrevista. Han tenido tiempo para pensar lo que iban a escribir. ¿No tienen asesor? ¿No tienen a alguien que les diga que, calladitos, estarían más monos?

Ahora resulta que Salvador Ángel va y dice, también en el Cabut, que, la plaça dels Xorros -la cual, gracias a él es un desastre de primera magnitud (desastre operativo pero desastre), "no té el tractament que deuria".

No me invento nada. Lean el Cabut d`agost. No se lo pierdan.
Puntos:
07-09-09 23:22 #3164223 -> 3161573
Por:No Registrado
RE: EL CABUT Nº 5, EL DE AGOST
No t oblides q són politics.
Dir si i no en la mateixa frase se'ls dona de meravella.
Després nosaltres som els q ens fem mala sang y paguem les cagades q ells fan.
Puntos:
08-09-09 07:58 #3165551 -> 3164223
Por:pablitas

RE: EL CABUT Nº 5, EL DE AGOST
Estoy de acuerdo: los políticos mienten. Pero éstos, Gaspar y Colau, además de que mienten no saben hablar.
El pacto PP-PSD es algo que todos sabemos. Entonces, a qué viene ahora esa filosomierd.. de que "Jo no soc un home de pactes sinó de realitats" Mira a ver si tú sabes qué ha querido decir el Colau con esta frase tan estúpida. Ahora, agárrate bien si te lo explica.
Dios los cría y ellos se juntan. Tendrían que cogerse de la mano y acudir a un analista de comportamientos, además de que deberían apuntarse a algún cursillo que les inculcara un poco de "trellat, que buena afalta les hace.

Un saludo

Puntos:
08-09-09 11:24 #3166691 -> 3165551
Por:No Registrado
RE: EL CABUT Nº 5, EL DE AGOST

Recorde que el PP criticava al PSOE en l'anterior lesgislatura perquè en el diari quatrimestral (l'actual Cabut), no hi havia espai on els grups de l'oposició pogueren expressar-se, i el diari passava a convertir-se en un panflet de propaganda a favor del partit pagat amb els impostos del poble.

Bé, ara que han arrivat ells al poder estan fent el mateix que tant havien criticat! bueno no estan fent el mateix, ja que ells han decidit per un format de diari més paregut a una revista: a tot color i fulles de les bones. Amb la qual cosa ells també han monopolitzat el Cabut fent-lo un panflet de propaganda partidista i a un cost molt major ( ja que estic segur que cada tira del Cabut deu costar més del doble que l'antic diari en blanc i negre).
Puntos:
08-09-09 14:35 #3168411 -> 3166691
Por:Leo_08

RE: EL CABUT Nº 5, EL DE AGOST
Sempre és més del mateix. La política del "fer i del des-fer". Si tu fas això, jo el contrari; si tu dius això, dic allò; i al final acabem llegint la novel.la caballeresca o la picaresca espanyola. No ho podem, desgraciadament, evitar: Sóm fills del "Lazarillo de Tormes" i parits a l'estil de "Don Quijote de la Mancha".

És evident que arribe un moment en que els joves no tinguen interés per la politica, siga ací en el poble, en la comunitat, o a nivell de país.

Jo sempre he pensat que tant la dreta com l'esquerra d'aquest país, en tot el més estricte sentit politic, deuríen de fer "exercicis espirituals", agafar els manuals dels seus ideals i fer una reflexió seriosa del que volen aportar a la societat espanyola. Perquè és realment vergonyós que a estes altures de la historia encara estigam estigmatitzats per les ombres de les dues espanyes, dividits per un bipartidisme irracional, gens possitiu i gens de profit per a ningú, no més per als que trauen partit (econòmic)d'aquesta situació insostenible.

El problema és molt més serios i greu del que ens creguem, i si no fem res per evitar tanta farfalla política, acabarem sent el que històricament hem sigut sempre, la cola d'Europa. Ni Gaspar, ni Colau, ni Pepa, ni Camps, ni Zapatero; ningú estem lliures de sentar-nos en serietat i fer el que s'ha de fer amb molt de sentit comú, sensibilitat per al poble (el nostres i de tot el país)i treballar en benefici de tots.

De les maltretes de Gaspar i Colau, no cal fer més comentaris que els que ja sabem. No fa falta més que dir "per les seues obres els coneixereu". De tant en tant les sentencies bibliques tenen la seua gràcia, no?

Salutacións a tots.
Puntos:
08-09-09 19:44 #3171774 -> 3168411
Por:No Registrado
RE: EL CABUT Nº 5, EL DE AGOST
Lo primero que tendrían que hacer todos los partidos políticos es deshacer de los corruptos. Sería una buena manera de empezar. A mí me parece perfecto que, desde Ferraz, hayan dado instrucciones al PSOE de Benidorm para que no hagan lo mismo que hizo Zaplana. Que alguien empiece a dar ejemplo.

En cuanto al Pablitas, que es quien ha abierto este debate, me parece acertado que diga que no se les entiende, ni a Gaspar ni a Colau. Las fotos en color para que veamos lo bien parecidos que son, y con dinero de todos. Desde luego, que hablen con los pies y no con la cabeza, es un mal menor para lo que nos espera.
"Por sus obras los conoceréis", es bien cierto. A la gente se le conoce por eso, por lo que hace, pero también por lo que dice. Jo no soc un home de pactes, sinò de realitats." Per l`amor de Deu. Esta gent te molt poc trellat, i parlant, parlant ho demostra.
Me hubiera gustado que alguien le preguntara, en aquella reunión que hubo con los vecinos para tratar sobre el tema de la Planta de Transferència de basures, qué pensaba él (a Colau nadie le preguntó, y a mí no se me ocurrió). Seguro que nos hubiera dicho, "Jo no soc un home de pactes, sinò de dir a tot que si al que diu Gaspar.

Bona vesprada a tots. Escorpión 23
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
cabuts.info, el nou espai independent de la Font d'En Carròs Por: rumamar 14-06-13 18:38
rumamar
5
El cabut de març Por: patro 31-03-11 20:53
SR.COM1954
3
El Cabut, deuría penjar-se a la pàgina web? Por: No Registrado 18-09-09 09:09
No Registrado
16
EL CABUT Por: No Registrado 16-04-09 08:56
No Registrado
7
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com