Foro- Ciudad.com

Guadassuar - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Guadassuar
02-02-10 20:17 #4546633
Por:No Registrado
PLATAFORMA PROTEGIM LA GARROFERA
A Guadassuar tenim una zona verda indispensable per a l'equilibri de l'ecosistema guadassuarenc.

Jo hem declaro amant d'aquesta zona, conec cada pam i cada racó d'aquesta i me l'aprècio molt.

Primerament anem a delimitar aquesta zona. La garrofera es composa dels seguents sectors:

-El Barranc de "Mellaura": es tracta d'una zona antigament humida ja que transcorria per aquest barranc un antic rierol d'aigues fluvials que acabava al canal. El llit del barranc es composa per matolls que donen lloc a carrasques i pinades a ambdos costats del barranc.

-El bar: entre carrascars, garroferes i pinades empinades trobem xicotets prats on encada queden vestitgis del passat de la vida dels ramaders. Allí també trobarem la font de la garrofera.

-Zona d'oci: zona delimitada per tanques de fusta i la canal. Aci trobem els pins més vells d'aquesta zona, per tat tenim una pinada ven ampla i neta on també trobem zones de garriga.

-La caseta dels Pirulos: al voltatnt de la caseta d'aquesta apreciada familia del nostre poble trobem la zona de garriga més gran d'aquest terreny on prolifera una especie tan apreciada a la nostra comarca com el Margalló. També hi han pins, carrasques i garroferes.

-El camp de tir: és una zona on predomina la carrasca, però on també trobem garroferes molt velles i pins de mitjana i gran edat.

-Zona nova: es una zona composada per pins de curta edat en la majoria dels casos ja que provenen de campanyes de repoblament.

De la fauna nomenarem la més important:

-La rabossa, el porc senglar, la llebre, la perdiu, la guatlla i diverses especies de rèptils, insectes, anfibis i peixos.

De la flora sols destacarem que el MARGALLO és una espècie que s'hi troba en perill d'extinció.

De la micologia direm que hi predominen especies de les famílies dels Lactarius, Russula, Hygrophorus, Agaericus, Morchella i Amanita d'entre altres. Les fases de reproducció micologica d'aquesta zona es veuen greument afectades degut a la regulació legislativa inexistent de les condicions de recolecció, es a dir, que es recullen bolets en bosses de plàstic i així s'impedeix la propagació de les espores i la posterior reproducció dels micel·lis. L'altra raó que posa en perill els bolets de la nostra zona és que en lloc d'arrencar-los els tallen pel peu, i la soca que queda genera una toxina que impedeix la reproducció micològica en un metre quadrat.

En l'antiguitat aquesta zona es va anar reduint degut a la proliferació dels cultius d'hortalitzes i cítric que van anar guanyant-li terreny.

La raó de màxima degradació de la zona sense dubte és l'abocador de brossa situat en les seues proximitats. Aquest ha contaminat les aigues bonissimes que hi havia a la zona i ha portat una degradació important de la qualitat de vida de la nostra zona. NO A L'ABOCADOR!

Ara diuen que hi ha aprovada una reforestació, però com es dura a terme? Es tindran en compte els factors ecològics? Hi ha algun estudi mediambiental de la zona? S'informara al poble? Es regularà la recolida de bolets? Tindren garrofera d'ací 50 anys?

La meua conclusió és:

Es fara el que diga el senyor caudillo i su seqüaz, es a dir, P_ _ _ RRO i qualsevol dels seus feixistes.

Jo estimo la garrofera, i vull que els meus fills puguen gaudir-ne amb mi recollint bolets, fent esparrecs...

Jo dic una cosa que segur que es certa:

SI PODEN EMBUXACAR-SE DINERS HO FARAN, I SI NO AFER LA MÀ!!

Salut! Un vell enamorat del meu poble.
Puntos:
20-03-10 21:52 #4943264 -> 4546633
Por:No Registrado
RE: PLATAFORMA PROTEGIM LA GARROFERA
tens tota la rao! m'agardaria poder posarme en contacte amb tu per a poder ajudarte a prende mesures mes fortes amb quest ajundament de merda que tenim, que fa mes mala olor que la planta de basura, i aquest alcalde , Jose Berlusconi alias Schreder (el malo de les tortugues ninja), que no para de enriquirse amb el snostres diners. Revolucio!
Puntos:
22-06-10 13:54 #5601930 -> 4943264
Por:No Registrado
RE: PLATAFORMA PROTEGIM LA GARROFERA
Estic amb els dos!!!!

Pero el que no entenc es que ningu vota als feixistes i ja portem molts anys baix el seu mandat.

No tenen ni puñetera idea del que fa falta al poble, per que ja hem diras la falta de un parking soterrat o la merda de obra que estan fent a la ronda.
¿Cuantes coses es poden fer amb els 2 milions de € que val el parking?

Fora ja PINORRO i el seu grup de impresentables (regidors).
Puntos:
14-02-12 12:46 #9619894 -> 5601930
Por:No Registrado
Re: plataforma protegim la garrofera
cuanta rao tens pero que pocs te la donen :t isted: Diabolico
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
LIMPIEZA Y CONSERVACIÓN DE LAS MASAS FORESTALES EN MONTE U.P.126 LA GARROFERA EN GUADASSUAR Por: Foro-ciudad.com 02-02-10 00:48
Foro-ciudad.com
0
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com