Foro- Ciudad.com

Fortaleny - Valencia

Poblacion:
España > Valencia > Fortaleny
12-08-05 13:36 #95016
Por:No Registrado
Què passa amb les processons?
Enguany han anunciat que les processons es faran si hi ha prou gent per a traure l'anda. Vos hauria de caure la cara de vergonya. Sou una colla de comunistes. Heu de saber que les festes d'agost de Fortaleny són unes festes religioses. El vostre deure ha de ser anar a missa i a les processons. En canvi, l'únic que feu és anar als balls a empinar el colze i practicar la promiscuïtat. Rojos indecents! I l'únic que organitzeu són carreretes, paelletes, i mariconades a esquenes de l'Església Catòlica. Déu ens castigarà severament a tots per culpa de les vostres vides luxurioses i allunyades de la rectitud cristiana.
Puntos:
12-08-05 18:27 #95106 -> 95016
Por:No Registrado
RE:Què passa amb les processons?
Pre ferixc que no se faça proveço antes de vore a 4 hipocrites que no creuen en res ( menos en la farla) que porten el anda per a fer la bufona.
Puntos:
16-08-05 17:28 #95743 -> 95016
Por:No Registrado
Prou de pecats
Ahir va ser el primer dia de festes, el dia de Santíssima Mare de Déu d'Agost. I el resultat va ser desastrós. En la processó hi havia poquíssima gent, i la immensa majoria gent major. Els joves de Fortaleny han renunciat a la vertadera fe, i cada vegada s'aparten més de l'Església Católica. Ara abracen nous déus, com el desenfré, l'alcohol, les drogues i la promiscuïtat. I així, sense donar-se compte, cauen en una espiral d'auto-destrucció que els durà al càstig etern. Déu ens lliure a tots.
Puntos:
20-08-05 14:29 #96812 -> 95016
Por:No Registrado
La processó del Crist
Ahir finalitzaren les festes d'Agost més atees de la història. El balanç ha resultat tràgic: dos processon no han eixit; la de San Isidre (que protegeix els llauradors) i la dels Benissants (que vetllen pels nostres camps d'arròs).

Però aquesta vegada em centraré en la part positiva: la processó del Santíssim Crist del Consol. Quina cosa més gran! Abans de la processó l'oratge amenaçava amb plutja. Però la devoció que tenim els vertaders creïents de Fortaleny va fer el miracle i no plogué. A partir d'ahí tot va ser meravellós: l'eixida de l'anda triomfal, els campaners fent la seua feina amb amor, l'anda preciossa amb flors, els músics solemnes, la gent volcada amb el Santíssim i el final, apoteòsic, amb l'himne d'Espanya.

Pero sobretot vull destacar la feina d'un grup de persones: la Cofradia, i en concret la dels portadors de l'anda. Aquestos setze herois, que durant una estona toquen el cel, purguen amb el seu sofriment tots el xicotets pecats dels vertaders cristians de Fortaleny. Sóu els millors!!!
Puntos:
20-08-05 19:50 #96865 -> 96812
Por:No Registrado
RE:La processó del Crist
Pense que lo millor que haguera pogut pasar es que ploguera , perque bona falta que fa.
Puntos:

Tema (Autor) Ultimo Mensaje Resp
Buscant avantpassats al poble de Fortaleny (València) Por: GUILLO 19-07-09 13:16
No Registrado
2
Ací que passa? Por: No Registrado 18-10-05 15:19
No Registrado
15
Simulador Plusvalia Municipal - Impuesto de Circulacion (IVTM) - Calculo Valor Venal
Foro-Ciudad.com - Ultima actualizacion:07/08/2020
Clausulas de responsabilidad y condiciones de uso de Foro-Ciudad.com