Foro- Ciudad.com

la Font d'En Carròs - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > la Font d'En Carròs
30-12-08 16:25 #1584048
Por:No Registrado
//rubenmalonda.blogspot.com
Un article sobre La Font des del punt de vista d´un ciutadà d´Algemesi i, també veí de la Font. Espere que el disfruten tots els usuaris i tots els que ho tinguen a l´abast. Un espai per a la reflexió i la opinió.

PD: No pretenc fer discrepancia politica, si nò donar una opinió des de fora i de dins, que també me conec la actualitat.

https://ubenmalonda.blogspot.com
Puntos:
30-12-08 18:08 #1584390 -> 1584048
Por:No Registrado
RE: //rubenmalonda.blogspot.com
Rubén:

Resulta evident que el Poble viu a l'era terciària; malgrat i aixó que dius, es difícil que amb tampoc de temps que porta l'actual Govern de l'Ajuntament es puguen vore resultats, donada la péssima gestió duta a terme per un Govern del PSOE, que durant 12 anys sols ha fet que tirar-se floretes i no fer res.

Eren com encantadors de serps, feïen que els veïns dormiren la seua ignorància mentres ells feïen bona sort de la desgracia dels meus CABUTS i FONTERS!!

ES CERT QUE LES ESCOLES NO ESTAN TOTALMENT RESOLTES (FALTA BEN POC!), PERÒ NO ES PER LA GESTIÓ I L'ESFORÇ DUT A TERME PEL PP DURANT AQUEST ANY I MIG. EL QUE DEIA, MENTRES COL.LOCAVEN UN CARTELL ANUNCIANT LA CONSTRUCCIÓ DE L'ESCOLA, NO HAVIEN FET RES PER A TRAMITAR-LA, NI TAN SOLS HAVIEN LEGALITZAT EL POU DE AIGÜA QUE ABASTIEX AL POBLE, PRINCIPAL PROBLEMA QUE HA HAGUT DE RESOLDRE EL PP DAVANT LA CONFEDERACIÓ HIDROGRÀFICA, ENTRE MOLTS ALTRES.

SOLS AMB PROJECTES, REUNIONS A VALENCIA, REPARACIONS DE CARRERS, ARREGANT TOTA LA PORQUERIA QUE HI HA DEIXAT EL PSOE, S'HAN PASSAT AQUESTOS MESOS DE LESGISLATURA. SI DONEU UN POC MÉS DE MARGE, DE SEGUR QUE ES VORAN RESULTATS!

COM ERA POSSIBLE QUE DESPRÉS DE CASI DOS ANYS I MIG, ARA EL PP HAJA POGUT RESOLDRE EL PROBLEMA DE LA LLUM DE IBERDROLA AL VEÏNS DEL CARRERS NOUS NOUS? LA SOL.LUCIÓ ES MOLT CLARA: MENTRE EL PSOE HAVIA DEMANAT LLUM PER ALS VEÏNS DE LA ZONA NOVA PER A FER VIVENDES UNIFAMILIARS I ADOSSATS, LA REALITAT ES QUE HABIA DEIXAT FER PISOS I COLMENES, PER LA QUAL COSA IBERDROLA NO DONAVA LLUM, DONCS PENSAVA QUE HI HAURIA UN NOMBRE DE PERSONES QUAN EN REALITAT DIT NOMBRE DE PERSONES S'HAVIA QUINTUPLICAT!

PERQUE SI EL PAI DE LA ZONA NOVA FEIA CUATRE ANYS QUE S'HAVIA ACABAT, EL PSOE NO VA NI INTENTAR FER UN PARC AJARDIANT AL SOLAR QUE HI HA, QUAN AIXÍ HO ESTABLEIX LA LLEI URBANÍSTICA VALENCIANA? ARA EL PP HA COMENÇAT A FER EL PARC AJARDINAT.

I AIXÍ UN FUM DE COSES!! EL QUE ES BEN CERT ES QUE EL TEMPS ES TIRA DAMUNT I HI HA QUE MENEJAR-SE.

VISCA ELS CABUTS I EL NOSTRE SENTIMENT!!
Puntos:
30-12-08 18:27 #1584447 -> 1584390
Por:No Registrado
RE: //rubenmalonda.blogspot.com
No se qui eres! Em pareixen molt bé les paraules, però crec recordar, crec recordar que el PP va aprovar quan governava un PGOU amb aquestes desproporcionats edificis i que trenca la estètica d´aquest poble. A Algemesí, s´han cuidat per tindre un ciutat urbanitzada de manera sostenible, amb harmonia i sobretot dinàmica amb un gran respecte amb les tradicions com l´agricultura i una aposta per la innovació que és la Industria mitjançant el Poligon de Cotes i futur Poligon Pepe Miquel. He vist el PGOU d´aci, i em pareix molt bé, però en compte d´haver-se fet edificis tan grans com aquests, haurien d´haver sigut bungalows o cases per no fer eixa barbaritat. Ara teniu eixe problema per una gran falta de previsió en la estratègia urbanística. Em pareix molt bé les idees que teniu, però els errors ja venien d´avantmà del passat. El PSOE ha intentat fer el que ha pogut per donar una millor imatge a tot el que és el poble. No conec el que han fet i no em falta que em diguen el que han fet, perquè vull mirar per efemeride el que fan uns i altres. JOSE LUIS RODRIGUEZ ZAPATERO va dir que el millor d´una bona gestió als ciutadans és reconeixer els errors d´un govern i despres rectificarlos siguent fidels a ells, com a persones que garantixen l´Estat de Benestar que nosaltres estem gaudint i podria ser molt millor per tots, i a poc a poc es millora. El que no puc creure és que com és possible que la Generalitat no haja destinat diners per millorar La Font, cosa que a Algemesi, que es del PP, no ho ha fet, jej. El que pense és que heu d´insistir encara més per poder resoldre els problemes estructurals tan greus que te aquest poble, perquè els propis habitants ho estan notant en les seues carns i com no en les seues butxaques.

PD: Agraix el bon to de les paraules. Encara que no em falta que em convença de les coses, perquè les preferencies politiques i persones ja estan ben definides.
Puntos:
30-12-08 19:02 #1584591 -> 1584447
Por:No Registrado
RE: //rubenmalonda.blogspot.com
COM TU DIUS, LES NOSTRES IDEOLOGIES ESTAN BEN DEFINIDES! TAMBÉ AGRAIXC PODER TINDRE ESTÀ DISCUSSIÓ "AMIGABLE" AMB GENT COM TU, DONCS HUI EN DIA ES DIFICIL MANTINDRE UNA CONVERSA COM AQUESTA.

NO OBSTANT, ES DE RECORDAR QUE PRIMER T'INFORMES BE I DESPRÉS PARLES: ACTUALMENT ENCARA ESTAN EN VIGOR LES NORMES SUBSIDIARIES (PGOU DEL POBLE) QUE SI NO M'EQUIVOQUE ES DE FA UNS QUANS MOLTS ANYS; ARA FA QUASI 15 ANYS QUE GASPAR VA DEIXAR DE SER ALCALDE PER PRIMERA VEGADA I ENCARA NI HI HAVIA IDEA NI PENSAMENT DE FER UN PAI A LA ZONA NOVA. EL PAI VA SER DISSENYAT PEL GOVERN PSOE ESTANT LA SRA. INMACULADA DE PRESSIDENTA-ALCALDESSA DEL EXCMO AJUNTAMENT DE LA FONT D'EN CARRÒS. POTS ANAR A L'AJUNTAMENT E INFORMARTE AMB ELS TÈCNICS DE QUAN ESTÀ REDACTAT EL PAI!!! COM BE DIUS TU, RECTIFICAR ES DE SAVIS, I ASSUMIR LES DECEPCIONS I DERROTES TAMBÉ.

PER A MES INRI, ES DE ESMENTAR:

- EL PP HA POGUT CONSEGUIR QUE ESFALTAREN TOTA LA CARRETERA DE OLIVA DE CAP A PEUS: SOLS AMBS DENUNCIES DELS CONSUCTOR PER REBENTONS DE RODA, ELS VEÏNS ENS HEM AHORRAT UN FUM DE DINER (RESULTA QUE EL COST DE L'ASFALTAT DE QUASI 180.000 € EL VA ASUMIR LA CONSELLERIA DE AGRICULTURA DE LA LA GENERALITAT).

- EL PP DE LA FONT HA ACONSEGUIT (EN ESTE TEMPS) QUE LA FONT ESTIGA INCLOS EN EL RURALTER, PER PRIMERA VOLTA EN LA NOSTRA VIDA COM A MUNICIPI, QUE ENS PERMETRÀ ACONSEGUIR AJUDES DE LA CONSELLERIA I FONDOS FEDER PER ARREGLAR, COM DIUS TU ELS CARRERS.

- EL PP DE LA FONT HA ACONSEGUIT REDACTAR I APROBAR EN PLENARI UN PROJECTE I MEMORIA PER A DECLARAR CENTRE HISTÒRIC I AREA DE REHABILITACIÓ INTEGRADA DEL CASC ANTIC QUE PERMETRA LAS VEÏNS PODER OBTINDRE SUBVENCIONS PER A REPARAR-SE LES FAÇANES, TEULDES, ETC... I PER A PODER ARREGLAR, PEATONALITZAR ELS CARRERS DEL CASC ANTIC.

- EL PP. EN TAN SOLS ANYS I MIG, HA CONSEGUIT DECLARAR LA MURALLA DEL RAFALÍ COM A UN MONUMENT HISTPORIC I COM HA BIC I PRONTE PRESENTARÀ UN PROJECTE PER A LA SEUA REHABILITACIÓ. A MÉS HA ADQUIRIT EL TERRENYS DE LA MURALLA PER FER UN PARC VERD I HISTÒRIC PER A REHAIBILIAR EL CASC ANTIC, ZONA DEGRADADA I OLVIDADA FINS A LES HORES.

- EL PP HA ACONSGUIT REDACTAR I PRESENTAR EN EL CONSELL DE VALENCIA DE PATRIMINI UN PROJECTE PER A REHABILITAR LA HERMITA DE SANT MIQUEL, ABANDONADA PEL PSOE I SAQUEJADA.

- EL GOVERN DEL PP HA COMPRAT UN CAMIÓ NOU PER ALS OBRERS, QUE EL QUE TENIEN ERA UN PERILL PER AL OBRERS I VIANANTS. I ARA VA A COMPRAR UN COTXE NOU DE POLICIA, QUE EN EL QUE HI HA, ELS LLADRES VAN MÉS APREÇA QUE ELS POLCIES.

- HA DECLARAT EL MINUCIPI COM DE INTERÉS TURISTIC I A DECLARAT UNA FESTA (SANT ANTONI DEL PORQUET) COM A FESTA DE INTERÉS TURISTIC.

- HA ESFALTAT PART DEL TOSSAL, HA COL.LOCAT DIRECCIÓN, A ACONSEGUIT UNA SUBVENCIÓ PER A POSSAR HIDRANTS EN EL TOSSAL CONTRA INCENDITS PER A PROTEGIR EL PULMÓ VERD DEL POBLE; VA A COL.LOCAR BUSTIES COMUNITARIES A LA PUJADA DEL TOSSAL PER QUE EL VEÏNS PUGUEN TINDRE CORREU QUASI TOTS ELS DIES. QUI EREN FINS A LES HORES EL VEÏNS DEL TOSSAL? EREN DEL POBLE?

- HA DONAT UNA SOL.LUCIÓ A LES ESCOLETES QUE NO HA POUGT PONAR EN 12 ANYS EL PSOE.

- HA COL.LOCAT UNA BARANA DE ACER EN EL PARC TIRANT I CARMESINA PER A PROTEGIR AL XIQUETS DELS COTXES, MESSURA QUE LES MARES FEIA TEMPS QUE DEMANAVEN.

- HA CONSEGUIT ARREPLEGAR UNA SUBVENCIÓ DE 40.000 € PER A PINTAR, ARREGLAR, CAMBIAR EL MOBILIARI DE L'AJUNTAMENT, QUE DES DE QUE IXIRA GASPAR LÙLTIMA VEGADA NO SABIA TOCAT NO NETETJAT (RECORDE QUE L'AJUNTAMENT ES LA CASA DE TOTS I LA IMATGE DEL POBLE).

- HA ACONSEGUIT UNA SUBVENCIÓ PER A PODER FER UN ESTUDI HISTÒRIC DE LA FONT (JA PUBLICAT) I UN ESTUDI ARQUEOLÒGIC.

- HA HOMOLOGAT SENDERS (LES COVATELLES).

- HA ACONSEGUIT UNA SUBVENCIÓ DE 30.000 € PER FER UN ESTUDI DE LA VIABILITAT DEL TURISME DE INTERIOR A LA FONT.

- S'HA ACONSEGUIT UNA SUBVENCIÓ DE DIPUTACIÓ PER POSSAR CESPED ARTIFICIAL AL CAMP DE FUTBOL, UNA PISTA DE PADEL COM DEU MANA (I NO UN FRONTÓ QUE ES TRNCA A TROÇOS).

- HA REFET EL GIMNAS, LES HUMITATS I HA INSTAL.LAT AIRE ACONDICIONAT QUE NO HI HAVIA, SENYOR RUBEN MALONDA.

SENYOR RUBEN, TOT AÇO EN ANY I MIG! I ARA COMENÇA LO BO DE VERES!!! QUE PODRIA HAVER FET EL PSOE AL RITME DEL PP EN 12 ANYS?

NO ENS CONTE PEL.LÍCULES SENYOR MALONDA, VOSTÉ VIU A LA FONT, PERÒ A MI HEM VAN PARIR ACÍ.

VISCA LA FONT.
Puntos:
30-12-08 19:17 #1584655 -> 1584591
Por:No Registrado
RE: //rubenmalonda.blogspot.com
Em pareix perfecte totes les propostes i que hajes fet eixe ventall de coses que heu fet pel poble, i és d´agraïr, perque cal veure el progres del poble i el que cal veure és l´estructura economica, social i urbanistica del poble per poder dinamitzar aquest poble. El que vol la gent són realitats vistes pels ciutadans. Jo no conte cap pel.lícula, simplement que cal ser transparents i clars en els plantejaments, cosa que pel poble no m´entere de res, cosa que si tu feres aquests escrits a tots en compte que a mi, la gent sabria quin es la gestió vostra. A Algemesi, tota eixa informacio es fa pel BIM Berca ja fa més de trenta anys que porta en funcionament, i he vist que heu fet el Cabut i heu mitjanament agafat l´exemple d´aquest honorable butlletí algemesinenc. Si de veritat els informareu pel BIM quan toca, la gent sabria el que feu, encara estic esperant el proper butlletí. Em pareix molt bé que siga natal de La Font és un punt al teu favor, i estes propostes. Ja sap el que ha de fer que és governar pels fonteros i mirar una mica més perquè tot açò no siga "pa per avui i fam per a demà" pel que fa a la seua estructura economica, social i urbanistica.

PD: Agraisc el seu to i la seua honestitat, però espere de vostés transparència, coherència i serietat en la vostra gestió que en any i mig, només he escoltat i he visc coses gens lògiques i eficients en la seua productivitat. Fins prompte
Puntos:
30-12-08 19:27 #1584696 -> 1584655
Por:No Registrado
RE: //rubenmalonda.blogspot.com
NO CONSIDERE QUE EL QUE HE DESCRIT I ENUMERAT SIGA IMPRODUCTIU I DE POCA EFICIÈNCIA. A MI EN CANVI HEM PAREIX DE BONS GOVERNANTS TOTES LES MESSURES QUE S'HAN PRES EN TAN POC DE TEMPS!

ES CERT QUE LA FONT OBTÉ ESCASOS RECURSOS ECONÓMIC, DONAT QUE PRACTICAMENT L'ACTIU DE L'AJUNTAMENT SON LES CONTRIBUCIONS I POC MÉS. A ON ESTAN LES INGRESOS OBTINGUTS PER LLICENCIES DE OBRES DURANT AQUESTOS MARAVILLOSOS ANYS DE GOVERN DEL PSOE? A ON ELS HAN INVERTIT? EN UN GIMNAS PER A QUINA CONSTRUCCIÓ VAN DEMANAR UN CREDIT DE 400.000 € AMB UNA CARENCIA DE 2 ANYS QUE COMENÇARÁ A AMORTIZAR-SE L'ANY QUE BE
Puntos:
30-12-08 19:29 #1584709 -> 1584696
Por:No Registrado
RE: //rubenmalonda.blogspot.com
ES CERT QUE QUEDA MOLT DE RECORREGUT, PERO MIRAR AL FUTUR AMB EL PP (AMB TOT EL DIT AVANÇ) ES MES ALENTADOR QUE MIRAR EL PASSAT DE 12 ANYS AMB EL PSOE.

VISCA ELS CABUTS!
Puntos:
30-12-08 21:35 #1585167 -> 1584447
Por:No Registrado
RE: //rubenmalonda.blogspot.com
Hola Rubén, benvingut a La Font. He estat llegint, un poc per damunt, les teues opinions al foro i al teu blog, i entenc que no estàs ben informat en el tema del PGOU.

Gaspar Pérez va ser alcalde de La Font (si no recorde mal) des de 1995 a 1999 i des d'eixe any fins l'any passat tinguerem tres legislatures (12 anys) amb Pepe Benlloch (4 anys) i Inma Monzó (8 anys).

El PGOU es va aprovar duran la darrera legislatura d'Inma Monzó, i les normes subsidiares vigents són del 82.

Si tens gust, pots consultar les actes dels Plenaris de les legislatures d'Inma Monzó i voràs com quan es planteja el PGOU es parla de "creixement sostingut", però poc després s'aprova un PAI en La Foia (que finalment no s'ha executat) per a la construcció de 800 vivendes, i posteriorment es comença la tramitació d'un altre en la Finca de la Muriona per a 400 vivendes més (que tampoc a prosperat).

Fes un càlcul ràpid: Si La Font te uns 4000 habitants aproximadament, probablement deu tindre unes 1200-1300 vivendes. Be, l'anterior alcaldessa va donar llum verda per a la construcció d'unes 1200 vivendes. Es dir, quasi DOBLAR el poble. Si això es "creixement sostingut", que vinga algú i m'ho explique.

Salutacions cordials i feliç 2009.
Puntos:
30-12-08 22:16 #1585317 -> 1585167
Por:No Registrado
RE: //rubenmalonda.blogspot.com
En primer lloc, gràcies per la informació i és d´agrair. Simplement t´aconselle un viatge bonic que és que vajes a Algemesí i veges el seu urbanisme, que és sostenible, armònic i de zones verdes. Agraïx molt el tó que sempre fa molta falta per a tractar en aquests temes. I l´únic que m´agradaria, és que tingueu de referencia aquest article per a no cometre aquests errors siga l´alcalde que siga siga del partit que siga. Això ho fan en Algemesí el que han fet a La Font, i el poble se tira damunt.

Bon Nadal i Feliç any nou 2009 prosper a tots i per a La Font
Puntos:
30-12-08 23:00 #1585476 -> 1585317
Por:remington

RE: //rubenmalonda.blogspot.com
redeu de fora vindran i de casa mos trauran ami me sa perdut poc en algemesi si vius en la font pos be pero no vuiges ara dirmos lo que fan en algemesi perque als de la font mos importa un pepino yo i igual que tots es de la font mirem per el nostre poble i no lo que faxa el poble del costat la señoreta INMA lo unic que a fet be es omplirse les buxaques i montarse un consultori a costa dels diners de la font que tenia un senyor jornal mes que un menistre que guanyava mes de 72.000€(apart les comissions que tenia)al any que ya era un senyor jornal per a un alcade de un poble de menys de 5000 habitans ara disme el alcalde de algemesi cobra uns 6000€ al mes??
Puntos:
31-12-08 12:11 #1586586 -> 1585476
Por:No Registrado
RE: //rubenmalonda.blogspot.com
vicente ramon garcia mont, alcalde pel PP, volia cobrar els 91000 euros que cobrava del banc, és a dir, més que jose luis rodriguez zapatero i que el president camps. Per les pressions del veïnat i dels partits polítics es va rebaixar el sou als 64000 euros, incloent també dos regidors alliberats de 50000 euros cadascu, la secretaria de l´alcalde uns 50000 euros més, i la de protocol 30000 euros més, i la presidenta de la Mancomunitat de La Ribera que és regidora del PP a Algemesí ha protagonitzat les pàgines dels periòdics per ser la primera presidenta de la Historia d´eixa institució en cobrar un sou per ser de presidenta. Hi ha hagut tractes de favors cap a centres educatius afins al PP com l´Institut on estava jo que esta cofinançant un taller de ràdio il.legal, sense llicència amb un millió i mig de les antigues pessetes aproximadament. De les 212 propostes que ha fet el PP en les eleccions, no ha fet CAP!! De ta casa no te pense tirar, perquè és ta casa, i de la meua perquè és la meua. L´actitud que mostres respecte als pobles del voltant és que t´importa tres pebres amb aixoves el teu poble, perquè La Font s´està quedant enrere i estic ansiós de vore quan s´acabe la legislativa quines són les coses que ha fet el PP i el PSD junts, i quan arribe el 2011, ja parlarem, i per cert encara falta. Si teniu la valentia de dir que el PP ho aneu a fer-ho tot, el 2011 ho veurem tots. Jo no he vingut a La Font amb la meua familia per donar lliçons a ningú si nò des del meu blog donar la meua visió de les coses de manera objectiva i sobretot amb números. Si voleu aconseguir el que he posat en la taula, us aplaudiré encara que siga del costat que siga, però sobretot com algun company teu dia per allí, ens hem d´espabilar, si hi ha il.lusió i ganes, endavant i al 2011 ja parlarem de les realitats d´este poble.

FINS PROMPTE
Puntos:
31-12-08 12:36 #1586668 -> 1586586
Por:remington

RE: //rubenmalonda.blogspot.com
Bon dia ante tot estimat Malonda una cosa el dic en any i mig que porta al poder el PP en la font a fet una cosa que el PSOE no a fet en la font que es asfaltar la carretera de la Font-Oliva i aixo que a estat 12 anys al poder i se de bona font que eixa carretera no perteneix a diputacio si no a la Font i la paga el poble un altra cosa son les critiques que ara fa el PSOE sobre les aseres que el PP vol reduirles i dic yo si fem seres de 8 metres de amples i molt de zona verdeta a on collons deixem els coxes?el soe diu que es una vergonya vore coxes als xorros yo no eu trobe correcte pero tambe dic si el soe es dedicava a llevar aparcament al final aon deixem els coxes?lo unic que va fer be i es una cagera es lo del barranc pero la cagara en fent eixa redicula redoneta que pareix la curva de DOOHAN en laguna seca o es que no la as vista?? ara disme per ahi com baixa el camio de la basura?el pobre ome te que incumplir totes les normes de circulacio pa poder fer la redona eixa ara tambe ya estan criticant a aspar per no fer la escola i la escoleta i dic yo en 12 anys al poder el soe no a pogut posat en ca que fora un regle pa traure les fites?i tanta presa va tindre la senyoreta alcaldesa de inagurar el gimnas que casi el inagura en el escayoliste dins aixo si que va ser vergonyos mira que inagurarlo el dia antes de les eleccions
Puntos:
31-12-08 12:49 #1586716 -> 1586586
Por:remington

RE: //rubenmalonda.blogspot.com
Be amics/amiges de la font vos desige bones festes a tots i esta nit brindare en els meus amics i per vostros que tingau un bon felis any nou i que continuem criticamnos per asi senyal que encara estarem vius i que tot vaga bea si que FELIS ANY 2009 i esta nit a fermos la casalleta i sopar ben sopats i despues a la disco movil(si no plou)i no seu agarreu les coses ta apecho que aixo fa ulcera que a mi magra mlt picar a la gent i nia persona que seu agarra molt a pecho i no nia que agarrarse les coses tant fortes que mosatros no cobrem de politics, asi que VISCA LA FONT I LA CASALLA
Puntos:
31-12-08 12:53 #1586735 -> 1586586
Por:remington

RE: //rubenmalonda.blogspot.com
I ATU TAMBE MALONDA EL DESITGE BONES FESTES I FELIS ANY NOU AAAAHHHHHH LA SEGON CASALLA QUE EN FARE TE LA BRINDE A TU I ALS TEUS I BEN VINGUT A LA FONT
Puntos:
31-12-08 15:39 #1587181 -> 1586586
Por:No Registrado
RE: //rubenmalonda.blogspot.com
Benvolgut Remington! Bon any i prosper 2009 per a "tot el món". La segona copa del 2009 a Algemesí te la brindaré a tu i, també amb els teus, és a dir, al tio Gaspar i al tio Vicent-Ramon. Gràcies per la teua calurosa benvinguda a la font.

Com deia un company teu del PP d´Algemesí: "Quan me parleu de LA FONT, em toqueu la fibra", ejeje

FELIÇ ANY NOU I UN PROSPER 2009
Puntos:
31-12-08 17:22 #1587445 -> 1586586
Por:No Registrado
RE: //rubenmalonda.blogspot.com
MALONDA, NO ENTENC EL TEU AFAN PER DIR QUE EL PP NO HA FET RES FINS ARA, I EL BEN CERT ES QUE, COM S'HA COMENTAT AVANÇ, EN MOLT POC DE TEMPS HA ACONSEGUIT MOLTES COSES. PERÒ TU ERRE QUE ERRE, QUE NO HA FET RES. NO SOLS HA FET, SINO QUE FARÀ MOLTISIMES COSES MES: A LO ANTERIORMENT DIT I ESMENTAT ANYADISC ALGUNA COSA MÉS: 1) VA A REMODELAR EL CENTRE DE SALUT I A AFEGIR MÉS ESPECIALITATS, AMPLIAR PEDIATRIA PER ALS XIQUETS, COL.LOCAR ASCENSOR, ETC..., 2) VAN A SOTERRAR LA BASURA AMB COTENIDORS BAIX DEL SOL PER RESOLDRE EL PROBLEMA DE LA BASURA I DELS CONTENIDORS QUE VIAJEN DE ACÍ CAP ALLÀ, 3)ESTANT CANVIANT EL IL.LUMINAT DE LES FAROLES PER PERILLES DE BAIX CONSUM (PER UN MEDI AMBIENT SOSTINGUT), 4) HAN COL.LOCAT CONTENIDOR DE ARREPLEGADA DE OLI I DE ROBA.

RES DE LO ANOMENAT, EL PSOE NI IDEA EN 12 ANYS, PERÒ VOLS VENDRE, QUE ESTÀS EN EL TEU DRET, QUE NO HA FET RES NI FARÀ. SI TOT EL DIT NO ES FER RES, QUE BAIXE DÉU I TE HO EXPLIQUE. Pasmado

ALLÀ TU SI VOLS MANTINDRE UN MOCADOR EN ELS ULLS I NEGAR EL QUE S'HA FET, NO ESPERE MÉS DE UN DEL PSOE PER MOLT QUE DIGA QUE EN EL POBLE NO VOL CLAVAR POLÍTICA. PERO ELS VEÏNS QUE REALMENT NO SON NI DE UNS NI DE ALTRES, RESPONDRAN A LES URNES, COM ARA HAN RESPOST AMB LA EL.LIMINACIÓ DEL PSOE AL GOVERN DE LA FONT EN ESTA LEGISLATURA.

SALUTACIONS.
Puntos:
01-01-09 21:30 #1589596 -> 1586586
Por:No Registrado
RE: //rubenmalonda.blogspot.com
En primer lloc, la meua obligació està en Algemesí com a PSOE, aci com una persona més que viu ací quan pot quan s´està a la Facultat entresetmana. En un comentari en un altre lloc del Foro Ciutat, vaig dir si teniu el nassos i la valentia de fer coses de veritat pel poble per canviar-lo de cara, endavant. El que heu fet durant un any i mig, si això ha de ser la obligació d´un Ajutament que és treballar pel seu manteniment, però també cal innovar i tindre una visió de futur. NO és la meua intenció de dir el que heu de fer, que per això estan els tres grups municipals del PP, PSD, PSOE i Bloc, però per a aportar al debat i de treballar per al futur en noves propostes per a fer despegar a La Font. La meua faena personal i política la tinc a Algemesí, i com no al PAIS VALENCIÀ. El meu article de La Font s´ha fet per a recalcar als responsables que han passat per l´Ajuntament de La Font durant 30 anys quines són les coses que veig a nivell personal i no a nivell polític (ni pretenc llevarme la xaqueta del PSOE i posarme-la, sino com a persona), perquè recalque, la meua feina la tinc a Algemesí i al País Valencià. Vostés tenen idees i propostes per millorar La Font igualment que la resta de partits del poble incloent al PSPV-PSOE, uns amb més afany de dedicació i altres no tant, però jutjant-ho dins de la seua productivitat en el seu treball a l´Ajuntament. I vostés que manen, que se note que manen. Puc discrepar de les idees, plantejaments i propostes del PP, Bloc i també del propi PSPV-PSOE, i per això cal que hi haja en les agrupacions, en el poble i a l´Ajuntament un debat d´idees, propostes i plantejaments. No se si vosté va ser el que contava contes per a no dormir o un altre, però la democràcia és així i el poble ha de parlar en les urnes. Al 2011, farem balanç igualment que faré en el meu poble que és Algemesí i l´adoptiu que és La Font, perquè espere i els ciutadans esperen el que es pot demanar dels governants: transparència i claredat d´informació, dinamització del poble i una major prestació de serveis per tothom. I acabe, aci no estic per donar monsergues a ningu, si no a donar la meua opinió, pot ser que no tinga la informació de vostés, cosa que en el meu poble, tinc bastant. I només a vostés els demane que governeu, no que maneu, que governeu per a tots.

SALUTACIONS
Puntos:
02-01-09 08:58 #1590302 -> 1586586
Por:remington

RE: //rubenmalonda.blogspot.com
DEU MOS LLIURE DE ESTA PESADILLA UN ALTRE DEL PSOE MES
Puntos:
02-01-09 14:28 #1590953 -> 1586586
Por:No Registrado
RE: //rubenmalonda.blogspot.com
No! Soc el mateix!
Puntos:
04-03-10 13:04 #4807950 -> 1586586
Por:No Registrado
RE: //rubenmalonda.blogspot.com
Entre tantes floretes, no es veu l'escola nova...
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Tocata y fuga de Gaspar Pérez Por: patro 21-10-13 22:28
No Registrado
11
mig any moro -cristia Por: No Registrado 08-03-11 19:52
fonteretaa
19
La Font recibe la visita del Arzobispo Por: cabuda 01-04-10 17:01
Chuk Norris
3
PISTES DEL POLIESPORTIU. Por: No Registrado 27-04-09 09:34
No Registrado
3
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com