Foro- Ciudad.com

la Font d'En Carròs - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > la Font d'En Carròs
01-04-14 15:22 #11961120
Por:No Registrado
Venen les Europees
El P.P. sembla que, s'autodedicat un spot publicitari.De vergonya, que diria Francisco.Jo afegiria el que va dir la Cospedal:" que cada palo aguante su vela" .I això ja no es qüestiò de palo, això ja sembla tots els arbres de l'Amazones.A qui volen enganyar?Un altre assunte: con converteixen la Situaciò de pobresa que es troba la societad espanyola, gracies a la política destructora del P.P.i el titulen "Sin asunto". :Ley mordaza. Recorde que el meu pare hen dia: tanca les portes.Jo no entenia el que volia dir, però hen vaig adonar ben promte: RADIO PIRENÀICA.Sabiem el que passava per les noticies que rebiem per les ones de la radio.Tanqurm,tamquem les portes, que anem a saber que es el que estàn fem-nos.
Puntos:
03-04-14 10:15 #11963846 -> 11961120
Por:No Registrado
RE: Venen les Europees
La Situacio de Pobresa sols es podrà remendar si es mobillitza la societat civil, que pot ser la gran protagonista del moment actual.

Però per a poder arribar als seus objetius la societat civil s´ha d´ organitzar, te que estar tècnicament ben construida. El que fa falta es que aquesta sapia organitzer-se. Ànimo tots juns ho podem conseguir.
Tot aquell que tinga algo que dor al respecte que no tinga por, hi ha que parlar.
Puntos:
03-04-14 14:07 #11964143 -> 11963846
Por:No Registrado
RE: Venen les Europees
Pense el mateix. No hens deixen dir el que volem.L'altre dia un moderador que jo, li diria un "numerari" de LA LEY MORDAZA ho va borrar: sense asunte es va convertir el més greu del que hebs està passant.Jo no es tinc por, hen van enssenyar a no tindre'l. Se perfectament , malgrat que no pose el meu nom , poden saber qui soc. A mi, que anat davant dels grisos, anar davant d'aquestos no hi diferència, sols que tinc més anys i ells ara no van de gris. No podra amb mi.Justicia i igualdad i sobre tot llibertad d'expressiò. Si un parla i no li diuen res , es que , el que ha dit no importa, però si lladren es perque es MOLESTA i molt. Es molt més fàcil conduïr a persones sense idees cap on volen ells, per això van eliminant la educaciò pública, la Sanitad... etc.NO PASARAN.
Puntos:
04-04-14 01:24 #11965130 -> 11964143
Por:Leo_08

RE: Venen les Europees
El pitjor de tot el que està succeint en aquest país és que, encara que un es manifeste i diga les veritats clares i sense embuts, qui ens governa fa oïdes sordes i està cec, perquè ni escolten, ni tan sols senten i, per descomptat, no veuen.

Por? Por a quina o a qui? Imposar el temor o la por al poble és impopular i va contra els principis de la democràcia.

És convenient, es crea o no, que quan ells fan el que fan, és a dir, "fer oïdes sordes i fer-se els cecs", pagar-los amb la mateixa moneda: la indiferència. Es guanyen a pols el menyspreu que avui predomina en el carrer pel que fa als polítics.

Ja no parle d'un partit en concret, sinó més aviat de tota la casta política; perquè ells viuen en els mons de "yupi" i no passen destrets com moltes famílies estan passant.

Va haver-hi un moment en aquest país que va brollar una petita esperança amb el famós 15M, però la premsa, la ràdio, la televisió i molts altres mitjans van ser absolutament injusts en les seues valoracions i incapaces d'encoratjar aqueix brot d'esperança; i en comptes d'ajudar al fet que un poble s'expressara, més aviat es van dedicar a bombardejar-los i a penjar-los el sant benito de radicals ultres d'esquerres. I potser va ser un moment idoni per a construir una democràcia veritablement participativa, que trencara amb la línia una transició, que encara avui persisteix amb un sistema poc eficaç molt semblat al despotisme il·lustrat: "tot pel poble, però sense el poble".

No està de més recordar açò que va ocórrer en un programa de "intereconomía" i escoltar el que deia aquest metge. Us deixe l'enllaç de youtube: https://www.youtube.com/watch?v=8k8DrUnutxc

El problema ja no és a qui votar o no en les europees; el problema és molt més profund, i estic segur que molts encara ens preguntem si les eleccions que vénen ens van a servir per a alguna cosa o no. El problema és, més enllà d'unes simples eleccions al parlament europeu, si els impresentables i corruptes del món de la política els caurà algun dia la cara de vergonya i s'aniran amb la seua merda a una altra part.

Salutacacions per a tots.

Leo_08
Puntos:
04-04-14 08:27 #11965196 -> 11965130
Por:No Registrado
RE: Venen les Europees
Leo, no van ser tots els mitjans de comunicaciò els que van acallar i - o desviar el veritable motiu del Moviment 15M.Com sempre van reventar desde dintre el Moviment: el que traten com sempre es desviar la finalitad d'aquestos moviments, perque desperten les conciències dels ciutadants i els culpables: els Antisistemes. Els antisistemes son ells. Per el que dius de respondre'ls amb la indifència no estic d'acord en absolut amb això.Cal respondre'ls amb la Veritad en la mà i fort, ben fort. Van borrant tot allò que hens puga obrir els ulls. Borrado pir el moderador...!Això son castanyetes.Tenen patens de corso amb tot. I la Justicia? On es? Lo legal, no te per que ser just i de fet , no ho és. Es el que deia San Agustí.I que raò tenia. Si hens fab callar, segur que estem donant al centre de la diana. INDIFERÈNCIA MAI.Bon dia a tots.Nopassaran.
Puntos:
04-04-14 10:43 #11965314 -> 11965196
Por:Leo_08

RE: Venen les Europees
Pots estar més o menys d'acord amb el que dic; però dic el que dic i sóc conscient de com ho dic. Indiferència (a la "casta" política) no té per què estar en contradicció amb la veritat en tota la seua esplendor; perquè anar contra la veritat objectiva seria anar contra els valors democràtics.

No creus que el lamentable d'aquest moment històric que estem vivint pose èmfasi en la falta d'un autèntic compromís de la "casta" o "classe política", i que aquesta gent visca absolutament aliena a la realitat o d'esquenes a la mateixa?

No parle d'indiferència contra els valors democràtics; açò mai; no dic que visquem d'esquena de la realitat, sinó que fem front i siguem part de la solució. En açò consisteix la democràcia participativa i no a anar a votar promeses que sempre, o les més de les vegades queden en fum o mera il·lusió.

I sí, sí crec que els mitjans de comunicació, en gran part, van rebentar el 15M juntament amb altres motius i/o moviments *antisistemas... I no és menys cert, des del meu punt de vista (veritat subjectiva), que van aconseguir fer callar a la gent que pacíficament estava cercant propostes alternatives a les imposades pels polítics que, en gran part, estan fins al coll de "merda".

Ja no és qüestió del que va dir Sant Agustín; és qüestió d'aplicar el sentit comú -tantes vegades apel·lat per la meua part en aquest fòrum- i, sobretot, és qüestió de prioritats: primer el nostre sistema democràtic intern i els nostres problemes, tan bon punt vinguen els de Europa a proposar i no a imposar. No pot tenir més força un organisme forà sobre les nostres institucions democràtiques.

No s'hauria de construir Europa sobre bases ideològiques, sinó sobre projectes que tinguen sentit comú.

Bon dia per a tots.

Leo_08
Puntos:
04-04-14 11:33 #11965364 -> 11965314
Por:No Registrado
RE: Venen les Europees
En el fondo, estic d'acord enel que dius, però continue pensant que, els que reventen sempre els moviments socials son els politics i part dels mitjans de comunicaciò.Tenen molt de poder, però no tots afortunadament. A ells els va molt bè el desviar i enmascarar el motiu de reivindicació social i maretjar la perdiu. Aleshores, sols hes parla de la violència de la gent que anava a la manifestaciò i amb això ho consegueixen:el important queda en un segon lloc i les més queda oblidat .Els antisistemes, els antisistemes. Que cal no ser indiferents a "la casta
política", cal deixar-los clar que no hens enganyen i denunciar-los. Son els nostres servidors.
Puntos:
04-04-14 11:36 #11965366 -> 11965196
Por:No Registrado
RE: Venen les Europees
No es bo quedarse indiferent. Hem de ser capaços de pendre una desició correcta i no cualquier desició. Pense que si mostrem indiferència afovorim als politics profesionals. Si ens mostrem indiferents ens pot pasar com al Asno de Buridan, que la seua indesiciò el va portar a la mort.

Hem de tindre clar que com diu la Doctrina Social de L´Esglesia(DSI):" la comunidad política está esencialmente al servicio de la sociedad civil y,en último análisis, de las personas y de los grupos que la componen. La sociedad civil...es precisamente la que justifica la existencia de la comunidad política."(nº41Chulillo

Per tant INDIFERÈNCIA MAI. Tots junts vencerem. Dins del meu cor crec femament que tots junts vencerem.
Puntos:
04-04-14 12:04 #11965393 -> 11965366
Por:No Registrado
RE: Venen les Europees
No ho has pogut di-ho millor. La indiferència porta a la INVOLUCIO i a la ESCLAVITUT tan del intelecto com la corporal que van alhora.Ja li he dit a Leo que amb la indiferència es seguiem el joc i això maiiiiiu.
Puntos:
07-04-14 14:35 #11968815 -> 11965393
Por:patro

RE: Venen les Europees
La indiferencia es una lacra social que está muy esparcida últimamente. Tenemos que indignarnos, por salud e higiene mental, por todo lo que está pasando de malo en este país, que son muchas cosas. Pero el gobierno que tenemos ya se las está apañando para que no podamos abrir la boca. En Cataluña sólo se habla del referéndum independentista, y está hecho adrede para que no se hable del paro y el hambre. Y así en todas partes se cuecen habas que a nadie interesan. Estamos viviendo la tortura de la mentira continuada del Estado. Yo sólo espero que no pase lo peor, que la gente sepa resistir sin llegar a la violencia. No es fácil retener el sentimiento de ira, y de asco, cuando escuchas un ministro, de misa y de viva la virgen del Rocío, no pedir perdón por todo el dolor que está soportando esta sociedad. Al fin y al cabo, ellos, los políticos y los gobernantes, son los únicos culpables por las despensas vacías a nuestro alrededor. Es delictivo que se haya saqueado a España y no haya responsables, que se vayan yendo de rositas uno tras otro a publicar libros que nadie lee. Esto es la miseria intelectual del ser humano. Y continúan cobrando del Estado. Es inaudito. No se nos respeta a los ciudadanos, nos ningunean y nos machacan. ¡Hasta cuándo!


Un saludo.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
la variant de Gandia ja la tenim, venen les expropiacions Por: BITTE 02-06-11 18:42
sapere aude
6
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:08/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com