Foro- Ciudad.com

la Font d'En Carròs - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > la Font d'En Carròs
14-05-09 19:36 #2259885
Por:No Registrado
Pensant un poquet..........
Pensant un poquet amb el poble i la planta......
El dissabte 9 de Maig de 2009, el Sr. Alcalde i els seus companys varen convocar una xarrada per a tractar el tema de la planta de transferencia. Varen dir que ningún governant anterior havía fet res pel poble i es cert, que ningú havía plantejat (o realitzat) un polígon industral, cosa a la que no m’opose, mes ben al contrari n’estic totalment d’acord, sols hi demane una cosa, que si algún día es realitza no s’ubiquen empreses que tingueren el més mínim indici de poder produïr molèsties als habitants de La Font o d’altres poblacions.
Un altre tema que va surgir va ser que perque no es potenciava el turisme rural d’interior amb els esforços que els ha costat allò de les antigues muralles del poble o disfrutant de l’encant de veure un mar de tarongers, que per cert desde fa un temps cap aquí están en flor i no hi ha res més agradós que passetjer pels camins i sentir l’olor que despén el nostre arbre. O potenciar la creació d'escoles on s’ensenye als més menuts el bon fer de l’hort. En definitiva fer que la gent vinga al nostre poble a pasar les seves vacances, ja que som d’un poble que es caracteritza per la nostra hospitalitat i alegría, amb unes de les millors semanes de festes de tota la contornà, amb una festa de Moros i Cristians que cada vegada va agafant més empenta i tantes altre festes boniques que tenim.
Totes les decisión polítiques que puguen pendre els nostres governants tenen que comptar amb l’aprovació del poble i no amb els interesos que puguen tenir uns cuants, que es creguen que perque han eixit elegits tot el que fan es correcte.
Ara em planteje una pregunta més: Perque aquest tipus d’empreses que es dediquen a les plantes de transferencia donen incentius econòmics als Ajuntaments on s’ubiquen? Hi ha alguna empresa que s’ubique en algún lloc on done un incentiu econòmic a l’Ajuntament?
Perque el Sr. Alcalde no ha demanat a les empreses que han presentat la seva intenció els informes pertinents tal i com va fer l’Ajuntament d’Almoines?
Un altre tema que s’ha comentat aquestos díes es que el Sr. Alcalde va dir que ningún membre de la Iniciativa s’havía acostat a l’Ajuntament a demanar informació i ara em sorgix un dupte: El poble deu anar a l’Ajuntament a demanar informació? o mes be es l’Ajuntament el que deu facilitar la informació al ciutadá abans de pendre cap decisió que involucre el benestar social?
Per un altre costat es va comentar que es podía brindar l’ocasió per a visitar una planta a la ciutat de València, que per un altre costat no em va quedar molt clar si estava acabada o si la acabaríen en Juny, ara jo dic, cuant hi ha una visita programada a una indústria normalment tot es posa en “solfa”, “més net que l’or”, per a causar bona impresió al visitant, no cregueu que si anarem allí tot estaría net i faría bona impresió?, però també vos dic que als dos díes tot estaría igual d’abandonat que estava abans de la visita (Açò pasa a tots els llocs).
Açò no es tracta de temes del PP, del PSD, ni del PSOE, ni tan sols del Bloc, es tracta d’una decisió que ens marcarà a tots durant 20 o 25 anys. Està clarissim que tots els que han manat al poble han fet algún error (anteriorment a aquesta legislatura hi ha uns cuants), però NO hem de permitir-ne més, perque al cap i a la fi som un poble que sabem el que volem i hi ha que demostrar-ho als governants siguen del partit que siguen, les decisións son per al poble i no per a ningún representant de ningún partit.
Si la gent del poble vol aquest tipus de planta, després no ens lamentem per que ens han venut una “burra cega” o un “cavall coixo”.

Per aquestes coses cal dir:
No al Fem, Fem Poble, Fem La Font
Fem de tot menys FEM al poble

Un cabut amb una opinió molt personal.
Puntos:
24-05-09 23:37 #2325069 -> 2259885
Por:No Registrado
RE: Pensant un poquet..........
1"El poble deu anar a l’Ajuntament a demanar informació? o mes be es l’Ajuntament el que deu facilitar la informació al ciutadá abans de pendre cap decisió que involucre el benestar social?"

¿Es va donar algun tipus d informacio als ciutadans de la font quan es va privatitzar el servici del aigua?
Perq a mi no va vindre la alcaldessa a dirme res.

2"cuant hi ha una visita programada a una indústria normalment tot es posa en “solfa”, “més net que l’or”, per a causar bona impresió al visitant, no cregueu que si anarem allí tot estaría net i faría bona impresió?, però també vos dic que als dos díes tot estaría igual d’abandonat que estava abans de la visita (Açò pasa a tots els llocs)"

No se tú, pero jo no tinc casa neta soles quan venen visites, i lo mateix en la faena. Un altra cosa es q vuigues q una planta de tractament de residus estiga com una patena, aixo no pot ser.

3"Açò no es tracta de temes del PP, del PSD, ni del PSOE, ni tan sols del Bloc, es tracta d’una decisió que ens marcarà a tots durant 20 o 25 anys. Està clarissim que tots els que han manat al poble han fet algún error (anteriorment a aquesta legislatura hi ha uns cuants), però NO hem de permitir-ne més"

I menos si esta manat qui esta manat.Si fora el psoe encara en podrien fer algun més.

4 I em pareix molt correcte el no voler una planta d eixe tipus al poble, però a mi sempre m han dit q "lo q no vuigues per a tú, no ho vuigues per als demes".
Lo ideal seria q cada poble tinguera una planta com eixa i separar alli els diferents tipus de fem i q despres el dugueren a les plantes de reciclatge respectives, però per algo es diu "ideal".
Puntos:
25-05-09 08:47 #2325986 -> 2325069
Por:No Registrado
RE: Pensant un poquet..........


PENSANT UN POQUET, I MAB POQUES PARAULES: L`UBICACIÓ DE LA PLANTA ON VOLEN POSAR-LA NO ÉS NI UN POQUET IDEAL. ÉS, SINCERAMENT, DEMENCIAL.


SONIA ISABEL
Puntos:
05-06-09 09:33 #2410255 -> 2325986
Por:No Registrado
RE: Pensant un poquet..........



SOMOS MUCHOS EN PENSAR LO MISMO. DEBEMOS CONTINUAR CON NUESTRA REVINDICACIÓN. ESTÁ TODO MUY SILENCIOSO Y QUIETO. NO ME GUSTA. ME DA MALA ESPINA. HAY ALGUNA NOVEDAD?


AMPARO
Puntos:
05-06-09 09:49 #2410366 -> 2410255
Por:Chuk Norris

RE: Pensant un poquet..........
Si que esta tot molt quet i molt silencios, pero ja sabem com treballa este ajuntament, desde la desinformacio i la clandestinitat. Les firmes estan presentades i entregades per registre d'entrada, el que falta es que ara el senyor secretari tinga temps i voluntat de fer la seva feina, cosa que no fique en dubte, ja que segons m'han dit, es una persona molt cabal i amb trellat. El que mes por em fa, es que es perguen per el cami entre el despatx del senyor secretari i el despatx de l'il·lustrisim senyor Alcalde, aixo si que em fa realment por.

Chuk Norris dixit.
Puntos:
05-06-09 15:15 #2412820 -> 2410366
Por:No Registrado
RE: Pensant un poquet..........
tranquil que sempre que es realitza una instancia es fan copies i es compulsen full per full juntament amb la copia de registre d'entrada on posa tots els fulls entregats
Puntos:
06-06-09 09:34 #2418289 -> 2412820
Por:No Registrado
RE: Pensant un poquet..........
Te raó el 2412820 en que l`ajuntament entrega copia compulsada de tots els fulls. Un altra cosa es que l`ajuntament fasa cas de les firmes, lo de que no és vinculant les firmes amb el reglament aprovat per el PP en agost de 2008, és una cosa que no entenc.

En el Levante d`ahir eixía lo de la planta. "lA PLANTA DE TRANSFERÈNCIA DE BASURA ENFRENTA A DOS AYUNTAMIENTOS DEL PP (LA FONT Y BENIARJÓ) Y termina diciendo el comentarista: " la planta de transferencia de basuras ha deteriorado la relación entre los alcaldes de la Font, Beniarjó, beniflà y Rafelcofer."

Gaspar es capaz de encender un fuego sin cerillas ni mechero. En cuanto a su socio de gobierno, Colau, está de pirómano-bombero. A alguna gente del pueblo le ha estado diciendo que no habrá planta de basura, que nunca se va a instalar en la Font. Pero agacha el rabo cuando Gaspar le pide el voto. Y se queda mudo en la reunión que hubo para hablar del la planta. Es verdad que nadie le preguntó. Pero se entiende el motivo. Sin el voto del PSD a favor de esta planta, no tendríamos el follón montado como lo tenemos.

Hay gobiernos y gobiernos.

Puntos:
06-06-09 23:20 #2422960 -> 2418289
Por:No Registrado
RE: Pensant un poquet..........
se sabra pronte, el Psoe ha demanat un pleno pa parlar de la planta com volien els de les firmes
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Festes de La Font 2015 Por: No Registrado 03-11-14 14:46
No Registrado
1
Art amb les mans Por: No Registrado 22-08-10 10:41
No Registrado
0
Foto: Els xorros vells Por: cabut 22-05-10 07:13
cabut
2
QUE HA PASSAT AMB LA FALLA DE LA FONT? Por: No Registrado 09-04-10 15:36
No Registrado
7
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com