Foro- Ciudad.com

la Font d'En Carròs - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > la Font d'En Carròs
08-05-09 21:43 #2221840
Por:No Registrado
Desinformació!! Demà? Al Saló d'Actes? Uyyyyyy!!
Ara el govern local preten desinformar i manipular a la gent?
Que s'ha pensat aquest govern?
La gent pensa!
Però aquest govern no vol que la gent opine i juga amb la demagògia de l'atur? i amb que la planta no es una planta que fa olor (millor dit pudor)? Que les infraestructures actuals poden soportar el tráfec de camions? Que durà diners?
Però senyors del govern local, a que pretenen enganyar? Es pensen que al poble tots som incults i que no sabem que es una planta? hi ha molta gent amb prou més cultura i formació que la que hi ha actualment al govern local!
Ja veurem que es el que preten aquest govern que pareix que faça les coses "pensat i fet", però hi ha que comptar amb l'opinió del poble.
Ara es masa tard per a donar informació, això es deuría haver fet abans i no ara, ara es masa tard!!
Com va dir algú que alguns coneixereu: O ARA O MAI!! Cal que tots ens unim per a fer front a les barbaritats que estan fent-se al nostre poble!!

Un cabut que pensa i deixa pensar (com molts altres, però també hi ha qui no pensa).
Puntos:
08-05-09 21:58 #2221921 -> 2221840
Por:No Registrado
RE: Desinformació!! Demà? Al Saló d
a lo millor els del SOE volen posar al poble encontra del alcalde perque els del SOE tant de any manant i no an fet res per el poble i el que diu res es res de ressssssssss perque avore qui en diu que en tots els anys que a manat el SOE si A MONTAT ALGUNA FABRIQUETA O ALGUN NEGOCI PER A DONAR TREBALL
Puntos:
08-05-09 22:12 #2221993 -> 2221921
Por:No Registrado
RE: Desinformació!! Demà? Al Saló d
Ja estem en la demagògia barata que utilitzen els polítics, açò no es tracta del PP, ni del PSOE, ni del Bloc ni de la mare que els va parir, es tracta d'una desició que s'ha pres sense informació al poble.
Ah per cert això de la feina, em sembla pura ignorància, l'atur no es soluciona montant una planta de transferència, sino fent les coses be, potenciant el turisme, la creació d'un polígon industrial, facilitant que les empreses s'instalen al poble i no al poble del costat, però sempre empreses que no provoquen molèsties, com pot provocar una planta de transferència d'aquesta magnitud. O creus que alguna empresa estarà disposada a estar instalada al costat d'una planta d'aquest tipus? Crec que si fosses empresari no et vindría de gust fer la teva nau al costat d'una d'aquestes plantes.
Aquest tipues de plantes, es cert que están molt automatitzades i dificilment podría donar feina per a no més de 10 persones del poble. Ara pensa..... no es crearíen més llocs de treball construïnt un polígon industrial com cal i facilitant la instalació d'empreses?
Una altra cosa.... El Sr. Alcalde, va dir: "Si la planta crea problemes es llevara", però no sabeu que les concesións no es fan a curt plaç?, es fan a 15, 20 i 25 anys!!, clar que si com tenim tant de poder (els govenrnats) la llevarem en dos dies si crea problemes. Però sigam realistes, no es tan facil fer-ho.

Un cabut que pensa (encara que hi ha qui no).....
Puntos:
09-05-09 17:36 #2225415 -> 2221993
Por:No Registrado
RE: Desinformació!! Demà? Al Saló d
Hoy hay un pleno a las 19 horas para hablar de la planta de basura?

Han hecho un bando y nadie ha hablado de ningún pleno. Qué pasa que Gaspar sólo quiere que vayan sus correligionarios?

Carmen la dels con..... que ho enten tot a la primera?


NO VOLEM BASURA. NI PLANTA DE BASURA, NI PLANTA DE RECICLATJE, NI COLLONS DE MICO DE BASURES DELS ALTRES. JA ESTÁ BÉ, GASPAR Y COLAU.
Puntos:
10-05-09 08:33 #2228000 -> 2225415
Por:No Registrado
RE: Desinformació!! Demà? Al Saló d
Ahir el Sr. Alcalde, En Gaspar Pérez, va estar a l'altura d'un polític de primera divisió. Va estar més d'una hora per a informar adequadament que és una planta de transferència, així com, va contestar a les múltiples preguntes que se li va fer, sense vacil·lar, ni fer botijes,en un saló d'actes de l'Ajuntament ple de gent.
Seria molt llarg explicar ací el que es va dir, simplement desig ressaltar el més important que ens va dir i és que una PLANTA DE TRANSFERÈNCIA, NO CREA PROBLEMES, NI OLORS, NI CONTAMINA, perquè simplement és traspassar des d'un camió xicotet, per mitjà d'una cinta de tres metres d'ample, a un altre més gran, sense tocar el sòl i en un local tancat amb els seus aparells d'alta tecnologia, sent la neteja al minut, en el cas que caiguera basura en el sòl i en un horari en què tots estem dormint, de les 11 de la nit a les 7 del matí.
Per un altre costat ressaltar, que entre els tertulians, es trobava la senyora Patrocinio Moratal, persona que per a alguns de vosaltres no els cau bé, en canvi a mi sí, perquè és una persona intel·ligent, la qual, va estar a l'altura d'una periodista de primera, encara que a vegades es passa en notícies seues de premsa per insistir sempre en el mateix, en canvi, la senyora Lola Just (la ratlla) després d'explicar-nos els quatre genets de l'Apocalipsi i dir-nos que és una dona de lletres, després de ciències i després no vam saber de que era, va acabar explicant-nos que ens ve la Marabunda ambiental.
Resumint el que ens va dir el Sr.Alcalde: -si s'aprova la ubicació de la planta de transferència en el nostre terme, tal projecte s'estudiarà fins a les últimes conseqüències (ens va proposar també visitar alguna planta de les mateixes característiques per a comprovar el seu funcionament) i si es comprovara que no molesta ni contamina, s'aprovarà, en canvi, a la mínima molèstia o contaminació, seria rebutjada-, per això devem esperar el mencionat projecte i no llançar missatges catastròfics fins que no sapiem el contingut del projecte.

Un fort abraç. Un veí.
Puntos:
10-05-09 12:14 #2228612 -> 2228000
Por:No Registrado
RE: Desinformació!! Demà? Al Saló d
A la mínima molèstia, no serà abans de deu anys una vegada hages donat els permissos corresponents i la planta estiga físicament consolidada.
Què fem otorguem i esperem deu anys (com a mínim) per a prendre una altra resolució faça o no olors?
El fem fa olor i més si el retenen durant dies, setmanes o mesos, que ho faran perque així els ampara la llei. Hauriem de preguntar als veins d'Alfahuir si estarien d'accord en tindre una planta de transferències, encara que siga en el terme de Palma o Ador? Que penseu que dirien?
Diguem no al fem a la Font.
Puntos:
10-05-09 23:05 #2231776 -> 2228000
Por:No Registrado
RE: Desinformació!! Demà? Al Saló d
Soc Lola “La Raia” i no la Ratlla o es que el inconscient t’aflora?. En primer lloc doni les gracies a la persona que ha fet possible que entre al foro. No tinc Internet. Així, doncs és la primera i l’ultima vegada, ja que no paga la pena.
Crec que he dit ben clar qui soc, és el que cal i no amagar-se darrere un pseudònim més o menys irrisori. El qui opina que tingui la valentia de identificar-se.
Pel que sembla ¿“la precipitada informació”? sobre la Planta de Transferència i les pertinents preguntes del públic ha tingut ressò.
Un individu a les 8’33h del matí del diumenge ja era al foro, víctima de insomni Lola la “raia” et demana perdó. Lo de la “raia” es un mal nom que m’agrada molt.
Per altra part demostra que assumeixes les teves critiques que son infumables i donat a conèixer, tingues valentia i ètica, també et recordaria que som en democràcia i podem opinar i aportar idees als nostres governants, d’una manera correcta que és el que es va fer el dissabte. Si de tot el que vaig dir et vares quedar amb ciències o lletres, pensi que o bé tens una sordesa selectiva o bé, que algunes neurones estaven en aquell moment un tant desconectades. Si vols fer una critica, cal escoltar TOT.
Fins MAI
Un abraç, sembles un TELETUBIE

Pd: No tindràs prou categoria per reconèixer qui ets!

FEM NO, NO FEM, FEM LA FONT
Puntos:
10-05-09 12:11 #2228602 -> 2221921
Por:No Registrado
RE: Desinformació!! Demà? Al Saló d
A cas el senyor Gaspar fa fabriques o fa un poligon?(som l´unic poble de la safor que no en te un.
Acas este senyor va fer alguna cosa l´altra vegada que va manar?
Abans de parlar.... mireu-se alguns la "gepa"!!!!



Resposta al missatge:2221921
Puntos:
10-05-09 18:18 #2230146 -> 2228602
Por:No Registrado
RE: Desinformació!! Demà? Al Saló d
no sera que els del PSOE tenen rabia de vore que no an fet res de res en molts anys i ara volen que els altres tampoc monten res per a poder criticar??

i si el alcalde te rao??
Puntos:
10-05-09 19:16 #2230422 -> 2230146
Por:No Registrado
RE: Desinformació!! Demà? Al Saló d
NADIE LE PREGUNTÓ AL SR. COLAU QUE QUÉ ES "EL ÚLTIMO GRITO ALEMÁN". PARA ALGUIEN QUE VOTÓ A FAVOR DE LA INSTALACIÓN DE ESTA PLANTA, QUE YA NO SABEMOS SI SERÁ DE TRANSFERENCIA O DE PRERRECICLAGE, ESTUVO MUY CALLADO.
EN REALIDAD. GASPAR QUIERE QUE LE CREAMOS A PIES JUNTILLAS. DICE QUE SI MOLESTA, SE QUITARÁ, COMO SI LA COSA FUERA TAN FÁCIL. NOS TOMA POR GILIPUERTAS.

TENDRÍA QUE HABER INFORMADO ANTES DE VOTAR A FAVOR DE ESAS INSTALACIONES. AHORA, COMO QUE YA ES UN POCO TARDE. SABEMOS LO QUE PASA.

EN CUANTO A ESA SEÑORA QUE SE LEVANTÓ FURIOSA Y DIJO ALGO PARECIDO A UN MIEMBRO DE LA PLATAFORMA: SOIS UNOS ROJOS. SI FUERÁIS VESTIDOS DE ROJO, SÓLO OS FALTARÍA EL RABO PARA SER DEMONIOS. ¡BRAVO POR ESTA SEÑORA! PORQUE SI PENSAMOS EN CÓMO SE HA VESTIDO SIEMPRE, PENSARÍAMOS QUE ES UNA FULANA. PERO NO QUIERE DECIR QUE LO SEA.

NO QUEREMOS PLANTA DE TRANSFERENCIA NI DE PRERRECICLAJE.

LA FONT NECESITA UN POLÍGONO INDUSTRIAL. PERO AL PASO QUE VAMOS YA NO QUEDARÁN EMPRESAS QUE NECESITEN INSTALARSE EN EL PUEBLO.

LA SEÑORA MERCEDES LA DOCTA DIJO QUE GASPAR SE PUEDE EQUIVOCAR. SÍ, SEÑORA, Y TANTO QUE SE EQUIVOCA. PERO SEGURO QUE CON SU BOLSILLO NO SE EQUIVOCA NUNCA, LO MISMO QUE MUCHOS POLÍTICOS.

LO QUE PASA ES QUE LOS QUE TENEMOS DOS DEDOS DE FRENTE YA NO NOS FIAMOS DE NADIE. DEMASIADA CORRUPCIÓN HAY DE POR AHÍ. POR TODOS LADOS.
NOS HEMOS VUELTO DESCONFIADOS Y CON RAZÓN.

SONIA ISABEL
Puntos:
10-05-09 20:21 #2230778 -> 2230146
Por:No Registrado
RE: Desinformació!! Demà? Al Saló d
Pero que te que vore el psoe? Acás tu vols la basura en ta casa? Quina raó pot tindre el alcalde en este cas?? Vol montar alguna cosa? que comence a fer el poligono i tal vegada es monte alguna cosa.
Saludets
Puntos:
11-05-09 10:18 #2232986 -> 2230778
Por:No Registrado
RE: Desinformació!! Demà? Al Saló d
LOS ÚNICOS QUE SABEN LO QUE SE CUECE DETRÁS DE TANTO INTERÉS EN MONTAR ESTA PLANTA DE BASURA SON: GASPAR, COLAU Y Ma. CONSUELO.

LOS BENEFICIOS PARA EL PUEBLO, DIGAMOS UNA CIFRA, 100.000€, MÁS EMPLEO PARA 5-6-7 PERSONAS, ES UNA MISERIA PARA LO QUE NOS VAN A TRAER: BASURA. QUE NO DIGA GASPAR QUE NOS VAA A SACAR DE LA CRISIS, POR FAVOR. PUEDE QUE ALGUNOS YA ESTÉN ESTÉN AUMENTANDO SU PATRIMONIO CON UN DINERILLO EXTRA POR TRAERNOS LA PORQUERÍA AL PUEBLO. ALGÚN DÍA SE SABRÁ.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
ESTACIÓN DE TRANSFERENCIA DE BASURAS EN LA FONT Por: No Registrado 27-02-11 12:36
patro
52
ALGUNA CABUDETA SOLTERA? Por: REMINGTON_ 09-07-09 11:55
No Registrado
8
A TODOS Por: No Registrado 21-03-09 23:23
No Registrado
31
AGENDA 21 Por: No Registrado 21-01-09 08:18
Pereelfonter
1
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com